עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, המעבד מיועד למטרות משחקים, ועבודה עם Matlab. אני לא מתכנן OC. כבר די "ננעלתי" על ה Phenom 720BE אשר מחירו כ ~800 שקלים, אך ראיתי שגרסת ה-710 נמכרת בכ-700 ש"ח. האם ההבדל בין שני המעבדים משמעותי? ומה הכוונה בכלל בביטוי Black Edition - מה זה אומר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by rp748,

הי בקריאה מעמיקה בפורום נתקלתי הרבה פעמים במשפט בנוסח הבא "מערכות AMD משתלמות יותר לדרישות ממוצעות בינוניות ואינטל מתאימות יותר לדרישות גבוהות...." למשתמש הממוצע אין את הידע בין אין-ספור סוגי המעבדים ולוחות-האם, איפה אינטל מתחילה להיות משתלמת יותר AMD פחות וכדומה. האם אפשר לקבל רשימת בסדר עולה בביצועים/משתלם בין המעבדים השונים של AMD ואינטל? תודה

• 5 תגובות
    • 11.5k צפיות
  4. ואם לא אז איפה אני יכול להשיג DDR3 ?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by tovtov,

שלום, בשעה טובה קניתי היום מעבד AMD 3000, מסוג VENICE. קניתי BOX על הקופסא לא מוזכרת המילה VENICE, איך אני יודע שזה VENICE ולא הדגם הישן, מבלי לפתוח את ה BOX? תודה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by lompy,

דובר בנושא הזה כבר מספר פעמים בפורום חלק דיברו על בעיות במתחים וחלק על בעיות בתאימות אז רק רציתי לשתף אותך בנסיון שלי ולהגיד לכם ללכת על בטוח ולא לקנות את השילוב הזה אני קניתיF2-6400PHU2-1GBNR G.SKILL ואת הDS3 ומחשב מרסט את עצמו מדי פעם החזרתי לחנות ,הם בדקו והגיעו למסקנה שיש בעית תאימות של הזיכרונות עם הלוח

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by hagay,

איזה מבין המעבדים יהיה יותר טוב למחשב החדש שלי? המחשב הוא בעיקר למשחקים .. ואתם יכולים בנוסף למעבד להציע לי לוח אם טוב לכל אחד מהמעבדים? תודה

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by KingYes,

שלום לכם. רכשתי בזמנו את הלוח אם עם החשש של תקילות ב-4 חיבורי ה-SATA-ות. כמובן, היה לי בעיות קשות עם המחשב, שלבסוף התברר שזה הגיע מה-SATA-ות.. כמובן שאם הייתי משתמש ב-SATA3, אז הכל עבד כמו שצריך.. עכשיו KSP החליפו לי ללוח אם חדש.. כיצד ניתן לוודאות שאכן זה גירסה של לוח אם התקינות ולא עוד לוח כמו שהיה בעבר עם החשש לתקילות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. זה המעבד : מעבד AMD Athlon II X3 435 Box תכננתי להתאים לו את הלוח אם Gigabyte GA-M720-US3 אבל הוא כבר לא במלאי של SkyPC. אז אני צריך שתתאימו לי לוח שישנו ב-SkyPC ושיהיה טוב [= אם זה חשוב הכ.מ שלי יהיה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe זה למחשב שאני הולך לקנות בעוד שבוע ~ שבועיים גג. ושיתאים לשדרוגים עתידיים. תודה רבה =]

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by EliranB,

חוץ מזה שמזערו אותו ל65nm ששמו לו HT והתדר אם הרימו ? בכלל מה ההבדל בין הסדרות חוץ מהדברים האלה ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by DJ Avishay,

יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום 4 1700 socket 423 256mb sdram לוח אם של אינטל 845 אני רוצא לשדרג את הזכרון ולכן אני צריך להחליף גם את הלוח אם.שמעתי שהכי כדי זה rdram אבל זה יקר, ויש כאלה שאמרו שיש ddram ששווים לביצועים של rdram והם עולים פחות כסף. עכשיו אני רוצה לדעת איזה זיכרון הכי שווה לי להחליף ואיזה לוח אם לקנות איתו? ואם מישהו יוכל שיוסיף גם את המחירים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Grave Digger,

שלום - אתם בטח זוכרים אותי עם המחשב עם ATHLON XP 1800 ולוח אם של SOLTEK מארה"ב... אז ככה - כנראה שההרכבה של אבא שלי הייתה קצת דפוקה וחדר דבק טרמי למעמד של המעבד בפנים אבל לא משנה, הלכתי לחנות פריבל מחשבים פה בשכונה למטה, והוא בדק לי את המחשב ואמר לי שאני צריך לוח אם חדש אז קניתי לוח אם, הוא המליץ לי על לוח של ELITEGROUP בצבע סגול עם 5 PCI 'עם ATA133 וכנראה עם RAID. אני שואל איך הלוח הזה??? הוא גם תומך ב-DDR 333, המוכר חבר של אבא שלי אז ככה שהוא לא יעבוד עליי. נ.ב: המוכר הופתע שיש לי לוח אם של SOLTEK, הוא אמר שהם (SOLTEK) שולחים לו כל יום הודעות שיתחיל לשווק אותם בארץ והוא לא רוצה כי הוא חושב שבארץ לא יקנו לוחות כאלו כי כולם הולכים על ASUS - GIGABYTE וכו'... אז אמרתי לו …

