מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם עוד חודש-חודשיים אני קונה מחשב, עם מעבד E6300, ואני מעוניין להגיע איתו לבאס של 430MHZ (כלומר מהירות מעבד של 3010 MHZ) רציתי לדעת אם זה בסדר לקנות זיכרונות במהירות 667, או שזיכרונות כאלה יגבילו אותי ועדיף לקנות זיכרונות במהירות 800 לפי מה שאני הבנתי, בשני המקרים הזכרונות יגבילו אותי וצריך גם ככה לעשות OC לזכרונות (או שאני טועה?) עוד שאלה שרציתי לשאול זה לגבי התיזמונים...... יש סיבה להשקיע ולקנות זיכרונות עם תיזמונים של למשל 4-4-4-12 או שאפשר להסתפק למשל ב 5-5-5-12 (סתם דוגמא) תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי תמיכת מערכות ההפעלה החדשות בזכרונות שמעל ל3 ג'יגה בייט, אם כדאי לי לקנות לוח אם צ'יפסט p43 במחשבה על העתיד שמי יודע עוד כמה זמן המערכות הפעלה יתמכו ביותר מ3 ג'יגה זיכרון או שאפשרי ללכת על הG41 , למרות שאני יודע שהוא מאד מוגבל מבחינת שדרוגים... זה התלבטות כי זה הבדל רציני במחיר וראיתי הצעה שנראית מאד מפתה עם G41 , השאלה אם זה שווה... ומה דעתכם על הצ'יפסט P43 בכלל? (של ג'יגה בייט) המחשב המדובר בעיקרון זה למשחקים בין היתר, וזה מחשב חדש מהיסוד, וכל כמה זמן הרי מתחדשות הטכנולוגיות... אז, אני אשמח אם תייעצו לי.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון שימו לב שיש לי זכרון ddr 2 אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 מה אתם מציעים? חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair? Corsair TWIN2X4096-6400C5C Corsair TWIN2X4096-6400C5CCorsair TWIN2X4096-6400C5C
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מתכנן שידרוג למחשב של לוח אם ומעבד. אני מתכנן על: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX ולוח אם: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra פרטים: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm תמונה: אני לוקח את הלוח אם הזה כי רק לאחרונה קניתי Sapphire ATI RADEON X1600 pro 512MB AGPx8 ואין לי תקציב לכרטיס מסך PCI-E חדש ללוח אשר תומך ב PCI-E בלבד. לציין שאני לא יודע לעשות OC ולכן אני לא הולך לבצע OC בלוח זה. התקציב שלי לא עולה על 2000 שקל והמחשב מיועד למשחקים וישומים שונים ואני מעוניין גם בלוח שקט! כמו כן רציתי לדעת אם אצטרך קירור נוסף למעבד משהו מתוצרת ZALMAN, אם זה מומלץ או שעדיף כבר להשאר עם הקירור אשר מגיע עם המעבד. כמו כן חשוב לי שיהיה אפשרות ל SATA2 ב…
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש זכרונות מבית CORSAIR בעלי צ'יפים BH6. מישהו יודע איפה אפשר לקנות? איזה חנות מוכרת? או אפילו יד שנייה? מכירים מישהו שיש לו ו\או מעוניין למכור? כל מידע יעזור לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה ההבדל ביין 64 ביט ול 32 כאילו איך רואים את ההבדל במערכת הפעלה עם 64 ביט? מה זה נותן בעצם? (ידוע לי שגם המעבד אמור להיות 64 ביט)
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתלבט, כי הלוח הקודם היה נראה יותר פאנסי, יותר באנדל עם הרבה פיצ'רים, ואפילו יציאה אופטית לסאונד מה שאין בחדש. האם טעיתי?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, כידוע, לכל מעבד יש מתח עבודה אשר נקבע ע"י היצרן. המתח משפיע על טמפ' המעבד ועל ההספק שלו. כידוע, כאשר מבצעים המהרה למעבד, ניתן להעלות את המתח (VCORE) ולשפר את יציבות המעבד. הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי כיצד המתח משפיע על המעבד וכיצד בעצם הגברת המתח תורמת ליציבותו. כמו כן, מדוע בעצם העלאת המתח מקצרת את חיי המעבד? (אני לומד פיזיקה 2, אם זה משנה לצורך התשובה...למרות שלא נראה לי) כיצד ניתן לדעת מהו המתח המקסימלי הסביר שניתן להגדיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי intel celeron 2400 אם 512 זיכרון . קיבלתי מתנה 512 האם אפשר להתקין אותו ,זה ישפר את ביצועי המחשב. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח הנל יש לי 3 פי סי אי אקספרס ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים כרטיס מסך בתור מנוע פיזיקלי גם ללא סלי וללא קשר לכרטיס שיושב לי על הסלוט כרגע וקצת הסבר על הטכנולוגיה הזאתי תודה מראש לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאוד טובה על מחשב Dual Xeon 2.4 עם 2 gb ram ddr ecc reg אני יודע שמפרט זה אמור לשמש כשרת, אך המחיר פה באמת טוב, רציתי לדעת אם לXeon ולecc יהיו ביצועים טובים גם כמחשב ביתי (קידוד וצפייה של סרטים, משחקים וכו'), האם פנטיום 4 כלשהו עדיף על מעבד Xeon בשימוש ביתי? ועוד דבר אחד, המחשב הנייד שלי שיש לי כבר איזה 5 שנים התקלקל לגמרה, לוח אם, כונן DVD, כמעט הכל חוץ מהכונן הקשיח. האם יש דרך להשתמש בו? אין בו חיבור לספק כוח אלא רק חיבור ללוח אם, מה אפשר לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בקשר ללוח אם הזה אני מודע לכך שהוא לא הכי חדש אני יודע זאת אז לכל