מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש לרכוש לוח ומעבד חדש עם סה"כ תקציב בסביבות של 1000 שקלים. אני ראיתי את המעבד הבא: http://ksp.co.il/?select=.1027..2..41.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24578&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רוצה לדעת האם הוא טוב ביחס למחיר והאם יש טובים ממנו במחירים אלו. כמו כן אשמח להתייצעות בקשר לאיזה לוח אם לרכוש. והבקשה האחרונה היא אם אפשר לנסות ליצור צוואר בקבוק כמה שפחות רציני עם הכרטיס מסך R9 270X. תודה מראש ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי אפשרות בחירה בין שתי מעבדים של אינטל .. אשמח לקבל המלצה: 1. intel Core2Due E6600 box intel Core2Due Core 2 Duo E7500 .2 המעבד הראשון חדש והשני יד שנייה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי מעבד חלש G2010 הבעיה היא כזאת : יש לי 4X2 = 8 גיגה זיכרון DDR3 1333 וכל הזמן הזיכרון מתמלא בקלות יש לי בדרך כלל 20+ דפדפנים פתוחים קבצי וידאו / קול ברקע - VLC / MPC קבצי WORD EXCEL וכו' - מדי פעם WOT - וכו' אני מגיע בקלות ל 4.5GB מתוך 8 ואחרי שעה / שעתיים זה מגיע ל 7-8GB . הגדלתי את ה PAGE FILE אבל אתם יודעים למה שווה ה PAGE FILE ? " זיכרון " איטי ביותר / ממילא הכונן הקשיח שלי על הפנים. חשבתי להגדיל את הזיכרון ל 16GB ככה תומך הלוח שלי לפי היצרן , ביצועים זה לא ישפר המעבד על הפנים אבל לפחות אני לא אצטרך להשתמש ב PAGE FILE הביצועים יהיו טובים יותר אני אגדיל את " שולחן העבודה " של המחשב , רק חבל שמי שעובד על …
-
- 29 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל - אם יש טעות בפורום נא להעביר, לא ידעתי כ"כ היכן ניתן לשים את השאלה. תודה. ולעניינינו - יש לי ולחבר ויכוח - במצב Hibernate (שהבנתי ששונה ב-XP ובויסטה - אשמח גם להסברים), האם יש צריכת חשמל כלשהי? ניסיתי לחפש מידע בנושא, לא כ"כ מצאתי תשובה החלטית, יש כאלו שטוענים שהזיכרון נשמר על הHD והמחשב מכבה את עצמו באופן מוחלט, דעה אחרת אומרת שיש צריכת חשמל כזו או אחרת ושרק החלקים העיקריים והזללניים מתכבים - מסך, HD, מעבד ואילו יש צריכת חשמל כזו או אחרת. ויש כאלו שטוענים שגם במצב מכובה (כיבוי מלא) יש צריכת חשמל של כ-2.3W לערך של המעבד, וזו נפסקת רק אם מנתקים את הספק מהחשמל. אם כן - מהי בעצם צריכת החשמל של מחשב (אילו חלקים בעיקר, מהי הצריכה פחות או יותר) במצב Hiberna…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, היום הלוח אם שלי התפוצץ, הוא הגיע לאיזה 70 מעלות ואז הוא התפוצץ (לוח אם של BIOSTAR חחח) אז מן הסתם אני חייב להחליף לוח, המעבד שלי סוקט 478 אז שקלתי להחליף ל?Abit AI-7 μGuru?, אז תגידו, זה לוח טוב? והוא יחזיק מעמד באוברקלוקים קטנים?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:P8Z68-V PRO. זיכרון:CROSAIR 8GB DDR3 1600MHZ - DUAL CHANNEL. מעבד:i5-2500K. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. ספק כח:+ENERMAX MODU 82 כרטיס מסך:GIGABYTE AMD HD6970 2GB. גירסאת הביוס:0902. *אני חושב,שבעיה זו,החלה לאחר הפסקת חשמל. שאלה נוספת:יכול להיות,שזה החל עקב הפסקת חשמל,אם בכלל יש לזה קשר? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במחשב שלי הלוח אם gigabyte- 7vtxh במהירות 133MHZ מעבד athlon xp 1700+.