מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב יחסית נמוך והבקשות שלי הם : איכות OC טובה, פיצרים, צ'יפסט חדש,ואם אפשר עוד פיצ'רים ואני יכול לקבל הכל ועוד חוץ מ-OC במערכת AMD כזאת MA790X-DS5 מחיר : 500 ש"ח מעבד AMD לא יודע איזה מחיר 330-380 ש"ח מקסימום.....איזה לקנות תגידו אתם... או מערכת של אינטל הכוללת לוח MSI P45 NEO F + מעבד E5200 במחיר כולל של 830 ש"ח אבל ההיתרון היחיד במערכת AMD שאמרתי היא שיש בלוח תמיכה מלאה של CF כלומר PCI E_2.0 X2 וזה מאוד חשוב לעתיד אבל זו תוספת......מה אתם חושבים? הספק כרגע ליברטי 400W והכרטיס מסך HD4850 אז תחשבו על הCF עם החלקים האלה
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן של IBM (מקורי, עם כל החלקים המקוריים וללא כל תוספות) מסוג THINKCENTER (דגם MT-M 8189-73G). איך אפשר לגלות מה סוג הלוח הראשי שלו, כלומר מה שם החברה שייצרה את הלוח ומה שם הדגם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חסכתי 1500 שקל למעבד רציתי לדעת מה כדאי AMD או אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לבחור איזה לוח לקנות את הUltra-D או את הSLI-D ואת שתיהם אני יכול להשיג באותו מחיר ובבקשה אל תרשמו את תדעתכם על לוחות אחרים רק על אלה שציינתי תודה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי מעבד סמפרון 2600 1.6G בסוקט 754 עם 128K כדאי ב-300 שקל להביא סמפרון 3100 1.8G עם 256K במקומו? ההבדל ביניהם שווה את הכסף? ד"א המחשב מיועד למשחקים תודה
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי בקרוב אני מקבל את הPHENOM X3 8550 B3 האם ניתן לפתוח אותו לQUAD בלוחות 780G\690G? או שאפשרי רק בלוחות ה790GX\FX
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD socket 754 athlon 64 3000 ויש לי 2 אופציות ללוח אם: msi k8m או asus k8vx מי מהם יותר טוב ומומלץ מבחינת תוספות ביצועים כרטיסים מובנים ויכולות כלליות, אוברקלוקינג לא בא בחשבון בכלל, מחשב זה ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס אלה הם שני הלוחות היחידים ואני לא רוצה המלצה ללוח אחר. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד 2.4 עכשיו הלכתי לבדוק אם זה 800 MHZ (fsb( וכתוב שם 1.7 GHZ!!! יש לו זכרונות RDRAM אני כמעט בטוח שזה בגלל זה תוכלו להסביר לי?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
גליתי לא מזמן שכרטיס המסך שלי תומך בAGP X8 , ואילו לוח האם שלי תומך בAGP X4 . לאיזה שיפור בביצועים אני יכול לצפות מהחלפת הלוח אם לתומך X8? (בטח לא פי שניים, נכון?)
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
למעבד Q6600 תכננתי ללכת על הGigabyte GA P35S3 אבל אני ממש ממש ממששש שונא את הכרטיס קול ONBOARD של ג'יגהבייט.. (realtek משהו) יש איזה לוח עם כרטיס אחר, משהו יותר טוב בתקציב עד 700 ש"ח (עם אפשרות לחרוג אם זה מצדיק את הכסף) צריך שהלוח קודם כל יהיה טוב בOC, שיהיה טוב במולטי טאסקינג (עד כמה שזה קשור ללוח אם, אני לא יודע), למשחקים וכו'.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אילו לוחות יש עם זה(האם קיימים?), האם יש בארץ וכמה הם עולים. DANKE.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז נכון, המעבדים ישנים, אבל הם עדיפים פי כמה על מה שיש לי עכשיו, במיוחד כאשר היום יש תמיכה רחבה למעבדי בעלי מספר ליבות. שאלה נוספת - האם ניתן להשיג אותם היכנשהו פרט ליד שניה מאיביי?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב. במחירונים, כשבדקתי, היו מקומות שהמעבד היה +TRAY והיו מקומות +FAN. FAN אני יודע שזה מאוורר, אבל מה זה TRAY ???
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איזה זיכרון יכול להיות טוב מאוד כמו WINBOND ואף יותר באותו מחיר פחות או יותר אבל לא לOC?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי 4 סלוטים על הלוח, 2 סגולי 2 כתומים, לוח של גיגהבייט, זה לא חשוב השאלה שלי, אם אני ישים זיכרונות בכל הסלוטים: 2 זהים בכל זוג, האם יעבדו על ערוצים כפולים? אגב היום אני קונה עוד 512
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול אבל תנסו לענות לי..... היום פירקתי את הקרור של הכרטיס מסח שלי ובטעות פירקתי גם את המחסה הכסוף הזה של הליבה השאלה שלי היא עם זה פוגע בקרור של הכרטיס ואיך אני יכול להדביק את זה בחזרה??? נ.ב איך צריכה להיראות הליבה של הכרטיס שלי כמו של מעבד?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שווה לקנות מעבד עכשיו או שמה אמורים לצאת מעבדים ושיורידו את הCORE 2 DUO? אני מתכוון לקנות E6750 תודה..
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להרכיב כונן nvme למחשב שלי. השאלה אם יש לי אפשרות להחליף רק לוח בלי לשדרג מעבד למשהו טוב שיש לו nvme ראיתי שעל לוחות אם חדשים רושמים שזה עבור מעבדים של דור 8 ומעלה ולכן אני שואל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את המעבד שלי. AMD ATHLON 64 3200+ אני לא רוצה לשדרג כלום חוץ ממעבד. כי חשוב לי שהמחשב יעבוד יותר מהר. התושבת של הלוח(במפרט בצד) היא 939 איזה מעבד כדי לקנות לתושבת הזאת? רצוי כפול ליבה. אני צריך גם התקנה. אז חנות במרכז עדיפה. ושלא יהיה מחיר של אלפים אלא משו עד 500-600 שקל ואם יש אז פחות. תודה מראש אריאל
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
[glow=red,2,300]?[/glow]
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב: אז ככה אני צריך המלצה ללוח אם עם תושבת 1155 וזיכרון בהתאם ללוח כמובן אבל לא פחות מ-8GB זה לא משנה לי 2*8 או 8 יחיד אבל לא 2*4 כי אני רוצה להרחיב אותו בעתיד לעוד 8 נוסף תודה מראש אביחי לא משנה לי ממש המחירים גם יקר וגם זול הכי חשוב שיהיה טוב עם אופציה לשיפורים לפחות לעוד שנה וחצי שיחזיק.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שומע כל הזמן עליו,של איזה חברה ובשביל איזה מעבדים וכמובן איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-