עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by benbun,

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ועברתי קצת על המלצות שלכם למפרטי מחשב שמתי לב שלוחות אינטל לא מומלצים ע"י חברי הפורום והמנהלים בכלל האם יש סיבה לכך מלבד זה שהם מגיעים בשקית מחורבנת ולא בקופסה עם באנדל מינימלי סיבה נוספת שחשבתי עליה אולי זה העניין שלא ניתן לבצע עליהם OC אשמח לתגובות תודה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  2. שלום רציתי לשאול מה הבדל בין שתי הדגמים שציינתי בכותרת? מי מביניהם עדיף יותר? והאם שתיהם מתאים למעבד phenom 720 ?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by Dano,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה: ABIT AV8 ואת המארז הזה: ?Antec ATX MIDI Super Lanboy? ולפי המידות שראיתי הלוח אם יותר מידי גדול למקום שלו במארז.. יכול להיות דבר כזה? בכל מקרה אולי תבררו לי אם זה נכון ואולי זה לא מפריע?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  4. חבר שלי ממתין לתשובה בחנות מחשבים- הוא לפני רכישה ! אני אחדד את השאלה האם זכרונות של 3 ערוצים יעבדו לא פחות טוב(או אולי אפילו יותר טוב) מזכרונות של 2 ערוצים על לוח אם של שני ערוצים ?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  5. למשל זכרון G.SKILL DDR5 TRIDENT Z5 RGB 32GB 16X2 5600MHZ C36 XMP3.0 ניתן להשיג כבר אצל הספקים בארץ במחיר של פחות מ 950 ש"ח כולל מע"מ. עדיין זה מחיר כפול מ DDR4 אבל בהחלט התקדמות ...

6. Started by k22,

שלום. יש לי לוח אם :asrock conroe945g-dvi(775.945g.ddr2 667.vga.pci-e.hdaudio.sata2.GBL ורציתי לדעת אם כרטיס מסך:4830- PCI Express 2.0 x16 יעבוד אני יודע שיש לי pci e רגיל קניתי לפני 3 שנים את הלוח אם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dark,

יש לי את שני המעבדים האלה ואני לא יודע איזה עדיף? P III 650/256/100-בגלל שיש לא יותר מגה הרצים P III 500/512/100-בגלל שיש לא יותר קילו בייטים שניים SOLT 1 אני לא יודע איזה עדיף?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by alon1982,

האם המכפלה של המעבד הנ"ל פתוחה ? ואם יש אתרים בהם מסקרים את המעבד ? עם השוואה למעבדים אחרים של AMD ?( יש לי AMD 3200 ) ... תודה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by BreezeNET,

אני מת להחליף את הזיכרון שלי (Geil 512*2 pc3200 value). הבעייה שהמחירים של זכרונות 550MHZ יקרים בשבילי אז חשבתי לקנות קיט מחו"ל .עד שראיתי את זה.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3251&catcode=457 המחיר לא "נמוך מדי" ???

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by Burkey,

ייתכן שיהיה עליי לרכוש מחשב בקרוב, יש לי אכזבה גדולה מלוח אם של ASUS ( אסור לעשות הכללות, אני יודע ), אז חשבתי "לגוון" קצת. מה דעתכם על לוח האם הבא: DFI LANPARTY JR P45-T2RS Socket 775 למחשב שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית כבדה ( תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות ), קצת תכנות וכמובן מולטימדיה ( סרטים וכו' ), ומעט מאוד משחקים ( אבל מדי פעם קצת ). אני מתלבט בינו לבין לוח של Intel מסדרת ה - Excutive שלהם, המחירים כמעט זהים, 100 ש"ח לפה או לשם. מה דעתכם על הלוח הזה, מתאים לצרכיי ? DFI אמינים ?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  11. מספר שאלות ובקשה להמלצה: 1. היכן אני יכול למצוא סקירה טובה של המעבדים שיש היום בשוק? אני מחפש בעיקר משהו מילולי עם הסברים על ההבדלים הטכנולוגיים בין המשפחות וסקירה של המעבדים השונים בכל משפחה. עם השוואות ביצועים כמובן, אבל קצת פחות צ'ארטים ממה שיש בטום'ס ויותר סיכומי, ובעיקר יותר מעודכן. אני אשמח גם לאיזשהו הסבר מקוצר מאחד מהמומחים בפורום על ההבדלים בין המרובעים הנוכחיים של אינטל ו-AMD. ושאלה ספציפית - איך אני משווה בין ה-cache של שתי החברות, כאשר כל אחת משתמשת בדרגות שונות של cahce ובכמויות שונות לחלוטין? 2. ראיתי מספר פעמים שצוין כי ניתן לקנות את ה-q6600/6700 באזור ה-800-900 שקל. באיזו חנות נורמלית בה אני יכול להזמין מחשב שלם אפשר למצוא אותם במחירים האלה? ברוב החנויות …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by זאק,

אם מרחתי יותר מדי משחה זה יכול ליצור בעיות?

