מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, בחודש נובמבר האחרון רכשתי מעבד AMD 2400+ מחברת KSP. המעבד ניזוק ו KSP סירבה להחליפו, ולא סיפקה את האחריות עליה התחייבה :'(. המעבד אומנם עובד, אבל פגום. (לא נטען על וינדוס XP) לכן נאלצתי לרכוש מעבד חדש (2500+) שעובד מצויין. ברצוני לשלוח את המעבד הפגום ל AMD - אך איני מצליח למצוא את היעד המתאים לכך. יש למישהו רעיון? ושאלה שניה - במעבד 2400 שהיה לי - מהירות השעון היתה 2 גיגה הרץ. וב 2500 העכשיוי 1.8 גיגה הרץ. מדוע? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח אם 965P-DS3 של GIGABYTE קיבלתי עם 965G-DS3. להחזיר את המחשב לחנות? מה ההבדל בין השניים? ממה שקראתי עד כה ל965G יש כרטיס מסך מובנה אבל אני רכשתי כרטיס מסך בנפרד וגם הוא מותקן על המחשב. זה יכול לעשות לי בעיות? אם זה חשוב אז אין לי כוונה לעשות OC.
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי זיכרון KINGSTON של 2GB ביגלל שאחד הסטיקים של הGSKILL הלך לעולמו, עכשיו הכנסתי תסטיק לבדיקה נוספת אחרי חודש, ואופה פיתאום הוא עובד עוד פעם ללא בעיות וגם OC אפשרי עליו עוד פעם מה יש קסמים בעולם המחשבים ? איך סטיק שרוף מחייה את עצמו ? יש למישהו תשובה לזה ? כשהוא נישרף המחשב לא עלה,והיו ציפצופים ופיתאום קסם הכל עובד ללא בעיות, מישהו יכול להסביר לי תתופעה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3500 ועליו מערכת קירור של זלמן ללא בורר מהירות כך שהמאוורר אמור לעבוד על מקסימום תמיד, אך לא כך המצב, המאוורר מעלה את הRPM שלו כאשר המעבד מתחיל "להזיע", במנוחה המאוורר הוא בסביבות ה 1500 RPM ובמאמץ הוא מגיע ל 2800 RPM, בדקתי בביוס אם האופציה COOL N' QUIET עובד אך לא, הוא על DISABLE. וגם שמתי לב ב CORE CENTER שהמחשב ב LOAD המעבד עושה OC אוטומטי, הוא קופץ מ 2210 ל 2250 MHZ ויותר. לא נגעתי בביוס מאז שקיבלתי את המחשב ולא עשיתי לו OC . אני רוצה שהמאוורר של הזלמן תמיד יעבוד על מקסימום ושהמעבד לא יקפיץ את עצמו, מה עליי לעשות? האם יש קשר ל N' TUNE (למרות שאין לי מושג מה זה), ואם כן איך אני מבטל אותו? תודה. עריכה: קראתי עכשיו שיש ללוח הזה CORE CELL CHIP שהו…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב (פנטיום 2) עם לוח של MSI מדגם MSI-6168, כאשר הלוח הוא Ver 1. הבעיה שלי שאני פשוט לא מצליח להבין לאן לחבר את הכבל של ה-Power Switch על מנת שהמחשב ידלק. הסיבות שאני לא מצליח להבין לאן לחבר הן: 1. ה-Manual היחיד שמצאתי ללוח הזה נמצא ב: http://www.msi.com.tw/program/support/manual/mnu/spt_mnu_detail.php?UID=268&kind=1 ומה שמתואר שם פשוט לא קיים על הלוח, וכנראה מדובר על תיאור של לוח Ver 2. 2. יש על הלוח עצמו דיאגרמה של פינים ועליהם תיאור של איזה מתג מתחבר לאיזה פינים (כולל ה-Power Switch), אך סט הפינים הזה לא קיים על הלוח. הדבר היחיד שקיים על הלוח שתואם את הדיאגרמה הם חורי הלחמה (מלאים). כלומר, אין ממש איפה פינים שאפשר להלביש עליהם את הקונקטורים. אם למישהו…
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
לאחר לבטים רבים החלטתי לבחור בכרטיס: ati radeon HD4850 1GB DDR3 (עדיין שוקל האם לקחת את ה4870) ההתלבטות שלי היא בין מעבד כפול ליבה לבין במעבד מרובע ליבה. הדגמים הנבחנים הם:E8500 ו Q6600 קראתי הרבה מאוד על שניהם וההתלבטות היא גדולה. הצורך שלי הוא בעיקר למשחקים ולרזולוציות גבוהות. וכמובן אם רפשר אז גם להתאים לי לוח אם. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב דיי יקר והלוח אם שברחתי היה הDS4 של ג'יגה בייט, המחשב עשה לי המון בעיות מוזרות [כיבוי והדלקה עצמית, לא עובר BOOT סתם ככה וכו' וכו'] מחר מגיע היום הגדול וסוף סוף הוצאתי מהחנות אישור להחליף את הלוח, האופציות שלי הן: ASUS P5B Deluxe DFi Infinity 975X/G ששניהם בתקציב שלי, אני נמשך יותר לDFI למרות שזה מסדרת הINFINITY, בגלל שהצ'יפ שלו הוא 975X ולא 965P, כי יש מצב שהזכרונות שלי לא עובדים כלכך טוב עם ה965P. מלבד זה שהDFI זול יותר וככה ישארו לי איזה 200 שקל זיכוי שאני אוכל לקנות בהם משהו [ויש לי מה לקנות... ] בעיקרון אני ממש לא סגור על ההחלטה שלי כי אני לא מכיר ת'לוח בכלל, והוא נחשב למין אנדרדוג כזה משום מה[כי הוא אינפיניטי], אבל האסוס בנוי דיי דומה …
