מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי DFI LANPARY T2RS PLUS, חוץ מהחיבור 24 פין יש לו חיבור 6 פין נוסף, בספק שלי יש חיבור 4 פין והוא מתחבר והכל עובד, השאלה מה נותן ה 2 פינים הנוספים, יכולות אוברקלוק יכולות להשתפר ? זה כמו חיבור 6 פין של כרטיס מסך ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד גידם כן! נשבר לו פין אחד והוא כרגע במקום פין 478 הוא 477 המעבד הוא P4 3.0GHz Prescott pin478 1m cache השאלה שלי האם התוצאה לחישוב 1 מגה של 46 שניות היא נורמלית ? ???
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הדגמה מאד מעניינת, בין סנדי ברידג' משנת 2011 מומהר ל- 5 גיגה הרץ, מול מעבדי דור 10 עם 4 , 6 ו- 8 ליבות:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מבלבל אותי.... בין 400 שקל ל450 שקל למעבד שהוא רק 1.6 GHZ? זה אומנם CORE 2 DOU אבל זה אותו מהירות כמו מחשב נייד סלרון שפעם היה לי יכול להיות שזה כיום אחד המעבדים הזולים בשוק לפנטיום 4? מעבד כזה יתאים לילדה בת 14 (אחותי) שהמחשב נועד רק לגלישה באינטרנט ושטויות בסגנון? רוצה לשלב את המעבד הזה עם הלוח :Asus P5L-VM 1394 ועם כמה זכרונות שזרוקים לי בבית מה שמציק לי זה מארז והאוורור שלו וספק כוח שבדברים האלה אני חדש לגמרי ולא מבין כלום חייב עזרה הילדה רוצה מחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כרגע ASUS P5K/EPU E8400 1GBX2 TRANC חשבתי לשדרג ל 4 גי'גה או ל 6 ואני רוצה לדעת אם יש טעם בלל לשדרג כי זה מחשב למשחקים,סרטים והאם זה משתלם להוציא כסף על מחשב כזה? למה הבנתי שיש עכשיו את ה DDR3 [ובשביל זה אני צריך להחליף לוח] יש לי תקציב של 400 שקל
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחשב הוא לצורך אינטרנט ולמשחקים פשוטים לילדים עליו יהיה מותקן מעבד E6300 עם זיכרון 1G אני צריך שיהיה לוח טוב עם אפשרות עתידית לכרטיס מסך שיתמוך DX10 יש לכם הצעות בשבילי ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני כשבוע עכשיו מחשב חדש חדש...! והרכיבו לי אותו בחנות! הכל טוב וסבבה שום בעיות...אבל אחרי שהורדתי EVEREST ו-CPU-Z ראיתי שהזיכרון הוא לא הזיכרון שהזמנתי... [ ככה אני חושב ] אז רציתי לשאול אותכם עם זה יכול להיות שזה הזיכרון הנכון!!! אני מעלה את התמונות של ה EVEREST ו-CPU-Z גם! הזיכרון שהזמנתי: - Mushkin DDR2 4096MB (2x2GB)1000MHz CL-5-5-5-15XP Redline PC2-8000 הנה התמונות... אפשר לראות שה PC2-6400 עם מישהו אולי מבין בזה יותר טוב ממני ויכול אולי להגיד לי עם שמו לי משהו לא נכון אני אשמח תודה!!! תמונות: CPU-Z (http://img261.imageshack.us/img261/7950/cpuzfe0.jpg) EVEREST: http://img505.imageshack.us/img505/9546/everestad9.jpg תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
AMD 64 2800 Athlon מגיע בביצועים לרמה של P4 2.8?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח, שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM דרושה דעתכם על לוח הם והמעבד, האם מישהוא יכול להצביע על יתרונות, חסרונות או אולי המלצות על דברים טובים יותר בהבדלי מחירים לא גדולים במיוחד? תודה מראש, עידן
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איך המעבד הזה יעבוד על P5N32-E? יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם יש איזשהיא פקודת אצווה (BAT) אשר גורמת להורדת מהירות השעון של המעבד? אני צריך להריץ בעבודה יישום שדורש מהירות נמוכה ושמעתי שיש פקודה שאפשר להריץ כדי לבצע את זה. נא עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, בהנחה שמדברים על שימוש במשחקים, איזה זיכרון יהיה יותר מהיר? הרי שהתדר אותו הדבר, הlatency של הddr2 יותר נמוך, יש סיבה שהddr3 יהיה יותר מהיר? ואם הוא אכן יותר מהר, אז למה אנשים בכלל מתקדמים בינתיים ל3 אם הם לא עושים OC?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
למטה...