13. Started by dd7,

לוח של asrock crossfire sata2 core 2 duo של קונרו e6300 כמו שממליצים פה לאתר (פשוט אין אותו במלאי בחנות שאני נמצא).. או של גיגבייט אותו מפרט של האסרוק האם הוא שווה לוח טוב?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום לכולם , הדבר היחיד שנשאר לי להסגר עליו הוא מעבד ולוח אם . אני רוצה לוח אם chipset H87 , יש לי רק 2 דרישות מהלוח : 1) 4 סלוטים DIMM לזכרון 2) פלאג פנימי ל SPDIF out (אני חייב להוציא סאונד מחיבור coax) (יש לי את המתאם אצלי כבר מחובר בלוח האם הנוכחי). חוץ מזה , אני מעדיף שהלוח יהיה של חברה טובה ,מוכרת ואמינה ועם כמה שיותר אחריות (אני מניח שזה משאיר אותנו עם ASUS ו GIGABYTE? ) אחרי שלוח האם הותאם נשאר להתפרע עם המעבד. אני לא מתכוון לעשות OC , מתכנן לשחק בעתיד (כרגע אין זמן) והוא ישודך לכרטיס מסך בן שנה : AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE אגב , אני מניח שזה משאיר אותנו עם i7-4770? נ.ב פתחתי תרד' דיי דומה אתמול שדיבר גם על זכרונות , אבל שם עדיין לא ידעתי שאני רוצה H87 ועכש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני צריך את עזרתם, קניתי מחשב על פי המלצת האתר לפני כמעט שנה, עכשיו המחשב רץ ממש טוב רק שלפעמים יש עומס על הזכרונות בכלל שנגיד האימיול, הפירפוקס, האיסיקיו, המסנגר והמדיה פלייר עובדים בו זמנית, או שלעומת זאת בCOMPNY OF HEROS יש לי לפעמים זמני טעינה ארוכים מידי. עכשיו כרגע אבא שלי בארה"ב והחלקים שם זולים משמעותית אז החלטתי להשקיע קצת, המפרט שלי מופיע בצד כאשר להחליף כרטיס מסך ירד מהפרק (אבא חוזר עם פלייסטישן 3). אני חשבתי על זכרונות כאשר בלוח אם שלי יש 4 סלוטים (2+2) שאצלי יש 2 של 512, רציתי לדעת האם לקנות עוד 2 של 512 או שיש קומבינציה אחרת שהיא עדיפה. תודה מראש, יוסי!

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  16. אינטל. הזיכרון שאני מחפש הוא 512MB. 1. באיזו מהירות תומך לוח האם? 2. האם ניתן להשתמש בזכרונות מסוג DDRII? 3. האם ניתן להשתשמש בזיכרון בעל מהירות שונה מהזיכרון שקיים (אני מתכוון להוסיף את הזיכרון החדש לקיים)?

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  17. Started by shimon17,

שלום, יש לי לוח הם מהדגם Field Value Motherboard Name MSI 645 Ultra (MS-6547) אני יודע שהוא ישן הוא תומך בזכרונות עד 333mhz תקנו אותי אם אני טועה אני משתמש בכרטיס זכרוןם אחד של 256 עם מהירות 266 ואחד של 256 מגה עם מהירות 400 עד כמה זה משפיע? ועד כמה זה מפריע לביצועים בכללי!? תוכלו לראות את המידע המדוייק ב"מפרט שלי" ושאלה אחרונה בקשר ללוח אם האם הטמפרטורה 49 מעלות סבירה?

• 5 תגובות
    • 471 צפיות
  18. היי חברים שאלה יש לי כרגע במחשב 2X1024 OCZ 800MHZ עכשיו קיבלתי עוד 2 גיגה מתנה של TWINMOS בסלוט אחד עכשיו גם הם 800MHZ במידה ואני מחבר אותם יהיה לי - 2X1024 + 2048 = 4 גיגה ;D עדיף לי נכון ??? אפילו שזה לא יהיה DUAL כי סלוט אחד פנוי { אני חושב שזה לא יהיה DUAL } שווה לי לחבר או לא ????

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by HardTom,

כידוע rdram הוא הזיכרון החזק כיום..במיוחד rdram 512 800 mhz אבל הוא עולה המון.. שאלתי היא כזאת מה בעצם כדי ובכמה rdram יותר טוב...מהddram ומה אתם מצעים ddr 2 עם 533 mhz למרות שעדיין rdram יותר טוב בהרבה וddram 2 תופס 2 סטוקים על כלום...?

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by stingeR-,

יש לי כרגע 256MB 2700 GENERIC זכרון ג'נרי. ואני מעוניין לקנות סטיק אחד חדש של 512... איזה הייתם ממליצים ? אם אני יקנה 3200 תהיה בעית תאימות? הלוח שלי תומך עד 3200 אז רציתי גם לשאול אם תהיה בעיה שיהיה לי אחד 2700 ואחד 3200?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by mastermomo,

האם מישהו מכיר את הלוח נל ויכול לתת עליו ביקורת כולשהי לטובולרע והאם הוא עדיף על GA-K8NF-9 תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by neploch,

הלך לי הלוח אם ואין עליו יותר אחריות. אני צריך אחר כמוהו או דומה כדי להרכיב עליו את המעבד ושאר החלקים. הלוח הקיים: GA-M61PME-S2P כתוב עליו גם AM2+ המעבד של AMD 2.8GHZ ונראה לי חבל לקנות מחשב זול חדש ב 1300 ש"ח בעל אותם הנתונים כמו שלי אם אפשר להחליף רק את לוח האם. אין לי צורך בביצועים חזקים ובמחשב מתקדם שיעלה הרבה כסף. אז איזה לוח אם אני צריך ויכול להשיג היום כדי להחליף את הנוכחי. תודה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by Bengo5,

מדובר לחבר.... תומך פנטיום 4 g31 זה מסובך לחבר אותו? אני אוכל לחבר אותו לבד? יש לי ניסיון בחיבור וכאלה אבל לוח אם חדש עוד לא ניסיתי... צריך להגדיר את הביוס?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  24. דומה, האם כדאי לי, האם יהיו לי בעיות בגלל שהתזמונים שונים, האם יהיו לי בעיות בעבודה בתדר DUAL או בעיות אחרות בOC שאני מתכנן?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.