מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על זכרונות של OCZ kit 1G - (סה"כ 2G) דגם פלטיניום 800Mhz ב 1150 ש"ח האם יש לכם המלצות בשבילי, אולי דגם אחר? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תעזרו לי אנשים אני חייב לוח אם הכי זול שאפשר .למעבד i7 4790k ושיתמוך במערך של 2 כרטיסי מסך יעני sli cf.הכרטיס שלי r9 290 . יש לי 8 גיגה ראם.של סלוט אחד. תודה רבה חברה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בנתוני המעבד, רשום לי במספר תוכנות כגון, PCMARK04 ו EVEREST2006 את כל הנתונים (מן הסתם) את רובם אני כבר מכיר. אך ישנו נתון אחד שאינו ברור לי תפקידו וזהו ה-External Clock בהרגדרות סטוק הוא רשום לי על 200MHZ ובOC הנוכחי (273*10) רשום על 17MHZ ולכן אני שואל מה בדבר? כי שינוי ביצועים יש רק לטובה בזכות הOC.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
AMD החליטה להפסיק את יצורם של מספר מעבדים כדי לייעל את פסי היצור ולאפשר הורדת מחירים לקראת השקת ה Conroe. התאריך האחרון בו יתקבלו הזמנות עבור המעבדים שהוחלט להפסיק ליצרם הוא ה 28 ביוני. התאריך האחרון ליצור המעבדים יהיה עד סוף השנה, מלבד ה 3700+ וה 4000+ לסוקט 939 שיצורם יפסק כבר בחודש הבא. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2974 http://www.digitimes.com/mobos/a20060622PR211.html
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב שהצלעות קירור שלו מפורקות. אני מנסה לעזור לו לחבר ולא מצליח פתחתי את הקליפסים משכתי החוצה אני מצמיד ללוח ולוחץ על הקליפסים וכשאני עוזב אני רואה שזה לא מחובר בכלל מישהו יכול להסביר לי מה לא עשיתי בסדר או איך מחברים את הצלעות האלה?? את המשחה אני אקנה אחרי שאראה שאני מצליח לחבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בקרוב הולך להחליף לוח. לא החלטתי חברה אבל החלטתי שהוא יהיה בעל צ'יפסט INTEL . ראיתי שיש ים של דגמים בכל הקשור לזה. רציתי שתעשו לי סדר מה החדש ביותר והמומלץ ביותר ביחס למחיר כמובן. חשבתי ללכת על ה ABIT IC7 שעולה 680 שקל. ראיתי שהוא בעל צ'יפסט 875PE . לעומת זאת ראיתי לוחות אחרים במחירים קצת יקרים יותר אבל עם צ'יפסט 875P . מה ההבדל בין ה PE ל P ? לגבי הלוחות בעלי צ'יפ 865 PE - איך הם לעומת 875 PE ? ראיתי שאפשר לחסוך בדגמים האלה קצת כסף.. כדאי או לא ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מרכיב מחשב ואני לא יודע איזה לוח אם לקנות . התושבת היא LGA2011-3 הזיכרון שיש לי במהירות 2666 ולא צריך יותר מ 4 סלוטים. התקציב שלי הוא עד מ 1500 שח בשביל הלוח אם. אני גם לא מתכנן להשתמש ב SLI. ראיתי כל מיני דגמים של אסוס ,גיגהבייט,ו MSI .. פשוט הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים. גם באופן כללי ראיתי שהלוחות אם עם התושבת הזו הרבה יותר יקרים מהתושמת של 1151 )skylake) שזה מרגיז.. לדעתם אולי כדאי ללכת על 6700K וולקנות לוח אם יותר מתקדם במחיר הזה? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה פרסקוט
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה ההבדל בין dual core לcore2 duo??? שניהם כפולי ליבה של אינטל לא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, מתנה לאחי. תודה, אשמח לעזרה. עריכה: כולל OC
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ככה יש שני חיבורי חשמל ללוח אחד ה12V שמאפשר חיבור של 8פינים אך 4 מכוסים חיבור נוסף הוא של מולוקס 1-צריך לחבר 4\8 פינים? 2-צריך את המולוקס? 3-למה הוא משמש תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם של אסוס (חובה אסוס) עם הפיצ'רים הבאים: מתאים ל-OC בעל יציאת IDE תומך במעבד אינטל E8400 תומך ב-8GB זכרון (עדיף 16GB סתם כי ראיתי שיש מלא כאלה, לא קריטי) בעל טכנולוגיית RAID (ראיתי כאלה של ג'יגהבייט אבל אני קונה במקום ספציפי אז אני מחוייב לאסוס) עדיפות לכניסת firewire אבל לא קריטי תודה!
