עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asafasaf29,

ראיתי פה שאנשים רושמים מחיר של 2 גיגה של זכרון 667 של סממסונג ב 677 שקל,נראה לכם הגיוני או חשוד?

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

שלום, הסיפור הוא כזה: אצלי במחשב ישבו זיכרונות 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 של GSKILL, הם נדפקו והחלטתי ללכת לקנות זוג חדש, הלכתי על ה CL5 (לא קריטי בשבילי, היה מחיר טוב ולקחתי), לאחר מכן נודע לי ש GSKILL נותנים אחריות לכל החיים, ועכשיו יש לי אופציה להחליף אותם לחדשים, ועכשיו השאלה, 2 הזוגות יפעלו טוב ביחד? ה 8GB יבואו לידי ביטוי? תודה, אביב.

3. Started by BooYaka,

אני כנראה מזמין מחשב היום, מזל טוב לי ;D בקיצור למחשב אני קונה 4 GB זיכרון והם מחולקים ל 4 יחידות Kingston 1024MB 667Mhz DDR2 CL5 4 יחידות של הזכרון הזה עכשיו אני מפחד שהמחשב שלי לא יזוז מהר כפי שאני חושב... כי זה 4 של CL5 לא של CL4 שזה מהירות יותר גבוה השאלה היא אם זה ממש ישפיע לי על המהירות של המחשב... (אני קונה 4 יחידות כי אני לא יכול לעלות מעל המחיר של 7000)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by djelectric,

כרגע יש לי סטיק אחד של 2 GB בתזמון CL5 האם יש לי אפשרות להתקין בנוסף גם סטיק של 2GB ב CL4 ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by paulyoung,

חברה, תסבירו לי בבקשה על מה המחיר המטורף הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6070 כולה זכרון...

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by Kazuma,

שמו לי במחשב זכרונות של OCZ בגודל 2 ג'יגה Special Ops עם 800 מגה הרץ, אך החלטתי לבטל את הזכרונות הללו וללכת במקום על: Corsair 2GB PC2-5400 DDR2-675 4-4-4-12 Twin2X2048-5400C4 כפול 2, שזה יוצא 4 ג'יגה זכרון [וויסטה 64 ביט אז יש תמיכה]. המהירות בזכרונות אלו הינה 675 מגה הרץ, אך אני לא מתכנן אוברקלוק כך שכמו שכולם אמרו לי, אין שום הבדל. המחיר של 4 ג'יגה קרוסייר הללו יוצא לי: 1,040 שקלים. זכרונות קודמים, 2 ג'יגה: 830 שקלים. האם עשיתי עסקה טובה, והאם הזכרונות הללו טובים ויכולים לעבוד ביחד בצורה אופטימלית? [4 סטיקים של ג'יגה עם DUAL בין כל 2 סטיקים]. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  7. אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני מנסה להבין אם יש הבדל בין קניית קיט של 2 מודולים, כל אחד 2GB שעולה 470 שקל או לקנות כל מודול בנפרד שיעלו לי ביחד 380 שקל. מה ההבדל בין קניית קיט לקנייה של בודדים? האם יש לזה משמעות מיוחדת מבחינת הביצועים? גוסטב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות זכרונות של CRUCIAL בארצנו? אשמח לקבל שמות של חנויות, כתובות אינטרנט וכו'

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. Started by x-pac,

אני רוצה לקנות זכרונות של DDR1 ואני בהתלבטות קשה התקציב שלי הוא בין 300 ל400 ואני מתלבט אם לקנות 1G ולהסיף אותו למה שיש לי עכשיו או לקנות 2G ולהוציא את הזכרונות שיש לי עכשיו וגם איזה זכרונות בכלל לקנות תודה מראש לעזרה ;D ??? המפרט שלי מופיע בצד

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by vic07,

האם תהיה בעיה להתקין זכרונות במהירות 400 על לוח אם שתומך עד 333, חוץ מהעובדה שהזכרונות יוגבלו ל333? פשוט כבר אין בשוק זכרונות 333MHZ.

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  12. האם יש טעם לשים זכרונות מהירים יותר מאשר הלוח תומך??? האם יתכנו בעיות? באיזה מהירות יעבוש הזכרון?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. אחרי שקיבלתי תשובות לגבי הזיכרונות קניתי 2 סטים (4GB), עכשיו איך אני יכול להגדיר אותם ע"מ שיעבדו dual אם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Idom,

שלום לכולם אני צריך המלצה לזכרונות טובים במחיר סביר ללוח הנ"ל עם מעבד intel duo core 6400 אני צריך מהירות של 800mhz ונפח של 4GB לא מתכנן OC כיום יש לי שני זכרונות של Geil בנפח 1gb ומעוניין להגדיל ל 5gb זאת אומרת עוד שני בדידים של כל אחד 2gb אשמח לשמוע המלצות לזכרונות במחיר סביר שיעשו לי את העבודה. תודה

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by eylonG,

יש לי P3 930 עם 2X 128 SDRAM נראה לי 100MH.. יש אפשרות פשוט להחליף אותם בזכרונות DDR חדשים? אולי לערבב ולהוסיף על הקיימים DDR? הודעה ראשונה! איזה כיף לי... עלו והצליחו..!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by keypod,

שמתי לב שלוחות אם ל- AMD 64 939 באים עם 4 סלוטים לזיכרון בניגוד ל-3 בלוחות 754 האם זה אומר שניתן למלא את כל 4 הסלוטים בזיכרון ועדיין לקבל DDR400? אני יודע שבלוחות 754 שימוש ב-3 סלוטים מוריד את המהירות ל- DDR 333 תודה

