עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. גלשתי באחת מחנויות הארץ, וראיתי שהם מציעים למכירה מעבדי 2.8 ו-2.66 במחירים של 2600 ו-2000ש"ח בהתאמה ששתיהם תומכים בטכנולוגית ה-Hyper-Threading. אינטל הודיעה שהיא מייצרת את המעבדים האלו? או שזה גימיק של החנות לעבוד על אנשים?[ עם זה נכון רק צריך לחכות שאינטל תיישם את זה גם במעבדי ה-2.4 וה-2.26 ואז יהיו מעבדי Hyper-Threading זולים בשוק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  2. שלום, כשאני מוסיף סטיקים של זכרון אני צריך להגדיר בביוס שהוספתי זכרון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by martusevich,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם בשביל CORE 2 QUAD Q9550 ההתלבתות היא בין השניים: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS לוח אם מעולה אם CROSSFIRE ו תמיכה ב-RAID ו הצ'יפסט (P45). מחירו: 649 ש"ח. GIGABYTE GA-EP43-DS3L לוח אם המומלץ עפי הרבה אנשים. לא משהו מיוחד צ,יפסט (P43) מחירו: 474 ש"ח השאלה היא האם ה-200 ש"ח הנוספים יהיו שווים את הלוח של DFI או האם הביצועים יהיו אותו הדבר?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by nirorlev,

הי חברה, אני רוצה לעשות UPGRADE ל"עגלה" שלי, ולקנות MB ומעבד חדשים. אבל יש לי 1G של זיכרות SDRAM ישן שחבל לי לזרוק. יש לי הזדמנות להביא MB ומעבד מארה"ב בזול אבל אני צריך המלצה ל-BOARD שתומך SDRAM ישן (לא DDR). כמובן שתוספות כמו USB2.0 או ATA133, כרטיס קול ורשת וכ"ו, יתקבלו בברכה. אני לא גיימר ולא אוברקלוקר... אז לא חשובות לי יכולות ההמהרה והיציבות במתחים גבוהים. יש המלצות? תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  5. יש דרך לדעת במדיוק את התיזמונים של הכרטיס והדגם במלוא? כמו שהמחשב נותן מידע על כרטיס מסך וכו' בעזרת dxdiag....אז יש אפשרות כזו לזיכרונות? רוצה לדעת עם מה שקנתיי זה מה שקיבלתי תודה רבהה!

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  6. האם במידה שהם פפגומים מחליפים לי אותם בלי בעיה ?

7. שלום, אני חושב לרכוש את השילוש הבא המיועד להריץ סרטי HD ותוכנות לא כבדות יותר מדי (PHOTOSHOP, ECLIPSE): לוח אם: GA-880GA-UD3H מעבד: AMD 640 זיכרון: 2Gb VALUE SELECT (1333 ) CORSAIR האם את הזיכרון כדאי לשדרג למהירות 1600? ירגיש משהו? או שרק בOC? איך הלוח? והאם כדאי לשנות משהו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ilanb0,

כשאתם בוחרים לוח אם - כמה חריתי הרחבה אתם לוקחים בד"כ (PCI)?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  9. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (שיהיה חזק מספיק לטווח הארוך כמה שאפשר...) ואני די סגור על מרבית החלקים פרט למעבד ולוח אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא כללי. (סרטים, אינטרנט, אופיס ומדי פעם איזה משחק) אני נוהג להריץ מספר אפליקציות במקביל אז אני צריך מעבד שיעמוד בזה בהצלחה. לגבי לוח אם אני מעוניין ב- ASUS P5Q אבל ראיתי שיש המון לוחות מהדגם הזה וטווח רחב של מחירים ואני לא בדיוק יודע את ההבדל ביניהם ומה עדיף לי.(אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדגמים השונים) בנוגע ל-OC אני עדיין מתלבט אם לבצע או לא, אבל בכל מקרה זה יהיה מקסימום בינוני. תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by Alonsp,

אהלן חבר'ה, רציתי לשאול איזה לוח יש שיש בו שני PCIe X16 לCrossfire מלא ? תודה, נ.ב. בהתחלה רציתי את הasus p5e deluxe אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב בחנות tigerdirect הייתי רוצה לדעת אם יש לוח דומה לו.. תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 1.09.2008 בשעה 15:47:49 כמו כן אני קונה בנוסף HD4850 ו8GB זכרון (4X2GB)

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by tamiravigan,

מצאתי בSKYPC F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ# הוא טוב? או לקחת משהו אחר? חשוב שיהיה מSKYPC בלבד DDR2

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  12. קראתי עכשיו כתבה על העניין וזה לא נשמע טוב, חייבים תחרות בשוק !! אני מקווה שזאת רק שמועה כמו רבות אחרות רשת. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3553582,00.html

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by rosesr,

כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by SHLOMI71,

שלום מה המלצתכם לשדרוג המחשב עד 2500 ש"ח ? אני חשבתי על : AMD 2500 ABIT NF SL rev 2 512 MB DDR 3200 מארז קומפיוקייס או סימבדה סה"כ כ 2450 ש"ח יהיה OC אבל לא רצחני. יש אפשרות ל P4 או להישאר עם AMD ? תודה מראש לעונים שלומי

