עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחשב די ישן (עם לוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 ) יש לי שני סטיקים של 512MB (קיט OCZ של דואל-צ'אנל), DDR 400, תזמונים 2-2-2-5. יש לי קיט נוסף מקולקל, של GSkill (תזמונים 2.5-4-4-8, עבדו לא רע ביחד עד שהתחילו הקריסות הגדולות שבעקבותיהן הרצתי memtest וראיתי את התקלה). בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים זיכרונות כמו שלי ולכן הם לא יכולים לתת לי קיט זהה (או לפחות מאוד מאוד לא מובטח שיתנו לי קיט זהה, גם מהחברה בחו"ל אם אני אמתין חודש). הציעו לי לקחת סטיק אחד של 1GB, אם אני זוכר נכון מלמלו משהו על Kingston. מן הסתם עם תזמונים אחרים משל מה שיש לי כרגע. לדעתכם המחשב שלי יאכל את הזכרונות האלה ביחד? זה אפילו פותח אפשרות ל"שדרו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ThePinkPanther,

מהי המהירות של PCI2.0 ?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום חברים, אני מחפש שילוש חדש למחשב עתידי, בעיקר לפיתוח אבל מדי פעם משחקים קלים. פיתוח זה Visual Studio עבודה עם VMware וכו' וכו' אני רוצה שהמחשב יצרוך כמה שפחות חשמל, כי פחות חשמל = פחות חום = פחות רעש. כמה שאלות ברשותכם. מה ההבדל בין Skylake לדור הקודם של המעבדים? האם שווה להשקיע? כמה חשוב זה DDR4? במה זה עוזר לי?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  4. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בלוח אם אולטרה שתומך בסטה 2 כי אני לא בטוח שיש לי כסף לזה(לוח) ואם זה שווה הלוח שאני מתכונן לקנות הוא gigabye k8nf-9 , רציתי לדעת אם זכרונות ddr 2 יעבדו על הלוח הזה, גם הזכרונות שיהיו של 1000mgh??? המחשב למשחקים כבדים צריך תשובה מהר(החיפוש לא ממש עזר לי ) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by AmitDanan,

אז ככה המפרט של המעבד שלי: intel core 2 quad q9400 2.66ghz 6mb cache s775 1333mhz השאלה שלי האים בגלל שהמעבד בעל 4 ליבות זה 2.66 כפול 4? בנוסף הלוח אם שלי זה: gigabyte ga - ep45-ud3l (775 c2q 1600mhz' intel p 45; ddr2 1066' pci-e 2.0 הסבר קטן על הלוח תודה :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם שילוב המהירויות להלן סביר ,או שיש פה צואר בקבוק מהותי (לקראת קנית מחשב)? לוח אם תומך עד 1200MHZ מעבד 1333MHZ זכרון 1066MHZ כרטיס מסך 667MHZ

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by silverpist,

המחשב שלי בן שנתיים, ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהלוח M שנמצא עליו כנראה "לא מנצל" את המעבד כמו שצריך וגורם לירידה בביצועים באופן משמעותי. זה דברים ששמעתי לפחות. רצתי לדעת אם אני אשדרג ללוח M מסדרה H או Z יהיה הבדל משמעותי? והאם כדאי בכלל שמא אני לא יהרוס לחלקים אחרים כרגע את החיבורים, המחשב בכל זאת בן שנתיים. ובמידה וכן, למה כדאי לשדרג, המחשב מיועד גם למשחקים. Mainboard : Gigabyte P55-US3L Chipset : Intel P55 Processor : Intel Core i5 750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by MAOR,

יש לי לוח של VIA APOLLO PRO ואני צריך לעדכן את הביוס ....... איך אני עושה את זה ?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  9. קניתי את הASUS P5GC-MX1333 ודקה לאחר שהעליתי את המחשב הוא שבק חיים. בחנות אמרו לי שהביאו לי מחשב זהה חלופי ולאחר מכן גיליתי שקיבלתי בעצם P5VD2-VM SE ההייתי צריך חבר שיחפש באינטרנט דריבר לזה ועכשיו עשיתי מבדק קטן באינטרנט וממה שאני רואה זה שמבחינת הזיכרון מה שהתכוונתי לקנות עדיף יותר. עד כמה יש הבדל? מה יכולת להיות שעבדו עליי כשאני חזור לחנות כדי לקחת דריבר לצעוק על המוכר ולדרוש פיצוי? לעזרתכם אודה מאוד

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום אני משתמש בזיכרון של 2G 800 ורוצה להוסיף אליו 1G שיש לי בבית במהירות של 533 האם זה יתרום למהירות הכללית של המחשב ?

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  11. איזה זיכרון כדאי לקנות למחשב 2של 1 גיגה או סטיק 1 של 2גיגה? בתקציב עד 170 שח ללוח אם אם 2 סלוטים לזיכרון?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by cohena11,

שלום, אני מחפש לוח אם למעבדי I5/I3 עם כרטיס מסך חזק יחסית - לא למשחקים/תוכנות עיצוב אלא לאפליקציות משרדיות, אבל כאלו שדורשות יכולות גרפיות משמעותיות.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. האם לוח GA-7VRXP תומך ב AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K אם כן, האם דרושות הגדרות מיוחדות (אין צורך ב OC) אופציות אחרות למקסם את המעבד יתקבלו בברכה מעבד נוכחי XP 1800

