עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב מאייבורי ( כן כן לא הייתה לי ברירה זה או מחשב חדש או מחשב OLD SKOL 2.4) אז המפרט E6750 MSI P35 NEO 1GIG KINGSTON 667MHZ 8500GT 512 תאמת בנתיים אני דיי מרוצה הכרטיס מסך אומנם דיי חלש אבל אני מאמין שאני ישדרג אותו בקרוב ל 88GT עכשיו המטרה שלי לשדרג את הזכרון ש ממה שראיתי הוא לא מספיק כבר כי אני ניסיתי לשחק ב ניד פור ספיד אומנם סוחב על הגדרות הכי גבוהות אבל תופס זכרון כמעט את כל הגיגה שלא נדבר על כריסיס שאני חושב שזכרון 2 גיגה יעזור לי קצת אז תביאו לי המלצות על 2גיגה עד 400-500 שקל , לא מתכנן OC תודה (:

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by Fabian,

מה זה ה-overclocking ששומעים עליו כ"כ הרבה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rivking,

*כותרת* כמו שהבנתם אני מחפש איזה C2D תקציבי ביותר.. (אאני מחפש את ה-E21XX הכי זול והכי טוב..) עכשיו השאלה האם אחד מהמעבדים E21XX יהיו שיפור משעמעותי מול המעבד שלי? הכוונה בOC כמובן..

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by WaRez.,

אוקיי אז ככה המפרט שלי הוא - http://img444.imageshack.us/img444/7131/memory1ke.jpg הלוח שלי לא אמור ליהיות nForce4 ChipSet? אני צריך ליהיות בטוח שהוא תומך. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by taotao,

איזה ציפסט הוא הכי טוב ותומך בהכי הרבה דברים בסוקט 478 ובאיזה לוח הוא בא

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by shlomom,

AMD מרגישים שהם צריכים לזרוק קצת מידע על המעבד הממשמש לבוא ומדליפים קצת. הנה ליבת ה Phenom (ניתן ללחוץ לתמונה מוגדלת) מקור: http://techreport.com/onearticle.x/12583

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  7. יש לי 2 סטיקים של 256mb בתדירות 400mhz Pc3200 , ואני רוצה לקנות עוד שתיים שיהיה לי ג'יגה זכרון אבל אני לא יודע איזה CL לזכרונות שלי יש, עשיתי תמונה של ה CPU-Z בזכרונות וזה מה שקיבלתי (בקובץ המצורף) וככה זה גם בסטיק השני של ה 256mb לפי זה יש לי CL2.5 ב 177mhz ו CL3 ב 200mhz מזה אומר ? ומה אני אמור לקנות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Guy31,

איזה מכרטיסי מסך מהחדשים יפעלו עליו? אני רוצה או 460 או 450 יעבדו? אגב מה לגבי SLI?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by penny1,

סתם שאלה...איך זה שבאתר של לTOMS HARDWARE לכל המבחני הבאנצ'מארק יש תוצאות מוזרות ... כאילו ככל שהמעבד ישן יותר כך הוא עדיף ?!?! משהוא בבנאצ'מרק שלהם לא מסתדר לי... מישהוא יכול להסביר לי ?!

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by talevi,

שלום יש לי מעבד E6300 ASUS DELUXE אני צריך זכרונות שיעזרו לי להגיע לOC הכי גבוה ואני קונה את זה מNEWEGG אז בבקשה תביאו לינק משם התקציב עד 450 דולר אני רוצה משהו הכי איכותי שאפשר.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  11. לפי התמונה הזאת NVIDA בדקה את הלוחות ואישרה אותם!!!! התמונה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה ההבדל בין מעבד i3-3240. 3.4ghz למעבד g2030 3.0ghz וכמה זה משמעותי למחשב שישמש לצרכים משרדיים.בלי משחקים תודה

13. כרגע יש לי סלרון 2.4GHZ, אני יודע שמעבר לP4 3.0GHZ/2.8GHZ תיהיה שידרוג משמעותי. השאלה שלי היא איזה מעבד עדיף: Intel Pentium 4 HT 3.0 Prescott 3.0GHz Stepping E0 או Intel Pentium 4 2.8 NorthWood 2.8GHz מצד אחד: לראשון יש 200MHZ יותר, וטכנולוגית HT [,ליבה חמה יותר אבל כפי שהבנתי בנויה כדי לעמוד בטמפ' גבוהות]. מצד שני: לשני יש ליבה קרירה יותר, מחיר זול יותר בכ10%. תודה ושבוע טוב לכולנו, אופיר.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום לכולם אני עובד על xp 32, כרגע יש לי 2 ג'יגה זיכרון. המחשב משמש לעריכת וידאו על תוכנת avid, כך שאני חייב לעבוד על xp כי avid לא עובד טוב עם וינדוס 7, ועם ויסטה אני לא רוצה להתעסק. העניין הוא שאני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון והפיתרון היחיד שמצאתי הוא לעבור לxp 64 . השאלה שלי היא האם אני לא אצור לעצמי בעיות ככה, כי לפי מה שהבנתי ל-64 סיביות יש בעיות דרייברים למיניהן וכו'. השאלה האם כדאי לי להשאר עם 32 ולהגדיל רק ל-4 ג'יגה זיכרון או לעבור ל-64 ולהגדיל ל-6 ג'יגה זיכרון? תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Pundag,

