מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ובכן תכלס יש לי מחשב נחמד אבל פשוט בא לי להשקיע קצת בו.השאלה היא בעצם לגבי הזכרונות בעיקר:יש לי כרגע 4 גיגה 667 האם יש טעם לשדרג ל-4 גיגה 800? השימושים שלי הם בעיקר גלישה ומעט משחקים.הבנתי שיש זוג זכרונות של ADATA שאפשר לבצע להם OC ,השאלה בכמה זה משפר ביצועים והאם זה מסובך לבצע OC? פשוט אין לי הרבה ידע בנושא הזה. בכללי הייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המפרט שלי,והאם יש לכם הצעות לשיפור או שדרוג של משהו שיעזור לי קצת לביצועים יותר טובים אולי.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום ראיתי כמה לוחות אם טובים ב100 דולר בשביל המעבד שלי... השאלה שלי אם כדאי לי לקנות לוח אם ? או לקנות זכרון 512 ואת האוזניות שאני רוצה ? אני צריך שהלוח אם יתמוך ב AGPX8 ושיתמוך כמובן במעבד שלי PGA 478 זה נראה לי הסוקט שלו ואני צריך שיהיה כרטיס קול משולב... או שעדיף בכלל שאני ישדרג עוד שנה ככה למעבד ולוח אם חדשים וישאר עם מה שיש לי בנתיים ויוסיף עוד סטיק 512... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי חברה אני עכשיו הולך לקנות לי מחשב חדש ואני מרכיב את כל המחשב מחלקים בחול ... הבעיה היא שאני לא ממש יודע עדיין מה אני רוצה . המחשב אמור לשמש אותי לאפליקציות של יצור גרפי וכמובן איך לא משחקים וסרטים. את האמת אני לא יודע עד כמה כדאי לרכוש את כל המוצרים האלה בחול אבל את זה אתם תגידו לי , אז בתיכנון היה לקנות מוצרים שבארץ עולים הכי הרבה . אז חשבתי בהתחלה לקנות מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך. לעכשיו אני סגור רק על הכרטיס מסך. בנוגע לכל שאר הדברים אני לא ממש סגור ???. Intel LGA 775 Pentium 4 530 3.0 GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 Cache, Hyper Threading Technology 1.זה המעבד שחשבתי לקנות מהסיבה שהוא מהיר ו Cache: L1/12K+16K; L2/1MB גם כן מהיר. הבעיה היא שאמרו לי ש Core: Prescott זה לא…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד AMD XP 1600+ ושיתמוך גם בכרטיס מסך HERCULES RADEON 8500 LE והכי חשוב שלא יעשה בעיות ושיהיה אמין! אתם מכירים משהו ? ;D
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן של אסוס P4XP-X ובמקור היה עליו פנטיום 4 1.8GHZ. עכשיו הגיע אלי מחשב בערך מאותם שנים (2003 בערך) גם לוח אסוס שונה מעט אבל עם מעבד 2.4GHZ. מסיבות שאני צריך ספציפים את הלוח המקורים (אסוס) אני העברתי את המעבד 2.4GHZ אליו ואני מדליק הביוס עולה ומבקש ממני לקבוע מכפלה וזה יצא משהוא כמו 18*133. עכשיו אני עושה Save and exit המחשב עושה ריסט ולא עולה. שאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לביוס. קרא איזה 2-3 פעמים שהwin7 הצליח לעלות ופעם אחת נתקע אחרי הlog in למערכת. אגב הwindows זיהה את המעבד החדש ושהחזרתי את המעבד המקורים (1.8GHZ) הוא פעם מצויין וניסיתי איפוס ביוס ע"י הוצאת סוללה. בלוח אם שאני רוצה לשים לו את המעבד הנחות יותר (1.8GHZ) יש לו מין דיפ לא יודע איך קוראים לזה ב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאתם צועקים עלי: כן, הסתכלתי בלינק עם הבנצ'מרקים ולא קיבלתי תשובה מספקת ולכן אני בא לשאול את המומחים כאן. אז ככה, פנטיום 4 2.66 גה"צ מול כל סלרון D יותר מהיר ממנו (335 ומעלה), מי לוקח? שניהם סוקט 478 וFSB 533 מה"צ כמובן. באתר של הבנצ'מרקים הצלחתי להגיע להשוואה רק מול 2.8 גה"צ והתוצאות היו פחות או יותר אותו דבר לשניהם. אם אני אקח סלרון D בהפרש יותר גבוה אתם חושבים שהוא יעבוד יותר טוב? הרי יש גם סלרונים שיצאו עם 512 ק"ב קאש ואז בעצם הם פחות או יותר אותו דבר כמו הפנטיום 4 שלי אבל רק מכפלה גבוהה יותר, אז אני די בטוח שהם יהיו מהירים יותר... ובהתחשב במחיר המצחיק של הסלרונים בימנו זה יכול להיות שדרוג לא רע בכלל לבינתיים. אז מה אומרים? שווה ללכת על זה?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2500 עם זכרונות של סמסונג 256MBX2 DDR 400. ועוד מחשב Pentium 4 1.4Ghz שלם רק בלי זכרונות.. וההתלבטות היא כזאת: להשאיר את המחשב הראשון כמו שהוא ולקנות ב290 ש"ח כרטיס זיכרון יחיד 512MB Kingston DDR 400 או לקנות 2 כרטיסי זיכרון כאלה, ולשים אותם במחשב הראשון שיעבדו בדואל צ'אנל, ולשדרג אותו לג'יגה זיכרון, ואת כרטיסי הזיכרון הישנים לשים במחשב השני... מה לעשות? מבחינת כסף זה לא ביגדיל... השאלה אם באמת השדרוג נחוץ ומשתלם, כי אני לא מתכוון לעשות עוד שיניים.. לפחות לא בזמן הקרוב http://www.fire-pc.co.il/categories.asp?cID=53 זה הכרטיס
