עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by G.H.O.S.T,

מחפש לוח אם שתומך במעבדי אינטל פנטיום 4 (שיתאים למעבד Intel P4 541) שיתמוך בDDR2, בזיכרון של 667MHz ושיהיה לו כרטיס קול ורשת OB לא יקר מדי...הוא לא הולך לשמש לשום דבר כבד וגדול מדי

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  2. יש לי את הלוח הזה:Gigabyte GA P35 DS3L ואני רוצה לדעת אם יש מקום בלוח לשים את Geforce 9800GX2.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by Bose,

ערב טוב. ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 2400 XP-MOBILE עם זכרונות 256SDRAM. אחרי שהורדתי את תוכנת ה-CPU-Z שמתי לב שרק מפתיחת האקספלור התדרים עולים בצורה חדה ביותר. שימו לב לתמונות האם משהו לא בסדר או שפשוט זה ככה בגלל שהמחשב על מצב מנוחה הוא על תדרים נמוכים בגלל שהוא לא רוצה לגזול בטרייה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום לכם אני חדש פה עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 עכשיו אין לי קול במחשב , אני רוצה להוריד דרייבר של audio ללוח אם שלי אבל אני לא מוצא משהו שמותאם לwindows 7 הכל זה לויסטה או לXP . ניסיתי להוריד של ויסטה ולהתקין וזה לא הצליח .... בבקשה אשמח לעזרה למה אני לא יודע מה לעשות ואני חייב קול... תודה לעוזרים !!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rosher,

יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA7VAX עם CHIPSET מסוג KT400 יש עליו מאוורר שבדרך קבע רועש ומתלכלך ועושה לי הרבה בעיות... האם ניתן לוותר עליו ומה הנזק??

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום אנשים, יש לי 4 GB של RAM במחשב. G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL4 HK X4 קיט אחד קניתי מ FOX PC וקיט אחד מ SKYPC. הזכרונות עובדים כרגע בתדר של 800MHz ותיזמונים 4-4-3-5 ומתח לפי המפעל 2.1. היום החלטתי לעשות בדיקה עם MEMTEST לזיכרונות וגיליתי את זה: http://www.silvup.net/up/yvztwliayrw1ny6.jpg חשוב לציין שהזיכרונות עברו OC קל 960MHz על אותו המתח והתזמונים והם עבדו מעולה. יום אחד הייתי צריך לבטל את ה OC ולחזור בחזרה ל 800 ואז בכל פעם שרציתי לעשות שוב OC לא הצלחתי. כאילו משהו נפגם... והזיכרונות האלו מעולים לאובר-קלוק... וזה ממש מוזר. מה ניתן לעשות? לממש את האחריות שלי? עברה חצי שנה מאז שקניתי את הזכרונות.. האם יחליפו לי אותם בלי בעיה? יש מדיניות מיוחדת? מה אתם ממליצים לי לעש…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by tal_levi1000,

חשבתי שAMD הפסיקו ליצר את מעבדי האתלון 3000 וה 3200 הנה 3000 AM2 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103639 3200 AM2 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103637 מה הולך פה? הולכים? נשארים? פיספסתי משהו?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  8. הלוח מבוסס על ערכת השבבים החדשה של NVIDIA ה790 ULTRA מישהו יודע מתי צריך להגיע לארץ? ומה יהיה טווח המחירים שניתן יהיה להשיג אותו ?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by xytkhi,

איפה אני מחבר יש לי חיבורי HDA+AC'97 הגיע עם מארז ANTEC SONATA III יש לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE בעקבות זה שהפנל הנ'ל מקצר בגלל חיבור ה-USB שלחו לי החנות ממנה רכשתי פנל לדגם אחר כנראה ובו תוספת של עוד חיבור שעלו רשום1394 פורים שמח אנשים

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

מה עדיף, כרטיס אחד של 512 DDR או שתי כרטיסי 256 בDUAL ? ולמה..