יש לי זיכרון 256DDR במהירות 400MHZ האם אני יכול להוסיף עוד 512 במהירות 500MHZ ? ומה אתם חושבים על המעבד של ינטל 915 p5gd1 ו p5gd2 ? תודה לכול העונים.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by X-It,

שמעו חברה אני מתכנן לשדרג ל 2GB זיכרון כדי שויסטה יעבוד על המחשב שלי יותר חלק... : : וחסכתי כסף כדי לקנות זיכרון מה שכרגע במחשב שלי זה Geil 1GB 667 Mhz 512X2 ואני רציתי לקנות את זה... KingSton 1GB 667 Mhz Cl5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 וגם איך זה יעבוד עם זה? ויש לי על לוח האם(P5LD2-Deluxe) עוד שני מקומות... כאילו בדיוק... מה אתם חושבים יספק אותי? וגם הוא יחסית זול מישהו ניסה או משתמש בו המלצות,משהו? אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי מה... אשמח לקבל תשובה מהירה תודה....

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by moris,

1) היי! מעבד Athlon 64 3500+ Socket 939 AMD ליבה בודדת ,לאיזה מעבד הוא מקביל באינטל? 2) למה אני לא מוצא בזאפ מעבד כזה עם ליבה כפולה? תודה!

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  18. כי באתר של אסוס כתוב שתומך במעבדי אקסטרים QX..., ו45NM, אבל כתוב גם בFBS 1066?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  19. שלום, קיבלתי זיכרונות חדשים, הוחלפתי אותם בישנים. וקיצר מאז המחשב לא עובד שאני פותח את המחשב הוא עשה צפצף קצר שחוזר על עצמו כל הזמן עזרה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by גד :),

לוח EP43-DS3L של ג'יגבייט תושבת 775 מעבד 630 -3.00GHZ/800/2M תושבת 775 יצליח? :

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by kondor,

חברים שלום, ברצוני לשפר קצת את המחשב, האם תוכלו לתת המלצה לשיפורים הבאים: 1. זכרון (נפח כמה שיותר גדול אשר מתאים ללוח האם הנוכחי). 2. כונן SSD. 3. סוג של מנגנון קירור? 4. לשפר את כרטיס המסך? 5. שיפור מעבד\לוח אם? או המלצות למה ניתן ואיך לשפר את התצורה הנוכחית. אני מצרף בתמונות את הפירוט של המחשב הנוכחי שנוצר דרך CPU-Z. כרגע יש לי כונן ראשי מסוג SSD בגודל 120 ג'יגה ונותרו בו כ17 ג'יגה פנויים:\, כונן משני בגודל 600 ג'יגה וכונן נוסף בגודל של טרה בייט. השימושים העיקריים של המחשב: * תכנות - אני עובד עם מספר IDEים וחלקם כבדים - למשל VS2015. * גלישה * טורנט * צפיה בסרטים. תודה על…

22. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי מעבד amd2800 ולוח אם epox 8hda5j. בדקתי דרך cpuz את מכפלת המעבד והתוצאה היתה x9 (תדר המעבד היה 1800MHZ). כאשר בדקתי את אותו הדבר דרך הביוס היה רשום שהמכפלה היא 10 (cpu clock ratio) ולא היתה אפשרות לשנות. כמו כן תדר המעבד נמצא על 200MHZ. משהו פה לא מסתדר לי, הרי מהירות המעבד מחשבים לפי מכפלהFSBx. הFSB שלי הוא 200, אז איך זה מתחשב בפועל? מישהו מוכן לעשות לי סדר בראש? :s05: תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bora8,

שלום האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הזיכרון הזה? G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRH או G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-8GBRH

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  24. רציתי לברר משהו נגיד יש איזשהו לוח אם עם 2 כניסות USB (כמו שלי) ז"א אמפשר לחבר 2 התקנים שעובדים דרך USB. נגיד סורק ועכבר. עכשיו מהירות ה USB 1.1 היא 12 MBIT אבל אם נגיד אני מחבר 2 דברים אז המהירות תתחלק? אני מתכוון נגיד חיברתי מודם כבלים ומדום ADSL שעובדים דרך USB. אז אף אחד מהם "לא יקבל" את ה12 MBIT של הUSB כי זה מתחלק ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.