המיתחקמים אני שואל אם הלוח הזה הוא לוח יחסית טוב לסוקט 478 ואם הוא תומך ב-big typhon והאם אפשר לעשות איתו אוברקלוק מכובד ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. מעבד מסוג Phonom II X4 840 3.2GHz, ומדד הטמפרטורה [Core Temp] מצביע על 20 מעלות במונחה. במחשב שלידו, מעבד Core i7 960, והטמפרטורה היא 43 מעלות במנוחה. זאת אני מציין כדי להציע על טמפרטורת החדר, שקשה לי להעריך אותה. נעים בחדר. מעט קריר, אבל לא מדי. האם מדד הטמפרטורה של AMD משקר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קיבלתי מיפרט למחשב שאני עומד לרכוש מחר מה דעתך על השילוש הר"מ, בדגש על לוח האם: מעבד 3.2 AMD לוח אם MSI RS482M4 939 כרטיס מסך MSI NX6800 GS128E האם הלוח תומך בSATA 2 ? האם הינו NFORCE4? כמה שווה להוסיף בכדי לעלות ללוח MSI K8N Neo4-F NFORCE4 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי שלושה סטיקים (סט של G.SKILL ) של DDR3 שעבדו ב-TRIPLE CHANNEL בלוח X58 ישן ואני מעוניין להעביר אותם ללוח חדש עם צ'יפסט X79, אבל ראיתי שבלוחות החדשים כבר אין אפשרות ל-TRIPLE CHANNEL אלא רק ל-DUAL. רציתי לשאול האם הזכרונות יעבדו טוב בלוח החדש (שניים ב-DUAL CHANNEL ואחד לבד) או שעדיף לרכוש זכרונות חדשים שיעבדו ישירות ב-DUAL ? תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאחרונה GEIL הוציעה זכרונות חדשים ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים\יודעים עליהם? שמם המלא הוא: GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual אני יודע שערכת הצו ארוצי הקודמת שלהם הייתה גרועה ואולי אלה מתקנים את המעוות. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יכולים להביא לי מעבד מארהב באוגוסט.. אני מת להעלות את הביצועים של המחשב שלי אבל לא להתחיל להחליף את העולם..לשימוש משחקים באיכות הכי גבוהה.. המפרט שלי זה לוח אם: Abit IN9 32X Max WiFI שתומך ב: Designed for Intel LGA775 processors with 1333MHz FSB Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Duo & Extreme Edition, Pentium® D & Pentium®4 Processors 5-phase Digital PWM Designation provides high quality and efficient power Chipset Nvidia® nForce 680i SLI / NF590 SLI # Memory 4 X 240-pin DIMM sockets support max. memory capacity 32GB Supports Dual channel DDR2 800 Un-buffered / ECC or Non-ECC memory מעבד: Intel Core 2 Due E6600 זכרונות: G.Skill 1024X2 DDR2 800 כרטיס מסך: Nvidi…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מבחן ביצועים בלתי תלוי ראשון עבור דגם ה-XPS 15 החדש והמסקרן מסייע לתחום את הציפיות שלנו, וגם מעניק תקווה להמשך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש את אופצייה ה VT בביוס לפעיל או לא פעיל אם אני אאשר לפעיל מה זה יתרום או לא מדובר ב CORE 2 T7200 של נייד חדש כרגע הוא לא פעיל
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. ראיתי באייבורי מחשבים את הזיכרונות האלה http://ivory.co.il/product.asp?productid=666&CatCode=109 יש לי ויסטה אולטימייט ואני מעוניין ב-2 GB למחשב ושיהיו חזקים ומהירים. אני לא עושה OC! אני לא יודע.. שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. הלוח שלי זה 965P DS3. תקציב עד 600 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי עד איזה מעבד הלוח אם הזה תומך EliteGroup דגם p4ibas תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש ב-BIOS מקום שנקרא CPU PnP SETUP. יש שם section שכתוב בו CPU\DRAM SPEED. זה מורה לי 133\100. מה הכוונה במספרים אלה? המהירות BUS של המעבד שלי היא בכלל 400 (פנטיום 4 2.0 GHZ) ומהירות הזכרון שלי אמורה להיות 266 (DDR 256MB). יכול להיות שה-BIOS התחרפן?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקנים V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz אני מעוניין חהרחיב את הזיכרון ל 32 אך לחנות ממנה רכשתי אין זכרונות כאלו ולא מצאתי באחרות. האם זכרונות DDR4 של יצרן אחר ב3000Mhz יתאימו (למשל Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16) ? האם לרכוש 2 סטיקים של 8 או אחד של 16? תודה
-
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את כל החלקים הנוספים, מארז וציוד היקפי. אני רק צריך המלצה ללוח אם ומעבד עד 1000-1200ש"ח. יהיה נחמד אם לוח האם המוצע יתמוך בזכרונות DDR2 512MB. מטרת המחשב היא אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים. שום דבר מיוחד. רצוי שללוח האם יהיה כרטיס מסך טוב און-בורד, אחרת, אשמח אם תוסיפו גם כרטיס מסך טוב אך זול להצעה. אודה על תשובה דחופה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש היגיון לקנות את המעבד AMD Phenom II X4 955 או גירסה של שש ליבות של amd על פני intel i5 750 או i7 920? המעבד ישמש למשחקים ולoc.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-