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין להוסיף קצת זיכרון למחשב הקיים שלי, ואבקש את עזרתכם במציאת זיכרון מתאים (ובשאיפה זול/משתלם). המחשב קצת ישן (אני חושב שהוא בן 5 בערך אז סביר שהוא כבר לקראת סוף חייו), והאמת היא שהוא עדיין מספק את הצרכים שלי, אז אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף (והתעסקות) על העניין הזה. המוטיבציה לשדרג את הזיכרון היא שאני מעוניין להתקין VirtualBox ולהריץ איזו מכונה, וציינו שכדי שדברים יעבדו כמו שצריך דרישת המינימום היא 8 ג'יגה זיכרון. קצת חבל לי לשדרג בשביל איזו התנסות שתהיה כנראה כמה שעות בצורה חד פעמית, אבל נראה לי שאין לי ממש ברירה, ואני רוצה לנסות את זה מספיק בשביל להשקיע סכום לא גדול. נראה ש-4 ג'יגה נוספים יספיקו, אבל בהתאם למה שמשתלם אולי יה…
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח הכי טוב! [אל תתיחסו למחיר ואל תומרו לי להשקיע את הכסף על משהו אחר!] כשאני אומר הלוח הכי טוב וחזר אני מתכוון לא הכי חזק המבחינת אובר קלוק! ושיהיו בו הרבה פיצ'רים כרטיס קול טוב וכו'.... ואם אתם מביאים את הלוח תביאו גם סקר\השואה שיוכיח את תענתכם! נ.ב. אל תתיחסו למחיר של הלוח! תודה וביי :
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מה שיש לי עכשיו: PATRIOT PVT36G1600LLK Viper I 6GB 3X2GB) DDR3 TRI Channel 1600Mhz) CL8 על לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R INTEL X58 ואני מעוניין לשדרג אותו, בוא נאמר ל16GB עם כל הTri-Channel לא הבנתי איך אני משדרג באופן יעיל בלי לאבד מהירות או סטיק... אשמח מאד לעזרה, יונתן
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שבנקודת הזמן הזאת אין שום טעם להשקיע בלוח אם יקר ל-conroe ( כ-1000 שח רק על הלוח) שמחייב קניית זיכרון ddr2 יקר, או על כרטיס מסך יקר לאור יציאתם של כרטיסי directx10 לשוק בעוד כחודש,שלבטח יהיו בתקופה הקרובה יקרים ולא משתלמים לגיימר שיש לו מעט שכל בקודקודו(ולעניות דעתי מניסיון מוקדם עם מערכות ההפעלה של מיקרוסופט,שומר נפשו עדיף שיתרחק מ-vista לפחות עד שיצא sp2 בעוד כשנה+). משחק ה-directx10 שיצא בתחילת ינואר-- crysis,טוב ככול שיהיה לא מצדיק את ההשקעה הכספית הגדולה הנידרשת ממי שמעונין לשדרג את המערכת שלו כך שתתאים ל-dx10 במלואו משום שבחצי השנה הקרובה, ככול שידוע לי לא צפוי לצאת שום משחק נוסף שינצל את ה-dx10 ,כך שעד שזה יקרה יחלוף פרק זמן של יותר מחצי שנה שבמהלכה צפ…
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בין הלוח הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 ללוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 עזבו שהראשון כתוב אולטרה אני מדבר על הבדל טכני ואם קיים אז האם הוא משמעותי תודה !
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מניח שלפחות באובר קלוק זה יעזור נכון?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
i am sorry that i am writen in english but i have a problem with my keyboard. any way this is my computer spec. CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 512 MB (SDRAM) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (256 MB) Audio Adapter Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card Package Type 478 Pin uPGA Memory Speed PC133 (133 MHz) i want to keep my proccesor but to upgrade my m.b and memory is this neccery to replace to upgrade the computer or its a waste of money ? if the answer is yes what motherboard and memory to buy ? i want to spend between 500-1000 shekel.
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אתה מי מהם לקנות? או אולי יש משהו שיותר משתלם במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים שיכלול את המעבד Q9550, 4 ג'יגה ראם וכמובן HD4870 512MB. אני רוצה שהמחשב יציג ביצועים גבוהיים וכמובן יכלול את האפשרות לשדרוג עתידי. למשל אם בעוד שנתיים אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה ראם (שסך הכול יהיה 8 ג'יגה ראם) אז שהלוח אם יתמוך בזיכרונות שיהיו, או למשל אני ארצה לקנות כרטיס מסך עוד שנתיים, אז שהלוח אם יתמוך בכרטיסי מסך. ובעיקרון אני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השניים, מה יותר מומלץ, מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? וגם, הלוח אם של אזוס כולל תמיכה בFirewire וRAID, מה אלה בדיוק? תודה. ואם אפשר אני אשמח להמלצות ללוח אם טוב למשחקים (לא כולל כרטיס מסך) ושידרוגים לעתיד כפי שציינתי. אני לא מחליף מחשב כל שנה אז חשוב לי שתיהיה אפשרות טו…
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם היה אפשר לספר לי מידע על ה Nehalem מה הולכים ליהיות הביצועים שלו (מה מצופה לפחות) וחשוב מאוד מה התאריך יציאה שלו תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב תראו... קודם אני אתן את המפרט הנוכחי כולל הכל(הכל הועתק מאברסט פרימיום 2006.): לוח אם נוכחי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 08/08/2005-SiS-655FX-6A7I5G0AC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 201 MHz (QDR) Effective Clock 804 MHz Bandwidth 6432 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:6 Real Clock 168 MHz (DDR) Effective Clock 335 MHz Bandwidth 2680 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 478 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DDR DIMM Inte…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה עדיף ASUS P5K DELUXE לוח אם מבוסס INTEL P35 או GIGABYTE GA-P35-DQ6 לוח אם מבוסס INTEL P35 ואם G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 מתאים להם .
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-