מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות מחשב ורציתי לדעת מה יותר שווה מבחינת בצועים AMD או INTEl באותו סדר גודל של מעבד
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי מחצי ג'יגה לג'יגה ואני לא יודע מה אני יכול לשים על הלוח אם שלי הנה השם שלו Intel Eatonville D915GEV והזכרונות שיש לי עכשיו למרבה הצער הם SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוציא את הסטיק הזה ולשים שם 1 ג'יגה כתוב לי באוורסט שיש לי 4 סלוטים לDDR2 אבל יש לי עכשיו SDRAM DDR2 רציתי לדעת אם אני יכול לשים שם DDR2 רגיל ואם אני יכול לקנות ג'יגה דואל ג'אנל ועד איזו מהירות? כאילו 533,667.... כמה? אחד מאלו אני כנראה הולך לקנות אם אוכל דואל ג'אנל (נוטה לכיוון הOCZ אבל אתם יותר מבינים....) OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 …
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
נראה שכל קפיצה מעבר ל325 fsb אני לא עושה BOOT מה קורה פה ? מסכנים בעלי הפנרין והלוח הזה..... שילוב לא מוצלח
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב ממש בקרוב בעיקר למשחקים הכי כבדים שיש, צפיה בסרי HD ועיבוד תמונות בתוכנות גרפיקה שונות. הגעתי למסקנה שעדיף לרכוש איתו את הויסטה 64 ביט (אני מקווה שה- 64 ביט היא בחירה טובה ושלא יהיו לי תקלות...). האם 4GB של זכרון ישפר משמעותית את הביצועים לעומת 2GB? אין לי בעיה להוסיף את ההבדל במחיר גם אם ההבדל בביצועים יהיה קטן מההבדל במחיר, השאלה עד כמה השיפור יהיה משמעותי אם בכלל?
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הלוחות שאני משווה הם הטובים ביותר לפי הקריטריונים הבאים:? אני מחפש לוח אם אשר יכיל כרטיס מסך OB עם DVI או HDMI , משחקים ברמה נמוכה, יותר לשימוש סרטים. לוח אשר מבחינת ביצועים בברירת מחדל יהיה חזק וגם עם OVERCLOCK יהיה יותר חזק מהמתחרים האחרים עם הכרטיס מסך OB. חייב להכיל כרטיס מסך מחברות ATI או NVIDIA. תודה.
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם לוח האם INFINITY NF4 ULTRA מתאים לזכרון DDR II 533?? וכמה זכרונות אני יכול להכניס שם? (2 3 או 4?)
-
- 17 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. תשמעו, אני רוצה לקנות מחשב בקרוב.. תכננתי על e6550/e6750 ו 8800gt .. עכשיו לא נשאר לי הרבה בתקציב אז הייתי רוצה לקצץ איפה שאפשר אז רק רציתי לדעת.. מה באמת ההבדלים בין ה p31 ל p35 אני יודע שזה צ'יפסט חדש אבל עדיין אני רוצה לדעת האם זה בכלל ישפיע עליי?! ואם זה עד כדי כך הבדל גדול אז אני ינסה להשיג עוד כסף ולקחת את ה35 .. רק תגידו תודה למי שעוזר!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם עולים 990 שקל בKSP זה כלום כסף ל4G לא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4743 יש גם את אלו: G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 עולים בנועה 975 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9206 הם מיועדים למחשב חדש Q6600 P35 8800GT האם הם טובים? יש הצעות אחרות לזיכרונות 4G? התקציב הוא עד 900 שקל בערך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר אז אם יש בפחות אני ישמח לשמוע תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
-
כמה Mhz? וזה DDR2? לא ממש הבנתי ממה שכתוב שם... תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי חברס היום התקנתי עוד שני גיגה נוספים במחשב שלי כך שיש לי 4gb זיכרון , כשנכנסתי ל everst שמתי לב שהוא מודיע לי שיש לי "רק" 3584 מתוך 4000 למישהו יש מושג לאן "אבד" חצי גיגה ? תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי לקוח על. כך אני קורא למי שלא צריך מחשב מזכירה. בעייה: הוא עובד עם כל תוכנות התלת מימד המובילות בשוק כולל CAD למיניהם, 3DSMAX ועוד מיליון נוספות לעיצוב תלת מימדי. כבר הבנו שהוא צריך QUADRO אבל השאלה שלו היא: השאלה: "מכל הנתונים שקראתי מהחברה ברור כי יש השפעת תוכנה ודרייברים על אופן התצוגה הסטטית ותצוגת הרינדור. של הQUADRO. מי אחראי על הטיפול בנפח הנתונים הגבוה של הרינדור + העבודה הגרפית השוטפת? איך מצמצמים את זמן הרנדור? רינדור של שעה זו בעייה בעבודה!!! מדובר ביצוע 9 פעולות ביום עבודה רגיל...". (יש לו כרגע 6600GT ו P4 3.0) מה תפקידו של כל חלק במחשב על העיבוד ? יש איזה אתר טוב שמסביר את זה שמישהו מכיר או יכול להסביר לבדו במקצועיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. מצאתי את הדרייברים המעודכנים של הלוח אם שלי באתר החברה,הורדתי אותם. רק אני רוצה לדעת, איך מסירים את הדרייברים הישנים בצורה הטובה ביותר? (כולל גם דרייברים לכ.קול מובנה)
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם צ'יפסט p965 תומך במעבד e6420 -? בכלליות אשמח לדעת לפי מה יודעים כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על זכרונות טובים ככל הניתן עד 500 ש"ח עבור Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L (למיטב הבנתי כדאי זכרונות עם באס 800Mhz) ,תודה !
