עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ItzikT46,

קניתי היום לוח 965P-DS3 ואני מרכיב את המחשב, אני לא מוצא את חיבור ה IEEE1394 על הלוח ! יכול להיות שהלוח לא תומך בו ?!! תודה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם. נשרף לי הספק במחשב ונזכרתי שיש לי ספק שזכיתי בו בהגרלה של hwzone. בלוח אם (asus p5k-e) יש כניסת atx12v עם שמונה פינים. לספק (antec truepower trio 430w) יש חיבור של 4 פינים. מישהו אמר לי שאפשר לחבר את ה-4 ל-8. האם זה נכון? האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  3. שלום רב, בלוח אם שלי (ABIT NF7) עבדתי עד היום עם 2 ספקים ישנים משורשרים שאין להם את החיבור המיוחד שיש לי על הלוח, לפני מספר ימים קניתי ספק חדש ואני רואה שיש לו חיבור שמתאים לחיבור המוזר הזה שעל הלוח (מוקף בעיגול צהוב בתמונה), הסכלתי בחוברת ורשום שם שזה 12V משהו, אין לי מושג מה זה ואשמח לדעת אם לחבר או לא לחבר לשם את החיבור, זה במקום החיבור הגדול שמתחת ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by FuZuL,

יש לי 2 USB במארז בקדימה ואני צריך לחבר אותם ללוח אם.. שמתי לב שיוצא לי 8 כבלים קטנים קטנים.. א. לאן לחבר אותם? ב. זה בכלל הם? ג. אפילו אם זה הם ואני יודע לאן לחבר אותם.. אין גישה בגרוש.. למה כל אחד מופרד מהשני ואין סיכוי שאני אצליח.. תודה לעוזרים וממש מקווה שהבנתם אותי חח ..

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב שבו מחובר זיכרון אחד של 1 ג'יגה. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב זה עוד 2 זכרונות של 256 מ"ב ובכך להגדיל את הזכרון הפנימי של המחשב?! אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  6. שלום, שאלתי את השאלה גם בפורום כרטיסי מסך אבל לא ממש ידעו לענות לי שם, אז אולי כאן משהו מכיר את האפשרות הזאת, ואשמח אם תענו לי . יש לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI ( עם תמיכה ב Hybrid ) כמוכן יש לי כרטיס מסך ATI HD4870 512. אני יודע שמבחינה טכנית יש אפשרות להפעיל את שניהם ביחד, אבל אני לא ממש סגור על איך לעשות את זה. אשמח לקבל המלצות, אגב הלוח אם הוא : ga-m78sm-s2h (הלקוח הקודם עבר מחשב ga-m56s-s3 ) תודה .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by coctail,

שלום לכולם אני חדש כאן... יש לי שאלה...האם ניתן לחבר 2 מחשבים יחד? או 2 לוחות אם יחד? זו שאלה שמציקה לי כבר מלא זמן...אם יש אפשרות כזו ואם זה בכלל קיים משהו כזה? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, אני עומד לרכוש לוח אם ומעבד חדש (i3 8100). ללוח אם יש יציאות HDMI,VGA ו-DVI, לא היה לי כלכך ברור מהאתר של Asus האם אפשר לחבר שני מסכים בו זמנית, ישירות ללוח אם, וזאת בניגוד ללוח אם Z270-I שבו רשום בבירור שזה ניתן. האם הלוח אם תומך בשני מסכים בו זמנית (HDMI && DVI) ? אם הוא לא תומך אשמח לקבל המלצה ללוח אם שתומך (ואם יש אפשרות לWIFI מובנה אז מעולה).

