עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomz,

טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב ממש פשוט, משחקים אולי ממש עתיקים ולאינטרנט וכאלה הוא רצה משהו קטן וקומפקתי וגם עם TV OUT אז חשבתי על השאטלים מה דעתכם על הלוח של הדגם Shuttle XPC SK41G (KM266) SFF Barebone והאם בכלל כל השאטל הזה שווה משהו? אני פשוט ממש לא מבין בזה :\

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  2. שלום האם ההבדל בין 533MHz ל- 667MHz משמעותי? אני קניתי זיכרון של טווינמוס והוא לא עבד עם הלוח אם (מפרט מצד ימין). בחנות הציעו לי להחליף את הזיכרון לזה- DDR2 1024Mb 533MHz CL3 PQI הזיכרון של PQI עובד עם הלוח הזה, בדקו את זה בחנות. האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? יש לציין שלא מתוכנן שום אוברקלוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by matanyaniv,

קניתי מחשב חדש, לקחתי אותו לפני שעתיים בערך... בחנות הוא הראה לי שהכל שם אבל לא שמתי לב למשהוא מוזר: על הלוח(לוח לAMD של איפוקס) רשום הדגם EP-8RGA+ כאשר הדגם שקניתי היה אמור להיות: EP-8RDA+ חיפשתי גם באתר שלהם ואין דגם כזה.. מה זה הדגם הזה???

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by roybj,

הי, אני עומד לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרה בבחירת motherboard. החלקים (הרלוונטים) שאני מתכנן לקנות הם: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK Leadtek GeForce 9600GT Extreme 512MB PCIe חשבתי על לוח סביב ה-500 ש"ח פחות או יותר. אם יש לכם כמה אופציות, אשמח. תודה.

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  5. יש מישהו שהAMD עשה לו בעיות בהפעלת תוכנות גרפיות???

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  6. שלום, אני רוצה קצת לשדרג את המחשב שלי לפני שאני מחליף אותו בעוד זמן בלתי ידוע... יש לי מחשב ישן פנטיום 4 מלפני 4 שנים שמשתמש בזיכרון DDR 400 PC3200 כרגע יש לי 700+MB RAM אני רוצה להוסיף. השאלה היא: האם כדאי להוסיף 2 GB זיכרון בשני כרטיסים של גיגה כל אחד של חברת קינגסטון או קרוזאייר מהסדרות הזולות שלהם- שזוג כרטיסים כזה עולה לערך 100 דולר , או לחילופין להוסיף כרטיס 1 של 1GB של זיכרון של קינגסטון או קרוזאייר מהסדרות היקרות והטובות והמהירות כמו הסדרה של קינגסטון HYPER X שגם עולה בסביבות ה 90 דולר . הלוח אם שלי בעל 3 כניסות של זיכרון כך שלא צריך לשים אותם בזוגות... או אולי של חברה אחרת ? מה אתם ממליצים? מצרף כמה קישורים לאפשרויות שיש לי , כמובן שאתם מוזמנים להציע עוד אפשרויו…

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מקרר למעבד מתוצרת Arctic Cooling, דגם Freezer 7 Pro. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מקרר למעבד, ועשיתי את זה ממש גרוע. התעסקתי שעה עם הפינים עד שהצלחתי פחות או יותר לייצב את המקרר על לוח האם. כתוצאה מזה, החומר של המדבקה התרמית שהיתה על המכשיר נמרחה מעבר לגבולות המעבד. איזה פינים זולים ודפוקים יש למכשיר הזול הזה ... כעת יש בין המקרר למעבד מגע די גרוע לדעתי, וגם על שולי המעבד יש לא מעט משחה תרמית. ראיתי שכשאני לוחץ ידנית את המקרר למעבד, הטמפרטורה יורדת ל-30 מעלות צלזיוס, בעוד שכרגע הוא עומד על 40 מעלות בלי מאמץ ... אני מניח שצריך להוציא, לנקות הכל, לשים קצת משחה תרמית חדשה ולהתקין מחדש, נכון ? מכיוון שאני כבר אתקין מחדש, איזה מודינג אני יכול לעשות לתושבת…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  8. שלום,הייתי רוצה לדעת מתי מגיעים מעבדי כפולי הליבה האמיתיים לארץ בטכנולוגיית 65nm...כי בדיון קודם שפתחתי פה אמרו לי שכפולי הליבה בטכנולוגית 65nm שמוצעי למכירה כבר בחו"ל הם לא כפולי ליבה אמיתיים כי הקשר בין הליבות הוא דרך הצ'פסט...אז מתי יהיו כפולי ליבה שיש קשר בינהם בפני עצמם ולא דרך הצ'פסט ומתי הם יהיו מוצעים למכירה בחו"ל או בארץ?? ומה היתרונות של טכנולוגית 65nm לבין הכפולי ליבה הנוכחיים? בתודה עידו

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

???

