מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב עם לוח אם Asrock G31 M -VS2. הלוח עדיין באחריות. לאחרונה גיליתי שיש לו קבל קצת מנופח באיזור הכרטיס מסך PCI EXPRESS. יש לציין שהכרטיס מסך שהיה לי התחיל לעשות בעיות, וברגע ששמתי כרטיס מסך אחר, הבעיות נעלמו. השאלה היא האם צריך וכדאי להחליף את הלוח בגלל הקבל הזה? יש אחריות בכזה מצב? תמונה מצורפת. (סימנתי את הקבל עם חץ)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו נדמה לי או שAMD ירו לעצמם ברגל ברגע שהגבילו את הזיכרון המתמון ל 1/2 מגה למעבד :s05:
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
לוח אם לסוקט 754..ושיהיה לו תמיכה בזכרונות SDRAM... יש דבר כזה..?
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לא יודע איך ולמה אבל כשהוצאתי את המעבד 733 שלי מהסוקט שלו שתי רגליים שלו החליטו להישאר תקועות בסוקט.עכשיו יש לי מעבד בלי שתי רגליים וסוקט שאי אפשר להכניס אליו מעבד אחר.מה אני עושה לכל הרוחות ?
-
יש לי כמה שאלות בקשר אליו: לפי מה שאני הבנתי, ללוחות ג'יגה יש שני ביוסים- ביוס ראשי וביוס משני. הביוס הראשי הוא הביוס שאיתו המחשב עולה. עכשיו, אם הביוס הראשי נפגע מוירוס, או באמצע תהליך עדכון ביוס יש בעיה, או(זה קטע חשוב, תקנו אותי אם אני טועה) אם שמרתי הגדרות OC או הגדרות כלשהן והמחשב לא מסוגל לעלות, הביוס המשני מופעל ומשחזר את ההגדרות המקוריות. האם זה כך? ובמקרה שהדואל ביוס מופעל, מה קורה לביוס הראשי שהוחלף ע"י המשני??? תודה.
-
איזה מפרט יותר עדיף: AMD ATHLON XP 2000+ EPOX 8K5A2+ Kingstone 512MB DDR333 מחיר = 2200 או Gigabyte 7VAX VIA KT400 AMD XP 2000 MUSHKIN DDR 256MB 3200 מחיר = 1900 ( והאם הגיגהבייט תומך ב AGP 2.0 ? (כוונה לכרטיסי TNT2 ישנים) ) תודה :-) נ.ב. אם נזניח את ההבדל הכמותי של הזיכרון. נניח שלשניהם יש 256MB והמחירים דומים.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות DDR3 2133Mhz - 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II CL9-11-9-28 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני יכול להשתמש באופצייה הזאת אם יש לי זכרון אחד של winbond ואחד של סמסונג?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, העניין הוא שאני לא מעוניין לרכוש מחשב שלם, אלא חבילה בסיסית בלבד - לוח אם, מעבד, מאורר, זיכרון, או מה שידוע כ-bundle. מה אני צריך לדעת על המארז/לוח האם החדש, כדי לבטל את האפשרות שאני אקנה את החבילה ולא אוכל להרכיב אותה (אני מתכוון לדברים כגון מתחים, גדלים וכדומה). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
במקום עבודתי ישנן כמה תחנות עבודה שולחניות של HP ו-Dell. לאחרונה שמתי לב שכולן הגיעו מהיצרן עם Hyper Threading מכובה בביוס. כאן עולה השאלה שלי, אם ברירת המחדל של היצרן היא שהליבות הלוגיות מכובות האם יש לך סיבה? האם יש איזשהו חסרון בהפעלה של הליבות הלוגיות שגורם ליצרן להעדיף להשאיר אותן מכובות? בניסוי קטן שנעשה על אחת התחנות (Dell 1650, XEON E3-1270(4C/3.4-3.8GHz), 16GB) לא היה שום הבדל ביביצועים של הרצת תוכנת מודלים בין מצב שבו הליבות הלוגיות מכובות למצב שבו הן פועלות. *אותה תחנת עבודה הגיעה לביצועים טובים יותר (עם אותה תוכנת מודלים) מאחרת של HP (דגם Z400) עם מפרט שאמור להיות חזק יותר - XEON W3680 (6C/3.33-3.6GHz), 24GB.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח שתומך ,מחשב מלפני 3 שנים ובהעלה של המחשב זה מראה לי שהוא פועל על בודדת. הזכרונות נמצאים על אותו הצבע בלוח... מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בין GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ל- GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ל- GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 יותר מדי מבלבל...