9. Started by אריה7,

שלום, יש לי לוח אם ASUS A8N-VM. בלוח יש 4 סלוטים לזכרונות - 2 כחולים צמודים ולידיהם 2 שחורים. איך עדיף לחבר 2 סטיקים של זיכרון? אחד בכל צבע או שניים בסלוטים הכחולים? הלוח אם תואם ב-dual channel תודה מפרט הלוח: http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=768&l1=3&l2=15&l3=231

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. היי, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-790XT-USB3 על הלוח כרגע מחוברים שני סטיקים של 2GB כל אחד,ללוח עוד 2 חריצים,ברצוני להוסיף עוד 4GB(בסטיק אחד),ז"א שבסך הכול יהיו לי 8GB,האם הדבר אפשרי?או שגם בחריץ הרביעי צריך להיות סטיק? תודה.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by efee123,

שלום, רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי, חשבתי אולי לקנות שתי סטיקים של 4g של kingston וכרגע יש לי שתיים של 2g השאלה האם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת הגודל בdual וכו' מבחינת תדרים לא אמורה להיות בעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. Started by itsik1231995,

שלום, הזמנתי אתמול לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים בשביל מחשב שכבר יש לי (עקב תקלות שמקורם בלוח אם ככול הנראה ..) בוא ספק כוח, כרטיס מסך וכול שאר הדברים הנחוצים היום שמתי לב שללוח אם שלי יש חיבור 8PIN בשביל ההספק למעבד, בעוד לספק כוח יש רק חיבור 4PIN הסתכלתי ברשת והבנתי שזה לא כזה קריטי ושאפשר לחבר את ה 4PIN אל החיבור ולהשאיר את 4 הגידים האחרים רקים ברוב המקרים בהם משתמשים במעבד יחסית חלש שלא צורך הרבה חשמל, אבל רציתי לשאול ספציפית לגבי החלקים שלי, שכן אני לא יודע לאן הגידים הרקים האלה מובילים ואני לא רוצה שאזורים מסויימים בלוח אם לא יקבלו חשמל ... אז ככה הספק כוח הוא 500W של OCZ דגם OCZ500SXS הלוח אם הוא Gigabyte GA-H81M-DS2V המעבד הוא Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB L…

13. Started by club_501,

ברשותי לוח אם GA-880GM-UD2H. שמתי לב לאחר קניה שיש חיבור 8-pin ATX 12V power connector. לא קניתי ספק חדש, ובספק הנוכחי שיש לי המחבר הוא עם 6 פינים, בנוסף יש לי מחבר עם 4 פינים. אבל אין חיבור עם 6 פינים יש אפשרות לחבר את זה את כל ה 8 פיניםעם מתאם שניתן לקנות? הספק הוא hec-500td-tf תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yehielio,

איך אני מחבר 2 סטיקים של זכרון בלוח שתומך ב-DUAL ויש לו 4 סלוטים. האם צריך להגדיר בביוס משהו? יש תוכנה שבודקת האם כרטיסי הזכרון עובדים בדואל? תודה

15. אני מרכיב את המחשב שלי, ולכבל שיוצא מהפאנל הקדמי יש 2 מחברים בסופו - AC97 ו-Intel HD Audio. זה הלוח שברשותי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp עריכה: מתוך ה-UM: You can connect either the AC’97 or the HDA connector, depending on your motherboard. Locate the internal audio connectors from your motherboard or sound card and connect the corresponding audio cable. Consult your motherboard or sound card manual for the pin-out positions. ועדיין אני לא יודע, איזה מהמחברים לחבר? יש מחבר אחד שהוא יותר טוב מהשני?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ערב טוב , לא יודע אם זה הפורום הנכון..אבל לא מצאתי משהו תואם.. אני מתכונן לרכוש מחשב ויש לי כבר מפרט פחות או יותר סגור..הבעיה היא שהלוח במחשב אינו מגיע עם יציאת FIREWIRE (שמבחינתי היא חובה בגלל כרטיס קול חיצוני לערכית מוזיקה ב-CUBASE) . ראיתי שמוכרים כרטיס FIREWIRE חיצוני בעלות נמוכה. השאלה האם עדיף בכל מקרה לשנות במפרט את הלוח ללוח תומך (אני מעדיף שלא בגלל שהלוח שבחרתי מוכר לי ממחשב אחר) , או שאפשר להסתדר עם כרטיס FIREWIRE חיצוני (מבחינת איכות\אמינות) ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by דנה9,