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  15. המעבד כפול ליבה של AMD 4800+ או 5200+..האם יש הבדל משמעותי??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  16. יש לי Sempron 939 3000...עכשיו נמאס לי מהמעבד הזה...ב3DMARK הוא מוציא לי 5.5 בסטוק עם הכרטיס מסך שלי....שהוא אמור להוציא באיזור ה6.4... עכשיו המחירים של ה939 ירדו בצורה מפחידה...השאלה היא האם שווה לי להשקיע עכשיו ב3500 או ב3800X2 (עדיין מתלבט מבחינה כספית)...?? אגב אני רוצה להחליף גם את הזיכרון שלי באותה הזדמנות... אני רוצה זיכרון 2G שיהיה סבבה...וOC אין על מה לדבר...לדעתי הוא ירוץ באיזור הסטוק...חשבתי על G.Skill האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5075 מה דעתכם? ויש עוד אפשרות אבל קצת קשה להשגה....והיא לנסות להשיג את הAM2BOARD ללוח שלי...מי היבואן של ASROCK בארץ? ולקנות 3500...וזיכרון 2G של מושיקין....או של חברה טובה?... תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  17. הלוח: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=582&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= הזכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=394 נכון שכתוב על הלוח שהוא תומך,אבל יש שם הערה : Supports up to 2GB memory size without ECC Supports only x8, x16 DDR devices with 4-bank יש לזה חשיבות,או שאני יכול לקנות את הזכרונות האלה?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

השאלה היא כמה מתח אפשר לתת לDDR2 ברגיל וכמה הלוח נותן?? (למשל BH-5 דרשו מתח של 3V בשביל לתת בראש...) עוד שאלה...עשיתי את הVCORE על הלוח השאלה היא האם המוד תופס גם לבורד??

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by daniel89,

שלום, יש לי לוח אם של GIGABYE דגם GA-MA770T-UD3. אני רוצה לקנות SSD כי המחשב כבר מאוד מאוד איטי. האם לדעתכם הפתרון הנכון הוא לקנות SSD באמת או משהו אחר? אשמח לדעת מה המגבלה של הלוח אם ואשמח להמלצות על כונני SSD 128GB זולים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קראתי שהמעבד הנל " supports dual-channel DDR4-2666 memory" , מעבד שתומך מהירות 2666 , יחד עם זאת רוב האנשים שבונים היום מחשבים מרכיבים זכרונות בהמלצה של 3000-3600 מגה הרץ , מה אני אמור להבין מי זה , שאין ניצול מספיק טוב של המעבד לזכרונות או מה או אין קשר בכלל בדברים ?

21. Started by KvodHagab,

שלום, אני צריך מעבד ולוח אם ב1240 שקל, אני יודע שזה תקציב לא הכי מרווח אבל זה מה שיש הזכרון הנבחר הוא Adata 512 400 MHZ מKSP ב460 שקל (תקציב כולל 1700 שקל, אם יש שינויים לזכרון תשנו) המעבד צריך להיות יותר חזק מאשר מעבד אינטל 2.8 (נורטווד) [המפרט רצוי שיהיה AMD, השאלה היא האם הסמפרון וה64 ביט שונים כ"כ כי עם הסמפרון יש הרבה יותר טווח לתמרן AXP לא רצוי כל כך) השימושים הם למשחקים וקצת 3D והכ.מסך הוא 9700 פרו (כרגע יש לו אינטל 1500 ו128 RDRAM)

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by shlomishlomi,

שלום קניתי לפני כשבוע מחשב חדש שזה המפרט שלו: מעבד G3220 לוח אם ASROCK H81M-HDS וזיכרון 8 ג'יגה של KINGSTON מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT המעבד אמור להיות עם 2 ליבות ולמרות זאת המחשב מזהה לי רק 1 בדקתי בביוס (גירסא 1.6) ושם מסומן הזיהוי של יותר מליבה אחת ב enable המצב הזה תקין? אם לא איך אוכל לגרום למחשב לזהות את הליבה השניה? *צירפתי תמונה שמראה שבאתר של אינטל רשום 2 CORE ו 2 THREAD ואצלי רשום 1 ו 1 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guy_intel,

מערך SLI של 2 כרטיסי 8800GT נותן שיפורים בביצועים של בין 50% ל-100% עבור משחקים: http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14847&page=1&authorid=6390 לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב-SLI כדי שבעתיד כשהכרטיס הבודד שלי (8800GT) יהיה כבר חלש כדי לסחוב משחקים, אוסיף 8800GT נוסף (שמחירו יהיה כבר נמוך מאוד בעוד שנה-שנתיים) כדי להנות משיפורים משמעותיים. מה דעתכם, שווה את ההשקעה ? ואם כן, איזה לוח SLI מומלץ ?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  24. חבר טוב שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט והמפרט מוכן ובעוד כמה ימים אני והוא הולכים לחנות מחשבים לקנות את המחשב. שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן היא, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה של המחשב הם חדשים מהקופסה, הרי שהוא בא לקחת את המחשב מהחנות, כל הרכיבי חומרה כבר נמצאים בתוך המארז, אז השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת שהאנשים שהרכיבו לו את המחשב לא שמו לו רכיבי חומרה מחודשים/יד שנייה. ובמילים אחרות, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה שנמצאים במארז הם חדשים מהקופסה?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by bogdant,

יש למישהו מושג מתי ה CONOR יגיעה לK.S.P וגם לוח אהם המתאים לו???

• 5 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.