עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kalda01,

המחשב של אמא של אשתי נבנה לפני 3 שנים והותקנו בו רק 2GB זיכרון. מערכת הפעלה WIN7 64 BIT. הלוח: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET בלוח יש 4 חריצי זכרון ורק אחד היה בשימוש עם סטיק דגם KVR1333D3N9/2G של קינגסטון. קניתי עוד 2 סטיקים של 2GB כל אחד תוצרת TRANSCEND, והכנסתי במקום האחד שהיה שם. אם הבנתי נכון עדיף שזכרונות יותקנו בזוגות, לכן השאלה אם אני חייב לקנות סטיק זהה לאחד שהוצאתי או שכל זיכרון עם מהירות 1333 יעשה את העבודה ? המטרה להגדיל את הזכרון ל8GB.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kritikal,

שלום, תהיתי לגבי נושא מסוים שקצת מטריד אותי לאחרונה מה יתן לי יותר ביצועים למשחקים ולמחשב בכלל: יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA, המכיל 4 סלוטים של זכרון, ש-2 מהם תומכים בDUAL DDR. וברשותי 5 זכרונות של TWINMOS 400MHZ של 256 זכרון כל אחד וזכרון אחד של A-DATA של 512 זכרון השאלה מה יתן לי יותר ביצועים, לחבר רק זכרון אחד של הA-DATA וזכרון אחד של ה TWINMOS שיתן לי 760 MB של DUAL DDR? או עדיף כבר לחבר 4 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1GB של זכרון ש*נראה* לי שלא יעבוד על DUAL. או אולי עדיף כבר לחבר את ה A-DATA ועוד 3 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1.25GB של זכרון? האם עדיף שכל הזכרונות יהיו של אותה חברה או שזה לא משנה כל עוד שתיהם זכרונות באותו MHZ? תודה מראש... Specs: AMD 3500+ XP ABIT KN…

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  3. היי , אני שואל בגלל שיש לי מחשב AMD 3000 (קניתי לפני חמש שנים) שאני מרגיש שהוא נעשה כבד מיום ליום. כמובן שזה קשור לעובדה שהתוכנות נעשות יותר כבדות עם השנים , אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה לגבי החומרה עצמה. תודה ,

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. והאם גם אני חייב להחליף מערכת הפעלה? מה אתם ממליצים, תודה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  5. מעבד ה-Core i7-7820HK מיועד להיות התגשמות חלומם של חובבי הגיימינג המחפשים מכונה ניידת מתקדמת במיוחד לכתבה

6. Started by פייכלה,

שלום חברים הסימולטור תומך בריבוי מסכים , אם אני משתמש במחשב אחד 2 כרטיסי מסך יש ירידה ב fps ויכול להיות שאין טעם בכלל ללכת על 4 מסכים ומחשב אחד. לעומת זאת יש כאלה שמשתמשים עם 2 מחשבים אחד חזק והשני חלש יותר ואז הגרפיקה היא סבירה. עם 4 מסכים השאלה שלי היא האים אני יכול להשתמש בכפולי הליבה במקום 2 מחשבים האם אפשר שכפולי הליבה יתנהגו כאלו הם 2 מחשבים חד ליבתיים תודה