הלוח אם התקלקל לפני מספר ימים.את הלוח אם המקורי שלי לא הצלחתי להשיג אבל ראיתי באחד האתרים לוח אם לסוקט A בשם Gigabyte GA-7VM400AM VIA KM400 במחיר של 372 ש"ח. האם יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש ימים המחשב של אחד מחברי התחיל להראות סימני גסיסה מתקדמים (יש לציין שהמחשב נקנה לפני קצת פחות מ - 3 שנים ברשת אייבורי) עם הדלקת המחשב הוא מייד נכבה, כיוון שלחבר היה עדיין ביטוח הוא שלח את המחשב לתיקון באייבורי, במעבדה החליטו שהבעיה היא הלוח אם GA-P35-DS3L והחליפו ב"חדש" GA-E7AUM-DS2H, יש לציין שאת ההחלפה הם ביצעו על דעת עצמם ולא ממש שאלו את הלקוח האם זה מספק את צרכיו או לא, במעמד הקבלה של המחשב הם פשוט אמרו לו בתור עובדה שזה מה שהם שמו. ולכן נוסיף לשאלה הראשית עוד שאלה, האם החבר צריך להתלונן או שהלוח אם החדש מחודש שקיבל עדיף על הטירחה? *. דרך אגב הלוח אם מחודש הם אמרו לו במעמד הקבלה, והם לא נתנו לו ביטוח מחדש על החלק (כל העסק מריח לא טוב!!!).
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל ברוכים הנמצאים חברי פורום ותיקים וחדשים כמוני, יש לי שאלה דחופה ואודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור לי: האם התקן חיצוני המחובר למחשב דרך לוח אם יכול לשרוף לוח אם, ויותר מדוייק התקן כמו מודם? ואיפו אוכל למצוא מאמר בנושא כלומר, מה הנזקים שיכולים לעשות התקנים חיצוניים?, איזה מתח חשמלי מעביר כבל USB, איזה מתח חשמלי שורף לוח אם?, ובכלל כל עצה בנושא יתקבל בברכה. אגב, אני הבנתי שלא רק שהתקן חיצוני יכול להזיק למחשב אלה גם מחשב יכול להזיק להתקן חיצוני... מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לשדרג את המערכת שלי מAMD+DDR לאינטל+DDR2 אני מחליף לוח, מעבד וזכרונות והשאלה שלי היא האם הווינדוס יעלה לי אחרי שאני אעשה את השינויים האלה או שאני אצטרך להתקין הכל מחדש? לפני כמה זמן החלפתי רק לוח מnForce 4 של גיגהבייט לnForce 4 של DFI והייתי צריך רק להתקין את הדרייברים של הלוח מחדש, איך זה יהיה הפעם?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לוח חדשת בסופו של דבר, ep43-ds3, רציתי לדעת אם מישהו יודע על איזה דברים מיוחדים בהתקנה של הלוח אם הזה שצריך לשים לב אליהם ? בעיות ידועות הגדרות ראשוניות שצריך לדאוג לגביהן ? החומרה שתותקן על הלוח היא: קירור מעבד Zalman 7700 מעבד Q9450 ספק Enermax pro82 525W כ. מסך Asus Geforce8600GT magic (512MB DDR3) silent DVD 3 HDD זכרון (לבינתיים) 1x1024 kingston 667mhz
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת זה המעבד שלי.התחלתי את התקנת המשחק אתמול בערב,היום באתי הבייתה והוא עדיין לא סיים אלא ביקש את הדיסק השני,ואז הוא המשיך את ההתקנה. עכשיו כל הזמן אני מסתכל ורואה שהפס לא מתקדם.זה רק נראה לי או שהפס מתקדם לאט? אין מצב שהמעבד לא יתקין את המשחק נכון? ולמה אצל אח שלי שיש לו E6750 זה התקין לו את המשחק ב10 דקות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין להתקיו RAID 1 על מחשב איזה לוח אם מומלץ בהנחה שהמעבד הוא I3 או I5 תודה מיקי
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
