עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הי, תנו בקשה תגובה על שתי הלוחות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1986&products_id=11842 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1787&products_id=10273 האם אחד מהם יות טוב מ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra ? האם שתיהם תומכים במעבד Amd 3800+ עם ליבה כפולה בצורה טובה? האם הם טובים לעבודה עם גראפיקה? אם אתם יכולים להציע לוח אחר טוב יותר ממה שכתבתי שמתאים לליבה כפולה ויש לו AGP בפנדה גם יהיה טוב. תודה!!

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Tzion,

לפי הדפים של הEP-8K5A2 והGA-7VRXP ההבדל בינהם הוא שלגיגהבייט יש בקר רייד, הכרטיס קול שלהם שונה ולאפוקס אין כרטיס רשת ואני מניח שיש עוד כמה.. וגם משהו לא ברור לי בקשר לUSB: בגיגבייט רשום 2*2ports אבל בסוף רשום "by cable with rear USB bracket" מה זה אומר? ואז רשום בREAR PANEL שיש רק 2*USB 2.0 ??? כמה חיבורי USB יש לי בו?!?! ואצל האפוקס לא רשום שיש בו USB 1.1 (רשום רק USB2.0) אז אין בו 1.1?? ועוד משהו- בדף של האפוקס לא רשום שיש לו game-port. האם יש לו?? אלה בינתיים ההבדלים ששמתי לב שיש בין שני הלוחות . מישהו יכול לציין עוד הבדלים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mayfree,

אני מתלבט איזה מעבד לקנות למחשב למשחקים . את הפרש 200 השקלים בין ל-3000 ל-3200 עוד אפשר לספוג איכשהו, אבל האם כדאי להשקיע 400 שקל נוספים בשביל לעלות ל-2.4GHZ של ה-3500?האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש הזה?יש למישהו בנצ'מרקים של המעבדים הללו?? האם אפשר או צריך בכלל לעשות OC למעבדים האלה כי הבנתי שהם מתחממים מהר. שמעתי שללוח ABIT AV8יש בעיות תאימות עם הווינצ'סטר. האם זה נכון? שאלה נוספת:האם אפשר להשיג בארץ את ה-939/3500 NEWCASTLE?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  4. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by mistaarvim,

צריך המלצה בקשר לזיכרונות לאוברקלוק ( DDR2 512*2) , בסכום בין 600-750 ככה, המעבד הוא D 805 , שאלה על הדרך..> בקשר ללוח אם לאובר, חשבתי על gigabyte 8I945P-G שעולה בערך 590 עכשיו אני בתקציב למפרט דיי לחוץ השאלה אם ממש שווה להוסיף איזה 100-120, בשביל ה ASUS

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  6. רציתי לדעת מה הזכרונות הכי טובים (לא משנה מחירים!) לאיי אמ די מ 1 עד 10, לא יותר מזה. (לאינטל ב DDR400 של DUAL DDR) וככה גם לאיי אמ די. (לא משנה איזו מהירות או DUAL DDR) מ1 עד 10 גם. אני מאוד אודה למי שיוכל לכתוב אני זקוק לזה 8)

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by ROTEMan,

היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by tinkerball,

אני מתייחס ללוחות הבאים: ABIT NF7-SL v2.0 ABIT NF7-S 1 למי מהם(אם בכלל) יש כרטיס רשת 2 מה ההבדלים בניהם 3 מי מהם טוב יותר ל-OC

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם ומעבד באיזור ה-800-900 שקל. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ! תודה.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by or_cool,

שלום יש לוח אם P5LD2-VM של אסוס ורשום בפרטים שלו Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  11. בוקר טוב. התקנתי Core i3 3220, והשתמשתי ב-Arctic Cooling Freezer 7 Pro מהמעבד הישן. מכיוון ששכחתי להצטייד במשחה טרמית, והיה לי חשוב להפעיל את המחשב בסופ"ש, חיברתי הכל כמו שזה (השארתי את שאריות המשחה על הקירור). האם הטמפרטורה, כפי שה-CPUID HW Monitor מציג, תקינה (לא במאמץ). תודה.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by duk4u,

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2012

13. Started by AIDEN,

אני הולך להחליף מאוורר בקרוב ורציתי לדעת אם יש עוד דרך להוריד משחה טרמית חוץ מאלכוהול כי אין לי כוח ללכת לקנות, הבנתי שיש אנשים שמשתמשים בWD-40 רציתי לדעת אם זה באמת עובד ( כי את זה יש לי בבית ) או שיש דרך אחרת טובה .

