עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בדיוק לפני יום הזמנתי לו מפרט עם 3000+ (s754) עדיף לחכות ל939 ?? זה תלוי גם בזמן עד שיגיעו המעבדים וגם במחירים? ואם בכלל יש לוחות טובים היום או שצריך לחכות גם לNF4 בקיצור הרבה בלאגן

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  2. אז ככה: חיברתי 2 זכרונות זהים לחלוטין של 512 מגה, למחשב אחר- ועבד. חיברתי אותם למחשב שלי (הפעם חיברתי 3 של 512 PC3200 זהים לחלוטין כמו ה-2 שחיברתי במחשב השני) וכתוצאה מכך המסך לא עולה ואין אפילו צפצופים המעידים על בעיה כלשהי. החזרתי את הזכרונות הקודמים למחשב , ועדיין המסך לא עולה. ניקיתי את הסלוטים עם אוויר דחוס וגם את הסלוט של הכרטיס מסך, ועדיין לא עזר הוצאתי את הבטריה של הלוח על מנת לאפס אותו- וכלום. חשבתי אולי הבעיה היא בכרטיס מסך\מעבד, החלפתי אותם באחרים - ולא עבד... מה עוד ניתן לעשות? :s05:

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by ar2r,

יש לי כרגע AMD X3 720BE ואני חושב לשדרג למשהו חדש יותר כמו AMD Phenom 2 X4 945 או X4 955 או X4 925 או מה שאתם תציעו של AMD כמו כן גם את לוח האם לשדרג מ- MA770-UD3 למשו יותר טוב האם יש לכם הצעות? תקציב 1400 ללוח ומעבד

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  4. החלטנו לבדוק האם לוח האם הזול ביותר עד כה לתושבת ה-LGA1700 עושה את העבודה. התוצאות מחכות לכם בפניםלכתבה

5. Started by maorcohen1991,

אני רוצה להבין משהו בנוגע למפרט בתמונה הבנתי שמעבד אחד מגיע ל3.1 ג׳יגה הרטס במצב טורבו. ואז רשום על שתי הליבות שביחד הם מגיעות2.8 או שכל אחד בנפרד מגיעה ל2.8, פשוט לא נראה לי הגיוני שכל אחת מגיעה ל1.4 ג׳יגה הרטס פחות ממעבד אחד שמגיעה ל3.1. אשמח לתשובות תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by doodi111,

מחפש לוח אם שיתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, סרטים והורדות באימיול. מה הכי טוב במחיר הזה?(אין לי כ. קול נפרד)

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by motorola,

?? הבנתי שהוא סוקט 775 64 ביט.. הוא יותר טוב מפנטיום 4 3.0 ? (ה-506 הזה הוא 2.66)

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  8. יש לי את הלוח הזה כבר כמה חודשים http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5497&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US אין לי מושג אם תומך בכלל CF דרך אגב יצא לי לעבוד עם הHD2900 במערך CF הזה רק פעמיים ניראה לי בעיות דרייברים אף פעם לא נותן לי בדרייברים את האפשרות CF אין לי מושג למה וחיברתי אותם בגשר אז חשבתי על זה אולי הלוח כי בלוח לפני רק עם דרייברים 7.4 היצלחתי...יש לציין הוא מראה לי זוג כרטיסים במינהל ההתקנים אבל בקטאליסט מראה לי רק כרטיס אחד..בקיצור הלוח שלי תומך CF?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  9. שלום לכולם. זה המפרט הנוכחי שלי (המחשב כבר אצלי 3 שנים בערך): מעבד: Pentium D 775 3.0G 2X2M TRAY 930 Dual Core לוח אם: ASUS P5LD2-VM כרטיס מסך: ASUS N7600GT/2DHT זכרון: Corsair Value 2X512MB 667Mhz מארז + ספק כח: ThermalTake SWING Silver 120MM FAN + 430W SATA 24 PIN PCI-E אני משתמש בוינדוס אקס פי 32 ביט ולא מתכוון לעבור לוויסטה אחרי השדרוג. בסך הכל אני עדיין מרוצה ממנו פרט כמובן למשחקים חדשים שכבר בקושי עולים. אין לי כרגע אפשרות לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לשדרג את הנוכחי כד שיהיה "סביר" אפילו להגדרות המינימום של משחקים עכשוויים. חשוב לי לציין שאני כבר ממזמן לא מתמצא בנושא ועקב היידע המוגבל שלי מבקש את עזרתכם. אז ככה: 1. אני רוצה להוסיף 2x1gb של זכרון, זה אפשרי? הבנתי שבלו…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by ROTCOR,

שאלה כללית האם למישהו יש מושג עם יש לוחות אם עם usb 3 ב Internal I/O Connectors תקן הusb 3 מתחיל לתפוס תאוצה וכיום יש די הרבה יצרניות מארזים ששמים usb 3 בfront panel אבל אין להן לאיפה להתחבר. לפי מה שאני יודע יצרניות לוחות האם שמים usb 3 רק בBack Panel Connectors האם אני טועה ? למישהו יש מושג אם בכלל יש לוח אם עם usb 3 Internal I/O Connectors תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  11. אפילו הכי זול ה1.86GHZ?

