עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ארגון תקינה מספק לנו פרטים טכניים אודות המשפחה הראשונה של יצרנית השבבים שתבוסס על 10 ננומטר - בעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה

2. נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj

3. Started by the_one23,

שלום, יש לי שאלה לגבי שני הפונקציות שקימות בביוס למעבד E6750 שלי -הC1E ו EIST מה שני המפונקציות האלו עושות? ואיזו מביניהן היא זו שמורידה את המכפלה של המעבד לX6 בזמן מנוחה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. אני מעוניין להסב את תשומת ליבכם לעובדה שהסטיקי הישן הלך לעולמו וקם במקומו סטיקי חדש ורענן כאן המקום לומר את דעתכם האם משהו חסר בסטיקי לדעתכם, האם יש נושאים או שאלות נוספות שעשויות לעניין את כלל הקוראים באתר?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  5. אני בונה HTPC ממחשב ישן. מי שרוצה ניתן לראות שני פורומים שפתחתי בנושא: כמות זיכרון ל- HTPC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498791.0 הרצת סרטי FHD על כ.מסך מובנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498503.0 בקיצור יש התקדמות וכבר רכשתי את הזיכרון הזה: http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=18717 והלוח הזה אמור להגיע ביום שני (הזמנה מהאינטרנט): http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3225#ov בנוסף רכשתי בסוף סט אלחוטי של לוגיטק במקום שלט : http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=products&a=view&pid=18319 אני עוד מתלבט אם להשתמש בספק הגנרי שלי הוא לרכוש חדש (לא בדיוק מבלבט בגלל תועלת אלא בגלל תקציב!)…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Idan-h,

זה אפשרי? זאת אומרת להעלות את הFSB ל200 מ133, ולהוריד את המכפלה מ-18 ל12 (או שהיא נעולה?). אם כן, עדיין זה נחשב לOC קשה? או שלמעבד יהיה קשה לעמוד בבאס כזה למרות הורדת המכפלה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. בלוח האם המופיע בנושא יש שלשה חריצים לחיבור IDE. אחד רגיל, ושניים RAID. אני לא רוצה להשתמש ב- RAID ומעונין ששני הנ"ל יתפקדו כערוץ IDE רגיל. מה עלי לעשות? תודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by golanc,

שלום, יש לי מחשב ישן – מעבד AMD Athlon 64 3000+ (1.80Gh) M512 זיכרון DDR 400Mh כרטיס גרפי Radeon X600 (לדעתי עד M512, אבל לא זוכר ממש) לוח אם Asus A8N-E מ.ה. Win7 (שמסתבר שעובד על הפלטפורמה הזאת הרבה יותר טוב מ XP!) המחשב עמד בצד הרבה זמן, ועכשיו הוא הולך לשמש HTPC. למחשב היה עוד M512 זיכרון, אבל הזיכרון התגלה כלא תקין. כרגע הוא עובד סביר, אבל ליותר ממשימה אחת מגיב די לאט (כצפוי מכמות הזיכרון) ואני שואל - 1. אם אני קונה זיכרון – האם לקנות כבר עוד G1, או רק M512 ? האם עוד G1 ינצל כראוי את ה Dual-Channel , או שהרכיבים צריכים להיות באותו גודל ? (ההבדל בינהם במחיר לא כזה נורא) 2. האם כדאי לקנות כרטיס מסך חדש כדי לראות כמו שצריך HD ? (ה 720p עובד כמעט בסדר, למעט ריצודים קל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by the_one23,

אם יש כבר תאריכי יציאה רשמיים של אינטל למעבדי הפינרין? ואיזה דגמים שונים יהיו בסידרה?- אילו דגמים יהיו בסדרת הQUAD ואילו בDUAL? (דגמים ספציפים: שם הדגם והתדר) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. איך אני מחזיר חזרה???

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. אינטל מכריזה סוף כל סוף על דגמים ניידים חדשים, עם יותר ליבות עיבוד באותה מעטפת הספק וליבות גראפיות עוצמתיות יותר לכתבה

12. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050120140538.html עד היום היה ניתן להשיג את המעבדים עם EMT64 בעיקר רק עם קניית מחשב מוכן מראש (ע"י יצרניות מחשבים)... כפי הנראה, ביפן התחילו למכור את המעבדים בחניות מחשבים רגילות כמעבדים בנפרד ממערכת מחשב מוכנה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by fungiman,

מתברר שהידיעות על מותו של הפנטיום D היו מוקדמות. עמית מהעבודה רכש "במבצע לא נורמלי - לא כמוך שמרכיב מחלקים" מחשב ב-1300 ש"ח עם המעבד רב העוצמה Pentium Dual Core 3.0Ghz, ולא, לא מדובר ב-E8400. כמובן שמפרט ממשיך עם לוח אם חדשני מבוסס 945, זיכרון מהיר (667 מה"צ) ודיסק עצום ורב (160 ג"ב, אולי כי הם עולים היום כמו ה-80). לא רק שמוכרים גרוטאות, אלא מוכרים גרוטאות בזבזניות בחשמל ורועשות. שיתחדש.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  14. שידרגתי ל-1090T וכתבתי ביקורת בפורום ביקורות. אתם מוזמנים להציץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507839.0 תיהנו,

15. Started by david32,

לפי מה שמפורסם באתר סך הכול יצאו 15 מעבדים לשרתים ורק אחד למחשב האישי שהוא EXTREME (והם כול כך OVERPRICES) השאלה שלי: לא הולכים לצאת דגמים יותר "עממיים"? שמתאימים למחשב האישי ואולי גם כפולי ליבה? האם יצא משהו כמו E4X00??