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורם, יש לוח אם של Gigabyte מדגם GA-8I945GZME-RH. מפרט לוח אם: הזיכרון שיש לי כרגע: אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון, יש לי רק שתי מקומות בתוך הלוח אם ונשאר לי רק אחד פנוי. ראשית אני קצת מבולבל, אני לא סגור על כך שהלוח אם שלי תומך בזיכרונות במהירות 667Mhz? (הזיכרון שיש לי כרגע זה 533 או 667?)- דבר שלא הבנתי מתוך אפליקציית ה-CPUZ שנית אני יודע שלא מומלץ להוסיף זיכרון מחברה ודגם שונה אבל השאלה אם בכלל ניתן לשלב בלוח אם הנ"ל זיכרון במהירות מעל 667? רשימת זיכרונות מומלצת עבור לוח האם שלי: אשמח אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן ותמליצו לי על זיכרון בתקציב עד 200 שח, תודה.[br]פורסם בתאריך: 11.01.2008 בשעה 20:56:16 לדעתי גם זה יכול לעזור-

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by omri_ro,

תכלס האם יהיה הבדל ניכר בביצועים של שתי מע' זהות לחלוטין למעט סוג הזיכרון(הכמות שווה) והאם זה יהיה שווה את ההשקעה בDDR400

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by MisterL,

שלום, יש לי מחשב ישן פרסקוט 2.8, 1 מגה קאץ' לוח p4s800, 768mb ram הביאו לי מעבד 3.0E כששמתי אותו המחשב עבד לי הרבה יותר לאט ממה שהיה לי לפני [ה2.8] למה כשהחלפתי מעבדים ל3Ghz במקום 2.8Ghz ה-3 עבר יותר לאט? זה קשור ל 3.0E (ל-E ) ? תודה לעוזרים סתם שאלה שמסקרנת אותי.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפה זה היה נראה לי הכי מתאים :>

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. האם ההבדלים מורגשים ? , מה ההבדל בביצועים באחוזים ?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבנתי שבסידרה של B היה STEPPING C1 שהיה טוב מאוד ל OC ואילו עכשיו זה D1. השאלה שלי האם ניתן להשיג בארץ STEPPING זה ?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) כי שמעתי שיש לאסוס בעיה עם זכרונות של קרוסיר.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

יש לי לוח אם אשר תומך בהתקן. מה אני צריך עוד כדי שבפועל קצב העברה שלי תהייה בתקן USB3?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ב FOXPC ניתן למכירה ה Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro ב-1400 ש"ח, עכשיו השימושים שלי במחשב הם רק משחקים,אינטרנט, שירים וסרטים.. לא מתוכנן OC. השאלות שלי הם: 1) האם זה שווה והגיוני במחיר כזה? 2)האם שווה לי לחכות להורדת המחיר של הQ9450 ? כי הבנתי שזה יקח זמן 3)האם הקירור הנ"ל נחשב שקט מאוד וטוב? אגב המארז שלי יהיה P180/P182 ואני רוצה שהוא יהיה כמה שניתן חרישי תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  22. אני רוצה להוסיף 1G לזיכרון המחשב, יש כבר שני סטיקים של 512KB, ז"א לקפוץ מ-1G ל-2G. האם להוסיף שני סטיקים נוספים של 512 (ולחסום את כל הסלוטים) או להוסיף רק סטיק אחד של 1G ולהשאיר מקום פנוי... ליתר ביטחון. הבהרה: השאלה היא האם יש הבדל בביצועים בין שתי הקונפיגורציות? לא נראה לי שאני אוסיף מעל 2G אי-פעם. מערכת: C2D E6300 ASUS P5B WinXP

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Does AMD have a Quad Channel 16 Core / 32 Thread CPU in the works? http://www.guru3d.com/news-story/does-amd-have-a-quad-channel-16-core-32-thread-cpu-in-the-works.html

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by aerosmith,

שלום, המחשב שלי כבר עושה לי בעיות תקופה ארוכה, החל מזה שהוא נכבה בערך כל שבוע ומפעיל את עצמו מחדש, ואז אני צריך לפתוח אותו ולעשות לו פן כדי לנקות את האבק. דבר שני, אני הייתי בטוח שהרעש הוא מהספק כח, אבל גיליתי שלא, השארתי את המחשב פתוח וחיברתי אותו, ואז ניסיתי להקשיב מאיפה בא הרעש, ואז עצרתי את המאוורר שרשום לי עליו INTEL והוא כזה מחובר ללוח אם... עצרתי אותו ואז הרעש הפסיק, זה עושה ממש רעש חזק, ויש לי בעיה כי אני אמור להקליט בחדר שלי כשאני שר, אבל שומעים את הרעש בהקלטה, וגם בלי קשר זה מפריע אי אפשר לשמוע שירים בצורה נורמאלית וסרטים בלתי אפשרי לראות כשהווליום שלהם מוגדר נמוך. בבקשה תעזרו לי, תודה רבה לעוזרים.

25. Started by netanel38121,

רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בן הלוחות הבאים. GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤ 564 GIGABYTE GA-EP35-DS3P ¤ 655 האם ההבדל במחיר נותן תמורה? מה התוספות בלוח היקר יותר שבין השלושה - שבלוחות הזולים יותר אין? סתם סיקרן אותי מה ההבדל הזה במחירים. תודה .

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.