עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם עד כמה משמעותי ההבדל בין שימוש בלוח אם של פוג'יטסו במחשב מותג מבחינת אמינות וביצועים על הרכבת מחשב בהתאמה אישית? ללא קשר למחיר יקר יותר או זול יותר. זה הלוח אם: http://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-D3162-B.pdf זה המחשב: http://www.buzzshops.co.il/upload/PDF/p910(1).pdf תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  2. אהלן. יש ברשותי מחשב בן כמה שנים הכולל לוח אם Asus P4S800-MX. 2 זיכרונות של 512 מגה, PC3200. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למשהו גבוה יותר (למשל 2 זיכרונות של 1GB, או 2 של 2GB...). לקחתי מחבר כמה זיכרונות במטרה לבדוק אם הלוח אם שלי יכול לעבוד איתם - 1GB PC2100 CL2.5 - לא הריץ. 1GB PC1600 CL2 - לא הריץ. 2GB PC2100 CL2.5 - לא הריץ. (כאשר אני מדליק את המחשב עם הזיכרונות הללו - מצפצף מלא ולא מציג כלום על המסך). איפה הבעיה פה? האם הלוח אם שלי לא תואם לזיכרונות של 1GB ומעלה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by yoel47,

שלום, יש לי את המעבד של אינטל E6550 ללא OC, רציתי לדעת אם הוא מגביל את הכרטיס מסך SAPPHIRE 4830. ולאיזה מעבד הוא משתווה בחדשים? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. אני מחפש את אחד הלוחות האלה , הם לא רשומים ב ZAP או אפילו בחיפוש ב GOOGLE , מישהו אמר שיש ב KSP אבל מה שיש להם באתר זה AW8D....

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by Chronick,

http://www.theinquirer.net/?article=23845 AMD עומדת לייצר SEMPRONS על בסיס 64BIT בסוקט 754 דגמים: 2600+, 2800+, 3000+,3100+,3300+ כל לוח אם לסוקט 754 יתאים לאחר עידקון ביוס. המעבדים יתמכו בטכנולוגיה COOL AND QUIET בסוף המאמר מוזכרים INTEL שמתכננים להוציא CELERONS שיתמכו ב64BIT גם...

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. שלום, קראתי כתבה כלשהי בידיעות אחרונות [אוכל לחפש את הקישור, אם יש] שבה פורסם כי אינטל ישווקו במרץ [חודש הבא] מעבדים "חדשים", שכיום משמשים שרתים [8 ליבות] למחשבים ביתיים. אני מודע לכך שניתן להתקין מעבדים כאלה כבר היום על מחשב ביתי אבל זה לא יזיז לשוק המעבדים כפי שציינתי כי זו קנייה אישית. האם אתם חושבים ששיווק זה יוריד את המחיר של המעבד i7? [עומד על כ-1300 שקלים ל-920] האם שווה לחכות עד מרץ או שלדעתכם לא יהיה שינוי ושווה לקנות כבר עכשיו? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by shay820,

שלום לכולם האם ניתן בלוח זה להתקין כרטיס מסך חיצוני שיעבוד ביחד עם הכרטיס שנמצא בלוח? תודה רבה שי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  8. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2292&ProductName=GA-8I945GMMFY-RH http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5929

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. עשיתי עדכון BIOS ל F11 7VRXP ונוספה לי עוד אופציה מה היא עושה? זה האופציה: chipset features setup----->dram drive strength (reg (f0 rx6c) 7:6) rx6c) 5:4)

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. מה עדיף ה CORSAIR CAS LATENCY 2/PT שאילו הזכרונות החלשים של קורסאייר, או הג'ייל אולטרה? (אני מדבר על זכרונות 400 מגה הרץ, וכמובן שדי די אר ) או שיש משהו יותר טוב שניתן למצוא בפחות מחיר\אותו מחיר (שזה 700 שקל) לאובר קלוק, וכן, השאלה היא בנוגע לאובר קלוק. ולא להעלות את המחיר מעל ל 800 אם יש יותר טובים, אני מבקש, באמת שאי אפשר. אחרי שמציאים את ההצעה אז- תגידו לי אם הזכרונות שהצעתם+אס קיי 7 עם מאוורר דלתא 5800 RPM ודחיסת אוויר חזקה+8RDA3 +מעבד AXP 2700+ לאיזו מהירות זה אמור להגיע באובר קלוק הכי מירבית. בתודה ג'י !

