מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
שלום בהמשך לסיפור המקסים שלי ושל ANCIENT1 אני מתחיל לחשוב על היום שאחרי ומחפש לוח אם שיהיה טוב לאוברקלוקינג במחיר סביר (סדר גודל 900 שח + -) הציעו לי את 975X של MSI ב 900 שקל מה דעתכם עליו?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שמתי לב שאפילו PS\2 אין לו... מי מבטיח לי שהלוח תומך במקלדת USB?! ועוד שאלה איך אני יכול לפצל הארדיסק של 120 ? כי ניראה לי שדרך FDISK אי אפשר בגדלים כאלה..
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח ABIT NF-7 Nforce2 שכידוע לי מצוי בו USB 2.0 , כאשר אני מחבר כונן נייד שתומך ב-USB 2.0 ואמור להעביר סרט של 700 מגה בפחות מ-5 דקות, לוקח לי בסביבות הרבע שעה. במחשב נייד אשר בו קיים USB 2.0 , העברת הסרט אורכבת כ-3 דקות. רציתי לדעת למה ה-USB שלי אינו מתפקד כ-USB 2.0 וכיצד ניתן לסדר בעיה זו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
-
אהלן.. אני חשבתי לשדרג את המחשב שלי(LGA1156 socket) קצת ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את המעבד שלי כפי שרשום בכותרתת כלומר האם ההבדל יהיה משמעותי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי 2 מחשבים בבית אני רוצה לעשות רשת .... בכל אופן למחשב השני (הפחות טוב) יש כרגע מעבד P3-550, עכשיו יש לי הצעה למחיר טוב למעבד P3-866 האם שווה לקנות את המעבד 866 ואם אני ירגיש הבדל ?... תודה VIRUS
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שהנושא הזה דיי חרוש אבל אני שואל בשבילי ספציפית. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות Intel או AMD?? אני משתמש במחשב בעיקר ל: משחקים (לא כל כך הרבה כי יש סתם משחקים דפוקים בזמן האחרון) גלישה באינטרנט, תכנות ובניית אתרים מוסיקה (לשמוע, לא לערוך/לעשות) גרפיקה (והרבה) לפי מה ששמעתי הAMD athlon xp לא משתווה ל P4 עם ה800FSB החדש. אז מה אתם אומרים? ולמה לי לקנות AMD במקום Intel חוץ מהמחיר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במחשבי מותקן זכרונות Crucial Ballistix Tracer PC4000 ורציתי לדעת על איזה זכרונות הם מבוססים הכוונה שלי היא שבב BH5,UTT,TCCD או משהו אחר תענו לי בבקשה ואני רוצה לדעת אם הם טובים לאוברקלוק לפני שאני עושה איתם אוברקלוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי את המשחק Call of duty: Ghosts המינימום שלו זה 6gb ראם, לי יש רק 4 והמחשב כולו כבר ישן... רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את הראם ל6 במחיר קטן יחסית ? מה אתם ממליצים ? שיעבוד טוב עם מה שיש לי היום מוכן יד 2 גם.. לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 זכרונות קיימים G.Skill DDR2 4096MB (2480MBx2) 800mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תענו לי בבקשה דחוף למה עוד כמה דקות אני הולך לקנות מחשב...
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הבעיה המטרידה (את העין) נורית ה standby דולקת ללא הפסקה מרגע הדלקת המחשב עד לרגע הכיבוי, מיותר לציין שהמחשב אינו בstandby במשך הזמן הזה. :s05: הבעיה הקשה: זכרונות לא עובדים לי בסלוטים הצהובים. אין BOOT (אבל יש POST) ולעיתים יש תופעות מוזרות כמו מסך מלא קישקושים וסימנים מוזרים או שגיאות בנוגע לקבצי אתחול (NTLDR למשל) חסרים בכונן הקשיח וכו' - עם סטיקים בסלוטים הכתומים דקה אח"כ - הכל בסדר. נסיונות לפתרון: הסטיקים שלי לא עובדים בצהובים. ניסיתי kingston value - לא עובדים. ניסיתי digma value - לא עובדים. ניסתי ב single channel וב dual channel - אף אחד מהם לא עובד. עדכנתי BIOS לגירסה הרשמית האחרונה - לא עובד. שיניתי BIOS לBIOS שהוא MOD מומלץ ומיוחד ל BH5 שיש לי - לא עובד. (B…
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים ( מי שעקב אחרי הבניה שלי במדור הפרוייקטים ) היה לי מעבד 4770K שעבר תאונת DELIDDING מצערת ועקב כך הוחלף ל4670K הייתי חייב מחשב תקין ועובד . לאור יציאת ה4790K , האם כדאי להזמין מאמאזון ולהחליף ? 418$ כולל מיסים שהם 1469 ש"ח .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רכשתי מעבד AMD 64 . איך אני מקרר אותו עם מינימום תקציב... אמרו לי להשים אותו על השולחן ולא על השטיח .. זה נכון?? מה עוד אפשר לעשות (יש לי 200 ש"ח אם זה עוזר.....)?? -כמה מאוורררים רצוי? -יש שיטות או דברים כאילו?? בקשה תעזרו לי מהר .... לפני שישרף לי פה איזה משהו... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עם ארכיטקטורת ה-Broadwell החדשה שעליה מבוססים המעבדים החדשים של אינטל, הדור החמישי של מעבדי ה-Core למחשבים ומכשירים ניידים מהחברה מציגים שיפורים בחיי סוללה, גרפיקה משופרת ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפורסמים גם בנצ'מרקים. סדרה שצריכה להיות זולה מה- E4XXX http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=6765
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב? עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד. טוב, מקווה שיש לכם המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? Abit ?LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II? ?512MB Twinmos? DDR-II 533 X2 OR ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? 512MB Twinmos DDR400 x2 ההפרש במחיר הוא בערך 700.. לא הרבה לטעמי..
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה יש מעט כסף וכמה דרישות המעבד כנראה יהיה 2140 צריך כרטיס מסך מובנה ורוצה שיאפשר OC תקציב מקווה שלא לחרוג מ400 ש"ח משהו?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מבחינת ביצועים בין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3768 לבין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1981 עכשיו כשאני שואל אם יש הבדל אז אל תגידו לי שזה תומך בSATA 2 לדוגמא ובשני יש כרטיס מסך מובנה מה שאני רוצה לדעת אם יש הבדל בביצועם של ני הלוחות , האם זה הבדל שמרגישים אותו בעבודה על המחשב??? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
asus p5 r5/la gigabyte 945-1066 ESP-OC איזה מהם עדיף? שניהם יעלו לי אותו דבר
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-