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לשדרג זיכרון ומעוניין לשמוע את דעתכם/המלצותייכם. כרגע אני עם 256 MB / DDR 333 של סמסונג. אני רוצה לרכוש 1GB (2 סטיקים של 512, DDR400). המעבד ולוח האם הם : AMD XP2000, ASUS A7N8X DELUXE 1. האם המעבד הנ"ל "ייהנה" בכלל מה- dual channel ? 2. האם ניתן להפעיל את הזכרון ב - 400Mhz (הלוח, לדעתי הוא 333FSB)? 3. האם מישהו יכול להמליץ לי על זכרון טוב ומתאים? כרגע המועמד הוא Corsair XMS3200 2-3-3-6 ב - 400, ו 2-2-2-6 ב-333 תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  12. איך לכוון את הפרמטרים של הזכרונות בביוס ,צירפתי תמונה בבקשה רק אנשים שיודעים להסביר למה לכוון והסיבה שעלי לשנות פרמטרים http://www.gskill.com/products.php?index=516יש לי זכרונות אלו ולוח זה http://www.gigabyte.com/products/p [...] id=3891#dl אני עובד עם OC http://www.xbitlabs.com/images/mai [...] bios02.png http://www.xbitlabs.com/images/mai [...] bios05.png כיוונתי את הזכרונות ל- 2000MHZ זה המקסימום ללוח AMD גם כיוונתי 4 פרמטרים אלו בביוס and 10 / 12 / 12 / 31 מה קורה עם שאר הדברים שלא מכוונים כלל כמו : TWTR COMMAND DELAY ? TRFC0 FOR DIMM1 DIMM3 ? TRFC1 FOR DIMM2 DIMM4 ? ועוד ??

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by dima_s,

היי! יש לי בביוס כמה אופציות לשינוי C1 C3... STATES. שיחקתי עם זה וזה לא נותן כלום לא לרעה ולא לטובה. יש למישהו מושג מה זה ובישביל מה זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ilanb0,

האם לוח אם מתקדם יותר מזה שהיה עשוי להציג נתונים שונים בתכנת EVEREST ממה שהציג הלוח הקודם? הכוונה לנתונים רחבים יותר? למישהו היה ניסיון כזה?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  15. שווה לקחת הוא עולה 860 אני מחפש לוח אם טוב במחיר זול שווה לקחת אותו? יש לי AMD

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by gta_man,

שלום! יש לי במחשב 1 ג'יגה זכרון פנימי ואני רוצה להוסיף כך שיהיה לי 2 ג'יגה.. יש לי 4 זכרונות של 256MB כל אחד ולכן אני אצטרך להוריד לפחות שניים מהם כדי שיהיה לי שני ג'יגה..האם זה יעשה בעיות כלשהן? דבר שני-חשבתי על לקנות חבילת זכרון 2GB של שני סטיקים 1GB כל אחד בדואל צ'אנל.הבעיה היא שאני לא יודע אילו זכרונות כדאי לי לקנות..כולם עולים הרבה כסף..חשבתי על משהו עד 1300 ש"ח בערך,של חברה טובה ומוכרת כמו OCZ לדוגמא..יש לי טכנולוגית זכרון DDR PC3200,והלוח שלי תומך עד 4GB זכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על זכרון שכדאי לי לקנות.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by djez26,

יש לי מעבד אינטל xeon ורציתי לדעת כמה הוא שווה . צירפתי תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by zhx,

לכל מומחי הפורום שלום אני עומד בפני קניית מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים. מה ההבדלים בין שני הלוחות K8N51PVMT-9 לבין ?K8N51GMF-9 מלבד הצ'יפסט השונה 6100 ב GMF לעומת 6150 ב PVMT. ההבדל במחיר הוא בערך 100-150 ש"ח האם ההבדל שווה את המחיר? או שבכלל כדאי ללכת על ASUS דגם ?A8V-E SE עם צ'יפסט של VIA דגם K8T890. כל הלוחות הם ל AMD כמובן. תודה ;D ZHX