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by Albetron,

יש שמועות שסדרת הQ9XXX נדחית למרץ זה נכון??

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. והאם זה הסידרה 6X5X ?

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by *Roe.S,

שלום, אני רוצה לקנות ברוב מחשב חדש (עם 8800GTי) א.ורציתי לדעת אם כדאי לי לחכות חודשיים לPenryn -י Q9450/Q9550 או לקנות עכשיו Q6600 י? *חשוב לציין שממש לא מתוכנן OC ו... ב. מה ההבדל בכלל בין סידרת הPenryn לקונרו? (חוץ מצריכת חשמל נמוכה או משו כזה) (דגש על Q9450 ל Q6600 = כמעט אותה מהירות שעון)

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  19. איזה צ'יפ כבר לא מייצרים??. היה אחד שאמרו שמפסיקים לייצר...ואחריי כמה זמן חזרו לייצר אותו... בתודה ירון... אני רוצה תשובה קצרה...ולא שיחיל פה מלחמת ספאם..

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by shloosh,

אתמול שיחקתי במשחקת פשוט ביותר, והמחשב בתאום כולו פשוט נתקע כולל העכבר,והיה צורך ב-RESET כדי להתחיל מחדש,היום שיחקתי ב-WARCRAFT 3 ועוד פעם זה קרה לי!! מה זה יכול להיות והאם זה קשור למעבד ??? זה קורה לפעמים גם ב-WINDOWS XP PRO שלי ואותו דבר גם לחבר שלי (ב-WINDOWS) יש לי: AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 SUMA Geforce 4 TI4200 DDR 256 333MHZ

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Radeon38,

שלום זה המפרט המדובר מעבד אופטרון 170 זוג אחד GSKILL ZX הידוע CL2 זוג שני GSKILL אדום בעל CL 2.5 לוח אם A8N פרמיום הלוח מזהה יפה 4 גיגה פלוס הבעיה היא בתדירות.אני יודע שהלוח תומך ב 400 שיש זוגות אבל שיש 2 זוגות הוא יורד ל 200 היום עשיתי ניסיון להעלות ל 400 והביוס קרס לגמרי. כלומר זוג זיכרונות 2 גיגה יחיד 400 עובד אבל 4 - 4 סלוטים מלאים רק ב 200 מגה הרץ. שהעלתי ל 400 הלוח ציפצף כאילו אין זיכרונות כלל.הבעיה היתה ידועה במעבדי וינצ'סטר (הדור הראשון של 939) אבל לא באופטרון. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. בוקר טוב לכולם. האם יש צורך או שמקבלים איזו שיפור ביצועים בהפעלת ACC בביוס עם מעבד AMD 1090T BE? האם יש לפיצ'ר הזה משמעות בעת OC או שהוא משמש רק לפתיחת ליבות במעבדים שחלק מהליבות שלהם כובו? הלוח הוא מדגם GA-MA786GMT-US2H תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

היי, אני מתכנן להתקין WIN7 ולהפעיל את AHCI, עכשיו ראיתי באתר של גיגהביט שיש להם דיירבר להתקנת AHCI לפני התקנת מערכת ההפעלה. הבעיה היא שאין לי דיסקט. האם רק הפעלת AHCI בביוס זה דבר מספיק? האם התקנת הוידוס תזהה שאני צריך להתקין AHCI ותידע להתקין לבד מהדיסק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yarin153,

יש לי לוח מדגם P8Z77-V LX עם תכונת AI CHARGER המטרה שלי היא להטעין את הפלאפון (או לפחות את האייפוד) בזמן שהמחשב כבוי (ואם לא אפשרי כבוי אז מקסימום ישן - אבל המטרה היא כבוי) עכשיו הורדתי את התוכנה של AI CHARGER מהאתר שלהם והוא מזהה את החיבור לכניסת USB 3 למרות שזה כבל רגיל אבל עדיין מזהה קיצר אז למרות הכל הוא לא מטעין לי לא בזמן שינה ולא כשהוא כבוי .. איך אני מגדיר את זה כדי שזה יעבוד לי?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  25. בעסר היה פועל כבר ה DUAL CHANNEL DDR על זכרונות אחרים אבל החלפתי אותם כי הם נדפקו.. קניתי KINGSTON PC3200 512 X2 שמתי אותם בסולטים עם אותו צבע (בדיוק איפה שהיו הזכרונות הישנים שעבדו בדואל) וחרשתי את כל ה BIOS ואין בשום מקום משהו שמזכיר DUAL DDR הלוח הוא ASUS P4P800 Deluxe הינה דוח מ CPUZ hipset ------------------------------------------------------------------------- Northbridge Intel i865P/PE/G/i848P rev. A2 Southbridge Intel 82801EB (ICH5) rev. 02 Graphic Interface AGP AGP Revision 3.0 AGP Transfer Rate 8x AGP SBA supported, enabled Memory Type DDR Memory Size 1024 MBytes Channels Single Memory Frequency 199.9 MHz (1:1) CAS# latency (CL) 3.0 RAS# to…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.