עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shura,

אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by nirperry,

שלום לכולם, יש ברשותי: מעבד: PHENOM II 720 BE זיכרונות: OCZ GOLD DDR3 1600MHz. לוח אם: DFI Lanparty JR 790GX M3H5 הזיכרונות חדשים והמעבד משומש קלות. הרצתי MEMTEST ו PRIME 95 במשך חצי יממה ובשניהם היו ERRORS!! שאלותיי הן: 1. האם מדובר בבאג בתוכנות/גירסאות לא טובות? אם כן, אילו גירסאות יציבות/בטוחות ישנן?? האם עדיפות תוכנות אחרות? 2. האם מבחני המאמץ באמת מעידים על פגם בחומרה, או שהן מיותרות? בשימוש אינטרנטי, המחשב עובד כראוי. המון תודה לכל העוזרים!! (אשמח לעזרה דחופה..)

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by idan,

יש לי זכרון מאפן שקיבלתי של 256 DDR 266Mhz אני רוצה לשדרג ל512 איזה זכרון הכי מומלץ.... תודה מראש עידן

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by RoyShefy,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2329 לפי מה שאני הבנתי זה לא יותר מזכרונות VALUE. זה יהיה גל מעולה של מכירות אם זה יתחיל לצאת בכמוס מסחרית גדולה. הם נוצרו בשבוע ה7 של 2005.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by .AloN,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט, וראיתי פה שמוכרים מעבדים מזויפים אז קצת נבהלתי ורציתי לדעת אם יש איזשהו תוכנה שיכולה להגיד לי אם המעבד (AMD) הזכרונות והכרטיס מסך מקוריים ועל כמה הם באמת עובדים ? תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. הי. ממש לקראת רכישה (בלי נדר) אחרי שבילבלתי כאן את המח די הרבה... שאלה שנותרה לי לא פתורה היא המלחמה בין זמן שעון לתזמון של הזכרונות - אז מה יותר חשוב? (שרטוט 3D, גרפיקה) למשל זכרון כמו זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium OCZ2409K מול כרטיס כמו זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK אשמח לשמוע דעות... כמוכן - האם יש סיבה לבחור חברות מסוימות ולא אחרות (בשיקלול המחיר כמובן) ואם כן - אילו כדאי ומאילו כדאי להמנע?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב עם 4 ג'יגה של זיכרון פנימי המורכב משני סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. רציתי לדעת האם ניתן לנוסיף עוד סטיק של 4 ג'יגה מבלי לפגוע בצורה כלשהי במערכת? אם יש לכם המלצות לסטיקים טובים של 4 ג'יגה אני אשמח. תודה,

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  8. שלום, כרגע יש לי מעבד E2200 ולוח אם P5KPL-CM ואני מעוניין לשרדג את המעבד והכרטיס מסך. יש לי גם 1 GB זכרון של קינגסטון ואני מעוניין להרחיב גם את הזכרון. התקציב הוא 2000 שקל. תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  9. שמעתי שיש מן מפצל כזה שנקרא hl או hd משהו כזה, שמולבש על הלוח אם ואפשר להרכיב עליו שני מעבדים. יכול להיות שיש כזה דבר, או שזה סתם שטויות? תודה

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by shaithebest,

זה מבלבל אותי.... בין 400 שקל ל450 שקל למעבד שהוא רק 1.6 GHZ? זה אומנם CORE 2 DOU אבל זה אותו מהירות כמו מחשב נייד סלרון שפעם היה לי יכול להיות שזה כיום אחד המעבדים הזולים בשוק לפנטיום 4? מעבד כזה יתאים לילדה בת 14 (אחותי) שהמחשב נועד רק לגלישה באינטרנט ושטויות בסגנון? רוצה לשלב את המעבד הזה עם הלוח :Asus P5L-VM 1394 ועם כמה זכרונות שזרוקים לי בבית מה שמציק לי זה מארז והאוורור שלו וספק כוח שבדברים האלה אני חדש לגמרי ולא מבין כלום חייב עזרה הילדה רוצה מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  11. חברה שלי קנתה מחשב חדש I3540 4 GB DDR3 1333 GIGABYTE H55-UD2H דיי סטנדרטי אבל אמור לעבוד טוב שנינו עובדים על תוכנות של ADOBE לי יש E8400 הוספתי לא מזמן 8 GB אבל גם לפניי שהוספתי משום מה המחשב שלי עובד יותר חלק מאצלה האם יכול להיות ? לי יש WIN7 64 BIT ULTIMATE לה יש win7 enterprise 64bit