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לא רציתי לפתןח ת'ראד חדש על אותו לוח אז ערכתי, יש לי 2 סטיקים של 256MB DDR 400 (SAMSUNG מדוע כאשר הDUAL DDR פועל אני רואה שהבאס של הזיכרון ירד ל333? או שזה לא קשור?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך שילוש לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט, הורדות, קצת עבודה משרדית. אני צריך לפחות ג'יגה, שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ושלא יהיו לגים. תקציב עד 1300+-100 שקל. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש ברשותי פ-4 3.0 ht עם לוח גיגהבייט ציפסט 875 800fsb שאלתי היא האם קיימת אפשרות לבדוק את מהירות המעבד 533 או 800 בלי לפתוח מארז? אלה התוצאות של פיסי באנצ 2002 cpu 7212 7689 memory hdd 1264 עם כרטיס מסך רדאון 8500 128
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
השבב של הלוח אם יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך, יש רווח של משהו כמו 1-1.5 ס"מ , אי אפשר לגעת בשבב מרוב חום זה כל כך רותח הכרטיס מגיע ל 66-67 מעלות ללא שום מאמץ.. (נבדק בגרסת דרייבר 91.47 ) השאלה האם השבב באמת משפיע על הכרטיס? ואם זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך ל PCI-E השני (התחתון יותר)?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-H55M-S2 , וזכרון Kingston KVR1333D3N9/2Gx2 אני רוצה לשדרג ל 2x4 1600 כלשהו. אבל הבעייה שבכל האתרים (G.skill,Corsair) וכו, אין תאימות ללוח אם שלי, האם זה כיוון שהלוח עצמו תומך עד 1333 ? האם בשדרוג ל 1600 זה יעבוד? בנוסף על אילו הייתם ממליצים עד 300 שח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו שמע לגבי הוזלת המחירים האמורה להיות ב-22 לאוגוסט ? כל חנות שאני מנסה לקבל אינפורמציה אין להם מושג לגבי העניין. האם מישהו יכול לתת לי יוצר פרטים לגבי ההוזלה ובכמה אחוזים מדובר ? אשמח לקבל לינקים לקריאה לגבי ההוזלה. אני מתכיוון לקנות מעבד פנטיום 4 3000 ואין לי מושג מה יהיה מחירו בסוף החודש. תודה
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יצרנית לוחות האם הנודעת מציגה קו מתקדם ולא מתפשר של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 - לרגל בואם של מעבדי AMD החדישים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כיום שתי כרטיסים של DDR2 533 512שמחוברים בערוץ כפול (לא יודע איך אומרים את זה..) ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד כרטיס אחד של 1GB מה יקרה עם אני יחבר כרטיס במהירות של 667 מה יקרה ובאיזה מהירות הם יעבדו בתודה הבנאדם הכי לא מבין בפורום
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2663&p=1 הדבר היחיד שלא הראו זה איך הכרטיס מסך המובנה החדש מתמודד עם משחקים... בכל מקרה, לא רק שבכל מבחן ביצועים אפשרי הכפול ליבה מנצח, אלא הוא עוד מצליח לעשות זאת בצריכת חשמל נמוכה יותר! מדהים!
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כמה שווה המעבד i7-6700K הערכה שלי 50-70 שקל גג , רוצים עליו ברשת בין 100-200 שקל זה יקר מאוד נכון ? , חשבתי לחבר אותו ללוח אם H110 קיים , היה ביד 2 I7 7700 מישהו רצה עליו 100 שקל חטפו את זה דיי מהר חבל שלא קניתי , ה 6700K ו ה 7700 בערך אותו כח אפילו ראיתי מקומות שה 6700K קצת יותר חזק , הבעיה היחידה שמפחידה אותי שהוא גירסה K מקווה שהוא לא עבר התעללות של OC
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
- 3 followers
-
-
השאלה היא כמו בכותרת אתמול עדכנתי ביוס בלוח שלי(כן ישן אבל רק עכשיו עדכנתי) היה אצלי ביוס F2 רציתי את האפשרויות של F3 וF4 אבל בטעות הורדתי את ההכי חדש ושמתי F8 עכשיו האלה האם הF8 כולל את העידכונים של הביוסים הקודמים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה לזכרונות של 1600MHZ טובים,קרירים,תזמונים נמוכים ככל האפשר בתקציב של 950 שקל בקיצור הכי טובים לתקציב הזה ושיתאימו ללוח אם GIGABYTE X58A-UD3R תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-