עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lior1992,

אני מחפש את לוח האם הכי טוב כיום בשוק שמתאים למעבדי לIntel Core 2 Extreme QX6850 Quad החדשים של אינטל ואם אפשר להסביר איך הוא בנוי ולקבל עליו קצת מידע בתודה מראש לירון

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by danikos,

שלום הזמנתי את הלוח הבא GA-MA785GMT-UD2H ובטעות הזמנתי 2x2GB של מושקין אבל DDR2 ב 1066 האם אני יכול לחבר אותם ללוח עם athlon x2 250 ? יש תאימות לאחור ? תודה אודה לתשובה מהירה כי אולי אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  3. צריך להחליף לוח תקול בשם ASUS AS99127F

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by matizami,

העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  6. אהלן הרבה זמן לא הייתי בעינייני החומרה אבל עכשיו אני צריך לשדרג..אז אני צריך לדעת כמה דברים לפני השידרוג 1)לפי מה שהבנתי עידן ה64 של AMD עבר? הקונרו הכפול ליבה הוא הדבר הכי חזק כרגע למחשבים ביתיים? והאם זה ימשך להיות כך בתקופה הקרובה? 2)אני רוצה הפעם להשקיע בזיכרון ואני ממש מבולבל אף פעם זה לא היה הצד החזק שלי...אני רואה פה הרבה מדברים על הG. SKILL, האם הוא באמת כזה טוב? או שעדיף את משפחת הXMS של קרוסאייר?(למקרה זה אני מדבר על 2 ג'יגה). 3)לוחות אם, מהם לוחות האם הכי טובים לקונרו E6600?(ואם אפשר אפילו את הבחירה הכי טובה ביניהם למרות שמחירו בטח יהיה גבוהה נורא)וכמובן מה הצ'יפסט הכי מעודכן וטוב למעבד הזה, ואפשרויות תמיכה כמו הקרוספייר וכדומה...וכמובן אם אפשר מחירים אני…

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by RazorJunior,

שלום לכולם, חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+ הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500 ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700. יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי? ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  8. חדש מהקופסא ורצוי תאימות למעבדי אינטל, במידה ולא, גם AMD יעזור. תודה עומר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by anox,

שלום, אני מעוניין לעשות OC לRAM שלי. קראתי קצת בנושא, אבל אני לא מצליח להבין איך ה FSB SPEED קשור לכל סיפור ה- LATENCY. אם למישהו יש גם טיפים בנושא, אז סבבה, אני אשמח לשמוע. אני עובד עם חצי ג'יגה של Kingstone, DDR400, על p4-3GHZ-Prescott שמורכבים על ASUS P4S800D. תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by ido,

אם אני קונה זכרונות SAMSUNG DDR, איך אני יודע שזה סמסונג מקורי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by motorishta,

מה זה ה-"CL" בזיכרונות? ואיזה מהם יותר טוב? 2? 2.5? 3? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by JentuS,

שלום לכולם. בשבוע הזה אני כנראה קונה מעבד חדש ורציתי לשאל , מה יותר עדיף TRAY או BOX , אני יודע שב-BOX הוא בא עם קירור סטוק והעלות של ה-BOX היא בסביבות ה-50 ש''ח יותר מה-TRAY , ז''א לא משמעותי , אבל אני גם ככה קונה קירור מקצועי למעבד אז את הסטוק אני בכלל לא צריך. אבל הכי חשוב לי לדעת זה שתגידו לי האם יש איזה חשש לקנות TRAY בגלל שיכול ליהיות ש''עשו'' משהו עם המעבד , כי אי אפשר לדעת בגלל שהוא נמכר באיזה פלסטיק מסכן , לא כמו ה-BOX שאם קונים אותו אז בוודאות יודעים שזה מקורי בגלל האריזה וגם בגלל שהאריזה סגורה ואטומה עם מדבקות היצרן ורואים שהאריזה לא נפתחה. אז מה אתם חושבים , האם יש חשש לקנות מעבד TRAY או שלא ? אשמח לתגובותיכם , תודה.

• 5 תגובות
    • 19.4k צפיות
  13. Started by OR007,

כיוון שההבדל ביניהם הוא פחות מ-100 ש"ח אני שואל שאלה זאת, למרות שאני באופן אישי נוטה לכיוון של AMD, למישהו יש בנצ'מרקים שמשווים ביניהם אולי ?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by hosham,

אז ככה,אני קונה מחשב חדש (מפרט בצד) והזמנתי את הזיכרונות של MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 הבעיה היא שהמחשב 90% יהיה מוכן מחר מחנות אחת והזיכרונות מלמיר עוד לא הגיעו לארץ... עכשיו אני מחפש משהו חליפי -אותה רמה (מתוכנן אוברקלוק -לא היסטרי..) ופחות או יותר באותו מחיר,דגש על באזור השרון/המרכז. רצוי גם שיהיה אותם במלאי וכך אני אבטל הזמנה אחת ואקנה את השניה. מחכה להצעות,תודה רבה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  15. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP%20UT&INDEX_TYPE=null&STATUS_FLAG=A&SITE=US