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by hugo_hand,

הי, אני צריך את עזרתכם עם המחשב החדש שקניתי, יש לי הרבה בעיות איתו ובראש זו בעיה עם לוח האם (שאולי גורמת לשאר...) יש לי לוח אם של GIGABYTE: MA78GM-US2H בעבר הצלחתי להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק שהגיע איתו, אחרי שפירמטתי את המחשב ניסיתי להתקין שוב אבל אני לא מצליח - תהליך ההתקנה מסתיים. אבל אחרי בהצלחה restart לוח האם שוב מופיע בלי דרייבר. ניסיתי להוריד גם דרייבר עדכני ל-windows 7 אבל גם הוא לא נשאר אחרי restart. אשמח לעזרתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  20. TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5, מה התיזמון של הזכרונות האלו? אולי בגלל זה הוא כזה זול? האם כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות זיכרון עם תזמונים טובים יותר? האם תזמונים טובים יותר באמת ישפיעו? זכרון RAM בכלל משפיע במשחקים (יש הבדל בין 1GB לבין 2GB במשחקים)? תודה :]

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  21. לאחרונה אני לא ממש מסתפק בזכרונות הקיימים ( 256mb ddr 3000 של קרוסייאר ) ואני רוצה זיכרון נוסף , נתקלתי בזכרונת של geil 256mb ddr 3200 במחיר די זול ( 512 ש"ח ) . ישנן שתי בעיות : 1) האם יהיו בעיות תאימות בין הזכרונות מאחר ושתיהם של חברות שונות ( geil וקרוסייאר ) 2) לפני זמן מה שמעתי שישנן בעיות עם הלוח שלי ( epox 4g4a+ ) כאשר שמים זכרונות מצ'יפ מסוים או כשאר שמים זכרונות בשתי הסלוטים . תודה מראש . עריכה: עשיתי חיפוש , אך לא ממש הבנתי מכיון שהם התווכחו בדיון וכל אחד נקט עמדה שונה . עריכה2 : האם הזכרונות של winboud יותר טובים ?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  22. אני הולך לקנות מחשב עם מעבד P4 2.4C. זיכרון-אני הולך על 512 בשני סטיקים כמובן. עכשיו השאלה שלי היא באיזה מהירות אתם ממליצים לקנות את הזכרונות(אני לא הולך לעשות OC)? האם המינימום שכדאי לי בגלל המעבד הוא 3200 400MHZ? או שאפשר נמוך יותר ובכלל מה מומלץ איזו חברות.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by eliXir,

My friend has Intel p4 1600mhz with D845HV MOBO with Gforce 2 400MX, and has something like 40 fps with drops in games. I got AMD 2500+ which is 1800 mhz and abit nf7, tried with Gforce2 100mx (which is lower card then him) and had 100 fps stable and games. The mobo is the problem? because he just format and installed a new windows so its not the overloaded problem. If it is the mobo, any chance he can make a better performance for his card / mobo ? THANKS IN ADVANCE!

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by Las@Vegas,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם הסדרה החדשה של המעבדים FX, הבעיה שהלוח אם מצריך עידכון BIOS. האם יש למשהו רעיון איך אני יכול לעדכן מבלי לקנות עוד מעבד לחינם? (אם למשהו יש מעבד שסתם זרוק לו ויכול להשאיל לי אותו זה גם אפשרות - אפשר אפילו בתמורה לסכום סימלי) תודה יבגני

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  25. שלום , רציתי לדעת מתי יירדו המחירים של המעבדים החדשים של AMD שעובדשים ב 64ביט. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד חודשיים שלושה ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם עד אז או עוד כמה זמן תיהיה ירידת מחירים של המעבדים ולוחות האם המתאימים. תודה, יובל

• 5 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.