מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי משפר את המשחב שלוו, כעת יש לו מעבד amd 3200+ עם 2GB ראם DDR1 וכרטסי מסך 8800GT, כלורמ הוא עכשיו רק צריך לשפר את המעבד שלו, אז האם לקנות מעבד AMD2 והלוח שלו הוא ECS K8 939.kn1 sli lite אז האם לקנות מעבד AMD DUAL CORE או להחליף ללוח שיתמוך בintel core 2 duo ולקנות של אינטל ? (חשוב לציין שהלוח יהיה חייב לתמוך בDDR1) תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות , מה ייתן לי התקנה של הדרייור ACHI ? ואיך מתקינים אותו? אני מנסה להתקין INTEL STORAGE MANAGER ללא הצלחה , איך אמורים להתקין אותו?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
זה 2 מעבדי כפולי ליבה "מודבקים"
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב החדש שלי זיכרונות מסוג: CORSAIR TWIN2X2048 6400 C4 DDR2 2GB (1GBX2)800MHZ CL4-4-4-12 כאשר נכנסתי לתוכנת CPUZ הוא הציג לי את הזכרונות עם CL 5 (מצורפת תמונה). מישהו יכול לומר לי למה ומדוע? יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-X38-DQ6. תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי 2GB של GSKILL ולוח אם של ASUS P5E SLI שמתי את הזכרונות בסלוטים 3+4 ולא ב-1+2 האם זה משנה? זה יכול לכרום לבעיות?
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק תאימות של זכרונות ללוח מסויים אני מתלבט בין שני לוחות GA-P35-DQ6 GA-P35-DS3P אבל הלוחות הן לא השאלה { 99% אני לוקח את השני } לשני הלוחות יש טבלת תאימות של זיכרונות אשר מוצגות האתר של GIGABYTE השאלה שלי היא מה מסמל הטור האחרון מימין עם הספרות 2 ו4 האם אין אפשרות לשים יותר מ 2 GB בלוח במהירות של 1066 { שוב כנראה שאני אלך על 800 אבל השאלה היא ספציפית לזכרונות הנ"ל של החברה הנ"ל } http://www.giga-byte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-dq6.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג מחשב כשאני לא יודע איזה רכיבים מותקנים בו. יש איזה תוכנה שמדווחת על זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך זיכרון של אני צריך לדעת עם זה מתאים לוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2416&products_id=16976 ולוח אם זה Gigabyte GA-8SQ800 בבקשה מהר
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
הבנתי שהם היו אמורים לצאת השבוע... אז הייתה את התערוכה בוורשה, ונראה טוב. מתי נזכה לראות את ה-Phenom X4 למכירה בארץ? :<
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב מאייבורי ( כן כן לא הייתה לי ברירה זה או מחשב חדש או מחשב OLD SKOL 2.4) אז המפרט E6750 MSI P35 NEO 1GIG KINGSTON 667MHZ 8500GT 512 תאמת בנתיים אני דיי מרוצה הכרטיס מסך אומנם דיי חלש אבל אני מאמין שאני ישדרג אותו בקרוב ל 88GT עכשיו המטרה שלי לשדרג את הזכרון ש ממה שראיתי הוא לא מספיק כבר כי אני ניסיתי לשחק ב ניד פור ספיד אומנם סוחב על הגדרות הכי גבוהות אבל תופס זכרון כמעט את כל הגיגה שלא נדבר על כריסיס שאני חושב שזכרון 2 גיגה יעזור לי קצת אז תביאו לי המלצות על 2גיגה עד 400-500 שקל , לא מתכנן OC תודה (:
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כרטיס מסך חזק (כזה שעולה 1500 ש"ח~) יגרום למשחק לעלות מהר יותר? וגם כאשר המשחק עלה מה יגרום לזמן לטעינת השלבים להתקצר? האם זה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר חזק? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם בפורמט mATX עבור מחשב HTPC. האם כדאי לחכות ללוח אם או לקנות אחד פשוט יותר עם כרטיס מסך? המטרה בעיקר לניגון סרטים במגוון הפורמטים הקיימים (כולל HD) + אולי משחקים פשוטים לילדים מעל מסך ה- LCD אליו יהיה מחובר המחשב. תודה. קישור ללוח האם http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש , אבל הדיסקים הקשיחים שיש לי כרגע יעברו אליו , כך שיכול לקרות מצב של המון התנגשויות של דרייברים בעקבות המעבר הזה . אבל אחרי שראיתי את השאלה והתשובה ל - "איך אפשר להחליף לוח אם מבלי להתקין מחדש Windows?" בדיון הנעוץ בפורום הבנתי שלא יקרה לי מצב של התנגשויות של כל מיני דרייברים (במקרה שלי - סוג של מעבד חדש / לוח אם / כרטיס מסך וזכרונות ) אם אני אעשה את מה שרשום שם אבל רציתי להיות בטוח מה לעשות , משום שבתשובה מצויין מקרה שבו מחליפים רק לוח אם (או גם כרטיס מסך) אבל אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה שלי , שיש לי כמה דברים חדשים ולא רק לוח אם וכרטיס מסך . אני אשמח אם תוכלו לומר לי מה במנהל ההתקנים אני אצתרך להסיר , או איזה דרייברים בהוספה /…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלומות, אנוכי צריך שילוש(מעבד+לוח+זיכרונות) חדש. הכל התחיל מרצוני להתחיל להקליט ולערוך מוזיקה כמו שצריך, מה שדורש כמובן התעסקות בתוכנות כגון Cubase. אמרו לי חכמים ממני כי כדאי לי לשדרג את השילוש הנוכחי שלי. כמובן שאני גם "גיימר" ולכן שילוש חדש יעזור לי גם בנושא זה. השילוש הנוכחי שלי: Intel Pentium 4 Northwood C 2800Mhz MSI 875P Neo A-DATA 512Mb DDR 400 * 2 תקציב? כמה שיותר נמוך וכמה שיותר טוב... כלומר, אני מחפש כאן את היחס עלות/ביצועים הטוב ביותר... אני כבר איזה שנתיים לא מתעניין בכל הקטע של חומרה, ולכן אינני כ"כ יודע מה הם סדרי גודל המחירים של היום, אבל ראיתי(אם אינני טועה) שמוכרים מעבדים ממש טובים באיזה 500 ש"ח... אז התקציב יהיה, נראה לי, בסביבות ה1500, אולי עד 2000... …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://img160.imageshack.us/my.php?image=95502538pl5.jpg 1. אוקי תראו מה מטמפרטורה של המעבד שלי פה 1, 2 או 3? 2. האם זה בסדר יחסות לקירור סטוק במנוחה? 3. כדאי לעשות OC או לחכות לטוניק ואז לעשות OC? 4. יש כאן תמונה מהאתר http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/q6600/cpu-2402.png ובCORE SPEED רשום שם 2400 ואצלי בCPU-Z רק 1600 ובמכפלה רשום של X9 ואצלי X6... מה זה אומר? המעבד שצולם באתר עם OC? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
צריך שיהיה מינמום יצאת IDE אחת אפשר שתיים זה יהיה מצוין יצאת PCI-E ושיהיה תמיכה בסוקט 775 (Pentium D) בקשה שיתמוך בOC שתהיה תמיכה בדואל צ'אנל אם אפשר שלא יהיה MICRO ATX זכרונות עד 667Mhz תודה לעוזרים! ;D[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 20:35:53 מה אתם אומרים על זה:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2564&ProductName=GA-945GM-S2 סה"כ נראה טוב
-
- 13 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס P4S800 שעליו יש 3 סלוטים לזכרונות. כרגע מה שיש לי בפועל הוא ככה: סטיק של 512 ו2 של 256 = 1GB סה"כ. אני רוצה לשים 2GB, כלומר 2 סטיקים של .1GB השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך בקונפיגורציה הזו? צירפתי תמונה מהספר של הלוח ששם יש הסבר, רק לא הבנתי סעיף אחד שם - מז"א PC3200 with 32 DDR שהוא תומך רק עד סטיק 1? כי מצד שני רשום שם שהוא תומך ב3200 עד 2 סטיקים. אני רוצה להתקין Corsair CMX1024-3200C2PT 400MHZ - שניים כאלו, האם יעבדו ביחד ללא בעיות? וזה הסעיף שאני לא ממש הבנתי:
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב E6750 או של AMD 6400X2 יש הבדל של 100 שקל וגם השני בא בלי קירור בכל מקרה איזה מהם?
-
- 4 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה ברשותי הלוח הנ"ל, והוא נדפק. העניין הוא, שאני אצתרך מישהו שיהיה מוכן, שאחבר אל הלוח שלו את הHD שלי, כדי שאוכל להעלות את מע' ההפעלה, ולמחוק שם מס' דברים, וכך לאפשר הפעלה של הווינדוז על כל לוח אחר.. אני גר בירושלים, אך אוכל גם להגיע לאיזור המרכז.. יצירת קשר: 0522866280 perrynir@gmail.com בתודה מראש, ניר פרי.
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית? ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור תודה!
-
- 8 תגובות
- 445 צפיות
-