מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
: חיפשתי מידע ולא מצאתי....הלוח המדובר הוא giga-byte GA-6VXE האא...וכדאי לשדרג כרטיס מסך לג'יפה 5200 הוא לשדרג את המעבד למטרת משחקים כמו cs-s??? תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שמעתי על גשר צפוני גשר דרומי גשר דרום מזרחי הפונה לים ענארף מה.. מה זה כל הדברים האלה ?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הלכתי לקנות מעבד כי שלי הלך וקניתי 1.7 משומש מאוד ב250 כי המוכר עבד עלי ולא הביא לי פנטיום והביא לי סלרון ולא אמר שימות השאלות שלי הם 1 האם המחיר שווה למעבד 2 האם המעבד הזה טוב בכלל ואם כן לאיזה פנטיום הוא משתווה 3 האם ללכת להפוך תחנות שיחליף לי לפנטיום תודה לעוזרים נ.ב כמה עולה 1.7 פנטיום חדש וכמה משומש כמה עולה 1.7 סלרון חדש וכמה משומש
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה עם המארז ויש חלק קטן שצריך לשים בין המארז מאחורה ובין הלוח אם משהו שיפריד וחשבתי לקחת את הפלטת ספוג שמגיעה עם הלוח ולשים חתיכה מאחורה זה יכול לסדר השאלה אם זה מותר אם זה לא יעשה בעיות כלשהם
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1) ב- NORTH BRIDGE כתוב לי MCP-T מה זה אומר? 2) שמתי את שתי הזכרונות שלי באותו סידור כמו שאמרו בכתבה על הלוח של CHAINTECH וזה עדיין לא עובד לי למישהו יש רעיון מה לעשות? או אולי לשנות משהו בביוס? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות 1. אם רשום לי Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz זה לא ליבה כפולה בגלל שרשום לי פעמיים 3.00GHZ נכון? וזה מוביל אותי לשאלה השניה שלי יש לי מעבד של אינטל 2.8 ליבה כפולה עכשו אם אני רוצה להחליף מעבד מה אני צריך לעשות קודם (מבחינת תוכנה) נ.ב איך אני יודע איזה דגם הולח אם שלי
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות: 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקי, אני לא מתמצא במחירים ובחלקים האלו, וההורים שלי טסים ביום שישי הזה לחו''ל - לסין, וחשבתי שזו תיהיה הזדמנות מצוינת בשבילי לקנות את החלקים האלו (מעבד ולוח אם חדש) תקציב לכל חלק בסביבות ה 1500 ש''ח ומטה, ואם אפשר לקבל גם מחיר שכמה זה בסין.. מפרט המחשב שלי כרגע, אם זה משנה: תודה.
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי לוח MSI RC410M-L הוא תומך בזכרונות 533 ו 667 המעבד שלי הוא D805 שהוא 533MHZ עכשיו אני רציתי לקנות זכרונות 512 DDR2 מהירות 667 אבל המוכר אמר לי שה667 יעבוד כ 533 ולכן אין טעם האם הוא צודק ? אם הוא היה שם לי 667 אז המחשב היה עובד ב 667? כי הלוח תומך? עזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המעבר הוא 2600+ והמחיר הוא אותו המחיר. ל Abit יש את היתרון של ה SATA אבל כתוב שהוא אופציונלי, מישהו יכול להסביר את העניין? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך Usb 3 sata 3 ושהיה טוב ל Oc אני קונה מKsp
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
החברה של הזיכרון היא ceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon). הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200 אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!! ד"א זה דחוף!!!!!!! תודה מראש לכל העוזרים!! נ.ב בבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה. ושוב תודה Ratzabi עריכה:---------------------------- אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחים שלי צריך עזרה יש לי את הלוח K8NF9 שמגיעה עם ביוס F2 שזה ממש מלא באגים ואני רוטצה לעדכן ביוס אבל יש לי חששות!! מה אני צריך לעשות ליפני העידכון? לעשות LOAD DEFAULTS?? ואז להיכנס ל@BIOS ולסמן את הV "של דרך האינטרנט" ולעדכן?? ואז לעשות שוב פעם LOAD DEFAULTS?? לא לסמן את האפשרויות של CLEAR שיש בתוכנה?? וגם עכשיו הHD שלי מותקן בצורת RAID למרות שיש לי רק אחד זה ביגלל שבF2 הדפוק בRAID היה מופעל כברירת מחדל ולא ידעתי זאת ושניסיתי להתקין XP אז הHD א זוהה ורק אחרי הגדרתו כRAID הצלחתי להתקין אז אם אני מעדכן את הביוס זה לא יהרוס לי?? ואני יצטרך לעשות פורמטי?? וגם זה לא בעיה לעדכן F2 ישר לF9?? בבקשה תעזרו לי לא יודע למה אבל דווקא ליצרוב ביוס ללוח אני חושש אבל לכרטיס מסך צרבתי ביוס…
