עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshe dahann,

שלןם לפורום ברשותי מעבד מהסוג הנל כאשר אני מדליק את המחשב אחרי שכל היום הוא היה כבוי מד הטמפ מראה50 מעלות צלסיוס טמפ לוח מראה 35 לאחר שעת עבודה טמפ מעבד 70מעלות האים זה סביר? יש לציין שכל המאווררים עובדים

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by ^oz,

קניתי זיכרון של kingston ואחרי שקיבלתי אותו (מההזמנה) ראיתי שהצ'יפים שלו הם של hynix למרות שהזכרון של kingston בוודאות לפי מה שהבנתי הצ'יפים הם בדרך כלל של winbond ..יכול להיות שנדפקתי?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by אבי קורן,

האם כל הכרטיסים יכולים ליפעול ביחד

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by oriklo,

מישהו יכול לתת לי מאוורר למעבד intel core i5 2320? יש כל כך הרבה דגמים שאני מחפש ואני לא יודע מה מתאים. תודה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by AlterEgo,

רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי במשחקים לבamd athlon 64bit 3200+ לבין אותו אחד של 3500+?... האם ה300 שקל הנוספים (במקרה שלי) שווים את זה?.. כי אם לא, אני ממש מעדיף להשקיע ת'300 במשהו אחר..

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by the-f-master,

ראיתי שאקסון זה סוקט 771 וגם נהלם רשום שישתמש ב771 מה שאומר שזה אותו סוקט בעצם?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

שוטטתי היום בגלריה וראיתי באחד הפרוייקטים לוח של ASUS עם כניסה למולקס עליו. למה? http://www.hwzone.co.il/gallery/albun28/aal

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by nir1471,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD, עכשיו ראיתי באתר של ASUS בלוחות אם שהם FM2, שהם לא תומכים בווינדוס 7, האם הדבר נכון? להלן הקישור: http://www.asus.com/Static_WebPage/OS_Compatibi בברכת חג שמח, ניר

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by Animor,

שלום, כפי שאתם וודאי יודעים, אינטל הוציאה עכשיו סדרה חדשה של מעבדים. המעבד הכי חזק שם מסדרת i5, הוא i5-4440. אם אני משווה אותו למעבד שיש לי מלפני שנתיים, ה-i5-2500k, אני מתקשה להבין איפה השיפור הגדול. נכון, המעבד החדש חסכוני יותר בהספק ותומך ב-instruction set (שגם כך אינו בשימוש כיום). אבל איזה יתרון של ממש יש לו על המעבד שיש לי מבחינת ביצועים? הסתכלתי למשל בהשוואה כאן ואני מתקשה להבין את היתרון: גם אם ה-haswell מהיר יותר בממוצע, התדר הגבוה יותר של ה-2500 יפצה על כך, והביצועים צפויים להיות דומים. אשמח להסבר מה החידוש הגדול לאחר שנתיים, ואיזו סיבה יש למשל למישהו כמוני לשדרג את המעבד. תודה

10. אני מחפש זכרון 512MB DDR 400.

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  11. אז ככה לפני שנה וקצת קניתי מחשב חדש מksp : הדגם והכל מצורפים בתמונה, למחשב שלי יש רק 117 גיגה בכונן (עשיתי רק כונן אחד) רוצה להגיד בהרבה יותר לפחות עוד איזה 200 גי'גה ,אשמח לקנות אני מתל אביב ,דרום תל אביב. הייתי שמח לדעת איפה מחיר כדאי לקנות שאגיע למקום עם המחשב (הוא במסך מובנה ה1+1 ) ופשוט שבמקום יעשו לי את כל הפרוצדורה.

12. Started by Xardas,

המעבד שלי הוא AMD 3200+ 64 זיכרונות: kingston 512mb* 400mhz על תיזמונים 3-3-3-8 וכרגע זה נמצא על 2T, האם לשים אותו על 1T? כמה זה משנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  13. לחברי הפורום היקרים אני מעוניין בהמלצה לסטיק בודד של זיכרון pc3200 נפח 512 MB- עד 700 שח או באיזור הקרוב . הסטיק מיועד לoc הסטיק מיועד ל AMD64BIT - לוח - DFI LAN PARTY UT NF3 250GB או CHAINTECH ZNF3 250 GB או גירסה 2 עם קירור אקטיבי EPOX 8KDA3J תלוי איזה מחיר אני אקבל עליהם בתודה מראש לכל העוזרים. jingel

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by voial,

נראה לי שנשרף לי הלוח המחשב לא נדלק לי :\ ונסיתי להחליף ספק זה עדיין אותו דבר מאיפה אני יכול להשיג לוח שתומך ב am2 או 939 ושיש לו ddr 400 וכניסה לagp מה כבר לא מייצרים כאלה ? :\

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  15. אם יש מקום גם בארה"ב שאפשר לקנות אותו זה גם טוב. ומה בערך המחיר שלו? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=243&l4=0&model=942&modelmenu=1 תודה מראש.

16. Started by teapot,

שלום, אני קונה מחשב חדש, מבוסס Q6600. חסר לי רק לוח אם, תקציב, עד 750 שקל. אני לא מתכנן לשחק, זה מחשב שהשימוש העיקרי שלו זה גרפיקה. מה שחשוב לי זה שיתמוך במעבד, וב Raid. ותהיה בוא תמיכה לדור החדש של המעבדים יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  17. שלום יש לי מעבד 754 HAMMER (אם אני זוכר נכון) ולוח אם ASUS K8N שהוא ל AMD Athlon 64 Sempron האם זה פוגע לי בביצועים או בכלל פוגע, או שזה ממש לא משנה? ה Sempron פחות טוב לא? תודה

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  18. קניתי מעבד 1.7 ועכשיו באיזה משחק שהתקנתי כתוב שהמעבד הוא 1.2. אז רציתי לברר אם עבדו עליי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום ניכנסתי לאתר של אינטל וראיתי מעבד חדש למישתמש הביתי, את הדגם אני לא הכי הכי זוכר.. אבל אני זוכר שהוא תמך ב- 64 ביט. רציתי לדעת האם הוא חזק יותר ? וביכלל שמעתי שאינטל עכשיו עובדת על מעבד 128 ביט כדי לרסק את AMD האם זה נכון? מה אינטל מפתחת? אם אני קונה מחשב ואני אחד שלא אוהב AMD יש מעבד Intel שמשתווה לו או שעובד לצאת בקרוב ?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  20. http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz77re-75k.html

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  21. היי רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו? גם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את המעבד אם הוא עובד ב100% ,קראתי בפורום שיש אפשרות שמעבדים לא יעבדו 100% בעומסים שונים עקב OC שעשו להם והם קצת ניזוקו עקב מתחים מוגזמים, בקיצור אני רוצה להיות רגוע שהמעבד שלי מתפקד 100%. בתודה רוני

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. AMD דיווחה שהיא תוריד את מחיר ה-FX-70 בכמאה דולרים. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36194

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  23. לוח אם k8ns http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1167&products_id=6591 ויזכרון של מיקרון 3200 cas 3

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by trek227,

מתלבט האם לרכוש מעבד Q9550 שהוא מעבד עם 4 ליבות או ללכת על E8400 שיש לו רק 2 ליבות ושאלה נוספת כרגע בחרתי לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H האם הוא יתאים למעבד 4 ליבות שציינתי?

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by Stranger,

האם ההבדל בין המאשקין בלאק LEVEL 1 ל- LEVEL 2 הוא כל כך משמעותי? וכיצד הוא בא לידי ביטוי.... בהנחה שלא מתבצע OC!! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.