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שלום רב ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שרציתי לשדרג אותו קצת לכן הוספתי לו שני סלוטים של זכרון 512 של קינגסטון, לצערי הוא זיהה רק אחד מהם... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יכול להיות שמגבלת ההרחבה כל כך קטנה? איפה אפשר לראות מה המגבלה והאם ניתן לשנות את ההגדרות של זה? שני הזכרונות עובדים בודאות. אשמח לתשובה מלומדת ולרעיונות לפתרון המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  8. טוב אז קיבלתי מתנה (שמן הסתם אני לא יכול להחזיר או לשנות למשהו אחר) שני גיגה זיכרון ב-4 שבבי 512מגה. הדגם הוא Corsair Value Select 184-Pin PC3200 (DDR400) Non-ECC 2.5CAS זה עדיין סגור באריזה (עודף זיכרון מאיזשהו פרוייקט של מישהו שעזרתי לו לאחרונה). חשבתי למכור אבל אין לי --- להתעסק עם זה. אמרתי לעצמי "טוב! הגיע הזמן לשדרג" (משהו שאני דוחה כבר שנים) והתחלתי לחפש לוח-אם ומעבד. לאחר קריאת כמה מאמרים מרתקים ב-anandtech החלטתי שבא לי על ה-dual core הסקסיים של AMD. אוקיי כמעט וקניתי את ההמלצה שם ל-DFI LANParty UT nF4 Ultra-D ואז אני רואה שלוח-האם הזה לא אוהב זיכרון "זול" במיוחד של Corsair! ממה שראיתי יש שתי דרכים לעקוף ת'בעייה: לעשות underclock לזיכרון (בעסה) או להגביר voltag…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  9. מקודם התחלתי לדפדף בחוברת של הלוח אם DS3. וגיליתי משהו שניקרא GSATA110/1. בלוח יש 4 חריצי SATA כתומים ו-2 סגולים שניקראים GSATA רציתי לדעת מה זה? עוד משהו, ההארד דיסק שלי בתצורת SATA2 והוא מחובר לחיבור הכתום שניקרא SATA. כתוב בחוברת גם בשתי ההסברים של SATA ו-GSATA. ציטוט: "Please refer to the BIOS setting for the Serial ATA and install the proper driver in order to work properly". בבקשה תעזרו לי מה זה ה-GSATA הזה ולאן אני אמור לחבר את ההארד דיסק בשביל "לסחוט" אותו..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי במחשב 2 זיכרונות של TWINMOS 512*2=1GIGABETA. האם שווה לשדרג אותם לDDR2-667 זאת אומרת אותו הנפח רק מהירות יותר מהירה. או לקנות או 2 זכרונות כמו שיש לי כרגע. כי אני רוצה זיכרונות מהירים. יותר שיעבדו בסטוק ללא OC. האם יש הבדל בביצועים? או שעדיף ללכת על להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה זהים למערכת שלי. בתודה פרטוש...

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  11. מבקש עזרה - מה הבדלים בין המעבדים E6700 vs E6750 ומה מייצגת הסידרה E6X50

• 5 תגובות
    • 452 צפיות
  12. Started by chric,

היי לכולם,אני עומד לרכוש מעבד רייזן 5 2600X , עם לוח אם gigabyte ax 370 gaming 3 הבנתי שעדיף לי לרכוש זכרונות ראם עם צ"יפ b-die של סמסונג שהוא הכי מתאים למעבד אני לא מוצא איך לאתר את הצ"יפ בחנויות ה PC,מצאתי כמה דברים ברשת כמו זה את המחשב כנראה ארכיב ב TMS אך אני אל מוצא זיכרון מתאים במחיר שפוי עם הצ"יפ B-DIE מישהו אולי יכול לייעץ לי איזה זכרון של איזה חברה יתאים למעבד ככה שינצל את כל המהירות,אני מחפש 2933 MHZ או 3200 MHZ ,תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by manoa,

what is the best mobo for the continuous hardcore overclocking of the Core 2 E6600 ? key parameters: maximum tested supported FSB frequency maximum cpu/VDDR/chipset voltages current Mobos being considered: Gigabyte GA-965P-S3 / Abit IP35-E GA-965P-S3 maximum supported FSB: 500 Mhz (*9 = 4500 Mhz) according to http://www.www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-965p-s3_6.html#sect0 which appears to be good but according to http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/abit-ip35-pro_9.html#sect0 it is not stable for continuous overclocking Abit IP35-E maximum supported FSB: 488 Mhz (*9 = 4392 Mhz) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&thread…

14. קניתי מחשב... במפרט ביקשתי מהמוכר זכרונות של קינגסטון.. הוא שם לי MICRON דיברתי איתו והוא אמר שלדעתו הם יותר טובים ושאני אבדוק את זה (הוא לא עובד עם קינגסטון אך הוא לא אמר לי בקניה).. עכשיו הוא אומר שאם אני ארצה הוא יזמין קינגסטון במיוחד ויחליף לי מה אתם אומרים? זה באמת חברה טובה ואמינה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by Bvlgari,

אני חייב להשיג לוח אם בדיוק כמו ה-DS3. שלא יהיה פחות או יותר טוב ממנו. כמה שיותר אותו הדבר.. ורק לא ג'יגבייט!! משהו בASUS..

