מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
Whats the diffrence between these GB MB modles? DS3,DS3R,S3,DS3L? why are the prices so diffrent? PS Im in the US so i can't write in hebrew... EDIT (Im talking about the P35 modles)
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי במצב רגיל טמפרטורת המעבד שלי היא כ-29-33 מעלות שזה די יפה. עכשיו הקטנתי קצת את מהירות המאווררים כדי שהמחשב יהיה שקט יותר וזה התבטא בעלייה לטמפרטורת מעבד של 37-39. השאלה שלי היא עד איזו טמפרטורה אני יכול לעלות מבלי שייגרם נזק (אני ללא אוברקלוק). תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ASUS M2N-E הוא מקבל את המעבדים החדשים? מה המעבד הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב של עד 500? אפשרי לחרוג מה500 אם המעבד טוב משמעותית..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
יש לי 2 לוחות אם Socket AM2: 1 MainBoard: ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra 2 MainBoard: abit kn9s איזה מעבדם הם תומכים יעיל? כרגע הASUS עובד עם Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore והabit עם Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore עם אני רוצה להחליף מעבד לשתי המחשבים באיזה כדי לי להשקיע עם הלוחות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
albatron K8X800 Pro או ASUS k8v se deluxe או GIGABITE GA-K8VT800. אני משער שאף לוח הוא לא נטול בעיות לחלוטין, אבל איזה הכי מומלץ (שלא יעשה בעיות... לא יבוצע OC)?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב, והתחלתי ללמוד את החומר. בינתיים, המעבד הנבחר הוא AMD Athlon Venice 3200, אך ראיתי שיש גרסה רגילה ויש E6. מקריאה באינטרנט הבנתי שהרגילה נקראת E3 והחדשה יותר היא ה E6. מצאתי גם טבלת השוואה באתר של AMD, אבל אני לא מצליח להבין אם ההבדלים ביניהם שווים את תוספת המחיר (כ 60 ש"ח) שמבקשים על הגרסה החדשה יותר. http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?&&opn=ADA3200DAA4BP&opn=ADA3200DAA4BW אגב, אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים ולא מתכוון להתעסק עם OC. תודה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 שזה ביחד 512 ועוד סטיק של 512 ביחדד זה גגה זיכרון הבעיה היא אחרי שהמחשב נח הרבה זמן יום יומים אני מדליק ואז הוא חוזר להיות לי 512 זכירון מדוע ?זה אני לא מוצא שום סיבה שזה ככה , גם שהמחשב נח זה תמיד צריך להשאר זיכרון יכל להיות ? הביוס שלי לא מתאים? ... אני שמתי את הזכורנות בצורה כזאת 2 מופרדים אחד ליד השני וה 512 בצד השני . יכל להיות הביוס שלי לא טוב אני יודע לוח האם הוא gigabyte 8sq800 מה הביוס הכי מתאים אני ישים עכשיו יש לי f8 בכל מקרה יש f7 f4 אני לא יודע מה כל זה אני רק יודע להחליף תודה על העזרה זה ממש מציק כי שאני פותח 512 עובד קצת מתחיל מהתחלה ואז גגה' זיכרון : ??? :-\
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
I bought a new Micron DDR 2100 256MB stick. I want to ask how can i check the boost it should have\given me? I don't see any difference in Sandra 2003 Pro. Any other ideas? Besides tell can you tell if this improve anything at all, 'cause i don't feel any burst of speed. You can see my system in the info.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב עם מעבד E6400 לוח של ג'יגה בייט 965 ואני עדיין מתלבט לגבי מהירות הזכרון. 667 או 800, עניין של תקציב... השאלה היא,אני מתכנן לקנות זכרון 1 ג'יגה ויש לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, אבל לא משהו רציני. האם לקנות את הזיכרון 1 ג'יגה בסלוט 1, או 2 סלוטים של 512 כול אחד? ואיך לנהוג אם אני אקנה 2 ג'יגה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מה ההבדלים העיקריים בין שתי הלוחות הללו? האם הפרש המחירים שווה את התוספת לטובת Z77X-UD3H?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שאלה קצת קשה , יש לחבר לוח Albatron k8nf4u והייתי רוצה להחליף לו קבל שנשרף איפה אפשר למצוא מפה טכנית של הלוח והרכיבים האלקטרוניים שלו כדי לדעת איזה קבל אני צריך או האם יש דרך אחרת לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כפי שכתוב בכותרת ^ חלקכם ישאלו מאיפו הגיע אלי השטות הזו... אז כשאני פותח את הEPU-6 Engine זה רושם שהמעבד מייצר CO2
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כן שלום..יש לי שאלה איזה סוג אתת ממליצים לקנות??..אני זקוק לDDR2 667mhz לא יותר ולא פחות אבל איזה חברה כדאי לי לקנות??..אני לא מיעד אותם לOC (ואם אני כן עושה אז בקטנה..)ואני גם רוצה שיהיו תקציבים..ואין לי אני סוג מסוים אני פשוט לא יודע מה לקנות כי יש כל כך הרבה...
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם משנה איזה סוג סוללה (5v,3v,1.5v וכו') לחבר ללוח אם? מדובר במחשב נייד מדגם hp compaq nc6220. על הסוללה הנוכחית לא מצוין מתח.
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי לוח אם B560M AORUS ELITE ומעבד INTEL CORE I5 104000F. האם בעתיד אני אוכל לשדרג למעבד סדרה CORE I7, כאילו האם הלוח אם שלי יתמוך בזאת?
-
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי זיכרונות של 256MB שעובדים בדואל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד שתי פלטות עכשיו אני לא יודע אם יש לי 2.5CL או 3CL עכשיו זה משנה אם יהיה לי 2 פלטות של 2.5 ו2 פלטות של 3 ומה ההבדל בין 2.5CL לבין 3CL תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם אפשרות ל CF תומך PCI-E2.0, חיבורי SATA רבים ככל האפשר. התקציב הוא עד 850 שקלים. חשבתי על הלוח X38-DS4. לא ראיתי לוח אחר יותר טוב ממנו בתקציב הזה. יש לכם הצעות אחרות שיאירו את עיני? או להשאר עם הלוח אם שבכותרת?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1831&p=1 http://www.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html 2 השוואות שבהם זוכים שונים?!?!? אך יכול להיות!! ואני נדפקתי עם ה ASUS שהוא לא הכי טוב!!! לך תאמין לשקרנים >
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שלושה לוחות אם: gigabye ga-k8n dfi lanparty ut nf-d msi k8n neo4 pltinum שלושתם בעקרון אותם מחיר אז רציתי לדעת איזה עדיף? המטרה זה בעקרון משחקים ואולי OC קטן לא משהו רציני תודה עוזרים
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-