מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
כיום אין הבדל ממשי בביצועים בין DDR4\DDR5, חשבתי בכל זאת לקנות לוח אם וזיכרון שתומכים ב DDR5 באם כאשר הזכרונות יהיו מהירים יותר בעתיד עם ביצועים יותר טובים אצטרך רק להחליף סטיק ולא לוח אם, בדקתי את הלוחות אם שתומכים ב DDR5 מסתבר שהם תומכים עד תדר מקסימלי של 6000mhz (אחרי OC), השאלה היא מה הטעם לקנות לוח אם שתומך ב DDR5 אם כאשר יגיעו זיכרונות באמת מהירים בתדרים גבוהים אצטרך גם להחליף לוח אם ? אני מאמין שיש גם מגבלה ל - CL בלוחות אם,
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
- 2 followers
-
-
מצאתי זיכרון של סמסונג זול DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party יכול להשיג ב 220 שקל שווה ? , מישהו מכיר את הזיכרון הזה ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שמתי במחשב זיכרון חדש http://www.gskill.com/en/product/f3-1333c9d-8gao ניכנסתי ל BIOS ואז קופצת לי ההודעה הבאה: מה זה אומר ומה צריך לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכשיו זיכרון DIGMA PC3200 400MHZ 512M DDR בתיזמונים של 2.5-3-3-8 עם בעתיד אני ירצה להוסיף זיכרון אני יהיה חייב זיכרון עם אותם תיזמונים ואותה מהירות (400MHZ ) דרך אגב אין לי דיול בלוח..
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הי, חמי רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלו שרץ על לוח אם: M2A-VM-HDMI יש לו כרגע 1GB, אני לא סגור מה המהירות שלו אבל ב-CPUZ אני רואה 357MHZ, זה אומר 333MHZ או 666MHZ? הוא מריץ מערכת הפעלה 32 ביט אז אין טעם לעבור את ה-3GB. השאלה אם כדאי לקנות לו עוד 2GB או לקנות את כל ה-3GB? אם הבנתי נכון הזיכרון הכי טוב שאני יכול לשים לו הוא DDR2 800MHZ לפי האתר של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM/ אשמח לתוגבה! שי
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לוח Asus p5b-VM עם 4 מודולים של זיכרון 1GB. בהגדרות הרגילות של הלוח מופיע במערכת שיש 2808MB של זיכרון. לאחר שינוי הגדרה ב Bios שנקראת משהו כמו PCI Remap מופיע לי ב BIOS גם 4088MB אבל אני מקבל הרבה שגיאות ב Memtest והמחשב מבצע Reset. הבנתי שזה משהו שקשור לזיכרון שהמחשב שומר לחלקים אחרים. מדובר אבל בהמון זיכרון 1.2GB, איך אפשר לבטל אל זה? דרך אגב על הלוח אין כרטיסי PCI או מסך, הכל מובנה. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף זיכרון יותר גדול לדוגמא של 4 GB עם תדירות נמוכה או זיכרון עם אחד או שתי GB ותדירות גבוהה (נגיד 1333MHz)? למטרת משחק
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
על לוח GA-K8NF-9 תומך זיכרון כפול עם 4 חריצי כרטיסי זיכרון, יש שני כרטיסים עם 256Mb כל אחד. האם אפשר להוסיף שניים שכל אחד מהם הוא 512Mb? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לפני קניית כרטיס מסך נורמלי (כרגע voodoo 6 mb) וזה הכרחי לשדרג גם את הזיכרון ובימים הקרובים אני נוסע ל KSP(במידה ואני אחליט שאני קונה אצלהם) למרות שהם נותנים אחריות רק שנה על כ.מסך וזיכרונות. יש לי P4P800E Deluxe מעבד P4 E 2.8@3.0 קירור סטוק זיכרון Micron 256 mb pc3200 2.5-3-3-6 בעיקרון אחרי שאתקין על המחשב הזה כ.מסך נורמלי וזיכרון אין צורך ב OC (למרות שאני עובד בבאס 215 סתם כי בא לי) אני רוצה לקבל ייעוץ על הזיכרון שעליי לרכוש. אני כבר יודע מראש שתמליצו לי על AData 500(כדי שאפשרויות ה OC בעתיד יהיו טובות) אבל הבעיה שכבר יש לי סטיק אחד של 400.....רציתי לדעת אם ה AData 400 היא אופציה טובה בשבילי ? (גם מהסיבה שהמחיר שלה ירד מ490 ל 450 -הכוונה לסטי…
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת רק כמה הערות - שהמהירות תהיה אידיאלית (אני לא אגיע איתו ליותר מ- 2.4Ghz, בספק אם גם לשם), הדגם\חברה, וכמובן המחיר (1400-1500 ש''ח לשני סטיקים של 512MB). עוד שאלה קטנה - לא יווצרו בעיות כלשהן עקב אי-תמיכת המעבד בדואל צ'אנל? (אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני אצטרך לוותר על התזמונים או על המהירויות...)
