עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dragon772,

מה זה CL בזכרונות? במה זה משפיע? ובזכרונות שלי כתוב ddr sdram אז זה ddr או sdram? תודה

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  2. מצאתי את הזיכרון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820221005 איך הוא ? לפי הביקורות הוא טוב , אבל לא שמעתי על החברה הזאת פשוט ... אם יש לכם הצעות יותר טובות בערך באותו מחיר אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by CoolOne,

בדף של הלוח P5Q PRO של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2269&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 כתוב: למה זה קורה? זה קורה בכל הלוחות עם הצ'יפסט הזה או רק בלוח הספציפי הזה? האם אאלץ להתקין מערכת הפעלה 64bit בשביל יותר מ-3GB זכרון, או שיש דרך לגרום למערכת לזהות את זה בכל זאת?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  4. שלום, אני מאמין שזה הפורום היחיד שאפשר לדבר על חומרה... אוקי כרגע יש לי מחשב דיי רע אטלון 3500+ 1.6GHZ, דדר1 2גיגה 667MHZ, רק הכרטיס מסך 8800GT וה2הארדיסקים של 3TB טובים. אז אחרי 5 שנים שאני עם המחשב למעלה אני רוצה לחליף כמה חלקים שהם הCPU, לוח האם והזיכרון. בחרתי בין החלקים הכי טובים: מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray זיכרון 8גיגה : 2x(2x2GB) Corsair Dominator TwinX CL5 ולוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX אם תשימו לב ההמעבד הוא סוקט AM3 והלוח אם סוקט AM2+ ללא תמיכה בAM3 ככה שסביר להניח שאני יחליף את המעבד ל: ‏Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm Tray‎ הבדל קטן מאוד של 3.0 / 3.2.…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  5. האים מעבד 478 0.18 יעבוד על לוח תומך 0.13 478?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by manoa,

need help finding optimal mobo for the hardcore overclocking of the singlecore AMD athlon 64 4000+ with 512Kb cache 90nm AM2 2600mhz necessary board equipment : 16x PCI Express slot preferrably 2 Parallel IDE connections but 1 will do preferably without integrated video/audio/network/SLI support but if necessary then ok high maximum selectable voltages in BIOS, high tested & known FSB frequency best version I know so far : Biostar TForce 570 U Deluxe but if you think it is better to go for socket 939 because it has better mobos for overclocking then what mobo is it ?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by BenSalem2,

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2165 האם הלוח אם הזה יעביר לי טוב את המפרט הבא?? GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box 4GB MEMOREY KINGSTON והאם יש לכם לוח אם מומלץ לרכיבים שלמעלה התקציב הוא עד 400 עדיפות לגג 330 תודה רבה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

Kingston KVR, 256MB 266DDR PC2100 Nanya Chips (מישהו מוכר) אני רוצה לקנות לאח שלי ליומולדת כי הוא כל הזמן בוכה לי שהמשחקים בקושי זזים עם זכרון 256MB הוא חורש על משחקים (DOOM3, THE SIMS2 ומשחקים כבדים כאלו..) זה זכרון טוב ? יענו שלא יעשה בעיות כמו הNONAME למיניהם... וכמה הוא שווה ? עריכה: מה אומר הKVR ומה אומר שזה NON-ECC ?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by nirnir,

שלום. הציעו לי כאן לרכוש מחשב עם מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX המחשב מיועד לתוכנות אופיס, אינטרנט וקצת משחקים (בעיקר אסטרטגיה- בסגנון WOW). אני לא כ"כ מבין במעבדים. האם זהו מעבד מתאים לצרכים שלי? מה המשמעות של: "+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX"? האם הוא משתווה ל UNTEL DUAL CORE או שעדיף להוסיף קצת ולקנות INTEL? תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  10. אז כמו שציינתי בכותרת. מחפש לוח 775 הכי פשוט וזול. של אסוס או ג'יגהבייט. כשהדרישה היחידה היא שאוכל לחבר לו שני אמצעי תצוגה במקביל. הראשון מסך דרך DVI והשני טלויזיה דרך VGA אם הפתרון הזול יותר הוא להביא לוח פשוט וכ.מסך הכי פשוט אלך עליו אבל לא נראה לי, אשמח לשמוע. תודות לעוזרים

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by Dimness,

מה השילוש הכי כדאי מבוסס C2D שאפשר לקנות עד 1600 ש"ח (אפשר חריגה קלה) בסקיי פיסי? www.skypc.co.il

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by Or4more,

שלום שלום אני חדש כאן בפורום, עד עכשיו הייתי בFXP אבל זה נראה כאילו 90% מהם ספאמרים שלא מבינים כלום אז באתי לכאן רציתי לדעת, האם המעבדים פנום 2 710/810 עדיפים על פני ה E8400? כי ככה אומרים ב FXP..

