עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DarkFire,

מישהו יודע מתי יהיה זמין הסטיפינג החדש G0 של ה Q6600 בחנויות בבקשה ? אם כן תגידו איזה חנות בבקשה תודה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  2. בוקר טוב כולם, יש לי לוח של GIGABYTE 7N400L ומעבד AMD ATHLON 2500+ (אני מודע לבעייה של הלוח הזה) ליפני המעבד הנוכחי היה לי ATHLON XP 1600+ הטמפרטורה שלו היתה 56~ מעלות במנוחה ו 65~ מעלות במאמץ עכשיו עם ה 2500 הטמפרטורות משוגעות לגמרי במנוחה הוא על 64 ובמעמץ הוא עובר את ה 70 אני לא מבין את הקטע של זה זה נראה כאילו הוא ב OC אבל לא עשיתי לו שום OC הגוף קרור של יחסית בסדר ויש לו מאוורר 80 M הוא מרוח עם משחה טרמית כסופה יש לי איוורור טוב במארז וזה לא קשור כי כשהוא פתוח אז הטמפרטורה יורדת רק באיזה 2 מעלות אז בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by NaorYfrach,

הייתי רוצה קצת להרחיב את הידע במעבדים . מזה בכלל זיכרון מטמון ? מה ההבדל בין L1 לL2 בזיכרון מטמון ? האם 2 מעבדים לדוגמא: E2140 וE6750 אם ממהירים אותם לדוגמא כ"א ל3 ג'יגה הרץ האם יהיו אותם ביצועים ? שמתי לב שלAMD יש הרבה פחות זיכרון מטמות מאשר במעבדים של INTEL האם זה מה שעושה את ההבדל בביצועים ? תודה .

4. Started by snop,

שלום! רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם מספיק בשביל משתמש שמתכוון להשתמש במחשב בשביל: 1. גלישה באתרי אינטרנט. 2. צפייה בסרטונים באתר Youtube. 3. שימוש ב-Word. הנה הפרטים עליו שמצאתי באתר KSP : http://ksp.co.il/?uin=20235 ואולי מדיי פעם להוריד תוכניות/סרטים וצפייה בהם במחשב באיכות HD. האם זה מצריך רכישה כרטיס נפרד? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מתלבט הין ה- AMD 4800 שעולה 725 ש"ח לבין ה-E4300 שעולה 675 ש"ח ולבין ה-E4400 שעולה 806 ש"ח. כמה ההבדל בין המעבדים אכן שווה את ההבדל במחיר, האם יש הצדקה ואיזה הכי כדאי לקחת, כי אני ממש לחוץ בתקציב. התלבטות נוספת שאני לא בטוח שאני יצליח לגייס כסף אליה אבל בכל זאת זה בין ה- AMD 5200 שעולה 940 ש"ח לבין ה- E6320 שעולה 945 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים..

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by Parallel,

לפי ביקורות שראיתי הקינגסטון לא נופל מהקורסיר {אני מתכוון ל-xms כמובן}ואפילו בתיזמונים נמוכים מאוד {2-2-2-5} עבר אותו בחלק מהמקרים עכשיו השאלה היא : אם עדיף לקחת את הקינגסטון {יש איזה הבדל של 400 שקל ..אני קונה את זה מחו"ל}ואז אני אוכל לקנות Abit ic7-Max 3 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  7. זוכרים את משפחת ה-Gram המרשימה של היצרנית הקוריאנית? כעת תוכלו להשיג אותה גם עם דגמי ה-Kaby Lake-R לכתבה

8. שלום יש לי מעבד 3000+ חדש עם לוח של EPOX ותמיד ב CPU Z הוולט היה ככה 1.55 שככה זה גם בביוס! ופאתום אני שם לב שהמעבד קר יותר ב 5 מעלות והוולט מראה עכשיו 1.320 V! ולא נגעתי בכלום בביוס וזה נשאר שם 1.55 מה לעזעזל קורה כאן? בנתיים המערכת יציבה וקרה יותר אבל זה לא אמור להיות ככה לפי הבנתי.. המעבד צריך לקבל 1.5 ולא 1.3? יש מצב שהלוח נפגם? תודה!

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההאפשרויות הזמינות בארץ? ומה מהם טובות? אני מחפש משהו לOC...ומשחקים..

