עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OrBen91,

רכשתי מחשב חדש, ASUS X556U ובמחשב יש 2 חיבורים USB, אחד 2.0 והשני 3.0, ועוד חיבור type-c 3.1. שאלה ראשונה - איך אני יודע איזה מהUSB הוא 2.0 ואיזה 3.0? שאלה שנייה - החיבור type-c 3.1 למה הוא משמש בעצם? האם יש מתאם שאפשר להפוך אותו לUSB? (כזה ללא כבל כלשהו, נקבה וזכר בגוש אחד) מצאתי ברשת מתאם לMicro USB, זה USB רגיל? או קטן יותר מהרגיל?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. מחר חבר שלי בא איתי לKSP.. אני קונה VENICE 3000 הוא קונה מעבד P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE, נשלחתי מטעמו על מנת לברר איזה לוח אם מKSP עד 600 שקל יהיה הכי משתלם עבור המעבד. וסתם שאלה בשביל הידע: מה הצ'יפסטים המובילים למעבדים אלו ומי מביניהם הכי טוב ?

3. Started by antgold,

מחשב פנטיום 2.6 ליבת northwood עם לוח אם 800 FSB השאלה ( על סמך הכרות לאחור) של התנהגות השוק - האם אוכל לשדרג בעלות של 200 $ למעבד מהיר יותר המבוסס על אותה ליבה - בעתיד הנראה לעין ? או במילים אחרות - האם ליבה זו שהוחלפה לפני חודש ע"י prescot תישאר בשוק תוך כדי ירידת מחיר כך שאוכל לשדרג במחיר כלכלי , או שפשוט ליבה זו תעלם מהשוק ללא תהליך נוסף של ירידת מחיר ? לפי מה שהבנתי - עבור הסוקט שיש לי מסלול שדרוג לפרסקוט לא ישתלם מבחינת ביצועים גם אם יתנו לי מעבד כזה בחינם ....

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  4. אז ככה: יש לי מחשב ישן PII 350 שיש עליו 3 הארדיסקים וסידי והוא מחשב להורדות, הוא כל היום עובד ומוריד מהאינטרנט עם תוכנות פתוחות, כך שהמחשב שלי ושאר המחשבים בבית פנויים לדברים אחרים. עכשיו, כשהרכבתי את המחשב, שמתי לב שבלוח שלו יש בחיבורי IDE את כל הפינים, ולכן לא הצלחתי לחבר שם כבל IDE של 80 פינים, כי יש לו מחסום כזה (פין חסר/ממולא) ולכן אי אפשר להכניס אותו שם. אז חיברתי את ההארדיסקים והסידי על כבל 40 גידים ושמתי לב שקצב ההעברה ברשת מאוד איטי, משהו כמו מגה לשניה. זאת לעומת קצב ההעברה בין כל שאר המחשבים - 10 מגה לשניה. רציתי לדעת האם המגבלה נוצרת בגלל הכבלים של ה-40 גידים והם בעצם הצוואר בקבוק פה, או שזה בכלל בגלל שמותקן שם Win98? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by NETANELKOREN,

יש לי שאלה האם יש מעבד ששמו INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME? האם הCORE 2 DUO E6700 יוכל לרצות אותי ל7 שנים לפחות במהירות טובה? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי שאלה מה יותר טוב GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME הוא GEFORCE 7900 GTX ומה יכול לספק אותי טוב במשך 7 שנים וחשוב לזכור אני לא גימר כבד אז תענו לי. בתודה נתנאל

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by asi123,

שלום חברה, אתמול בניתי את המחשב הראשון שלי: MSI K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box SAMSUNG 256MB PC 3200 DDR 400 * 2 ATI Radeon 9600XT 256MB TV DVI Dual-Head AGP Video Card Retail זה עיקרו של המחשב. עכשיו יש לי 2 שאלות, קודם כל, איך אני יכול לדעת שכרטיס המסך הוא באמת 9600XT ולא PRO, SE או רגיל? איפה אני יכול לראות את זה בהגדרות של המחשב? הדבר השני הוא, איך אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב? האם יש תוכנה טובה שיכולה לבדוק אותו? כמו למשל שהוא לא מתחמם יותר מידי אחרי שמשחקים בו יותר מידי ודברים כאלה? כמו כן, ששמתי את הגריז טרמי על המעבד, נשפך לי קצת על הקצה של המעבד, כלומר הוא לא נגע בפינים או משהו, זה יכול להשפיע איכשהו?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Amir74,

באתר של פנדה ה Winbond מופיעים תחת בכותרת של Samsung, ולמיטב ידיעתי הם לא חברת בת או משהו כזה? מישהו יכול לעדכן אותי? אמיר

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  8. אני מצרף תמונת מסך של בדיקת טמפרטורה בשתי תוכנות (HWinfo, HWmonitor). כמו שרואים בתמונה יש הבדל של עשר מעלות בין שתי המדידות. איך אני יודע מה מהן הנכונה? זה משנה לי כי בזמן מאמץ כמה חודשים אחרי ניקיון של הגוף קירור של המעבד הוא מתחיל לצפצף כי לפי הסנסור של הלוח אם הוא מגיע ל60 מעלות ולפי ההגדרות בביוס הוא מצפצף כשהוא מגיע לחום הזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gizunt,