אין במחשב שלי serial port connector שמחובר ללוח אם, ויש לי 2 אפשרויות, הראשונה היא לגשת עם המחשב לחנות שיתקינו לי את המחבר האמור, והשניה היא להשתמש בממיר serial port / usb. יצא לכם להיתקל בבעיות בממיר הזה? והאם התקנת המחבר מעמיסה במעט על הלוח אם? לצורך העניין, מדובר ב- ASUS P5Q.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי היום את העדכון , איך מתקינים אותו ? בעזרת @bios של גיגהביט ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם: ASUS P6T DELUXE 2 לבין Gigabyte X58A UD3R. שניהם נראים מומלצים ביותר בכל מני אתרים ועל הנייר ה-GA עדיף (מחיר זול יותר, USB3, ועוד features). מצד שני אני קורא באינטרנט על בעיות של אנשים בהתקנה של WIN7 על SSD שמחובר ל-SATA של הלוח הזה (לכאורה משהו שקשור בחוסר בדרייברים בזמן ההתקנה). כמו כן קראתי שבקר ה-jmicro שהוא מכיל הוא יחסית גרוע. האם מישהו יכול לאשר או להכחיש את הדברים? ומה לגבי הלוח של ASUS, האם איתו יש בעיה?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרונות מסוג F2-6400CL4D 2x2GB DDR2 800 MHZ CL4-4-4-12 2-2.1V של GSKILL. אני רוצה להרחיב את הזכרון, אבל ב EBAY ובאמזון אני מוצא זכרונות דומים במתחים שונים (1.8-1.9V) או שבכלל לא מצויין המתח. מה יקרה אם אתקין את הזיכרונות האלו בנוסף לשלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתר באחד הימים הסבל על איך להתקין ארדיסק בגודל 40 ג'יגה על לוח אם ישן שיכול לקרוא עד 30 ג'יגה ואני לא מוצא את אותו הסבר. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך עושים זאת או יותר פשוט לשלוח לי את הקישור להסבר באתר תודה רבה אוהד :
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי את הלוח IC7 של אביט. מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הכי עדכניים?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אסוס A7N8X דלוקס V2 . האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי איתו ואז להתקין עדכניים או ישר להוריד עדכניים ואז להתקין? דרך אגב חיפשתי גם דרייברים עדכניים ולא מצאתי אז אם למישהו בא לעזור לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי את הלוח הנ''ל של ג'יגיבייט. אני מתקין את הדדרייברים שהגיעו בדיסק. במשך שעתיים זה עדיין תקוע על : setup intel® Chipset software installation utility please wait while INF file is updating... וזה טוען נקודות זה לא תקוע או משהו. זה פשוט שעתיים כבר על המסך הזה. זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב לפי מפרט באחת החנויות ואת מערכת ההפעלה קניתי בחנות אחרת (יותר זול) וחשבתי שזה יהיה קל להתקין (אני חסר ניסיון). המחשב הוא core i7 2600K ,asrock z68 pro 3, sapphir hd 6950 dual fan ועוד כמה דברים. התקנתי סמערכת הפעלה windows 7 והכל הלך בסדר ,אבל לא היה לי חיבור לאינטרנט ומה שהתברר שבעצם אין לי דרייבר של כררטיס רשת כי בעצם לא התקנתי את הדיסקים של כרטיס מסך ולוח אם. אני מנסה לשים את הדיסק של לוח האם קודם כל מפעיל את ההתקנה ומקבל הודעה : generate Serial ATA Driver diskette?? [y/n] לא בטוח מזה אבל כשאני לוחץ Y או N המחשב עושה REBOOT ואני שוב חוזר לאותו מצב עם השאלה הזו. איך יוצאים מזה. נסיתי לחפש מידע בגוגל אבל לבינתיים ללא הצלחה - מה שהבנתי שאני נדרש לעשות דיסק …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-