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by shauli,

שלום אם יש לי ארבע סלואים של זיכרונות 256 מגה בייט במהירות 400 מגהרץ, המהירות תרד ל333 מגהרץ?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  14. אהלן, אני עומד לשדרג את המחשב שלי. כלומר, אני משאיר רק את המארז ואת הספק antec 500W. אני לא בטוח אבל לגביי התאימות של המארז ללוח אם שאני רוצה לקנות : GIGABYTE H77M-D3H. האם זה אמור להתאים ? תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  15. תקציב 500 שקל ספק OCZ של 500W קירור AC7PRO תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  16. אהלן, רציתי לדעת איך בכלל בודקים טמפרטורה של הQX9650 ? זה הרי 4 ליבות שונות... ב-Core Temp אני מקבל שלליבה 0 וליבה 1 הטמפרטורה היא 40-48 מעלות, וליבות 2 ו-3 קרות הרבה יותר - 30-35 מעלות. איך זה יכול להיות ? מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הזה באקלים כמו בארץ (אין מזגן בחדר) ובמארז עם מאוורר 120 מ"מ מכניס ו120 מוציא (קומפיוקייס 6A19) ? האם Core Temp היא התוכנה הנכונה לבדיקת טמפ' ? הלוח הוא ASUS P5Q Pro. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by mr.Man,

מעבדי AMD 3000 מקבילים לINTEL 3G? האם מעבדי HT של INTEL עדיפים על AMD?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DOR_2911,

http://cgi.ebay.com/AMD-64-FX-53-Athlon-Processor-with-Asus-A8V-Board_W0QQitemZ6822897273QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by TALIGAL5,

מעוניין במעבד לקידוד H264 תכני HD בעיקר ללא משחקים מעוניין רק באינטל! צימצמתי את הרשימה ל5200 שאומנם נקראה "פנטיום" אך הארטקטורה זהה לחלוטין לCORE2DUE לבין הE7200 בכל עמודת הבנצ'מרקים לא מצאתי השוואה בין שנהם האם משהו מכיר מבחן השוואתי בעיקר לקידוד H264 תכני HD ? גל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 14renegade,

איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים? איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים? אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה. לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754. בתקציב של בערך- 700 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by Dano,

תגידו, אינ לא כל כך מנוסה בדברים האלה..עכשיו יש לי שתי סטיקים, ככה קוראים להם? לא משנה, של 256 MB זיכרון ראם עכשיו אם אני קונה מחשב חדש אז אני יכול להעביר מהמחשב הישן את שניהם ולהרכיב על המחשב החדש? זה לא ידרום נזק? אולי למישהו יש מדריך עם תמונות איך עושים את זה? ואם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם כונן דיסקים? אני מתכוון כונן ג'יגה ביטים אוף אני כ"כ גרוע.. ועוד שאלה אם אני באמת מוסיף את כל זה אז המארז יהיה יותר מלא ואז יזרום פחות אויר=פחות מהיר המחשב?

22. Started by abarbotel,

תקן זה מגרסה 3 מעבער 16 גיגה ביט לשנייה או 16 גיגה בייט?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by gggil,

יש לי לוח אם ABIT IG 80 (ישן לגמרי) וחשבתי לקנות את הלוח של ג'יגהבייט GA-P31-ES3G וראיתי שהוא תומך בכל המעבדים של אינטל... איך זה יכול להיות שהוא תומך גם בDUO וQUAD אבל תומך גם בפנטיום 4? הרי החיבור של פנטיום 4 והחיבור של מעבדים חדשים יותר שונים לא? לי יש חיבור בלוח אם של פינים ועל המעבד מין נקודות כאלה מגע, אז זה אומר שגם הלוח אם שלי תומך במעבדים מסוג הQUAD והDUO?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום לכולם . לפי מה שהבנתי מכמה מקומות אחרי השקת המעבד של אינטל (Core I7) , המחירים של המעבדים , לוחות אם והזכרונות אמורים לרדת . לבנתיים אני לא רואה שום שינוי במחיר . (אולי צריך לחכות לחנוכה שאינטל תשיק אותו באירוע של vGames ? {לפי מה שהבנתי אינטל ישיקו אותושם.}) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום. אני עוקב אחרי ההתפתחות של מעבדי הבולדוזרים החדשים שהושקו לא מזמן ובדיוק עכשיו (פחות או יותר) אני צריך לקנות מעבד , לוח אם וזכרונות חדשים בכדי להרכיב מחשב עבור הדרישות הבאות : 1. גיימינג כבד על רזולוצייה 1920 על 1200 על הגדרות גראפיות מקסימאליות , אולי בקרוב אחליף את המסך למסך עם רזולוצייה 1920 על 1080 כי שלי כבר עושה לפעמים בעיות (דרך אגב המערכת תיהיה עם כרטיס מסך 6970 שיש לי אותו כיום). 2. הקמת שרת\שרתים , תחנות ומערכות הפעלה וירטואליות , ז''א הקמת רשת. 3. מתוכנן אוברקלוק בינוני עד כבד למערכת ועדיף גם לשמור על אופציית השידרוג של המערכת בעתיד (הספק שיחזיק את המערכת החדשה הוא Corsair HX-850 Watt 80+ Silver) אז השאלה שלי איזה מהמעבדים הכי מתאים עבור הדריש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.