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by ward,

אני כבר סגור על מחשב חדש אבל , אני מתבלבל רק בעניין של מעבד ולוח 1- Athlon 64 5200+ ‏AMD ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, והמערכת השניה Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore GIGABYTE 945GCMX-S2 *************************************** איזה משתי המערכות עדיפה , אני יודע שהAMD עדיפה בסטוק .. ואני מתכוון לעשות OC !! האם ההפרש בביצועים משמעותי או שיש למערכת של אינטל פוטנציאל יותר טוב לשדרוג עתידי !! ולפרט באופן כללי על המעבד של אינטל בגלל שאני רואה שהוא לא C2D אבל מבוסס CORE! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by Boomer,

אחרי איזה שנה שיש לי את המחשב, רציתי לבדוק איזה זיכרון באמת יש בפנים... לפי מה שאמרו לי שמו לי Hyundai. אז הוצאתי את הזיכרון וזה מה שראיתי: על הצ'יפים: hunix 139A HY5D42882AT-H KOREA על המדבקה: hunix KOREA 01 PC2001U-25330 HYMD132645A8-H AA 256MB DDR 266MHz CL 2.5 אין זכר ליונדאי בשום מקום. אז מה זה הזיכרון הזה? יכול להיות שבגללו BF1942 לא פועל לי טוב?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  12. מחפש לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... מצאתי את GA-EP45-DS3R של ג'יגבייט... נדמה לי שהוא עונה על הדרישות.... הבעיה שהוא קצת יקר למחשב בתקציב של עד 2.5K ללא ציוד הקפי... האם שווה להשקיע בו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  13. >מהם כל הסוגים גם בעולם, איזה מהם קיימים בארץ ואם אפשר לסדר אותם מהטוב ביותר לפחות טוב תודה ;D

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם לרכיבים הבאים: מעבד: Intel i5 3570K Tray כרטיס מסך: Sapphire HD7850 1GB GDDR5 OC זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600MHz תקציב עד 800 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, המליצו לי על המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 כל הרכיבים נראים בסדר . רק לגבי הלוח אם אין לי מושג. מישהו יכול לתת חוות דעת לגביו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by whodosntlikeomri,

http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?DEPA=1&sumit=Go&description=digi%2Cdice&searchdepa=1

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by מישה,

נתקלתי באיזו פרסומת של החנות "נועה מחשבים" http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1144 אלו הם הפרטים של המבצע : לוח אם EPOX 8RDA3 PLUS הכולל כרטיס קול 6 ערוצים FIREWIRE 2 כרטיסי רשת מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 כבלים עגולים זכרון - 2 יחידות 512/400 DDR סמסונג אורגינל אחריות לכל החיים מעבד AMD ATHLON 2600 BARTON 333 2000 ש"ח משתלם ?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Wile E Coyote,

יש לי 3 סלוטים בלוח האם לזיכרון. יש לי 3 זיכרונות: שניים מהם 128Mb SDRAM 133Mhz והשלישי 128Mb SDRAM 100Mhz. שמעתי שאם שמים זכרונות שלא תואמים במהירות, המהירות תושפע לרעה יותר לכיוון הזיכרון האיטי יותר. 1. האם זה נכון? 2. האם ישתלם לי להוסיף את השלישי (מהירות 100) כדי שיהיה לי יותר זיכרון או עדיף שלא כי הוא ידפוק ת'עסק? ושאלה תאורתית: 3. אם היה לי 4 סלוטים ו-4 זיכרונות ששניים מהם 133 ושניים 100, האם התשובה היתה אותה התשובה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  19. שלום - מתלבט בין 2 לוחות אם באותו תקציב ואותו צ'יפסט - g31 - איזה מהם עדיף ? asus p5kpl-cm http://www.skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm msi g31m3-l http://www.skypc.co.il/pl_product~MB-G31M3L~10~0.htm איזה מהם עדיף ? שאלה נוספת - אני לא זקוק לכרטיס מסך המובנה ולצרכיי מספיק p31 - למה הם יותר יקרים מה-g31 ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by hen1235,

אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by newz,

ראיתי שעל הלוח שלי ישנה כניסה שנקראת CNR ולו אין יציאה מאחור המחשב, הוא כאילו תקוע אי שם באמצע המחשב ועד היום לא ראיתי שום כרטיס שאפשר להכניס אליו ורק כעט מצאתי באתר מכירות ברשת כרטיס תוספת לכרטיס הקול ולא ממש הבנתי מה זה עושה (אם תוכלו להסביר לי הנה הכתובת http://www.gold.co.il/lamir/asg/Category_12.html. שאלתי היא: למה מיועדת אותה כניסה? והאם ישנם כרטיסים נוספים שניתן לחבר אליו במקום לחריצי ה PCI שאותם כבר סימתי (רק שלושה במחשב שלי)?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by roeepk12,

האם אינטל מעתיקים מי AMD שמות? אינטל הוצעו מעבדי Atom אבל בAMD השם שלו זה atlon אבל האמת כש המציעו את המחשבים הראשונים בעולם היה אינטל ואז אחר זמן מה היה AMD אז אינטל הוציעו פנטיום והיום בAMD קורים לו פנום אבל יש אומרים שאינטל הוציע את זה למחשבים ניידים אבל AMD atlon מתחילה להשתלט לאט לאט על הניידים (אני עצמי ראיתי) אולי AMD מחזירה מלחמה? האם זאת תחילה של מלחמה חדשה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shmulikg,

קניתי היום EPOX 8RDA+ משומש ולבחור שקניתי ממנו לא היה את הדיסק של הלוח ... הוא אמר שאם אני מתקין את הדריברים של הNFORCE אז הם תומכים בכל, כולל הכרטיס קול והכרטיס רשת ואז לא צריך את הדיסק של הלוח ... האם זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by sPoiled,

*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by ofir_bl,

שלום, לצערי נשרף לי הלוח אם שבאחריות ומאחר והדגם כבר לא קיים הוצע לי להחליף ללוח אחר שאני רוצה, בהתחלה בחרתי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686000 המוכר אמר שהוא לא נמצא במלאי ואמר שיזמין לי את זה במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714448 הסתכלתי על ההבדלים וראיתי שלשני יש כרטיס מסך מובנה - דבר שלא רלוונטי מבחינתי ושלשני יש קצת יותר כניסות USB2 גם לא מהותי, לפני שאני מאשר רציתי לשאול כאן לראות אולי יש דברים שלא שמתי לב שמהותיים לי לא להסכים לעיסקה? תודה אופיר

• 6 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.