אני רוצה לעבור לAMD אבל לא מצליח למצוא לוח אם שהתגובות עליו רק חיוביות. תמיד משהו בלוחות של AMD שאני קראתי לפחות דפוק. האם משהו יכול להמליץ לי על לוח אם אמין שיכול לעבוד עם הלוח הנ"ל . תודה.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  10. 1.עם נשפך לי על סטיק אחד סירופ(אל תצחקו אבל הוא פשוט היה בחוץ וזה קרא..) ונקיתי אותו טוב עם מים ומתלית ..אני יכול להחזיר אותו בחזרה ללוח? 2.ההבדל בין DDR2 556 לDDR2 667 בכלל לא יורגש במשחקים ובגלישה במחשב נכון?הבנתי שההבדל קטן ממש

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by DrStyle,

יש לי מעבד E8400 (3GHZ) ועוד יש לי OC ל3.6 עכשיו הCPUZ מראה משום מה 95% מהזמן רק 2.4 מתוך 3.6 ואני לא מבין למה.. פעם ב-זה קופץ ל3.6 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by oded15,

רציתי לדעת אם יש לי 133mhz ואני רוצה לשים זיכרון חדש אז רציתי לשאול אם אני חייב לשים 133mhz או שאני יכול לשים י256mhz ולא תיהיה בעיה (רשום לי שיש לי ddr-sdram הדגם של הלוח אם שלי הוא model: D845EBG2 תודה רבה

13. Started by TinMan,

הי, נאמר לי כמה פעמים שאין צורך בזיכרון (800MHz (DDR2 או 667MHz עבור מחשב חדש עם +AMD 2x64 3600, ולוח אם תומך 800MHz כמו GA-M55plus-S3G, כאשר אין כוונה לבצע OC. אפשר לקבל הסבר למה?

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by Pythagoras,

למחשב משחקים עם Q6600 ו8800 GTS ... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3328 תודה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  15. המטרה העיקרית שלו היא OC. לא צריך RAID, עדיף שיהיה USB 2.0 אם לא אז לא נורא. אני לא צריך תמיכה במעבדי 533 ועדיף שהלוח לא יעבור את ה900, 1000ש"ח מקסימום. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אומר המושג NorthBridge בלוחות אם ? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 (זהים לגמרי) ועוד סטיק אחד של ג'יגה, כולם 533. אם אני אקנה זיכרון של 667 אז אני יודע שהוא יעבוד על 533 השאלה אם יהיה לי DC. ומה לגבי תיזמונים ? אני לא יודע בידיוק איזה תיזמונים יש אצלי, זה משנה ? ומה לגבי חברה ? יש לי שתיים של סמסונג והג'יגה זה של קינגסטון. נגיד זה יהיה טוב ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  18. יש לי מעבד 6000+X2 ואני רוצה להתאים לו לוח טוב שמסוגל לנצל אותו בהתאמה לכרטיס המסך 7900 nvidia איזה לוח מומלץ לא SLI ושמסוגל יהיה לתת לי תמורה גם בעוד חצי שנה המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by Danman,

יש למישהו מושג מתי הלוחות החדשים של DFI יגיעו לישראל? ה Infinity 965-S יצא לשוק לפני חודש בערך אם אני לא טועה, ובינתיים הוא מראה סימנים של עוד לוח נהדר מבית היוצר של DFI חוץ מזה גם אמור לצאת לוח 680i מסדרת LanParty.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by RusTy,

עם מעבד של אי אמ די 2500 חיברתי הכל לוח אם והכל עכשיו , המעבד עובד במגה הרץ של 1100 מה קורה פה ?!?! יכול להיות שעשו לו דאוןקלוק ? משהו כזה כאילו ההיפך מאובר קלוק ?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by danieltrt,

שלום לכולם. לא מזמן פתחתי נושא בפורום בעיות תכניות בקשר לבעיות איטיות ובעיקת תקיעות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479531.0;topicseen והגעתי למסכנה שהבעיה בלוח אם ואני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בעד 300 שקלים רצוי לא יותר מידי יקר ובסניף K.S.P בירושלים בגלל שזה לתקופה קצרה של שנה אולי אפילו פחות עד שאני אחליף את המערכת כולה הלוח אם שיש לי כרגע הוא gigabyte 73pvm-S2H את שאר המערכת אתם יכולים לראות בצד. תודה לכל העוזרים. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by יוסי הראל,

שלום ! יש לי 2 שאלות ואשמח אם תוכלו לענות עליהם ! 1-האם 2 מעבדים בלוח אם DUAL PROCESSOR ,צריכים להיות זהים, או שניתן להתקין 2 מעבדים ששונים ב SPEC שלהם ? 2-מה ההבדל בין מאוורר עם 2 חוטים לבין מאוורר עם 3 חוטים ? תודה מראש לעונים יוסי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by the_lighting,

האם p35 ds4 לא תומך בIDE?? ואיזה זיכרון טוב יותר? G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  24. לא צריך לאובר-קלוקינג. לא צריך כרטיס מסך אינטגרלי.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by liiight,

מדובר בלוח: GA-965P-DS3 זה של חבר שלי והיה לו בעיות תאימות עם זכרונות. הוא מעוניין בג'יגה. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.