14. Started by tuvia,

שלום. יש לי בעיה בזכרון בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי זוחל במשחקים אז הסתכלתי על הזכרון ונדהמתי לראות שכתוב שם 256 שבעצם יש לי 512 אז כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבל והכנסתי מחדש את הצ'יפים של הזכרון וכשהדלקתי את המחשב כתוב לי 384 זכרון גם כשאני בודק בווינדוס אותו דבר... יש למשהו רעיון? תודה מראש טוביה

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  15. שילוש ראשון : +AMD ATHLON XP 2500 + מאוורר Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 2 יחידות זכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue שילוש שני : +AMD ATHLON XP 2500 עם המאוורר הרגיל שהגיע איתו לוח אם 8RDA3I (NForce Dual 2 יחידות זכרון 256MB A-DATA איזה שילוש עדיף, והאם בצורה משמעותית ? תודה ענקית !!!!

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  16. אם אני לוקח מעבד אינטל מסוים ששווה במהירותו לאיי אמ די והם שווים בערך בכמה קטגוריות (אני לא מדבר מחיר או דגמים זה לא משנה) עם כרטיס מסך טוב 6800 geforce נגיד אז הבנתי שמשחקים עם איי אמ די יותר טוב במא זה מתבטא המשחק יעבד יותר מהר ובלי תקיעות? איכות גרפיקה יותר יפה? העברת מידע יותר מהר? עד עכשיו לא הבנתי בגלל מה (בבקשה לא לתת לי לינק לאיזה מאמר אנגלי ) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by BedBoy,

וליבה פתוחה כלפי מעלה ומטה? אני לא מבין את כל העסק הזה עם הליבות... תודה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by coolspot,

Msi K7N420 PRO NFORCE או ECS K7VTA V3 KT 333 או ELITEGROUP K7S5A v3.0c או Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD אני רוצה בבקשה שתביאו את דעתכם על שלושת הלוחות הראשונים אני לא מתכנן אובר קלוק לכן אני חושב שלוחות של אביט ואפוקס יהיו די ביזבוז של כסף תודה מראש לעונים :biggthumpup:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hagayben,

שלום לכם. המחשב הנייח שלי לא עולה ואחרי בדיקה זה הלוח אם. הלוח אם שיש לי כיום הוא P5QLE http://www.asus.com/Motherboards/P5QLE/ רציתי לשאול איזה עוד לוחות אם תואמים ללוח הזה? תודה מראש. hagayben

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Arnold,

תגידו מה זה אומר לכם ? http://www.geocities.com/alabama336598/ זה מי לוח GA-7VRXP VER2.0 תגידו מה זה , לא הבנתי???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  22. חברים יקרים, אהייה אסיר תודה אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: ASUS P5PL2 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=941&l1=3&l2=11&l3=244 או GA-8I945GMF http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm ללוח אם הראשון (של אסוס) יש גם גירסה אחרת שבאה עם צ'יפסט של אנוידיאה ולא של אינטל. יש איזשהו הבדל משמעותי עקב כך? חוץ משני אלו , המליצו לי על Intel® Desktop Board D945PVS , אבל לפי מה שהבנתי אינטל הם הרבה יותר יקרים בלוחות אם מאשר האחרות. אני מודע לכך שלא תמיד יש "טוב יותר" אלא זה עניין של העדפה אישית, בכל זאת אשמח לשמוע כל חוות דעת שכן אין לי מושג בלוחות אם... תודה רבה לכל מי שטורח ועונה .

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  23. מאד התרשמתי שכדאי לי להשתמש בזכרונות של gskill דווקא . הן משום שהם מומהרים והצלעות קירור שיש בהם , ובכלל שהם מאד חזקים ויציבים . שאלתי היא : האם הם יותר טובים באמת מקינגסטון למשל ? או למה יש להם כזה שם טוב ? ודבר שני במה זכרונות 1600 טובים מה1300 .. תודה למי שיעשה לי קצת סדר בנושא .

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  24. זה דחוף. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות 512*2 מ-KSP אזה זיכרון כדי לי לקנות עד 500 לשני הזכונות?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.