עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, האם מעבדי IBM חזקים כמו אינטל ו - AMD? האם נכון יהיה להשוות בין מעבד IBM במהירות 1 גיגה למעבדי אינטל ו - AMD באותה מהירות? יש למישהו דעה לגבי מעבד זה? קיבלתי את ההצעה הבאה: לוח-אם(ALITE GROUP)+מעבד IBM 1GB+ כ.קול+כ.מסך 64BIT+מודם56 (לא יודע איזה סוג 3 הרכיבים האחרונים). הכל חדש: 600 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, אני קונה עכשיו מחשב למשחקים בתקציב מינימלי (2500 ש"ח +-). כרטיס המסך כנראה יהיה HD4850/4770 512MB וזכרון 800MHZ 2X2GB. לגבי המעבד אני ממש לא סגור. ברור לי כבר שבתקציבים האלה אז רק AMD כי התמורה הטובה ביותר לכסף. אבל חוץ ממשחקים אני גם מתכנת ומעצב גרפיקה - משמע עובד עם סביבות מאוד כבדות ומסורבלות עם מליון חלונות פתוחים בו זמנית + ברקע גם מריץ Development Server שיכול להיות IIS/APACHE ועוד ועוד ועוד. וכל זה כמובן ירוץ על Windows 7. בגלל זה אני ממש לא רוצה לקחת מעבד שייאכזב אותי, מצד שאני לא יכול להוציא יותר כסף. בקשר לדגמים ספציפיים, האם ה-425 יהיה איטי מדי? האם הוא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך במשחקים? האם בקצת יותר כסף ה-PHENOM 545 שווה הרבה יותר? מה ההמלצות שלכם? תו…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  3. טוב אז ככה... כרגע יש לי p4p800s se שהוא לא תומך dual וזה כמובן מוריד בביצועים כמה אחוזים טובים ממה שאני יכול לנצל. chipset - i848p intel שאלתי בחנות איפה שקניתי, והוא מוכן להחליף לי... אני מחפש לוח אם טוב, במחיר של עד מקסימום של המקסימום 600. Msi,abit and ect`.. מצאתי לוח של abit is7-e הוא טוב בכלל? שאלה נוספת היא, האם ההבדל בביצועים בין הלוח שלי ללוח שאני מתכוון להשיג רציני??...? בזכות הdual וכו'...

4. Started by שגיב,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הלוח והזיכרון במחשב עכשיו מצעתי דגם מסויים שאני קצת לא בטוח הלוח: ‏P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR3 1333 הזיכרון: 1600Mhz ‏2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel 1.)עכשיו השאלה שלי אם הזיכרון יתאים ללוח 2.)ועוד שאלה באתר של אסוס כתוב שהוא שזיכרון של 1333MHZ זה OC אז השאלה אם זה חל גם על 1600MHZ תודה רבה לעוזרים ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by nivrob123,

יש הבדל בין G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION לOCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Platinum 5-4-4-15 OCZ2P8004GK?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by bilbo,

איך אני מבצע עידכון ביוס תחת XP? ללא כונן floppy. לוח חדש של GB. הם נותנים utility ל windows. אבל לא ראיתי שום דוקומנטציה באתר.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by Alpha_Romeo_dx,

מה ההבדל בן Gigabyte IPE1000 ל Gigabyte IPE1000 Pro? אני רוצה לקנות מעבד 2.4C עם בורד בעלות 650 שקלים גג. ומצאתי את Gigabyte IPE1000, ראיתי את הביקורת באתר ואז הבנתי שזה לPRO. מה ההבדלים בינהם? ואם אתם ממליצים על Gigabyte IPE1000?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by i022052,

איזה מעבד עדיף? Q6700 הוא ישן יותר אבל CACHE גדול יותר, ועם צריכת חשמל גדולה יותר. מה אומרים המומחים?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by הדר,

שלום לכולם, חברה שלי ביקשה ממני לברר לה - יש לה מחשב נייד Toshiba satelite שמכיל Intel celeron 497MHz ו-128MB RAM. בטעות (?) מישהו התקין לה XP על המחשב וכמובן שהכל עובד לאט לאט. תנו לי הצעה (עם דגש על הזולה ביותר) לשיפור המחשב הזה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.

11. Started by VooDoo3,

היי , בזמן האחרון אני שומע על זה הרבה , אז רציתי לעשות סדר בבלגן (לעצמי ;D, ואני משער שלעוד כמה אחרים) ... * האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ? * לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ? * האם ל DDR יש יתרונות על ה RDRAM חוץ מ OC (ומחיר , כמובן ) ? בתודה מראש , VooDoo3

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  12. 1. Gigabyte - GA7VAXP ULTRA 2. ASUS A7N8X לא ה דלוקס ..... תודה .

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  13. איזה לוח M כדאי לשים במארז הזה Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 Core I5 750 סביבות ה 500 ש"ח, לוח איכותי שנותן תמורה למחיר שתומך בכל ההתקנים החדשים, ואם אין אחד כזה ב 500 ש"ח בערך, אז תכתבו מה כן משתלם לקנות בכל זאת.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  14. כפי שאני רואה המחירים צונחים כערף עין.. מה זה אומר לי שעוד שנה המחשב שלי שעכשיו קניתי אותו ב 4500 יעלה 1000 שקל?!

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  15. שלום לא מזמן נשרפו לי הזכרונות הנ"ל עם הסינק האפור והחליפו לי אותם באותו מודל אבל עם הסינק השחור האם מדובר בצ'יפים שונים עם פוטנציאל אוברקלוק שונה או שאין קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by bluemail,

בנתונים של בשעון המעבד רשום כך: for willamette cpu: 8x~23x default: 14x for c-stepping p4: 8x, 10x~24x default: 15x for northwood cpu: 12x~24x default: 16x מהם סוגי המעבדים שמדברים כאן???

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  17. שבוע טוב לכולם! אשמח לקבל תשובה בעניין: אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי(מעבד AMD Sempron 2600 S754) ואני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI השאלה היא האם קיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם יציאת DVI או שאני צריך לקנות כ.מסך תקציבי בנפרד?(הבעיה שרוב הלוחות גם באים עם כרטיס מסך אז חבל סתם להוסיף כרטיס על כרטיס קיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  18. מסוג DDR2 לפי מה שידוע לי כמה שיותר מגה הרצים יותר טוב(יותר מהיר..) יש כזה דבר זיכרונות מומהרים מבית היצרן(כמו כ.מסך ב OC מובנה)??? בבקשה תגיבו

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by arpa,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם למפרט הבא: Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore 512MB Kingston DDR2 667MHz GigaByte 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II אני יודע שיש את: ?8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI- ובד"כ ראיתי שמציעים אותו פה במפרטים.. אבל אני מחפש אחד אחר כי החנות שאני רוצה לקנות ממנה לא מספקת אותו. אז אם אפשר בבקשה המלצה ללוח למפרט הזה, חוץ מההוא של Gigabyte (עדיפות בכלל לא של gigabyte). אגב, אין לי שום כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 450 צפיות
  20. Started by IG,

אני עומד לקבל מחשב נייד בזמן הקרוב (של IBM, משהו טוב, אני מקווה) ורציתי לדעת אם אני אצליח להריץ עליו את UNREAL2 או משחקים אחרים באותה רמה...

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

לאחר המתנה ארוכה בהחלט - מסיבת עיתונאים רשמית של יצרנית השבבים מחר (יום שני, ה-8 באוקטובר) צפויה להעניק לנו את לוחות האם ממשפחת Z390 ואת מעבדי דור ה-Coffee Lake המחודש לכתבה

22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חיברתי אותו לפי אינטואיציה שכן החיבורים שיש לי במארז [החדש] שונים לגמרי ממה שכתוב בחוברת של הלו אם. [כתוב עליהם דרים שונים] עכשיו אני חיברתי יש אור בעכבר אבל הוא לא מגיב ניתקתי וחיברתי מאחורה וזה פועל... מישהו אולי יכול לעזור לי כאן? asus p4p800 אם זה משנה משהו.....

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by morpios,

שלום לכולם האם לוח כזה שרשום באתר היצרן כי הוא תומך במעבדים מ 800 FSB ומעלה יכול לעבוד עם מעבד 533 FSB

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by Lapland,

אין לי תקציב , תנו לי תלוח אם ההכי זול שאפשר למעבד הזה ולזכרונות 800MGHZ אבל לא לעבור את ה350 שקל בבקשה תודה רבה ! ד"א איך המעבד לOC עם קירור BOX וזכרונות 800MGHZ GSKIL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5S-2GBNT

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by eliom,

בהתחלה היה לי ספק כח עם מאוורר בצד. ואחר כך החלפתי לספק כח עם מאוורר בתחתית. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מוצג לי ההודעה הזאת. ולמרות שהמאוורר של המעבד עובד.ולא מזמן ניקיתי את המחשב מאבק עם לחץ אויר.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.