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מזמין לוח אם gigabyte - Ga-P45-Ds3 http://www.skypc.co.il/pl_product~39458~10~0.htm והציעו לי לקחת זיכרון 2Gb Ddr2 800Mhz/5-5-5-18 מתוצרת Corsair זה מתאים לי לתקציב אבל רציתי לדעת אם 5-5-5-18 זה התזמון הכי מתאים ללוח שלי. האם 4-4-4-12 זה יותר מהיר או איטי ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה זיכרון יכול להיות טוב מאוד כמו WINBOND ואף יותר באותו מחיר פחות או יותר אבל לא לOC?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, קניתי זיכרון חדש קינגסטון KVR800D2N6 של 2 ג'יגה 800Mhz, כדי להוסיף לזיכרון הקיים של 2 ג'יגה, ללוח האם של MSI מסדרה P6NGM. הזיכרון לא מזוהה ע"י הביוס - אני ממשיך לראות רק את הזיכרון הקיים (כלומר 2 ג'יגה ולא 4). הזיכרון מוכנס בפנים כמו שצריך. יש שני סלוטים של זיכרון על לוח האם, מגיגול אני מוצא שהלוח הזה אמור להיות single channel. בקיצור, אשמח מאוד לעזרה כדי להבין מה הבעיה פה. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הבעיה הזאת היא מוזרה,מאוד מוזרה. כשהתקנתי heat sink חדש (freezer 4 ),הוצאתי את כרטיס המסך שלי ואת הזכרונות. כשהכנסתי בחזרה את הזכרונות (הזכרונות הם זבל גנרי של nanya xtron),בשהפעלתי את המחשב,היה ציפצוף ארוך שאמר שאין זיכרון מותקן,בשלמעשה היו מותקנים שני זכרונות שונים (מקודם הכל פעל,ללפני שהוצאתי אותם בפעם הראשונה).אז החלפתי בין הזכרונות,והמחשב עלה.אבל בBIOS,זה איתר רק 224 RAM אז בדקתי ב EVEREST,שם הוא מאתר רק 223 RAM :kopfpatsch: הוא כותב לי ש ב DIMM 1 יש לי KINGMAX מותקן (למרות שעל הזכרונות רשום xtron.. ) ושב DIAMM 2 יש לי NANYA. אבל מקודם זה פעל אז מישהו יכול לעזור לי לגרום לשתי הזכרונות לפעול ? עריכה :נתתי לו כמה מכות ועכשיו זה פועל....
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת..לצורכי גרפיקה דו מימד וגם תלת מימד...דרש על ה-דו- האם יש טעם לקנות TRI CHANNEL שתי חבילות שלהם ככה שיווצר 12 או לקנות משהו אחר? שיעשה את ה8... אם יש המלצה ל8...בבקשה תמליצו תודה מראש צ'ארלי17
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר צריך לקנות זיכרון DDR. ללוח אם VIA. של ECS. SOCKET A. מה שיש לו עכשיו זה סמסונג 256MB 266MHZ. יש לו שתי חריצים פנויים. ראיתי בKSP שיש טווינמוס 256MB 400MHZ ב125 ש"ח. בגלל שאני באר שבעי וגם החבר יש לנו הנחה במקום 140 ש"ח. שווה? או שיש הצעה אחרת? למשהו יותר שווה? הוא לא צריך יותר מזה.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
מהו הזיכרון המתאים ביותר ללוח מה נחשב לחברה טובה חיפשתי באתר של אסוס רשימה ולא מצאתי תודה למי שיש ידע ומוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות את הלוח הזה : Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard ורציתי לישאול מה המקסימום של RAM בכל סלוט לא בכללי אלה בכל סלוט. בתודה סתיו . ;D
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
C2D 6300 מה יעזור לי OC מבחנית משחקים...מבחינת מהירות של המחשב..
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא ידעתי אם מותר להקפיץ אז פתחתי דיון חדש כהמשך לדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361770.0 דבר ראשון תודה ל smalul על העזרה. רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם הזיכרון הזה יתאים למחשב שלי והאם כדי לקנות אותו? זכרונות DDR 400Mhz - Life Time Warranty - 1GB Samsung מחיר למזומן בתשלומים ללא ריבית 180 ¤ 12 X 17=204 ¤ מצאתי אותו ב KSP. 2) איזו תצורה עדיפה יותר כשהמהירות המקסימלית הנתמכת במחשב שלי היא: 333MHZ זיכרון של 256MB במהירות 266MHZ מסוג PC2100 במקביל לזיכרון שאני רוצה לקנות או שרק את הזיכרון שאני רוצה לקנות ללא הזיכרון הישן שלי? או שיהיה לי יותר זיכרון אבל במהירות איטית יותר, או שיהיה לי פחות זיכרון במהירות גבוהה יותר. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
למחשב נייד FUJICOM ישן, (כ-8 שנים), מחפש זיכרון SD-RAM , יחידה אחת של 256K . מעדיף ישן. אגב - ב-FAQ לא מוזכרת האופציה של זכרונות SD ,האם יכול להיות שמטעים אותי? ואולי זה חריג?. האם בכלל יש הבדל בזכרונות בין הניידים לשולחניים ?.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV איזה זיכרון מתאים ואיזה גודל למחשב כזה האם יש קשר בין הזיכרון למהירות האינטרנט תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-