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי טריפל זיכרונות DDR2 מסוג HYPER-X של KINGSTON,כל סלוט בנפח 2GB=שישה GB בסה"כ;במהירות 800MHZ,אשר פועלים כרגע במצב FLEX. -השאלה בכותרת + השאלה מתחת. -אם אוסיף עוד סלוט נוסף של DDR2,גם כן בנפח 2GB;האם רק אז אוכל לשנות את מצב הזיכרונות מFLEX לDUAL CHANNEL באופן כזה,שיפעלו באופן מלא ויעיל?????! תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם !! שמי DOCTOR ICE. לא מזמן קיבלתי לוח ASUS COMMANDO, ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק חזק ( 570 - 600 FSB ) . כרגע אני עם מעבד E6400 , ועם זיכרונות CORSAIR 8000UL-2*512 אין לי בעייה להגיע ל-FSB של 530 ~525 על אוויר (NINJA) בלי מודים עדיין . אבל מעל זה הלוח פשוט לא נדלק ואני חושב שהבעייה היא זיכרונות . (מתחים ניסיתי עד 1.6 למעבד , הורדת והוספת מתח ל-NB תזמונים 444-12.... 566-18 וכו'...) אני על אוויר והמעבד לא מתחמם מעל 63 בעומס (גם במתח 1.6) גם מתח לזיכרונות - עד 2.5 וולט לא עוזר (סוג הזיכרונות D9-DQT-BT3 .) בכל מקרה אני רוצה לקנות קיט של 2*1GB משהו טוב שיוכל לעשות 1200MH…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה לוח אתם ממליצים למעבד E6600 או E6300 לא החלטתי בינהם. חשבתי על לוח 965LTCK LEMONT מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את driver של לוח האם mpga-478 intel pentium4
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הגיע לידי כרטיס של 1G DDR266 DIMM2.5-3-3 של חברת TRNSCEND עם צ'יפסט של סמסונג ובמחשב שלי יש 2X CEON 512 400MHZ DDR 2.5 שפועלים בדואל עכשיו במה כדי להישתמש ה 1G הוא עם 266 העים זה טוב או רע אבל הוא מחברה ידועה בקיצור תמליצו לי אתם
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך בודקים... (קניתי את המחשב לפני הרבה זמן שעוד לא הבנתי במחשבים וגם אחר קח החלפתי את הלוח ומשהו אני רק יודע שהלוח של MSI) ואני רוצה לדעת גם איפה אני בודק טמפרטורה....
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני חמש חודשיים קניתי מחשב עם המפרט בצד... לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם, אז הלכתי להחליף בחנות ממנה קניתי (לא יודע אם מותר להגיד את שמה) ואחרי יומיים קיבלתי חדש, כאשר חיברתי הכול הוא נפתח למס' לכמה שניות ואז נכבה הלכתי להחליף אותו בחנות ולא נתנו לי להחליף כי אמרו שהפינים עקומים (ואני קיבלתי אותם עקומים!!!!!!!!!) והם מסרבים לקבל את הלוח. זה יעזור אם אני יפנה לספקי ג'יגה בייט או אפילו להרחיק לבית משפט לטביעות קטנות?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות זכרונות OCZ בגודל שך 4GB. ראיתי שקיימות גרסאות של 800MHZ ב-CL4 ולעומת זאת 1000MHZ ב-CL5. מה המשמעות מבחינת מהירות הקריאה? האם יש עדיפות ל-1000? תודה
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
GA-945P-S3 או אחד של אינטל באותו סכום פחות או יותר? יש לי נסיון טוב עם לוחות של אינטל למעבד קונרו E6300 לא יהיה OC במחשב הזה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי 3000 ש"ח, אני מקדיש מחצית לכרטיס מסך, ואת השאר למעבד+לוח אם+זכרונות זה מה שהצלחתי לבנות I5 760 P55-USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 1600mhz ולגבי הכרטיס למרות שזה לא המקום אבל תרגישו חופשי להמליץ, לקחתי בחשבון את ה6950 שיש בKSP במחיר של 1590, והספק שלי יכול להחזיק אותו אז בכלל הוא מטורף לדעתי. חוץ מזה, לגבי השילוש אמרו לי לחכות לSANDY BRIDGE, בנתיים אקנה רק את הכרטיס מסך כנראה, עד כמה גדול יהיה הצוואר בקבוק עם E8400?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הוורסיות השונות (1.0 1.1 2.0 ) האם לדרוש וורסיה מסוימת האם מומלץ לשימוש עם E6300
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחר שימוש בלוח אם 5 שנים הוא די גוסס וגורם לבעיות, ולכן אני בא עם השאלה: האם יש סיכוי למצוא לוח אם לתושבת הזו? ואם כן אז מה הוא סדר גודל המחיר? אני מדבר על לוח חדש ולא משופץ כמו שראיתי יש 2 כאלא בKSP.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-