עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נראה לי שבינואר המחירים של הזכורונת יעלו בגלל הביקוש לויסטה,אז עדיף לקנות עכשיו?

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by Dr.Hoffman,

מישהו יכול להביא לי בבקשה קצת מידע על התושבת של אינטל - 7 Socket,אני יודע שהיא ישנה אבל אני צריך לדעת לאיזה מעבדים זה ואיזה זכרונות היא מתאימה בדרך כלל... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  3. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד החודש, סביב מעבד 2400, לצורכי משחקים בעיקר אך גם לעריכת סרטים ביתיים ב HD (פינקל 11) והמרת סרטי HD MKV לקובץ שיוכל לרוץ חלק על מחשב eeePC 1005P. אין לי עניין ב OC (לא מתנגד לאפשרות אבל לא באמת מתכנן על זה) חוץ מהרצון בסדרה Z עבור צ'יפ האינטגרציה בין כ.מסך לזה של המעבד אני זקוק רק ל PCI אחד עבור כרטיס קול (X-Fi Gamer) ושיתמוך ב USB3 ו SATA3 . יספיקו לי 2 חריצי זיכרון - לא מתכוון לשדרג את המערכת ומעוניין שהיא תסחוב לשלוש שנים הבאות (לפחות) ההתלבטות שלי היא תוספת המחיר המשמעותית, כ 250 ש"ח , עבור לוח-אם הכי פשוט מסדרה Z ביחס סדרה H61 שדי מספיקה מכל שאר הבחינות. המסך הוא 21.5' ככה שלא יזיק לי עוד כח עיבוד לרזולוציות גבוהות. 1. כמה משמע…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו ביצע החלפת BIOS ללוח הזה והאם זה בטוח - כי כל האינטרנט מלא סיפוי זוואה על FLASHING שלא הצליחו והאסו את ב BIOS

5. Started by House M.D.,

האם מעבד סטנדרטי של מחשב יכול לעשות חישובים שגויים? בהנחה שההוראות שניתנות למעבד נכונות, האם יש סיכוי שמעבד "יטעה" בחישוב? או שמעבדים תמיד מחשבים נכון אם הכול תקין ברמת התוכנה?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by EasyPooper,

שלום לכם חיטתי קצת בחיפוש אבל תשובה לא מצאתי לכן תפחתי את הנושא הזה. אובכן לפני שבוע בערך הזמנתי מחשב למשחקים עם מעבד Q6600 (וגם קצת גראפיקה אני עדיין ברמת חובב) במחשב יהיה 4 GIGA ראם וכרטיס מסך HD4870 ואם זה מש חשוב אז גם לוח אם P43 של גיגבייט. היום הצלחתי לדלות כמה מאות שקלים ורציתי לדעת אם יצא לי משו (כגון תוספת ביצועים) מכך שאני אחליף את המעבד הנ"ל לQ9300? מי מהם יתן לי יותר ביצועים בפחות OC במשחקים ותוכנות כגון ZBRASH ו3DSMAX? תודה מראש מקס. אה ושחכתי לציין שני ניואנסים אני כנראה שלא אוכל לשדרג את המחשב בעתיד לכן מי מבין שני המעבדים יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן? וכמו כן שכחתי לציין שאני רוכש את המעבדים עם קירור AC FREEZER7PRO ולא מתכנן אובר רצחני בהתחלה.... אז עוד פעם…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  8. השימושים די בסיסיים: אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות וצפייה בסרטים 1080P עם כרטיס מובנה (לפחות בהתחלה) ההבדלים היום בין שני המעבדים הוא 100 שקל כך שההפרש לא משמעותי מבחינתי, השאלה אם הוא משתלם? מה ההבדלים ביניהם? הדבר היחיד שהבנתי הוא של E5200 יש מכפלה גבוהה יותר וזה טוב ל OC, אבל אני לא מתכנן OC... תודה

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  9. בגלל בעיה בSKYPC אין להם DFI ואני נאלץ להזמין לוח אחר , האם הX48 DQ6 טוב לאוברקלוק ? מעבד E8400 זכרונות 1066MHZ G.SKILL זה מאוד דחוף לי ותודה מראש! ואם יש משהו אחר ( חייב מSKYPC ) במחיר של הDQ6 אז תציעו בבקשה! זה מאוד חדוף תודה! שכחתי לציין שאני רוצה להגיע לOVERCLOCK EXTREME , בסביבות ה500FSB

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  10. שלום אני מחפש סטיק זכרון שנפח 512 מגה, רצוי במהירות 533. אני מעדיף סטיק תואם לאחד שיש לי כרגע (<<<), אבל אני מוכן לקבל עוד הצעות. תודה, Zzzz

