עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wwll soldier,

המפרט שלי הוא amd 3200 venice 1gb a-data cl 2.5 6800gt hec400 k8n ultra 9 השאלה שלי האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון בשביל שמחשב יהיה יותר מהיר בכללי ובמשחקים כבדים מאוד עם פילטרים האם אני ארגיש הבדל? עוד שאלה קטנה, אם אני מוסיף זיכרון אני חייב שיהיה בדיוק אותו זיכרון כדי שיעבוד בדואל?

2. האפשרויות במחיר הזה הן E8X00, Q6600 ו AMD PHENOM 4X 9850/9950. הבעיה עם ה AMD זה ההספק (120W-140W) אבל יש לוחות זולים שמתאימים ואני קונה COOLERMASTER TX2 שאמור להשאיר את המעבד בטמפ' סבירה כך שנסתדר. ה Q6600 טיפה יקר אבל נכנס בלחץ. ה E8400 זול ויספיק לכל דבר אחר שעושים עם המחשב אבל לפי מה שידוע לי התוכנות האלה מנצלות 4 ליבות וההבדל במחיר קטן.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  3. היי לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם 2 הזכרונות שקניתי פועלים? לא חלילה שהם יד 2 או מחודשים אלא האם 2 הזכרונות פועלים או רק 1 מהם? למה אני שואל? כי שמעתי מחבר שקנה גם מחשב עם 2 זכרונות ואחרי שנה התברר לו שרק אחד מהם עובד. בתודה מראש לכל העונים. נ.ב-הזכרונות הם: TWINMOS 512MBx2 667mhz .

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. שלום, יש לי לוח אם שקיבלתי של חברת foxconn שאני מנסה להתאים למארז ישן (בן 8). אני לא מוצא את ה manual של הלוח אם באתר החברה בחיפוש עפ"י הדגם (n15235) ולכן אני אשמח לעזרה. הבעיה היא שיש לי מלא יציאות מהמארז בשמות כמו reset sw, hdd led ועוד שאני לא יודע איפה לחבר. מבחינת ספק הכח, הוא מפוצל, כלומר יש מסילה לרביעיה שאפשר לחבר יחד עם הבאלק הגדול או לחבר בנפרד למקום אחר. מצרף תמונות, אשמח לעזרה :-) תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ועוד רציתי לשאול 1) אם הביוסים לאולטרה D ולSLIDR יתאימו לו ? 2) אם גם אצלו אפשר להשתמש בחריץ הPCIE התחתון בX8 ? הלוח אמור לשמש סמפרון 939 תודה .

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by T-Flash,

בדפי בפורום של האתר XtremeSystems.org פורסמה מערכת עם צ'יפסט של ATI עם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב SLI... הצ'יפסט המדובר הוא RD480 והכרטיסים הם 2 כרטיסי 7600GT. את הדבר הזה עשה אוברלוקר טייוני בשם coolaler. המערכת: M/B :DFI CFX3200 DR MEM :Corsair DDR540 1024X2 Dual Channel HDD :WD2500KS SATAII 250G 16Mb Cache VGA CARD :MSI 7600GT SLI POWER: 康舒 520W OS :WIN XP SP2 CPU COOLER:Tower 120 CPU :AMD FX60 לפי התוצאות אפשר להסיק שאין הרבה הבדל בביצועים בין הצ'יפסט של NVIDIA לצ'יפסט של ATI...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by stas12,

נשרף לי הלוח... עכשיו יש לי רק שתי אפשרויות, לקחת את הלוח הזה: גיגהבייט 6VTXE-A או לחכות ללוח הזה עד שיגיע: אסוס TUV4X תגידו אתם מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  8. שלום אני לא בטוח אם השאלה מיעדת לפה או לפורום מפרטים (כי אני לא מבקש מפרט מלא ומסודר) אז שאלתי פה. אני מעוניין לבנות מחשב שמצד אחד יריץ כמה VM's במקביל (המקסימום יהיה 3 במקביל) ויוכל לסחוב אותם בכבוד, ומצד שני ישמש אותי לשימושים משרדיים יום יומיים ומדי פעם גם למשחקים מזדמנים (אני לא ממש גיימר - אם יוצא לי לשחק פעם בשבוע זה יפה. בעיקר FPS ומשחקי ספורט. אבל בכל זאת שיוכל להריץ בצורה סבירה). לא מתוכנן אוברקלוק. אז קודם כל הזיכרון: אני אקנה 8GB של חברה מוכרת, אבל השאלה היא האם כדאי להתעקש על זכרון במהירות שעות גבוהה ועם תיזמונים נמוכים (ועם heatsync צבעוני - ומחיר בהתאם) או שניתן להסתפק בזיכרון VALUE פחות נוצץ ועם מחיר יותר הגיוני ? האם אני ארגיש הבדל משמעותי ? שנית, המעבד: …

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by EAD,

איך הלוח הזה? הוא אמין? יציב? טוב לOC? מתאים לSLI גם עם הכרטיסים החדשים כמו 9800GX2 וכו'? ואמרו לי שיש לו בעיה של התחממות (רשמו בכמה אתרים), מה דעתכם על הלוח?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by ליאו מנהיג הצבים,

פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה, http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=1 נראה שאתלון הוא עדיין אלוף המשחקים. עושה רושם שאפילו הSLI, הגיע לנקודה שהוא לא מצליח לעבור אותה ברזולוציות הגבוהות עם הכרטיסים שמגבילים את ההפרש בביצועים.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by 120mmfan,

שלום... תראו משהו מאוד מוזר עד לפני שנה... המחירים לא היו משתנים כל כך... ולפני 9 חודשים בערך שאלתי כמה חנויות וכולם אמרו לי ממש כולם ש Samsung 256 133 sdram עלה 600-700 שקל לפחות 3 חנויות ו2 טכנאים אישיים כאלה... ועכשיו חבר של אחותי... אחרי שסיפרתי לו את זה הוא בדק מחירים וראהע שזכרונות כאלה עולים 220 עד 300 שקל.... ומאז הוא לא מחזיק ממני כבר גאון מחשבים... וזה מבעס והסברתי לו מה שהם הסבירו לי ששאלתי אותם איך זה גבוה... הם ענו שלא מייצרים כבר ובגלל זה זה ככה וכאלה... אז אני לא ממש שואל פה משהו אלא אומר למה זה ככה מטומטם? 400 ואז 700 עכשיו 200 ו....?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  12. איזה מעבד יותר טוב amd athlon 64 3000 או 2.8 Intel Pentium D 820

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  13. הזכרונות שלי הם ddr3 1600 mhz ( בפועל עובדים על 1333 בגלל אילוצי המעבד) . התיזמונים הפוטנציאליים שלהם - 7-8-7-24, אך בפועל עובדים ב- 9-9-9-24 ( זה מה שרואים בטאב memory ב- spu-z ). מישהו יכול להסביר למה זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by haim652,

אז ככה ראיתי במומלצים שיש את זה: Gigabyte GA-G33-DS3R ואני חושב על לקנות אותו, אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה תמליצו, עד 600 שקל ככה. חשוב לי שהיה Dual Channel כמובן, ולOC. העדפה לGigaByte ו Asus תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by itaysk,

הלוח הזה בא גם בשתי גרסאות? כי ראיתי באתר של GIGABYTE ( כאן) שהוא בא עם KT400 ו AGPX8 ובאתר של זיגזג ( כאן) שהוא עם KT333 ו AGPX4 ועוד משהו הוא בא עם כ.קול מובנה נכון? איך הוא? כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eitanb3,

שלום! האם מעבדי הIvy Bridge שעומדים לצאת בעוד מספר חודשים יהיו למחשבים נייחים או ניידים? כנ"ל לגבי פלטפורמת Maho Bay? תודה

17. השאלה היא עם מפרט של לוח אם: abit aw9d-max מעבד: E6300 כרטיס מסך: XFX GF7600GT איזה זיכרונות עדיפים: 1) Corsair TWIN2X2048-6400C4 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS OCZ OCZ2TA1000VX22GK (2x1024) PC2-8000 Dual Channel DDR (2 האם ההבדל בביצועים משמעותי (בהתחשב בעניין ה- 800 MHZ לעומת 1000MHZ)?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  18. התקציב של בערך 1200 ש"ח וזה מה שהציעו לי.... AMD ATHLON XP 1700 360 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 248 ש"ח ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח מה אתם אומרים...... אני יודע שזה מפרט ל OC ואם אני אקנה כניראה שאני אעשה OC אבל אולי יש לכם הצעות אחרות... הייתי רוצה גם לשמוע הצעות למערכת שתעבוד טוב שלי OC. תודה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by B.D.B,

Does anybody know a program that check the stability of the memory dimms? because I got some new dimms and I started getting blue screens and I don't know which one is faulty.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by skin,

באיה מהלוחות כדאי לי לבחור, אני רוצה לעשות אוברקלוק אז להתחשב בבקשה. 1. ABIT IS7-E http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket+478 2. Chaintech 9PJL1 865PE http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=171 מבחינת מחיר הם אותו הדבר +-20ש"ח שמעתי שיש בעיה בסאונד בלוחות של ABIT זה נכון לגבי הלוחות על בסיס Nforce2 או גם בצ'יפסטים של אינטל?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by gshhar,

ומה זה 64 ביט?

22. איך זה שזיכרונות DDR2 שקניתי לפני חצי שנה בפחות מ 300 ש"ח עולים היום 550 ? מה קורה? מחסור עולמי בזיכרונות? ;D לא ברצינות , יש איזו סיבה או שזו פשוט הדרך של היצרניות "להוזיל" את זיכרונות ה DDR3?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by orel176,

שנים המסך הכחול המשעמם ליווה אותנו והרבה פרמטרים שם היו ונשארו לא מובנים. התחילו לעבוד על כך אי שם בשנות ה90, בשנות ה2000 המוקדמות דובר על כך בעיקר בפורומים של אינטל ואם לא MSI זה היה נשכח לגמרי. MSI הודיעה שניתן לשלב את הביוס החדש בשלושת לוחות P45 שלה ע"י עדכון ביוס. מדובר בביוס צבעוני עם ממשק גרפי וידידותי למשתמש שמשלב גם קול ועפ"י שמו ניתן לנחש שניתן גם לעבוד עם העכבר. לסקירה על הביוס ותמונות: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-click-bios.html

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by dorliv,

אני מעוניין לקנות מעבד ואני מתלבט בין athlon 64 X2 4400 לבין opetron 170 מה יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

יש לי DDR 1 1.7G 512MB*3 + 256MB*1 לוח אם : GAK8NF9 gigabyte אני רוצה להוסיף 2G כרגע המצב הנוכחי שאני בלי DC ועל T2 עם מיהורת 333MHZ למרות שכל הכרטיסים תומכים ב400MHZ אם אני מנסה לשנות בBOIS לT1 המחשב לא עולה. - יש מצב שאני מוריד תזמונים או משהו כזה ואני יעבוד על T1? - איך אני משנה לDC? כי הבנתי שאני יכל לעבוד על DC גם עם 4 סטיקים. - אני יכל לשנות את המהירויות ל400MHZ? או שזה יעשה לי בעיה? לפי CPU-Z כל הסטיקים יכולים לעבוד על 400MHZ אבל בפועל הם פועלים על 333. - WINDOW XP עובד עם 3G RAM? או עד 2G? תודה.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.