12. Started by puuma,

אם אני מוסיף 2 זיכרונות אבל הם 3 cl ומה שיש לי הם 2.5 cl יהיה הבדל משמעותי במהירות הביצועים? :s05: המחשב עובד על דואל צאנל

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. קניתי מnewegg זכרון OCZ OCZ2G8002GK 2GB PC2-6400 Dual Channel Memory. המחיר שלו היה מעולה - 160 דולר אחרי החזר. הזמנתי כבר חלקי מחשב, שכוללים לוח של Gigabyte:DS3. לא מזמן מצאתי בפורום של Anandtech ת'רד ענק על בעיות תאימות של הזכרון והלוח אם. גם עם לוחות של ASUS לזכרון הזה יש בעיות. לא מצאתי בפורומים כאן אזכור כלשהו לבעיה, ולכן רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את הבעיה מקרוב, ואם יש דרכים לפתור את זה(עדכון הביוס למשל שאמור לעזור). גם חלופות ללוח האם יתקבלו בברכה שכן עם הזכרון כבר נתקעתי... מצורפים לינקים לפורומים העוסקים בבעיה http://forumz.tomshardware.com/hardware/OCZ-Memory-P5B-screwed-ftopict196516.html http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=29&threadid=1908390

• 5 תגובות
    • 450 צפיות
  14. Started by arik3k,

אוקיי אז ככה, ממש רציתי את ה EX38 אבל מסתבר שמור לוי הפסיק לשווק אותו. אני מנסה להבין אם כדי להחליף את הבחירה ב DQ6 כשאני מודע שזה עוד 300 שקל הפרש. השאלה אם למישהו יש נסיון איתו ואם יש המלצות אחרות חוץ מהבורד הזה ? אם בכלל. בביקורות שקראתי מדובר בבורד חזק ואיכותי, אבל גם ה EX38 היה ככה ולא מצאתי הבדלים מהותיים מלבד CHIPSET טכנולוגית חסכון חשמל וכדומה. מישהו יכול להוסיף ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  15. יש לכם 2,000 דולר מיותרים וצורך ב-18 עד 36 ליבות עיבוד? כדאי שתכינו את עצמכם לסתיו הקרוב לכתבה

16. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC בודק לנו אילו מבין המעבדים עדיף לקנייה: X2 6400 או E6850/E6750 http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=842214&tp=AMD-A64X2-6400&rid=842214 8)

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לוח אם אמין ויציב לא הכי יקר למחשב חדש אינטל

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by Dn2k,

שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  20. יש ברשותי היום מחשב עם מעבד AMD 3800X2 וזיכרון 2 ג"ב 667 מגה הרץ. ברצוני לשדרג את המחשב... האם כדאי לשדרג את הזכרונות ל4 ג"ב? או שמא עדיף לי לשדרג את המעבד? או אולי עדיף 4 ג"ב 800??? מה עלי לעשות על מנת להאיץ את מהירות העבודה במחשב ובעיקר בPS3??? בברכה, אורי

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by demultiplexer,

מה דעתכם על הלוח MSI KT3-RU זה הלוח שיש בבנדל של פנדה. מה עדיף האסוס A7V333EA או הMSI ? לא משנה המחירים. האם לאסוס יש בקר ראייד ? ומה דעתכם על זיכרון של OCZ ? בגלל שהוא מומהר הוא לא ישבוק לי מתי שההוא בזמן הקרוב נכון ? בכל אופן מה עדיף MSI או האסוס. פנדה פנדה פנדה דרך אגב אם אתם תוהים אז ה XX הם בעצם המילה פנדא רק עם האות ה בסוף רק שיש איזה סקריפט שמשנה לי את זה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by itzik52,

יש לי לוח אם של MSI 6309 V1.0 שהביוס עודכן ל V1.8 האחרון שתומך גם ב AGP X4. יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 64M שהוא כמובן AGP X4. התקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia וכאשר אני ניכנס להגדרות של הכרטיס דרך הדרייבר אני רואה שהכרטיס מזוהה כ AGP X2, הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם אפשרות של הגדרה AGP X4 אך ללא הואיל גם כאשר התקנתי את המערכת מחדש. יש למישהו רעיון לפיתרון? ???

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

אני מחפש לוח אם עד 500 ש"ח (ללא חריגה), שייתן לי OC של Q6600 2.4GHz @ 3.4GHz. אפשרי בתקציב?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. שלום שלום. לאמא שלי יש יומלדת ואנחנו עושים לה מסיבת הפתעה בכל מקרה... דודים שלי ביקשו ממני להקרין באיזה שהיא צורה תמונות שלה... אז מה בעצם האפשרויות? DVD יכול לקרוא תמונות? נגיד אני סורק את התמונות ומעביר אותם לפורמט המתאים (אם יש כזה) ואז מציג אותם דרך DVD? זה אפשרי? עם דיסק רגיל? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  25. שמעתי שקורסיאר נחשבת לחברה הטובה והמצליחה ביותר בעולם! עכשיו השאלה שלי היא כזאת בזכרונות DDR1 הדגם היקר ביותר של גיגה דואל של 512M"B של OCZ עולה 1900 ש"ח של G.skill עולה 2200 ושל כורסיאר קרוב מאוד ל 3000 בעוד שהביצועים באוברקלוק(בהפרש ניכר) וסטוק של OCZ ו G.SKILL עולים על הביצועים של קורסיאר למה זה? ושמתי לב גם הדגמים של CL 3 של קורסיאר עולים משהו כמו 700 600 שקל שזו גנבה האם קורסיאר היא רק מותג כמו ASUS (בכרטיסיס מסך)ובעצם הביצועים הם לא ממש טובים? אם זה כך אני מציע שנהיר ליבואנים של קורסיאר ולומר להם להוריד את המחירים בדחיפות יתר והאם גם בחו"ל המחירים כך?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.