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. AMD מתכוונת להציג עד אמצע 2007 מרובע ליבות "אמיתי" - כלומר 4 ליבות שנבנו ביחד על אותה פיסה. לפני זה עד סוף 2006 תציג AMD מרובע ליבות כמו שאינטל מתכננת - כלומר שני כפולי ליבה שחוברו להם יחדיו, וזאת כדי למנוע מאינטל לכבוש שוק זה. מקור: http://news.techwhack.com/4109/true-quad-core-processorsד/

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  17. שלום לכם, יש לי את המפרט הבא, Q9450 Enermax PRO82+ 525W כרטיס מסך (כרגע 8600GT בקרוב יוחלף ל 6870) לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 2 ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ אני מעוניין לקנות 4 ג'יגה זיכרון DDR2 כמובן, שיתאימו למערכת הזו בתקציב של 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. הזיכרון צריך להיות מותאם ל OC קל-בינוני. דבר נוסף הוא שילוב הזכרונות - האם יהיה נכון לשלב את הזכרון הישן והחדש או להשאיר רק את החדש ? (בגלל שהמהירות נקבעת לפי הזיכרון האיטי ביותר) תודה

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by magimag,

שלום, יש איזה שמועות באינטרנט, שמערכות מחשב שנועדו למעבדי SandyBridge החדשים עושים בעיות אם צורכים יותר מ-1.5V. אם זה נכון, אין הרבה מבחר לזכרונות שיפעלו במהירות 1600MHz , ויצרכו 1.5V. מישהו יכול לאמת את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hag911,

מה ההבדל ביןQ6600 לבין E6850??

• 5 תגובות
    • 428 צפיות
  20. מה שווה יותר? מעבד כפול ליבה -אחד הטובים ביותר 6850 אני חושב או מעבד מרובע ליבה 6600 -מה כדאיי כי הם עולים אותו דבר ואני גיימר. אה ובאותה נשימה:האם לוח אם של כפול ליבה תומך בddr3? ובמה לוח אם של מרובע ליבה תומך שכפול לא תומך ומה ההבדלים העיקריים לשנים הבאות זאת השאלה הכי קריטית שמונעת ממני לקנות מחשב כרגע

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by MasterGal,

שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by InterKey.co.il,

http://www.kingli.com/upgrade_2.asp?p=Motherboard.GIGABYTE.GA-7DPXDW-P אני צריך דעות!! חשוב ביותר.

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  23. יש משהו שמאוד מענין אותי לדעת האם באמת אנחנו מחליפים סוקטים כול שנה בגלל הזכורונות היותר מהירים וחריצי המסך החדשים כמו ששדרדנו מ agp 4 ל agp8 ועכשיו רוצים שנשרגד ל pci רציתי לדעת אם נקח עכשיו מעבד atlon 64 +3200 1mb cach ונשים אחד של 939 פינים בלוח של 939 פינים ונבדוק בעזרת super pi או כול תוכנה אחרת אשר בודקת רק את ביצועי המעבד ללא שום קשר לכרטיס הגרפי שבו ונשווה את זה לאותו מעבד רק עם 754 פינים ללוח עם 754 האם התוצאות היו דומות ? כאילו האם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים בלבד של כוח עיבוד בין 2 המעבדים הללו שחוץ מגודל פיסת הסיקלון 90 ננו מטר לעומת 120 או 130 אני לא רוצה לשמוע שטיות בנוגע לצריכת חשמל ופליטת חום או תמיכה בכרטיסים מהדור החדש וכ'ו אני רוצה לדעת רק על כוח הע…

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by אברם מהמכולת,

קיבלתי את הזכרונות הללו : http://naot.shopy.co.il/products/15610 זכרון PQI 512Mb DDR 400 PC3200 האם הם איכותיים ? (ראיתי שאותו סוג זכרון, של חברות אחרות, עולה יותר מ 500...) אגב, מה משמעות ה PC3200 ? כל זכרון DDR 400 הוא PC3200 ?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by moranhoresh,

בספר של לוח האם של האסוס p4p800 רשום הדבר הבא: If installing the ATI 9500 or 9700 Pro Series VGA Cards, use only the card version PN xxx-xxxxx-30 or later, for optimum performance and overclocking stability. האם עלי לחשוש לגבי שמוש בכרטיסים 9700 פרו או 9500 פרו שלא מסדרה זאת? תגובות מאנשים עם נסיון יתקבלו בשמחה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.