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מכיר של לוח אם asus tusi-m בבקשה תעזרו לי בהגדם ההפשרי
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס דגם P5K-PRO. עד היום עשיתי שימוש בשני סטיקים של 1 ג'יגה, DDR2 800MHZ. היום רכשתי עוד שניים, כל אחד 2 ג'יגה וגם כן 800MHZ. האם זה משנה באילו מן החריצים אני מתקין כל אחד מהזכרונות? עקרונית כרגע הסט של ה-4G מותקן בחריצים הצהובים וה-2G בשחורים. בתודה מראש. **אני יודע גם שישנן תוכנות שמאפשרות שימוש ביותר מ-3.25G בWIN7 32BIT. אני מאוד אשמח ללינקים.
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי, אני צריך צריך עזרה, בניתי מפרט שאני ממש סגור עליו.. אבל יש דבר אחד שמטריד אותי... הלוח אם. אני לא מבין בלוחות אם בשיט.. והייתי רוצה לדעת אם הלוח אם שלי מספיק טוב ומתאים בשביל המחשב, כי אנשים אמרו לי שאני צריך אחד יותר טוב ממנו. אז פליזז תעזרו לי ותגידו לי אם אני צריך אחד אחר.. ואם כן.. אז איזה ולמה.. תודה! (להלן המפרט) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤282 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤463 כמות:1 …
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1.Kingston 512X2 Hyper-X CL2 2.Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 Pro C2 TwinX1024-3200C2PRO
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש, שני שליש מהשילוש יהיו (אם לא יהיה שינוי של הרגע האחרון) AXP2500+ ו-8RDA3+ הדבר היחיד שאני מתלבט לגביו כרגע הוא הזיכרון. אני שואף להגיע עם המערכת הזאת ל-3200+ ולא יודע איזה זיכרון לבחור (חשוב לציין שככל הנראה אני עומד לקנות את המחשב בזיגזג ולכן בבקשה לא להציע לי מוצרים שלא נמכרים שם, תודה ) בעיקרון אני מתלבט בין ה- A-Data שממה שראיתי פה מציגים ביצועים טובים ובין ה-Twinmos שראיתי במספר מקומות שגם הציגו ביצועים לא רעים כלל (וכן אני מדבר על ה-TMD-50D ולא על הווינבונד) יש כמובן אפשרות לזכרונות אחרים (כל עוד הם נמצאים בזיגזג (אני ככל הנראה ארכוש שני סטיקים של 512 מגה כ"א)) אשמח עם תעזרו לי לבחור זיכרון
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם! לפני כשבוע קרתה תקלה במחשבי. הספק החדש שוב פעם נשרף, ןלאחר בדיקה עם ספק אחר המחשב עדין לא פעל. לאחר מספר בדיקות שביצעתי לא הצלחתי לגלות את הרכיב הבעייתי והחלטתי לתת לזיגזג, שגם ככה היו אמורים להחליף את הספק השרוף (בפעם השניה ) למצוא את הבעיה. לאחר מכן קיבלתי מהם טלפון שהלוח הלך וכעת עלי לקנות אחד חדש אז כמו בכל נושא, אני מתייעץ איתכם באיזה לוח Socket 478 לבחור. אני מחפש לוח תקציבי (500 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה עשרות) כי אני יודע שהלוח החדש לא יוכל לשמש אותי במעבדי עתידיים של אינטל, שכן הסוקט שלהם שונה. בהצעתכם התחשבו ביכולות ה-OC של הלוח. ד.א - הלוח הקודם שלי היה Gigabyte 8PE667 Ultra II - בהחלט לוח חביב למרות הצ'יפסט הישן יחסית. הנה האפשרויות שהעלתי שעומדות בת…
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ומיושן שהלוח אם שלו הוא מדגם asus p3v133 תוכלו להגיד לי האם הוא יכול להתחבר למסך דק..?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי הלוח אם שלי הלך פייפן מאיזשהיא סיבה. מה אתם ממליצים? חייב שיהיה שם AGP ושיהיה מתאים למעבד ATHLON 64 BIT. התקציב די מוגבל. מחפש משו סביר. המונמון תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2007 בשעה 22:23:46 מה דעתכם על לוח של אביט?http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=UL8&fMTYPE=Socket%20939