• 17 תגובות
    • 841 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוכש מחשב חדש בקרוב ועומדות בפני שני אופציות רכישה, של שני לוחות-אם של INTEL. האחד - DG33FB השני - DP35DP הייתי רוצה לדעת, אם אתם בתור מומחים יודעים מה ההבדלים בינהם מבחינת ביצועים (לא החיבורים שאת ההבדלים בינהם אני מצליח להבין מהמפרט שלהם) המחשב יעבוד בעיקר בתוכנות פוטושופ, ברידג', תיכנות אינטרט, פלאש שאר המחשב , אם זה משנה, יהיה מעבד 4 ליבות Q6600, 4 GB זיכרון כרטיס מסך 8800GT, ובשלב הזה יריץ XP. מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  12. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. ATHLON X4, 4GB... כרגע תמיד רצים ברקע תוכנות כמו קספרסקי 2012 (חבילת INTERNET SECURITY), סקיי, בבילון, טורנט, עוד קצת דברים, לעיתים VMWARE של XP, ועוד תוכנות שלא הספקתי להתקין. חוץ מזה אני גולש. אקספלורר, פיירפוקס... אני מריץ קבוע את RESOURCE MONITOR, והוא אומר לי כל הזמן שכמעט ואין לי זיכרון FREE (יש כמות מסוימת בSTANDBY). אני גם מרגיש לעיתים איטיות מסוימת ש... לא יודע, איכשהו כשקניתי מחשב חדש אחרי הגרוטאה שהייתה לי ציפיתי למחשב שיטוס ולא יטסטס (טוסטוס). האם עלי לקנות זיכרון נוסף? (יש לי רק סלוט אחד פנוי) תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by Farjeman,

שלום לכולם. יש ברשותי מעבד P4 3.20GHZ/1M/800/04A סדרה sl7pw, איך אני יכול לדעת אם הוא 32 או 64 BIT ? אני יודע שהשם שלו הוא J540 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL7PW או שהוא ה 32 וה- 541 הוא ה 64 .... תודה מראש ליודעים והעוזרים, דעתכם חשובה לי.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by yofitofi,

אני קונה מחשב חדש והשגתי את המפרט הבא: מעבד intel celeron 1.7 זיכרון 333 mhz ddr 256 geforce 4 ti42000 לוח אם אינטל אקסטרים משהו כזה 4x agp אז הבעיה היא שאני מפחד שהמעבד יוריד את הביצועים של הג'יפורס בגלל שיש לו רק 128 cachememory .נשאר לי מספיק כסף כדי: או להחליף את הסלרי בפנטיום או להחליף את הג'יפורס ti4200 ב- 4800 או להחליף את הלוח אם לאחד שיש בו 8x agp המוכר אמר שעדיף להחליף את המעבד ורציתי להתייעץ לפני שאני מוציא 5700 שקל

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by justblack,

הי חברה שמעתי לפני כמה זמן על האופציה שקיימת ב VISTA לניצול ה DISKONKEY כזיכרון לויסטה. האופציה נקראת BOOST READY או משהו כזה... בכל אופן מישהו ניסה את זה כבר? יש באמת הבדל בביצועים - האם מרגישים שיש ניצול לתוספת הזיכרון? יש DOK שלא תומכים בכך... אם נתקלתם בכזה אז אנא עדכנו ואם מישהו מתכן רכישה אז שיקח את האופציה הזו בחשבון תודה רבה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  16. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  17. זה הלוח אם המדובר - http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/g41-express-chipset.html לחבר כרגע יש סטיק 1 של 2 ג'יגה במהירות 400. לפי מה שראיתי שם כתוב שזה נתמך בעד DDR3 1066 , זה מוזר כי לפי מה שאני רואה בחנויות , 1066 זה בכלל נחשב לDDR2. שורה תחתונה אם הוא רוצה לשדרג ל4 או אפילו 8 ג'יגה זיכרון , מה הייתם ממליצים לבחור? יכול ליהות שלפי מה שכתוב שם אם הוא בוחר בזכרונות במהירות 800 הוא יכול עד 2X4GB ואם הוא בוחר ב1066 אז 2X2GB ? תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  18. אהלן. השימוש היחיד שלי במחשב הוא גלישה עם לעיתים 50 טאבים פתוחים, נניח תוך כדי ניגון מוסיקה. ידוע לי שאני צריך SSD ו 8GB RAM לפחות, לגבי המעבד אני לא סגור. השאלה היא האם i3 מודרני (haswell) יספיק לי ע״מ להריץ הכל בצורה מושלמת בלי שום תקיעות, או שמא אצטרך להשקיע מעט יותר ב i5. נוציא את התקציב מהמשוואה, חשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין. עוד לא סגור אם אקנה לפטופ או אשדרג את הדסקטופ שיושב בצד כבר שנה וחצי, אבל זה לא נראה לי רלוונטי מדי. תודה.