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Master Boo,

שלום, אני מחפש לוח אם לקנות למחשב תקציבי (AMD)- כמה זול שאפשר. הייתי מעדיף ASUS, אבל אפשרי גם Gigabyte או כל חברה אמינה אחרת, לצורך העניין. שמתי עין על GIGABYTE GA-MA69VM-S2 שמגיע עם X1200 מובנה (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2). הסתכלתי על הSpec שלו וראיתי שרשום שהform factor הוא Micro ATX. זה אומר שהוא לא מתאים למחשב רגיל? אני חייב למצוא לוח אם שהוא ATX רגיל? אני מרכיב את המחשב בhttp://www.iqpc.co.il, מה לוח האם הכי זול והמומלץ ביותר שאני יכול לקנות משם? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  17. אז ככה לפני חודש אלה היו הטמפרטורות שלי: והנה הם עכשיו: למה יש שינוי כל כך קיצוני?, יש לציין כי בחדרי פועל מזגן על 22 מעלות קור למה לעזאזל הטמפרטורות השתנו כל כך? מעניין מה היה המצב בלי המזגן למען האמת אני לא רוצה לדעת.......

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. 1. אני מעוניין שתמליצו לי על לוח אם למעבדי AMD , אני לא ממש מבין בקטע אבל אני מניח שיהיה לוח סביר שמידה ואני ירצה לעשות אובר-קלוק שלא יאכזב אותי , ושיהיה לו 4 סלוטים ולא 2 ושיתמוך עד כמה שאפשר בטכנולוגיות חדשות תקציב 400~450ש''ח. 2. כרגע יש לי מעבד AMD 4000X2 , האם שווה לי לשדרג אותו לAMD 7750X2 ? אני לא גיימר כבד או משו אבל אני מבין שהמעבד שלי כבר מיושן , וחשבתי על אלטרנטיבה זולה (המעבד עולה 379 ש''ח)

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  19. ראיתי הרבה לוחות שתומכים בכל מיני מהירויות זיכרון מצד שני קראתי שלא תנצל את המהירות הזאת ללא המהרת ה FSB ? או שעשיתי בלגן ? היגיון אומר לוח שתומך 3000MHZ בעזרת זיכרון 3000MHZ יספק את הביצועים של 3000 מצד שני אולי המהירות תוגבל ע"י הציפסט אשמח להסבר תודה איתי

20. Started by Netanel o_0,

יש דרך לדעת בלוחות ג'יגהבייט, לפי השם בלבד לדעת מה הפיצ'רים המיוחדים בלוח? למשל בלוחות P35 יש דרך לדעת באילו יש FIREWIRE? תמיכה בDDR3? כרטיס מסך מובנה? תמיכה בRAID? יציאות sata? למשל P35-DS3R P35-DQ6 P35-S3L מה אומרת כל אות?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  21. האם כרטיס מסך מדגם PCIe 2.0 - XFX 8800GTS 512mb AlphaDog יעבוד על לוח אם מדגם MSI RS480M2 קישור לאתר היצרן של לוח אם : http://global.msi.eu/index.php?func=proddesc&prod_no=167&maincat_no=1 ובנוסף לשאלה, האם ניתן להריץ כרטיסים שהם PCIe 2.0 על לוחות אם ישנות התומכות בגרסה ראשונה של החיבור. תודה.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by danm,

שלום לאחר שרכשבתי מחשב חדש התקנתי את תוכנת הEVEREST כדי לבדוק שאכן קיבלתי את החלקים שהזמנתי הכל בסדר חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה את הדגם של הלוח אם וגם לא הTYPE של המעבד שאלה נוספת, 55 מעלות ל8800GTS 320 במנוחה זה נורמלי????

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  23. האם יש לו firewire ו SPDIF נראה לי שכן אבל אני לא בטוח

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by davokado,

שלום לכולם!!! קניתי לא מזמן את הכרטיס 4870X2 ואני מחפש מעבד חזק שיעבוד איתו... השאלה איזה מעבד כדאי לקנות..? Q6700, Q9550...? את אלה יש לי באופצייה לקנות, אז מה ההבדל ביניהם? מי הכי כדאי? אם תאכלו לפרט בהרחבה אני אשמח... תודה רבה לעוזרים!!!!

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by roytombom,

אני קורא מאמרים על לוחות אם של I7 ןלא מובן למה כולם רושמים 6GB בבדיקות ? עם 1600 MHZ למה ? יש לי מחשב עם 400MHZ + 2 GB ואולי פעם הגעתי ל- 1.5 GB מה אני צריך 6 GB ? למה כל המאמרים עם 6GB ? מה נותן לי 6GB ? למה אין בדיקות ללוחות I7 עם זכרונות 1066 MHZ ? או 1333 .

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.