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחפש עידכון ביוס ללוח Asus Cusi-M. זה לוח לפנטיום 3 ולסלרון. תודה
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה מזה חשובה.. המעבד שיש לי זה core i5-750 ולוח אם שתומך בtorbu boost עכשיו בהגדרות הdefault של הביוס זה מבונה שהspeedstep וה turbo boost דלוקים. סבבה.. עכשיו ברגיל נגיד בסופר פיי אני מקבל 15.74 שניות (בלי טורבו) עם טורבו אני מקבל 13 סבבה מבינים שיש שיפור. עכשיו הסטוק של המעבד נכון הוא 2.67 אז ככה כשהטורבו מופעל הכל טוב ויפה אבל מה שוקרה בעצם זה שהמעבד משתגע ונראה לי זה לא בריא לו אני מיתסכל בeverest ואני רואה שהמכפלה שלו X9 ואז המהירות שלו מופיעה שם כ1200 ותוך שניה בקושי מפ0עיל משהו פתאום מכפלה X18 מפעיל עוד משהו מכפלה X24 תוך שניה שוב חוזר X18 פתאום X20 וככה זה משתגע... זה אמור להיות ככה זה נורמלי? אין מצב שזה הורס את המעבד? תודה רבה למביניםםם תודה רבהה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש (חצי שנה) שלי הוזמן עם קיט VALUE SELECT 2GB 800MHZ של CORSAIR. לפני כמה ימים כנראה שנדפק אחד הסטיקים, אז לקחתי לחנות, הריצו MEMTEST וראו שבאמת הזכרונות דפוקים. עכשיו אמרו לי שהם שמים זכרונות TRANSCEND באותה מהירות במקום ה CORSAIR, כי היו להם הרבה בעיות תאימות עם הדגם הזה. מישהו שמע/קרא על בעיות הזכרונות האלה ? נראה לי מאוד מוזר שלחברה רצינית כמו CORSAIR יש בעיות תאימות עם זכרונות, אבל באמת בבדיקה מהירה בזאפ לא ניתן למצוא כאלה יותר. ד.א - על זכרונות אחרים, לא TRANCEND אמרו לי שאני אצטרך להוסיף תשלום (מן הסתם, כי הזכרונות של TRANCEND הם הכי זולים שיש) עד מחר אני צריך להחזיר להם תשובה האם להשאיר את ה TRANCEND או להזמין CORSAIR חדשים. בבקשה עזרו לי להחל…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GA-EP31-DS3L של Gigabyte. יש לי שני סטיקים של זכרונות, 1GB כל אחד מהם. באחד מהסטיקים יש את השבבים של הזיכרון רק על צד אחד שלו ובשני יש על שני הצדדים. רציתי לקנות 2GB נוספים של זיכרון ואז יהיו לי 4 סטיקים 1GB כל אחד. רציתי לבדוק האם זה תואם אז הוצאתי מאחד המחשבים בבית סטיק אחד של 2GB והכנסתי למחשב שלי. הביוס מזהה 3GB זיכרון בלבד. בניסיון לעלות על הבעיה התחלתי להוציא את הסטיקים כל פעם אחד אחר, בסוף מסתבר שמה שלא מזוהה זה הסטיק של 1GB שיש לו שבבים של זיכרון בשני הצדדים. לא ידעתי אז שזו הבעיה אבל גיליתי את זה בעיון בחוברת של לוח האם. ראיתי את זה: האם זה באמת אומר שאם אני משתמש ב4 סטיקים חובה שלכולם יהיו שבבים בצד אחד בלבד? נ.ב. הוינדוס 7 כותב ככה: "…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני באמצע התלבטות קשה לגבי בחירת לוח למעבד בארטון 2500+.... אני מתלבט בין שני הלוחות: 1. אביט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1114 2. אפוקס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1613 כעיקרון הפיירוויר לא ממש דרוש, אבל אם יהיה אז סבבה.... כעיקרון מה אתם ממליצים? ועוד שאלה איזה כרטיס קול יש על האביט? תודה.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145178 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227248 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231122 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227195 איזה מהם הכי טובים? והאם יש הבדל גדול ביניהם? ואני רוצה לעשות OC בינוני. או שעדיף קיט אחר של 4 גיגה?
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
תראו עד היום (אני כבר שבוע שעבר התחלתי לקנות את כל החלקים למחשב) חשבתי לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט ה-GA-P35C-DS3R שתומך בDDR 3 ואז חשבתי... שעד שזה יכנס לשוק יקח עוד מלאאאא זמן.. אבל יותר מזה וזה מה ששינה את החלטתי שעד שזה יכנס הצ'יפסטים כבר ישתנו.. לדברים הרבה יותר טובים ככה שמתי שאני ירצהלהחליף זיכרון אז כבר יההי שווה להחליף את כל הלוח.. אז עכשיו מה שאני רוצה זה לוח שיהיה טוב גם לאובר קלוק יש לי מעבד 6750 ו8800 GTS 640M ושיהיה טוב למשחקים עם היט פייפס ושיהיו לו כמה חריצי PCI לקרוס פייר או לפחות לכרטיס פיזיקה מתי שזה באמת ישתלם.. בכל מקרה התקציב הוא עד 1100 שקלים אם אני יחרוג מזה בעוד חמישים אני לא ימות... בכל מקרה תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לדעת בבקשה איזה לוחות אם תמוסכות במערך כרטיסים מחכה לתשבות
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן שבמפרטים מומלצים רשום שמומלץ לקנות רק 4 ג'יגה זכרון. בעידן של היום שהמחשבים שלנו מריצים יותר ויותר תוכנות זוללות זכרון ומחיר הזכרון הוא באמת נמוך, לא שווה לקנות 8 ג'יגה זכרון, או אפילו יותר מזה? האם 8 ג'יגה זכרון או יותר לא יכולים להשפיע על ביצועי המחשב לעומת 4 ג'יגה זכרון המומלצים? האם מי שקונה מחשב חדש שווה לו להשקיע עוד 300-400 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
או קיי, יום טוב! נתחיל בזה שאני לא מבין בעסק, אני יודע שאני רוצה להוסיף זיכרון של 512 מגה לקיים, ואני רוצה לדעת אם אפשר ואם כן אז אילו סוגים.. הפרטים של הזיכרון הקיים הם: 256mb DDR-SDRAM 2.5-3-3-6 (............) CR2] X2] ז"א 512 מ"ב. יצרן micron טכנולוגיה 16X)32mX4) מהירות: pc2100 ddr-133 אני לא חושב שצריך עוד פרטים ואם אני טועה אז תודיעו לי.. תודה רבה לכם!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לאחר שנים של הכנות אינטל מציגה את תהליך היצור של 14 ננו-מטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זיכרון OCZ 800mhz 2GB CL-4-5-4-15 לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 נתמך על לוח GA-P35C-DS3R בדואל צ'אנל? האם הזיכרון הנ"ל במחיר 300 ש"ח עדיף על זיכרון Corsair 800mhz 2GB CL-4-4-4-12 במחיר 500 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 402 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!] 1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD) 2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח? 3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה 4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ההבדל היחידי בין ה8400 ל8300 הוא המהירויות שעון ? ואם אני יעשה OC קטן ל8300 ל3GHZ אז בעצם יהיה לי 8400 ?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שמעתי בעבר על בעיות כמו בעיות עם RAID, או עם SATA וכו'. מישהו יודע מזה? יש סיבה להמנע מקניית לוח מבוסס ערכת שבבים כזאתי? נניח הASUS מבוסס 790I ?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המעבד genuine intel® 1.60 ghz@ 2140 אין לי מושג יותר מדי במחשבים וסתם רציתי לדעת אם מה שקניתי לפני כמה חודשים זה סחורה טובה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-