12. אני רוצה להוסיף עוד 2G זיכרון במחשב החדש שלי >> כרגע יש לי כבר 2G האם זה יראה לי >> או ישתמש רק ב 3G זיכרון? ביגלל מערכת ההפעלה XP ? ואם כן >>> איך אפשר ליבדוק היום! שכל ה 4G תקינים? THX

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. בבקשה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=720 אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים ביניהם במילים יותר משוטות זה יהיה אחלה .... תודה

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  14. חשבתי במקור על הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 אבל החלטתי שעדיף לוח שיתמוך ב- DDR3 (לחסוך שדרוג). אם יש לוח שבא גם עם תמיכה לFW ,RAID ו- eSATA II זה מבורך. תודה, הריפר

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  15. שלום, אני יודע שהלוח תומך ב SPDIF לפי המפרט שלו אבל כשאני מסתכל על החיבורים מאחורה לא ראיתי את היציאה הזאת. האם הוא מגיע עם חיבור כזה או שאני אצטרך לקנות במיוחד? אם כן איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה? תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  16. תראו דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז דיברתי איתו על זה שכדאי לו לקחת amd כי זה יותר זול ויותר משתלם. אז הוא אמר שהוא ישאל בעבודה שלו אם כדאי (יש שם אנשים שמבינים) אז הוא חזר אליי ואמר לי שהם עשו ניסוי עם מעבדים של אינטל ושל amd והמעבד של ה amd התפוצץ. אז עכשיו אמרתי לו בטח עשו בו יותר מדי פעילות אתה לא משתמש כבד שתגיע לדבר כזה. אז הוא אמר לי הוא לא רוצה שהמעד יתפוצץ לו... ( חחחחח....זה נשמע מצחיק!!!) מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by NETANELKOREN,

איזה מעבד יותר טוב. למשחקים,סרטים,עבודות ועוד. ומה ההבדל בין 2 המעבדים.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  18. טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by (G),

תציעו לי לוח אם מעולה ל-OC במחיר 900 שקל ניתן לחרוג בקצת מהמחיר. מה אתם חושבים על P35-DS4 של גיג'הבייט או מישהו אחרי עדיף? תודה.

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by callMeAl,

אני עושה סדרת השוואות לקראת רכישה ועברתי על כל כמה חנויות בישראל. בחרתי בזיכרון הזה כמופיע ברשימת הנבדקים של לוח האם בו בחרתי ומאחר ולא מצאתי בארץ, בדקתי באמזון. http://www.amazon.com/gp/product/B002EJ2P2G/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1WZFB4XYMQWFD1A9P28C&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 ה- 2X4G במחיר הזה + משלוח של כ-$20, זה יוצא שקול למחיר הכי זול בארץ עם ביצועים טיפה טובים יותר ואחריות לכל החיים. יש למישהו נסיון עם הזיכרון הזה בפרט או החברה בכלל?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by sgsg,

קניתי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות של ווינבונד. הדגם שלהם הוא W942508CH -6 (הם PC2700). בביוס מוגדרים אוטומטית הערכים הבאים ב timing: T(RAS) 7 T(RCD) 3 T(RP) 3 CAS Latency 2.5 איך לכוון כדי שהזכרונות יעבדו בצורה אופטימלית ? המחשב לא יעבור (תחת) oc.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by miky,

thorughbred ב0.18 מיקרון?זה יכול ליהיות זה טוב או רע?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות לוח אם מהאתר www.newegg.com שהלוח יהיה ברמה מאוד גבוה אם לא הכי גבוה בשביל מעבד intel 2 core 6600 וכרטיס מסך nvidia 8800 GTS זה למה נראה לי עדיף צ'יפ של nforce 680i (תקנו אותי אם אני טועה) הלוחות שנראה לי טובים זה ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813131074 GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813128037 מה אתם אומרים איזה לוח אם כדאי לי ואין לי בעיה של תקציב..

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by mikibo,

שלום רב לאחרונה המחשב לא מזהה את החיבור ל USB דיסק און קיי מזהה מצלמה דיגיטלית לא מזהה מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור מנהל ההתקנים מדפסת מותקנת אבל לא מדפיסה המחשב מזהה את המדפסת אבל לא מבצעת הדפסה ומסמן כאילו סיים להדפיס חיבור ך דיסק קשיח חיצוני כנ"ל חיבור המצלמה למחשב אחר זוהה ללא בעיות. ניסיתי למחוק התקני USB ולהתקין מחדש לא עזר האם ישנה לבדיקת לוח האם ? תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by TermiNal,

טוב קיבלתי תטווינמוס ורציתי שתתנו לי עליהם ביקורות או שתגידו מהידע האישי שלכם איך הם, בקושי היו דברים בחנות ואחרי שיחה ארוכה עם המוכר הבנתי שהם ששווים את זה, קיצר איך הם?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים