מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת מצטער אם היו על הסברים קודמים בפורום , אינ לא מצאתי!!
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . הסתכלתי על זה ככה , וראיתי שיש לי תקציב לקנות את ה PHENOM II 940 . עכשיו חפשיכל מיני ביקורת פה ושם .. וראיתי שהולך ליהיות בקרוב תושבת חדשה AM3. אז לאחר שתצא התושבת החדשה AM3 , יפסיקו לייצר את המעבדים לתושבת AM2+ ? ואם אני ירצה לשדרג אני יצטרך להחליף גם לוח אם ? תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
סתם ככה, הלך. איזה לוח זול אתם ממליצים בשביל Pentium 4 1.7GHz סוקט 478 עם זיכרונות SDR שיש לי ?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי ב512mb ל2048mb. יש לי מחשב פנטיום 4(רגיל),3GHZ וחבר המליץ לי להוסיף זכרון ram. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות איזה כרטיס יש לי כרגע והוא cl4. רציתי לדעת מה ההבדל בין ה-cl ולמה זה טוב? ??? תןודה מראש
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
גם אני לא האמנתי שראיתי את זה אבל ה - G.SKILL NR מסוגלים לעשות 1000MHZ. לינק לביקורת שלהם (היא בגרמנית אבל את המספרים אפשר לראות) - http://www.orthy.de/index.php?option=com_content&task=view&id=4195&Itemid=85&limit=1&limitstart=2
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
?P5VDC-MX של אסוס או ?775Dual-VSTA של אסרוק.איזה מהם עדיף? אם יש לי מעבד 531 של אינטל
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מעבד +AMD Athlon 64 3000 על גבי לוח Gigabyte GA-K8NSC-939 ועליו 2 סטיקים של TwinMOS 256MB DDR 400MHZ 2.5-3-3-8 (סה"כ 512MB). אני רוצה להוסיף עוד 512MB זכרון במחיר הזול ביותר האפשרי ומקסימום ביצועים (דרישה מפתיעה...). שתי שאלות: 1. מה יקרה אם אוסיף סטיק זכרון של 512MB בעל נתונים דומים אבל מיצרן שונה? 2. המלצות לגבי הזכרון הכדאי ביותר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עם כמות שיא של עורקי PCI-Express בכל הדגמים אבל גם ללא תאריך השקה ספציפי, משפחת מעבדי העל החדשה ממשיכה לסקרן אותנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה. (ראה מפרט) איני מרוצה מתיפקודו והחלטתי לפרמט אותו ולהוסיף זיכרון היות ויש לי רק 256 זיכרון. אשמח אם תיכנסו למפרט שלי, תסתכלו איזה חלקים ושל איזה חברות יש לי ותגידו לי מה אמור להתאים למערכת שלי. כמו-כן אשמח לשמוע האם הינכם חושבים שרצוי שהוסיף עוד סטיק של 256 או שקריטי סטיק של 512. חג שמח, ותודה. יונתן
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך 256 SDRAM אבל אני לא יודע עם חד צדדי יתאים לי כי לי יש דו-צדדי
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם כל אלה שיש להם מעבד 64BIT משתמשים בוינדוס XP 64? כי אני עומד לקנות מעבד AMD 64 ורציתי לדעת אם כדאי WIN XP 64 או להשאר עם WIN XP PRO אני עומד לשחק במשחקים כבדים אז הם יפעלו? ומשחקים חדשים שיצאו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן P4 2.4 עם זיכרון 256 DDR PC3200 לוח אם ASUS P4VP-MX רציתי להוסיף זיכרון אבל באברסט זה מופיע במהירות 200 MHZ.. זה לא אמור להיות 400? ועוד משהו לפי מה שהבנתי הלוח אם לא תומך בדואל צ'אנל.. אז איזה זיכרון כדאי להוסיף? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפניכם כמה שאלות חשובות מאוד (בשבילי) לפני קנייה צפויה (ממש בימים הקרובים): 1. מה עדיף? מעבד אינטל פרסקוט 1MB קאש 3.0G E או מעבד 64 ביט של AMD? (אם אפשר תשובות מפורטות) 2. מה עדיף? לקנות כרטיס מסך 9800PRO 128MB או X600XT שעובד ב- PCI EXPRESS? (שוב, אם אפשר - תשובות מפורטות) 3. עד כמה קריטי לבחור ספק כוח איכותי ולא סתם רגיל? בתודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג מחשב קיים עם לוח מיושן. אין צורך בעכבר/מסך/מקלדת, מארז אנטק שקט עם ספק כוח קיים (SS-360GP -Seasonic 360W - 80plus Gold certified). מריץ windows 10 64 bit על Samsung SSD 860 EVO 250GB, דיסק גיבוי פנימי WD 1TB ישן. שימושים: משרד ביתי, שיחות וידאו, יישומי אופיס, תוכנות סטודנט (סטטיסטיקה SPSS, Tableau וכו'). הכל עובד תקין (אבל לא במהירות שיא), אין צורך להתחשב באופק שדרוג עתידי. הטריגר לשדרוג – זום מתלונן שהחומרה מיושנת ולא מאפשר לשים רקע בווידאו (ללא מסך ירוק), אבל זה התירוץ כי הגיע הזמן. מעוניין לשדרג בתקציב של 1500 ₪. חשבתי בכיוון הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים מתלבט אם לקנות עכשיו מעבדי AMD TR 39XX או לחכות לדור הבא? מתי יוצא הדור הבא למגזר הפרטי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי מה שראיתי באתר פנדאס מעבדי פנטיום יותר זולים מAMD אז ניראה לי שאני יקנה אינטל ולא AMD מה אתם חושבים? INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache בלוחות אם אני ממש לא מבין... כלומר אני יודע מה הוא עושה וכל זה אבל אני לא מתמצא בשוק מה יותר טוב מה זול מה לא תוכלו בבקשה לתת לי עצות? ואולי גם לנמק את בחירתכם? בקשר לזיכרונות אני רק רוצה לשאול אותכם אם השתיים האלה מתאימים (אני אחר כך יבחר בניהם בהתאם לתקציב) Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ Samsung DDR 256MB 2700/333mhz תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כדאי לקנות עכשיו או לחכות קצת כי שמעתי על איזה הורדה רק לא יודע אם זה נכון ומתי .... מישהו יודע ?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב לוח אם ASUS A8N-E שהוא בעל socket 939 אם אני קונה מעבד עם socket AM2 הוא יתאים כי לפי המראה הם זהים ואם זה לא מתאים אתם יכולים לתת לי המלצה למעבד הכי טוב בsocket 939 עד 700 שקל
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה קורה? אני הולך לקנות מחשב ב 2000 ש"ח: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer מחיר החבילה: 2059 המפרט הורכב באתר קיי.אס.פי. מחשבים http://www.ksp.co.il האם הלוח אם: לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4N68T-M…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מבין השלושה יתן OC הכי טוב? האיש מפנדס המליץ לי על הASUS והוא אמר שאם איו אותו כדאי לקחת את הDS4. על הפרו הוא לא התלהב מי יודע מה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול, מה הסיבה ששני סטיקים של DDR1 (אחד של חצי ג'יגה ואחד של ג'יגה), שניהם תקינים, לא עובדים ביחד (המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך), אבל עובדים בנפרד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לראות ביצעוים של מעבדים והשאלה שלי אם יש אתר שאפשר לראות ביצעוי מעבדים למשל במשחקים ובכל מיני דברים ..
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-