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  10. http://www.tomshardware.com/motherboard/20050103/socket_939-04.html

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  11. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill למישהו יש ניסיון איתם? לאיזה OC הם מסוגלים? נראה לי אולי הזכרונות הכי משתלמים היום ל-OC לא? יש דגם עדיף בטווח המחירים הזה?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by woodk1d,

הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו AMD phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by stlior,

איפה צריך להסתכל כשמחפשים FSB של CPU בתוכנה אוורסט?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  14. שלום רב לכולם ותודה מראש לעוזרים..... אני מעוניין לרכוש תרכיבים מעבד, לוח אם שמתאים למעבד וכמובן זיכרונות השימושים שלי הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל....חשוב מאוד שהלוח יתמוך באודיו 5.1.=המחשב מיועד לסטודנט ובנוסף לשימוש ביתי ומשרדי חשוב לי שיהיו ביקורות וחוות דעת והמלצות חיוביות על הרכיבים ושהם נותנים ביצועים ביחס למחיר ולתקציב וביחס לשימושים ולדרישות שלי התקציב הוא עד 1500ואם צריך יותר אז יותר וחשוב שהם יהיו זמינים באתר tms ואפילו קישורים יעזרו לי מאוד

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by Onn_the_levy,

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם מעבד ובזיכרון עד 1000 ש"ח, תקציב קצת קטן, אבל אין מה לעשות. כרטיס מסך יש לי (PCI-X). המחשב משמש בעיקר ל "עבודה משרדית", אך אני גם עובד עליו לעיתים קרובות עם פוטושופ, פרמייר, סוליד וורקס. עיינתי במפרטים הממולצים ובעוד כתבות באתר, ולא מצאתי מפרט שאני מצליח להינעל עליו, ולפי מה שהבנתי עדיף לי ללכת על אינטל (פוטושופ). אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה, און לוי. עריכה..: נזכרתי במשהוא דיי חשוב.. אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת....אבל אם קיים עדיין לוח אם עם חיבור IDE להרדיסק.. זה יהיה מאוד נחמד מפני שיש לי 3 הרדיסקים ואני לא רוצה כרגע לקנות חדש....

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום, אני מרכיב מפרט מחשב בכ- 2700 ש"ח (לא כולל מסך) מבוסס מעבד AMD 3800+ dual core . מה ההבדל בין שני לוחות האם הנ"ל של ASUS : M2NPV-VM או -MX ? האם אחד עדיף על רעיהו ? המחירים 506 ו-501 ש"ח ב- skypc ... תודה, דוד

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  17. אני לא מצליח להבין לבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום, אני כבר שאלתי שאלה דומה בתוך דיון בפורום מפרטים אבל חשבתי אולי להעלות אותה כאן כי פה הדגש בין השאר הוא על לוחות אם. אני מחפש לוח אם במחיר המינימילי שמסוגל לספק תאימות ל - SATA3 וכ.מסך מובנה. אשמח לסיוע. (AMD או אינטל) תודה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by jacobra,

האם ההבדל היחיד בין ה-945P-S3 ל-965P-S3 הוא בזה ש-965 תומך בליבות מרובות? ועוד משהו, מה ההבדל בין ה-S3 ל-S2?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by mb74ever,

כרגע יש לי סמסונג 333MHZ 256MB מעבד athlonXP 2000+ לוח GA7VAXP אני רוצה לרכוש עוד זכרון.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עוד 256 מגה יספיקו? כלומר 512 מגה זה יהיה אופטימלי לשימוש איטרנטי תוכנות בסיסיות וקצת משחקים? או שאם אקנה עוד 512 מגה ואז יהיה לי סה"כ 768 מגה - האם פה ההבדל ביצועים יהיה גדול יותר, האם בימינו הזכרון ינוצל בכלל עד סופו? שאלה נוספת היא האם כדאי למכור את הזכרון סמסונג ב200 ש"ח ופשוט לרכוש סטיק אחד של 512MB adata במקום 256? אולי קצת סיבכתי פה בשאלות הנה 3 אופציות אפשריות 1. להוסיף לסמסונג 256MB הקיים עוד 256MB ADATA = ביחד 512 מגה. 2. להוסיף עוד 512 ADATA לסמסונג הקיים (במטרה ויש ניצול של הזכרון בד"כ) = ביחד 768 מגה. 3. למכור את הסמסונג ב200 ולקנות 512MB ada…

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  21. ואםכן מה אני אמור לעשות ??? הטמפרטורה היא 60!!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  22. 1.ניתן להגדיל קצת מהירות מעבד דרך לוח אם מלבד וחוץ מאפשרות ה- OC. ניתן לעשות זאת רק בלוח אם Z ולא H ? 2 מה זה חיבור DisplayPort ?לוח אם שכולל אותו הוא יותר עדיף? 3. יש לוח אם שתומך בחיבור ssd בתקן m.2 sata express ,ויש לוח שלאאא. מדוע אם בכלל החיבור הזה הוא יתרון משמעותי? מהו ולמה משמש?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Delapro,

זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14670 מול שניים כאלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_1283_1917&products_id=13835 ? ועוד דבר, התקשרתי עכשיו לחנות אחת ואמרתי שאני רוצה לגנות לוח אם של ג'יגהבייט והם אומרים לי שכדאי לקנות של MSI כי הוא יותר טוב באותו מחיר בכללי לא ספציפית, מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.