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by efi1924,

שלום יש לי לוח אם בדגם MAXIMUS VIII HERO Z170 לא אוכל לעבור לחלונות 11. בבדיקה חומרה של מיקרוסופט אומר שמעבד לא ניתמך וגם אין לי בלוח אם TPM 2.0 מובנה. וגם לא יכול להחליף מעבד יותר גבוהה וחדש שמתאים ללוח אם שלי וגם חלונות 11. אני בדקתי בחיפוש גוגל מעבד חדש דגם יותר גבוה . ולא קיים מעבד חדש יותר שמתאים ללוח אם שלי. אני חשבתי לימכור רק לוח אם ומעבד וזיכרון. אבל יש בעיה. בלוח אם בזיכרון נישמר רישיון Windows 10 Pro שלי. אני לא רוצה לימכור למישהו אחר ויתקין בבית שלו על הרישיון שלי. איך מחליפים בזיכרון בלוח אם רישיון Win 10 Pro אחר? מישהו יכול לתת לי מספר רישיון Win 10 Pro אחר ולהחליף מספר רישיון בזיכרון. ככה בלוח אם לא נישמר רישיון מקורי שלי…

12. המאפיין - הכוונה המאפיין בלוח פשוט יש לי מעבדי 478, אני מחפש אולי למצוא לוח שאפשר לחבר אליו 2 מעבדים... לכן אני צריך את המאפיין הזה בשביל לחפש באינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by callMeAl,

אני עושה סדרת השוואות לקראת רכישה ועברתי על כל כמה חנויות בישראל. בחרתי בזיכרון הזה כמופיע ברשימת הנבדקים של לוח האם בו בחרתי ומאחר ולא מצאתי בארץ, בדקתי באמזון. http://www.amazon.com/gp/product/B002EJ2P2G/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1WZFB4XYMQWFD1A9P28C&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 ה- 2X4G במחיר הזה + משלוח של כ-$20, זה יוצא שקול למחיר הכי זול בארץ עם ביצועים טיפה טובים יותר ואחריות לכל החיים. יש למישהו נסיון עם הזיכרון הזה בפרט או החברה בכלל?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! רכשתי לוח אם של asus rampage 2 gene בלוח יש יציאה אופטית וניסיתי לחבר אליו כבל קוקסיאלי קצת בלחץ והוא לא נכנס האם גרמתי לנזק כלשהו... ???

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by LCD,

אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב חדש ואבא שלי נוסע השבוע להונג קונג אז החלטתי להביא משם כמה חלקים: לוח: אני מתלבט בין 2 הלוחות החדשים של MSI ושל DFI עם ה-NF4-ultra וזיכרון אני מתלבט בין TCCD של OCZ או כל חברה אחרת לבין ה-VX החדש של OCZ... איזה לוח וזיכרון עדיף והאם יש סיכוי שהלוחות האלה כבר יהיו למכירה שם(בהונג קונג...)? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by eliemail,

היי מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-P31-DS3L והאם ההבדל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל עקרוני בהרכב הליבה עצמה כלומר בטכנולוגיה שהליבה בנויה בה בין מעבד רגיל של אינטל לבין מעבדי extreme של אינטל חוץ מיוכולות הOC וממהירות השעון שלו?? בקיצור אם אני עושה OC למעבד רגיל של אינטל מאותו סדרה של המעבד EX ומגיע לאותה מהירות שעון ויש להם אותו cache memory האם הגעתי לאותם ביצועים?? בתודה עידו

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  18. אהלן חברים, אני רוצה לבנות לי מחשב SFF עם כ.מסך 4870 האם יש לוח mATX שיתאים למטרהעד 650 שקלים בארץ הקודש?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, אני מחפש לוח+זכרון תואמים ל P4 2.4 נורטווד בסוקט 478. תודה מראש, אסף.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by SN מחשבים,

במדריך "מעבדים,לוחות אם וזכרונות" היה "המדריך לקניית מעבד" שהיה רשום את כל סוגי המעבדים הנפוצים של AMD ואינטל וגם את כל המפרט הטכני שלהם תדרים L2 , ליבה וכו'...מישהו יודע איפה זה ? אם הורידו את זה ? אני פשוט צריך את זה דחוף , תודה.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by Xeiss,

היי יש לי לוח אם MSI X58 PRO-E. כרגע יש לי 3 סטיקים של 1GB חברת Geil, מהירות 1333Mhz ב Triple Channel. הייתי רוצה לדעת עם אני יכול לשים Dual Channel: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..112..103..786.&list=1&sort=3&glist=1&uin=14024&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2 סטיקים של 4GB כל אחד, חברה Corsair, מהירות 1600Mhz. האם זה יעבוד לי? ואם כן, עדיף Corsair או Kingston? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by hen1235,

אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  23. שלום! קיבלתי את המחשב שהזמנתי ואני רוצה לדעת אם לא רימו אותי, ושמו לי חלקים שונים ממה שאני ביקשתי. אז איך אני בודק זאת? תודה לעונים. מנהלים אני לא יודע לאיזה פורום זה שייך, אז אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה...תודה.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  24. המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by rap_tr,

המערכת שיש לי : כמו שרואים,יש לי 2.5GB, מחולק ל-2 סטיקים,האחד 2GB והשני 512 הראשון: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5637 המחשב לא עובד חלק,יש הרבה תקיעות ודברים פשוטים כמו פתיחת פיירפוקס יכולים להאט את המחשב בצורה משמעותית השאלה שלי, זה שהכרטיסים שונים(נפח,חברה ואיכות אני מניח) איכות הביצועים נפגעת? כדאי להוריד את הכרטיס של ה512 ולהשאיר רק 2GB? אולי כדאי להוסיף זכרון זהה ל-2GB? או שפשוט המחשב(מבחינת מעבד,לוח) חלש מדי לסחוב WIN7?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.