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by zfonboniko,

=|נמחק|=

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by afik zach,

אהלן בהמשך לעדכון המעבד הוחלט גם להחליף את הזכרון כרגע יש לי זוג של Crucial Ballistix PC4000 אבל הבעיה שזה רק גיג'ה אני מחפש זכרון לOC שגיעה לאזור ה270+ ככה היחדים שהמצאתי ביחסית זול זה אלוhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820146034 אבל אני חושב גם על הזוג הזה רק שאני לא כל כך מוצא ביקרות עליו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227210 בכל אופן יש את האפשרות של לקנות עוד זוג של גיג'ה שהם לא רעים ויחסית זולים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148009 אבל אני לא יודע כמה זה טוב ארבעה זכרונות אני חושב יותר בכיוון של הOCZ אבל אם זה טוב אז גם עוד זוג של Ballistix יהיה לא רע דרך אגב הלוח שלי זה LP ULTRA D אני ישמח …

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  19. Started by DaMn18,

אני מתכנן לקנות מחשב SFF חדש בחודש הקרוב ומעוניין ב 2X512MB DDR400. השאלה שלי - למה אנשים ממליצים על זכרונות של CORSAIR , GeIL , וכו' ... מה ההבדל בינם לבין זכרונות רגילים של SAMSUNG או KINGSTON , והאם ההבדל מורגש ושווה את תוספת המחיר המשמעותית ? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC בכלל...)

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. בקשו ממני לשדרג זיכרון של מחשב של חבר עם P4 3MHz, לוח אם Asus P5P800S MB ויש לו כרגע 256M זיכרון מסוג DDR. על פי ה-user manual ללוח יש chipset מסוג Intel i848P, שלפי הבנתי זו וריאציה של i865. רציתי לקנות לו סטיק נוסף של 1G אך ראיתי הערה בתיעוד: Double-Side DDR DIMMs with x16 (data bus=16bit) memory chips are not supported due to chipset limitation. ברשימת מודולים מומלצים QVL של הלוח יש מודול Transcend TS128MLD64V4J. למודול זה יש 16 שבבים מסוג 64Mx8. כיוון שכבר נכוותי בעבר עם זיכרונות לנייד שלי עם בעיה דומה אני מנסה להבין האם ניתן לשים זיכרון מהסוג הזה עם 128x4 X 2 DDR SDRAM CHIP CONFIGURATION או מה שמוגדר Low Density כמו זה, עם Low Density 64*8 Chip configuration שיותר י…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by biodome,

היי אנשים אני מתכנן לרכוש בקרוב שילוש קדוש.. המעבד יהיה ככל הנראה ה-E6300, בעיקר כי חבל לי על עוד 300 ש"ח בשביל מכפלת 8 לעומת 7.. בקשר ללוח אני עדיין לא בטוח, אני מחכה לראות מה המגוון של לוחות 965 שמגיעים החודש, יכול להיות DS3, יכול להיות ABIT, ואולי אלבטרון יביאו אחד בזול.. (השאלה רק מה יוכל לעמוד בבאס של 400 בערך) אני ארצה אוברקלוק.. איפשהו בין 2.8-3.0Ghz יספק אותי ככל הנראה (הקירור יהיה ה-Big Typhoon שכבר יש לי). אני חושב להביא את הזיכרון מחו"ל, כי דווקא שם אפשר להשיג 800 מ"ה במחירים סבירים, עד איזור ה-200 דולר נראה לי הגיוני. חשבתי על OCZ Platinium PC2 6400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227089 מהביקורות משתמשים שם יש אחד שהגיע איתו ל-1040 מ"ה…

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  22. כפי שאני יודע DDR זהו בעצם SDRAM שמשתמש בטכנולוגיית DOUBLE DATA RATE שבעצם מכפילה את כמות המידע שמועברת (BANDWITH) ויוצרת מהירות "אפקטיבית" כמו נגיד 166 מגה הרץ זה 333 מגה הרץ, אז איך זה פועל בעצם? למה זה ככה? דוגמא: RDRAM גם בעצם פועל כדוגמה, רק שRDRAM הוא דו ערוצי, משהו מוכן להסביר על ה DDR? ECC - משתמשים בזה ב RDRAM נכון? באילו עוד זכרונות משתמשים בזה? PARITY BIT - באילו זכרונות משתמשים בזה? DDR DUAL CHANNEL - אומרים שזה מכפיל את רוחב הפס ..איך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by OmEr.il,

שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש סטיק זיכרון בודד של 256MB,בDDR1(כלומר 400MHZ). כבר קשה להשיג את זה כי זה ישן אבל חשבתי שמישהו כאן אולי ידע. ועוד שאלה,אם כבר יש לי שני סטיקים כאלה(ועוד אחד שלא חיברתי כי זה יבטל את הDDR), האם הDDR עדיין יפעל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. האם יש תאימות אחורה בלוחות אם בכל הנוגע לזכרונות? יש אפשרות להשתמש בזכרונות DDR400 על לוח אם שתומך ב-DDR2? במידה וכן - זה אפשרי בכולם או רק בחלקם? תודה

25. Started by bonobi,

שלום לכולם... יש לי כמה שאלות בקשר לזכרונות הDDR2. אני עומד להרכיב מערכת די איכותית שתכלול בין היתר 2GB של זיכרון, השאלה שלי היא האם ברכישת שני סלוטים של זיכרון איכותי מחברה טובה שווה להשקיע ולרכוש את ה800HZ או שה 667HZ מספיק וההבדל לא משמעותי? בנוסף מה מציינים המספרים 4-4-4-15?... בנוסף, מתי יגיעו זכרונות הDDR3, האם הם יתמכו ע"י הלוחות של היום (לא נראה לי...) והאם שווה לחכות? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.