19. Started by X - DreaM,

שלום לכולם............ קניתי לפני מספר חודשים לוח אם חדש משומש למחשב celeron 450 MHZ זה לוח פצפון בגודל 30x30 או אפילו פחות, ואין בו כרטיסים onboard מצאתי שם שני חיבורים שאני לא יודע מה עושים איתם: sb-link ו- ir-connector בחיבור sb-link יש 6 או 8 פינים ובחיבור ir-connector יש 4 פינים מישהו יודע מה מחברים לחיבורים האלה? (בחוברת אין הסברים)

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. אז ככה אני רוצה לקנות את ה E6300 שזה גם חלק משידרוג למחשב עצמו... עכשיו אני רוצה לוח אם טוב למעבד הזה (יש מצב שבעתיד אני יעשה OC) אני מעדיף של גיגה בייט תקציב כמו שרשמתי בכותרת עד 500 שקל... תודה =]

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by kkot12,

יש לי לוח אם RAMPAGE FORMULA אני רוצה ליקנות מעבד בשבילו CORE 2 DUO E8600 או CORE 2 DUO E8500? האם יש הבדל גדול בין המעבדים הללו למשחקים או ל OC ? כי E8500 =950 שקל וE8600=1450 שקל. מבקש את דעתכם........

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by VolTAge,

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כאן. 1. אני יודע שה EPoX 8RDA+ יכול לפתוח את המכפלה של מעדבי TBRED החדשים, AthlonXP 2400+ ומעלה ללא צורך בשינוי פיזי במעבד. אז רציתי לשאול בקשר לזה אם האפשרות הזאת גם קיימת בדגם של אסוס ה A78NX, או שלא. עוד דבר, האם האפשרות של פתיחת מכפלה יכולה להשפיע משמעותית על האוברקלוק למעבד ? אני לא כל כך מבין בזה, אז אם תוכלו להסביר בקצרה איך המכפלה מתקשרת ל FSB זה יעזור לי נורא. 2. זכרון מסוים יכול לעבוד על CL של פחות מ 2 ? זה אפשרי ? אם כן, אפשר לקחת זכרון 3200, להעביר אותו למצב של 2700, ולהוריד את התזמון שלו לפחות מ 2 ? 1.5, או 1 ? אם כן, האם זה יתן תוספת ביצועים נכבדת ? עוד דבר בקשר ל CL, לדוגמא אני רואה את זה 2-3-3-6-T1, איך אני "קורא" …

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by tomey,

שלום.....ברצוני לרכוש מחשב המחשב יהיה מיועד בעיקרו לעריכה לכן בחרתי במעבד quad 6600 עקב ידיעה שהוא יתמוך בעתיד בתוכנות עריכה לגביי הלוח אני יודע שאני רוצה לוח עם חיבור firewire בשביל חיבור למצלמות וידאו וחיבור esata לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים גדולים שיחוברו בעתיד כמובן שכרטיס מסך און בורד ממש לא הכיוון......עקב כך התמקדתי בלוחות של asus p5k שעונים על הצרכים האלה יש כמה לוחות כאלה של asus p5k ובינהם אני לא יודע להחליט עקב חוסר הבנה מה ההבדלים בינהם לדעתי אני יגיע למקסימום 4 גיגה זיכרון פנימי,כך ש-4 סלוטים מספיקים ניראה לי בנוסף אני אשמח לעשות בעתיד over clock ואשמח בלוח שיהיה טוב לזה אני מוכן להשקיע 500-600 ש"ח על הלוח איזה לוח יתאים מבינהם???

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by BoBd,

איזה מבין הלוחות האלו יותר טוב/שווה/מומלץ? ??? ???

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. Started by a55af,

רציתי לשדרג את הנייד מ4GB ל-8GB. הזכרון שלו הוא 1 סלוט של Hynix DDR3-1600 בתזמון של 11-11-11. חיפשתי באינטרנט חנויות שמוכרות בדיוק אותו זכרון hynix ולא מצאתי, בסוף ניגשתי לאיבורי ושם היה להם רק corsair 9-9-9, לקחתי בכל זאת כי לא היה משהו אחר. בבית לפני שהרכבתי אותו, הורדתי קצת את המדבקה וראיתי שלמרבה הפליאה הציפים שלו זהים בדיוק לאלה שיש לזכרון במחשב שלי (ציפ של hynix עם אותו SN על הציפ). השאלה שלי, איך זה שיש בדיוק אותם ציפים, אבל התזמונים שונים. האם זה עבודה בעיניים של corsair?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים