מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה מה קורה?? יש לי שאלה קטנה ניקח דוגמא את מעבד הכפול ליבה של AMD3800 שכל ליבה פועלת במהירות של 2GHZ אם זכור לי נכון אם לא תקנו אותי למרות שזה לא משנה כל כך. בכל מקרה כמו שכולם אומרים אין ישומים שתומכים כל כך במעבדים כפולי ליבה או בינתיים משחקים כמו שהבנתי גם הם לא תומכים במעבדים כפולי ליבה אז בסה"כ מעבד חד ליבה שפועל בתדר של 2500MGHZ סתם דוגמא האם הוא יהיה מהיר יותר מכפול הליבה שהרי כל ליבה שלו פועלת במהירות של 2GHZ ואין משחק שמנצל את זה? האם זה הגיוני? או שהאם יש משחקים שכן מנצלים כפולי ליבה ובכל זאת כפול ליבה יהיה מהיר יותר מחד ליבה?
-
- 62 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מחשב ישן ויש לי הרבה סטיקים של זכרונות SDRAM ישנים בנפחים של 32 עד 128 מגה. הבעיה היא שהם לא מסומנים, יש איזה דרך לדעת מה הנפח שלהם בלי להתחיל להרכיב את כולם ולבדוק אחד אחד ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום 2 סטיקים של 2G כלומר 4G זיכרון והחלפתי אותם ב4 סטיקים של חצי גיגה שהיו לי מקודם. הידקתי אותם ללוח כמו שצריך עם הקליפסים האלה אבל משום מה ויסטה מראה לי רק 2 גיגה לאומת הביוס שקולט את כל ה4... ניסיתי להכניס כל סטיק בנפרד לכל סלוט אפשרי והוא מראה לי 2 גיגה, כלומר, הסולטים והזכרונות תקינים. מה הבעיה אצלי? ווינדוס ויסטה 32 הום בייסיק SP2. <-----------------מפרט (חוץ מהזיכרון)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין לי דרישות לכרטיס מסך מפלצתי, לחלוטין לא, צריך משהו בסיסי שיוכל להתחבר למסך ה LCD שלי (חיבור DVI), שיהיה לו TVOUT עם יציאת S-VIDEO, שיתמוך ב DX9 וזהו... אני לא מתכוון להריץ על המחשב גרפיקות חזקות, ממש לא. גלישה באינטרנט, ף צפייה ב DVD, שימוש בחבילת האופיס, פיתוח תוכנות ב Visual Studio, ואולי פעם בשנה להריץ פיפ"א 2004... הבנתי שכרטיסי המסך שמגיעים בדרך כלל מובנים בלוח האם - בהחלט מספיקים לי, אך החסרון שלהם (פרט לכך שהם משתמשים בזכרון הפנימי של המחשב, שזו לא בעיה - תמיד ניתן להרחיב אותו) הוא (למיטב הבנתי) שהם משתמשים בערוץ התקשורת מול הזכרון, ובעצם מאיטים את העבודה. כלומר, אם כל הזכרון הוא עוגה ענקית, כרטיס המסך נוגס מעט מהעוגה, אך זו לא בעיה, כי אני יכול להוסיף עוד חתיכ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצורך השאלה אני אשתמש במעבד core i7 6700k באחד מאתרי השווואות המחירים מוצגים שני גירסאות של מעבד core i7 6700k אחת Intel Core i7 6700K Tray ואחד Intel Core i7 6700K Box שאלתי היא מה ההבדל בין TRAY ל-BOX
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה בעצם התיזמונים?.. אם אני לא עושה OC זה משנה בכלל??... ושאלה, מה עדיף לקחת... את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4237 או אחד נגיד 1GB עם תיזמונים יותר טובים .. (מה התיזמונים של הGEIL בכלל?)
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם תמיכה בתקנים החדשים. יש לי רסיבר שתומך, ועכשיו אני צריך שהמחשב יתמוך גם. אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני כן מחפש לוח אם איכותי. יצטרף אליו בקרוב E8400. הבנתי שרק ALC889 תומך בתקנים החדשים. (ראיתי גם 890, אבל לא מצאתי אזכור עליו בשום מקום, אז אני לא יודע מה התמיכה שלו) הבנתי של ALC888 אין תמיכה כזאת. האם יש לוח אם שיתאים לי בטווח 300-500 ש"ח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם אני קונה מעבד של אינטל (ולא של AMD ) בעוד חודש שיהיה כמובן את המעבדים החדשים עם התושבת של LGA775 (שתיצא בעוד חודש) וכמובן עם הצ'יפסט החדש שהוא ה - i915 והמחיר של פנטיום 4 , 3.4 גה"צ בתושבת החדשה יעלה 417 דולר .(לפי מה שכתוב באתר זה המחיר ) ב - 20 ליוני . עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף עכשיו את ה - AMD 64 3200 עם הסוקט - 939 החדש שייצא בקרוב או את האינטל עם התושבת - LGA775 החדשה , והסוקט i915 החדש ??
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה Bios יש ל-EPoX EP-9NPA+ Ultra? Bios של Phoenix או AMI? מה ההבדל ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה קטנה שאשמח אם תוכלו לעזור לי. המפרט שלי הוא מעבד core i5-3450 3.10ghz כרטיס מסך - gtx 1070 strix זיכרון - 2x4gb (שמונה טוטאל) לוח אם - gigabyte z77x-d3h רציתי לדעת האם המעבד או הזכרונות מהווים לי צוואר בקבוק? ואם כן, למה אתם ממליצים לי לשדרג? תודה רבה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחריי עידן שחור של שנתיים בערך, ובבעלות של חברה חדשה (ULI אם אני לא מתבלבל עם מישהו אחר), לפי הביקורת האחרונה (למי שלא קרה עדיין http://hwzone.co.il/reviews/crosshair_fatality/) נראה ש-ABIT חזרה למסלול ולשם הטוב שאז היה לה כחברה כמו DFI שמייצרת לוחות במיוחד לאוברקלוקינג... יפה מאוד שהם הצליחו לתת בראש ל-ASUS, ואני מקווה בשבילם שימשיכו ככה...
-
- 50 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היכן מגדירים בלוח הזה OC -יש לי זכרונות 800 ומה צריך להגדיר ש ה OC יהיה מקסימלי? חברה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עד כמה משתלם יכול להיות מחשב המבוסס על שבבי ה-Kaby Lake-G הייחודיים של אינטל? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על הלוח והזכרונות הבאים? זכרונות : TRANSCEND 512DDR2 667MHZ -- החברה מוכרת למישהו???...היא טובה, סבירה, משהו<? לוח אם : GIGABYTE GA-M55S-S3 -- הלוח האם הזה טוב??
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מעבד AMD X2 4000 DDRII 667 2GB לוח אם M3N78-EM AM2+ http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=amYCbidk7vhOQLWp&content=specifications כ.מסך על הלוח אם. מספיק לענות בכן או לא , השאלה היא פשוטה תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כאן: http://www.hardcoreware.net/reviews/review-309-1.htm לי אישית, זה נראה מיותר לגמרי
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש באפשרותי לרכוש זיכרון של ג'יגה 512X2 אך שמעתי שהזכרונות שהזיכרונות של קורסאייר נועדו לOC אך בכוונתי להשתמש בזיכרון לביצועים (עבודה עם תוכנות עריכת וידאו כבדות). http://shop4.outpost.com/product/3700396 האם המחיר מצדיק את הזיכרון והפירמה ? (יש לי יכולת לקנות כל דבר מהחנות הזאת ספציפית).
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כמה שאלות לגבי חומרה קניתי מחשב חדש(למטרת משחקים) עם הלוח אם גיגביט 8knxp רציתי לדעת מה אתם חושבים על לוח האם? (אני לא חושב על אוברקלוק) ושאלה נוספת קניתי מעבד פרסקוט 3MH והמוכר נתן לי מארז של 500W (מצטער אבל אני לא יודע את החברה אוו הדגם)והוא טוען שיש למארז 3 מאבררים חזקים שאמורים לקרר את המחשב בנוסף למאוור שמגיע עם המעבד אם זה באמת אמור להספיק? ולאיזו טפרטורה אני אמור לצפות ומאיזו טפרטורה אני אמור להתחיל לדאוג שמשהוא לא בסדר? תודה מראש אם
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ההבדל בין X2 4800 לX2 3800(מעבדי כפולי ליבה של AMD)הוא רק בתדר שהם עובדים בו?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 באס 533 מגה הרץ. מספר הסיבובים לדקה הוא 2500-2600, וזה קבוע. ממה שהבנתי זה מספר מאוד נמוך, והמאוורר של המעבד אמור לעבוד על 3500-4000. יש דרך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. יש אפליקצייה הזאת שרשמתי בכותרת לאנודראיד. האם אפשר בעזרתה להפעיל את המחשב שהוא כבוי לחלוטין כשאני מחוץ לבית? ואיך אני יודע אם המחשב שלי תומך באופציה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות מחשב.. שיחשב למחשב חזק היום ויריץ משחקים כמו שצריך, עם אפשרות לשפר אותו בהמשך.. חשבתי על המפרט הבא: intel core 2 duo E8400 3.0Ghz G.Skill 4GB DDR2-800 (2x2GB) samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB בקשר לכרטיס מסך.. אני מתלבט בין ה Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 ל 9800gtx+ מה אתם מציעים? אני מאוד רוצה שבמידה ובעתיד אני ירצה לשפר אותו, אולי להוסיף לו עוד כרטיס מסך למערך CF או להחליף את הRAM [בעתיד] אז שהלוח אם יאפשר את זה.. אז על איזה לוח אם אתם ממליצים? מה אתם אומרים על הDFI LANParty DK P45-T2RS? או אולי עדיף לוח אם של gigabyte?? תודה. ועוד שאלה קטנה.. לא עדיף את הQ6600 על הE8400??
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד 720BE ולוח אם MA-770-UD3. אני לא מעוניין להתעסק עם OC, אך האם כדי לפתוח את הליבה הרביעית, אני אמור להתעסק עם OC? או שיש דרך אוטומטית ופשוטה רק לפתוח את הליבה הרביעית ללא העלאת מהירות התדרים?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-