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נישרף לי המחשב הקודם כרגע אין לי הרבה כסף .. צריך לוח אם מעבד וזיכרונות עד 1500 שקל ....לא צריך משהו מפציץ הדרישה היחידה שהלוח אם יכלול כרטיס מסך נורמלי כי כרגע יש לי fx5200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
הבנאדם שאני הולך לקנות ממנו תמחשב אופן בטוח אמר לאבא שלי שאינטל יותר טובים בלוחות אם מאשר ג'יגהבייט לי לפחות שASUS וABIT יותר טובים מאינטל בלוחות אם. אשמח מאוד אם תגידו לי למה אינטל פחות טובה מהם בלוחות אם ולמה. דרך אגב אני אקח P35 DS3 או P35 DS3L.
-
- 20 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בקיצור צריך מידע על שני לוחות אם המידע צריך ליכלול האם בלוחות קיימות אפשרויות OC , האם הכרטיס מסך המובנה בסדר מיבחינת הכרטיסים המובנים של INTEL,האם על הלוחות קיימת אפשרות DC ,אבל הכי חשוב שהלוחות יהיו עם אפשרויות OC לא להציע לוחות אחרים ביגלל שאני מעוניין בלוח של PALIT. אפשרות ראשונה Palit N73PV Conroe Support N73PV מחיר 345 שקל אפשרות שניה Palit P35A Conroe Support P35A מחיר 456 שקל 2 הלוחות מי TMS.CO.IL רק שהם אפשר ליקנות עם מישהו ימצא ביותר זול אני ישמח תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 ולסידרה החדשה של אינטל הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR2 ו DDR1 * מומלץ שהיה לו קירור עם צינורות קירור * מומלץ שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד900 שקל * תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה גודל ההשפעה על הביצועים שיש לזכרונות DDR2 במהירות 1066 מול 800, כאשר מדובר על מעבד Q6600 שעובד בבאס של 1066Mhz כי מבחינת מחיר יש הבדל של פי 2 בערך (2 גיגה זיכרון של 1066 עולים קרוב ל1000 שקל, בעוד ש2 גיגה של 800 אפשר להשיג ב500 שקל) תודה !
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי הוא- D920 P5WD2-E גירסאת הפרימיום עם ציפסט 975, נותן לי אופציית אוברקלוק מטורפת. 4 סטיקים של 512 DDR2 800MHZ מתוכם 2 של G.SKILL עם קירור ו2 קינגסטון שתיהם CL5. כ.מ 7600GT עכשיו המעבד מחזיק בלי תקיעות את סרטי הבלו ריי ב720P אז אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד. עכשיו השאלה אם אני ישדרג לויסטה אולי עד 4 גיגה? או ש2 יעשו את העבודה גם בויסטה? עכשיו אני צריך קירורים שישתיקו את המחשב כי כיום הוא רועש ואני צריך פתרונות לזה. לא משחק משחקים בכלל!!! רק אינטרנט, מוזיקה וHD. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשלש את המחשב ואני מתלבט בין המעבדים E4500 לבין E6550 העבודה העיקרית שלי עם המחשב הולכת להיות שימוש בכמה מכונות וירטואליות של מערכות הפעלה באותו זמן. אשמח לתגובות ולהצעות נוספות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום !! מבקש עזרה בקשר ללוח אם של ASUS ומעבד של AMD - כמה שנים יש אחריות עלייהם , והאם כל חנות מספקת את אותם שנות אחריות? והאם לוח אם או המעבד נישרפו עדיין תופס האחריות??? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-