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב ישן והתחלתי להתעסק איתו הלוח של המחשב הוא GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1860#ov מעבד Athlon 64 3500+ אחרי עדכון ביוס הלוח מאפשר לי לחבר זיכרון מסויים בDUAL CHANNEL (לפני זה הוא היה מצפצף שיש בעיית זיכרון, ורק אם הייתי שם אותם בסלוטים נפרדים הוא היה מסכים לעבוד), חיברתי ללוח שני זיכרונות של 512 וקיבלתי הודעה שיש לי 512MB בDUAL CHANNEL (128BIT) רציתי לבדוק את העסק, אז חיברתי שני זיכרונות נוספים שיש לי (אמנם איטיים יותר, אבל עדיין) של 256, ולהפתעתי היה כתוב שיש לי 1GB זיכרון החלפתי את המקומות של הזוגות, ועדיין, אותה תוצאה. אני מפספס כאן משהו? תודה האם כדאי לי לשנות קונפיגורציה כדי לשפר ביצועים (יש לי בבית סלוט אחד של 256 …
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&l4=0&model=1138&modelmenu=1 כרגע יש לי 2X512 ocz 667 ואני רוצה להגדיל ל-2 ג. מה לבחור. ואם זה פס אחד של 1 גיגה באיזה שקע לשים אותו, ובכלל מה הסידור הנכון לפי צבעים של הזכרונות.
-
- 6 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מעבד 64 ביט יכול להריץ כל תוכנה\משחק שעובדים על מעבד 32 ביט? וגם שמעתי שיש הבדלים בין המעבדים 64 ביט של אינטל לבין המעבדים של AMD מה הם? ומה עדיף, את המעבדים החדשים עם הליבה הכפולה או מעבד 64? ומה ההבדלים ביניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על האביט באתר והתוצאה הייתה לא משהו ואני מחכה כבר שיעשו את הביוקורת על הלוח של אלבטרון ואני פשוט מתלבט!! מקווה שמישהו יעזור לי לבחור איזה לוח בין שניהם יותר טוב. בבקשה תגיבו. אגב, ביינתיים אני מעדיף את הלוח של אלבטרון בגלל: abit: 800 fsb albatron: 1200 fsb allbatron is CSA port albatron is 8 channel audio
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אל הזכרונות שברשותי כרגע X2 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2.5-3-3-8 @ 200 MHz
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם עם תושבת כפולה בשביל שני מעבדי 2600K - בעלי תושבת LGA1155 ? ומה לגבי שני מעבדי 870 עם תושבת LGA1156 ? תקציב - עד 2000 (אפשר לחרוג אם חייב). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש של 2GB הנה הלוח אם שלי: Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC ואני עכשיו מזמין גם ספק כוח חדש: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 ככה שלא תיהיה בעיה להריץ כרטיס זיכרון 2GB אני מעוניין להזמין כרטיס זיכרון 2GB עד 200 שקל! חריגה מקסימלית 10 שקל!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3P תומך ב-SLI?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום יש לי מארז עם AIR GUIDE, ואני רוצה לרכוש מארז חדש שיהיה לכמה שנים גם לעבוד איתו עם התושבת החדשה LGA1366, רציתי לשאול האם אפשר עכשיו לקנות, האם זה יתאים לתושבת החדשה וללוח שמתאים לתושבת החדשה, היום זה X58 הצ'יפסט, וראיתי שיצאו הרבה לוחות כאלה, אני שואל אם הלוחות האלה הם בגודל ATX רגיל כמו ה775 והמארז יתאים להם או לא? נ.ב. גם אם יתאים מבחינת הגודל, אני שואל אם מישהו יודע אם זה יתאים מכל הבחינות, למשל אולי מבחינת זרימת אויר ושאר הדברים יהיה צריך מארז אחר? תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-