מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מזה זמן רב אני נובר ברשת כדי לגבש החלטה לגבי המעבד שיורכב במערכת העתידית שלי. ידוע לכל (לפי אין ספור בנצ'ים) ש- i5-760 חזק יותר אפילו מה- x4 970 BE, מדוע הוא מתומחר 1000 וקצת לעומת ה-i5 שמתומחר כ60-70 שקלים פחות. האם זה בגלל יכולות OC טובות יותר או שישנם שיקולים אחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעבור מויסטה 32 ביט לויסטה 64 ביט. יש לי כבר את הזכרונות החדשים מוכנים. השאלה שלי האם אני צריך להגדיר משהו בביוס לפני אני עובר ל-64 ביט? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מעבד עדיף למטרה זו?הIntel Core i7-920 או Intel Core 2 Duo E8400? ואיזה לום אם מתאים להם?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות מחיר לא משנה כל כך אבל גם לא יותר מידי.. יש לי לוח דגם asus striker II extreme כרגע יש לי זכרונות של Corsair 1333 שלפי דעתי ממש גרועים כדאי להוציא תזכרונות האלה צריך מגבת מטבח מרוב שהם רותחים כמו להוציא מגש בורקס מהתנור תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מעבד:אינטל פנטיום 4 1.6 ghz לוח אם:intel i850gb garibaldi זיכרון:rdram 2*64 MB=128 MB pc800 הארד דיסק:20 GB , זה 7200 rpm בלי כרטיס מסך\ מארז כולל ספק כח 400 W סידירום:52x מקלדת ועכבר בכמה כדאי לי למכור את המחשב הזה, כמה כסף, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא: GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE... הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר?? תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוה יש לי לוח אם CA64-TC ועל הג'וק הגדול (ציפט) כתוב VIA רציתי לדעת של איזה חברה הלוח
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte ga-p35-ds3l REV2, אני מעונין לקנות זיכרון בנפח 4GB. כמה שאלות: זה משנה אם אתקין 4 כרטיסים של 1GB לעומת 2 של 2GB? מבחינת מהירות, ביצועים. האם יש זיכרונות שלא יתמכו בלוח? 1066MHZ עדיף מבחינת התמורה על 800MHZ? אשמח להמלצות לזיכרון, התקציב שלי עד 450 ש"ח. תודה לכם, ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ והבעיה היא שכאשר אני פותח את מאפייני המערכת הוא מציג לי שהמעבד הוא רק 512 GHZ ורק לאחר סגירת מאפייני המערכת ופתיחתו מחדש מוצג לי שהמעבד הוא 1.79 GHZ האם זה אומר שיש תקלה במעבד? הסיבה שהתעוררתי לבדוק את זה היא בגלל שיש לי תוכנה מסויימת ובדקתי אותה על מספר מחשבים אפילו מחשבים ישנים והיא עטבדת בהם כראוי ורק במחשב הזה התוכנה הזאת עובדת לאט מדי
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 חדשים, הרגע התקנתי, מופיעים לי כתזימונים 5-5-5-15 ראיתי שניתן לשנות התיזמונים דרך הביוס, אך לא הצלחתי למצוא שם איך דרך איזה קטגורייה, מישהו יודע אולי? תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות מעבד חדש וטוב למשחקים. המעבד שלי כיום הוא Intel Pentium 4 540 3.2GHz. אני רוצה שתמליצו לי על מעבד טוב ללוח אם Asus P5GC-MX/1333 עד 1000 ש"ח אני יביא לכם פרטים על הלוח אם שלי המעבדים שהלוח אם תומך: LGA775 socket for Intel® Core™2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.com for Intel CPU support list מהירויות Bus: *1333 / 1066 / 800 / 533 MHz (*1333 MHz when overclocking) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על קיט זיכרונות של 2 גיגה בתקציב 250 שקל הזכרונות צריכים להיות ddr 2 800 mhe cl4-5 שהיו מחברה טובה
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, סתם לידע כללי שאולי יבוא לידי מימוש בעתיד, את הדרכים לעידכון ביוס. או בקיצור איך מעדכנים ביוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אז ככה. החלטתי ללכת על הלוח הזה - הוא נראה לוח טוב ויש בו את כל הפיצ'רים. השאלה שלי איזה זכרון יתאים לו. ושל איזה חברה אתם ממליצים לקנות. ראיתי את הדבר הזה OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit שנראה לי הכי טוב. השאלה היא מה יתאים לו יותר. כי ראיתי כל כך הרבה דגמים של זכרונות באתרים שונים שזה מבלבל לחלוטין. חלקם באים עם 434 Mhz וחלק עם 400. אם אני לוקח את ה 434 זה ישפר בהרבה והאם זה בכלל נתמך ע"י הלוח שאני קונה? של איזה חברה אתם ממליצים? OCZ נחשבים טובים? אשמח לשמוע ביקורות
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין 2 לוחות אם, בלי הבדל כספי, רק לבחור אחד מהם. Gigabyte GA-945P-S3 או: MSI P965 NEO-F מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי זיכרון של OCZ ושנים של Geil כל אחד 1 ג'יגה. אני רוצה לשנות את התיזמונים שלהם שיהיו זהים כי הבנתי שזה יכול לגרום למסכים כחולים לוח-אם MSI N1996. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה זיכרון כדאי לקחת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 ?? *אם זה משנה אז לוח אם GIGABYTE 965P-S3 עם מעבד E6600 י... -איפה נמצאת החנות שבלינק הראשון? (איזה עיר...)
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזיכרון הזה אני צריך 2G הציעו לי את זה:Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory האם יש יותר טוב? (לא משנה המחיר אבל שלא יהייה גבוה מאוד) DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (זה הלוח אם)
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום, אני הזמנתי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו. עוד לא החלטתי אם אבצע OC או לא. קראתי איפשהו שזה מפריע לתצורת RAID.. שאלתי היא, האם לבקש שהמעבד יגיע עם stepping EO? הוא עדיף על פני C1? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מבקש המלצה ללוח אם של חברת גיגהבייט אשר יהיה מבוסס על סוקט 775 וזכרון DDR2. הלוח לא חייב להיות חדש שניתן לקנות בחנות, רק המלצה לדגם. מחפש שיהיה בעל יכולות RAID. בנוסף אם קיים לוח-אם עם מאפיינים שנראים למעלה ואשר תומך גם ב SATA3 ו- USB3. אם לא אז המלצה על לוח עם המאפיינים האלה(לא משנה הסוקט והזכרון) אבל שיהיה RAID תומך SATA3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורג אותי למה אני צריך לשלם לא פחות מ - 1750 שקל על 4GB על זיכרון של HP בשביל השרת שלי ש-ל-מחשב רגיל אני קונה את זה מקסימום 400 שקל למה זה כל כך יקר? מה ההבדלים בניהם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, במסגרת בניית מחשב חדש, חבר שלי החליט לקנות את הכרטיס 1950XTX 512 GDDR4. כשבשלב מאוחר יותר יוחלף לכרטיס DX10 כלשהו (ואולי שניים) התלבטנו בין שלושת ערכות השבבים שיכולות להתאים לשני כרטיסי מסך 965 ו975X של אינטל, ו 680i של NVIDIA. המעבד יהיה כנראה 6300, ולא ברורים לנו ההבדלים בין שלושת הערכות (חוץ מזה ש680 היא הרבה יותר יקרה). מה הלוח שאתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-