יש לי פאנל עם כניסת firewire את כבל הנתונים שלו אני מנסה לחבר אל לוח האם asus p5pe-vm, לא הצלחתי למצוא פינים מתאימים לכבל זה בלוח האם עצמו. (לכבל עצמו יש 9 פינים). חיפשתי גם במפרט של לוח האם האם הלוח תומך בieee 1394 ולא ראיתי התיחסות לכך. אשמח לעזרה מכל סוג, תודה (:

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by mayeast2,

ברשותי לוח epox 8rda3i. אני רוצה לחבר את ה bracket שיש בו game port + serial . הבעיה היא שאין סימון בלוח באיזה כיוון לחבר את הסרטים שיוצאים מה bracket. בכל סרט יש פס אדום באחד הצדדים, אבל אין לי סימון על הלוח. המחברים אינם מהסוג אשר מתחברים רק בכיוון אחד. יש פתרונות ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by Haflo,

איפה מחברים את HD Led בלוחות ASUS?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mccartney,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להוסיף HD נוסף למחשב. לוח האם שלי לא תומך ב-SATA אבל החלטתי ללכת על HD עם ממשק SATA II כדי שאוכל להעביר אותו למחשב חדש שאקנה עוד שנה, שנה וחצי. כדי שאוכל להשתמש בכונן קשיח עם SATA II החלטתי לקנות כרטיס PCI עם שתי יציאות SATA I. ה-HD והכרטיס שאני הולך עליהם הם: 1) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571 2) כרטיס PCI של Dynamode שמבוסס על ה-Chipset הזה: http://www.siliconimage.com/products/product.aspx?id=63 השאלות שלי: א) מישהו מכיר כרטיס PCI SATA II במחיר סביר? ב) מה אתם אומרים על המהלך? למישהו יש ניסיון עם זה? ה-HD יעבוד חלק? תודה, מקרטני

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. שלום רב, בלוח אם H110M-A | Motherboards | אין סאונד בחיבור hdmi רק וידאו על פניו כל ההגדרות תקינות למישהו יש רעיון מזה יכול להיות (מעבר להגדרות הבסיסיות) ? תודה מראש,

22. Started by alex15,

שלום . אצלי במחשב יש 6 יצאות USB 4 מאחורה וגם 2 מקדימה . אבל יש בעיה הם עמוסים מצלמה מקלדת עכבר וככה .. אז אני רוצה לקנות ... את זה שבתמונה אבל הבעיה היחידה שאני לא יודע איך לחבר את הכבלים שלו ... כמו זה .. נגיד . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by fox95,

שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by mugello,

היי. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS4 עם PCI-E אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCI-E 2.0 האם אפשר לשים כרטיס מסך כזה על הלוח אם שיש לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by HingedEmu2,

היי לאח שלי יש מחשב ממש ישן (10 שנים בערך), שלא עובד. אני רציתי לתקן לו אותו, והוצאתי את כל החלקים החוצה מהמארז וחיברתי מבחוץ (לאימון ). עכשיו, חיברתי הכל חוץ מהכפתור הדלקה, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע לאיזה חור לחבר אותו הלוח: http://www.ixbt.com/mainboard/msi/msi-p4n-diamond-nforce4ie/board.jpg אני יודע שזה אמור להיות בחלק הימני התחתון של התמונה, אבל אני לא יודע לאיזה שני פינים הוא מתחבר (כנ"ל גם לגבי הנורה והכפתור ריסט. תודה לעוזרים נ.ב- אני מתחיל, אז האם יש משהו ששכחתי לחבר כדי שלפחות המאווררים ירוצו? חיברתי ספק כוח אל- לוח אם בשני החיבורים, מאווררים, וחיברתי כרטיס מסך ללוח אם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.