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש מחשב, ואני ממש לא סגור על מה עדיף בסכום של 1200.. כרגע יש כמה אופציות- א- 4300 C2D + לוח של ג'יגהבייט 965P DS3 ב- 4,800 + לוח מתאים (שאני לא ככ מבין בלוחות האלה) כרגע אני לא בכיוון של OC, אבל אולי עוד שנה+.. אני לא משחק משחקים, והמחשב יהיה למטרה בסיסית של אינטרנט, מסנג'ר הורדות וכו'. בתודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ביקשתי לפני כמה ימים מפרט לשידרוג הלוח אם,המעבד,והזיכרונות, ומה שיצא בסוף זה המפרט הזה: intel p4 2.4 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 כולל dual ddr... ו שני זיכרונות geil ddr 333 256mb... סה"כ 2700 ש"ח עכשיו יש לי שאלה קטנה בנוגע לזיכרון.. איך הזיכרון הזה? זה cl2? ואתם חושבים היה שווה מבחינת ביצועים להוסיף 400 שקל ולקחת שתי זיכרונות geil ddr 400 ultra 256... ? ועכשיו לעצה.. כרגע אני פועל על מחשב intel p4 1.7, לוח אם של msi , ו384 זיכרון sdram,וכרטיס מסך geforce 3 ti 200 (הכי חלש בסידרה של ה ge force 3) עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים נטו.. בלי oc.. ואני מתלבט האם לקחת את המפרט שרשום למעלה ולהשאיר לי את הכרטיס מסך החרא הזה? או לחכות לסוף החודש שיצאו כרטיסי הראדון הח…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 256 DDR והמחשב עובד בסדר, לא איטי אבל לא מהיר. אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512 אבל לא יודע איזה כדי הוספתי לינק לכמה שמצאתי בזאפ http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory השאלה שלי היא איזה מהה512 כדי ליקנות? ??? תודה עריכה: סליחה זה הלינק הנכון http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאני רוצה לשדרג כדי לא להשקיע יותר מדי כסף ובעתיד אולי לקנות חדש. לוח האם שלו זה - Gigabyte 965p ds3 מעבד core 2 due e6600 intel זיכרון כרגע 2 gb 667mhz דיסק קשיח 320GB עכשיו חשבתי לשדרג רק את הזיכרונות, אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות זכרונות יותר מהירים 800mhz זה המקסימום שהלוח אם תומך, וגם להוסף אותם לקיימים כדי שיהיה יותר זיכרון בכללי. מה אתם ממליצים? לקנות 4 GB 800mhz זכרונות חדשים ולהחליף לגמרי את הקיים או להוסיף 2 GB לקיים כדי שהמחשב יוכל להריץ ברקע הרבה טאבים (ככה אני רגיל לגלוש)? תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב שבוע הבא רכיבים למחשב החדש כאשר את שאר הרכיבים אני קונה בארץ. אני מתכוון להזמין מחו"ל: - A64 +3200 Socket 939 - OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 512 X 4 כמו כן יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך, האם לקנות PCI-Express ולחכות שבועיים בערך עד שגיעו לארץ לוחות nForce 4 או להזמין כרטיס AGP ולקנות בארץ לוח עם nForce 3 מדובר במחשב תותח שאני רוצה לעשות לו OC נורמלי (לא קיצוני) ושיחזיק הרבה זמן. השאלה שלי היא האם לחכות ל - nForce 4 כאשר מתשובות קודמות הבנתי שהשיפור היחיד מבחינת ביצועים יהיה PCI-Express או שמדובר בזמן רב עד שיצא ופשוט להזמין AGP וללכת על nForce 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב יותר? אני לא עושה OC Asus P5QL PRO (עולה בפוקס פיסי 450) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=411 Gigabyte GA-EP43-DS3L (עולה בפוקס פיסי 505) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1729&CatCode=411 אני לא קונה באייבורי מי יתן לי ביצועים טובים יותר ? אם זה משנה אז אני יתן את המפרט שלי.... פשוט ללכת על מה שיותר זול ? אני קונה בפוקס פיסי וההתלבטות היא רק בין שתיי אלה רק הם בתקציב אז בבקשה לא לתת משו אחר שטוב יותר (אין להם P5QL-E) ראיתי שיש להם כרטיס קול שונה , של מי טוב יותר? וראיתי גם שג'יגבייט מציעים 8 יציאות USB אבל בתכל'ס אני לא צריך כלכך הרבה אז תעזרו לי , אני פשוט לא מבין בזה כלכך ..... זה בכלל משנה מה אני…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-