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by E71,

היי, בעקרון החלטתי כבר שאני רוצה ללכת על Skylake, פחות בזכות המעבד ויותר בשביל הפיצ'רים של הלוחות החדשים, תמיכה ב-M.2 חדשים ו-USB3.1, זכרונות ובאופן כללי ארכיטקטורה חדשה יותר למחשב שאולי יסיים את חייו בעוד 7-8 שנים (זה מה שהחזיק האחרון ). רק זה כבר שווה לי את ההפרש הלא ממש גדול לעומת לוח ומעבד מסדרת 97 (בערך 300 שקל, לדעתי). בהתחלה חשבתי על ה-MSI הבסיסי, אבל ירדתי ממנו וכרגע ההתלבטות היא בין הלוחות האלה: הראשון - Gigabyte GA-Z170-HD3P http://ksp.co.il/?uin=28089 השני - Asus Z170-K http://ksp.co.il/?uin=27942 איזה מהם הייתם לוקחים? אולי משהו אחר, בתקציב דומה? ואשמח גם להתייחסות לגבי אמינות המותגים, שזה משהו שמן הסתם לא מוצאים בשום אתר ביקורות... אסוס או גי'גהביי…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by tomer99r,

שלום , כרגע אני משתמש במחשב עם מעבד Intel® Core2 Extreme CPU X9650 @ 3.00GHz , לח אם P5K של אסוס ו4 ג'יגה זיכרון DDR2 , רציתי לדעת האם שווה בכלל להחליף את המעבד או לפחות את לוח האם והזכרון בכדי להשיג ביצועים טובים יותר אודה לכם מראש על תגובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הרכבתי לא מזמן מפרט בשבילי ואני יתעצתי אם בן דוד שלי וגם בפורום אחר... אמרו לי בפורום שתהיה התאמה , אבל בן דוד שלי אמר שלא תהיה. רציתי לשאול כאן אם הלוח אם המעבד והזיכרון הזה מתעימים אחד לשני: מעבד: ‏Core 2 Quad Q9650 לוח אם: GA-EP45-DS3L זיכרון: 800MHz DDR2 ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition‎ דגם: OCZ2RPR800C44GK הנבתי שיש דבר כזה שצריך להתעים את הBIOS למעבד או משעו כזה אם גם צריך לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  17. שלום רב 1) כרגע בנייח שלי (שנשרף לו הלוח) נח לו מעבד Q9550S ו8GB זיכרון האם ניתן לעבוד עם שילוב שכזה עם 4 מכונות וירטואליות בו זמנית מבלי לפגוע בעבודה בדסקטופ במקביל? 2) לאיזה מעבד הQ9550 משתווה מסדרת הCORE\AMD? אשמח

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by croetro,

גרסת הביוס שלי היא F3 וראיתי באתר של Gigebyte שיצא גרסא F6 הקובץ עצמו הוא SFX חילצי את הקבצים ויש שם 3 קבצים : הסתכלתי על שלבי העדכון דרך פה : http://forums.tweaktown.com/f69/bios-flashing-how-qflash-guide-27576/ רק תקנו אותי אם אני טועה.. להעתיק את שלושתם לדיסקט. להיכנס לQ-flash: ולעשות UPDATE, לבחור את הדיסקט ואיזה קובץ להריץ שם ? ושאלה אחרונה. אני צריך ללחוץ על CLR CMOS באיזה שהוא שלב מהתהליך ? יש משהו שפספסתי שצריך לעשות ?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by x-system,

שאני קונה מחשב חדש, אני רוצה להתקין אותו לבד, עכשיו השאלה שלי היא: שאני קונה את כל החלקים... אני מקבל עם המעבד את המשחה הטרמית? או שאולי עם לוח האם? או לקנות בנפרד? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Ck3,

שלום, רכשתי זכרון 512mb ddr 400mhz 2.5CL, וקיבלתי זכרון שכאשר אני בודק אותו בeverest אני מקבל שהוא עובד על CL 3 @200mhz (ועל CL נמוך יותר בתדרים נמוכים יותר, אבל הזכרון שלי עובד על 200mhz כרגע למיטב הבנתי) זה כבר אחרי שהחזרתי לחנות סטיק שמכרו לי שלא היה מה שהזמנתי (קניתי דרך האינטרנט אז כל ההחלפה היתה בדואר רשום, לא יכלתי לראות מה נותנים לי. אגב, מותר לרשום פה את שם החנות כדי שאחרים לא יקנו שם ויתאכזבו?) הייתי רוצה לקבל אישור מכם שמה שקניתי לא נחשב ל 512mb ddr 400mhz cl 2.5 , ואז או לבטל את העסקה, או להחליט שזה לא כזה משנה לי ולוותר על המאמץ. אני לא בבית כרגע אז אני לא יכול לספק נתונים מאוורסט, אבל אם חסר משהו אז אוכל להוסיף מאוחר יותר. אז השאלה שלי היא האם אני ארגיש בהבד…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Nookie,

הבדל גדול כל כך? ומה ההבדל בכלל בין קונרו לבין מעבדים כפולי ליבה רגילים? האם יש הבדל גדול ביןכפול ליבה 2.8 לבין כפול ליבה 3.4?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  22. בכמה שווה למכור Intel Pentium 4 3.0Ghz C 800Mhz 512K Box נתנו לי אותו מתנה מחו''ל אז ככה שאין אחריות :s05:

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  23. שלום לכולם .. בקרוב אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה, וחשבתי על להרכיב אותה לבד (בשביל הכיף האישי שלי..) אז רציתי לדעת משהוא אחד , ככה שאני יודע שאני יסתבך איתו : לאחר שאני שם את המעבד , הזכרונות והכרטיס מסך על הלוח , אני צריך להגדיר משהוא בתוך הביוס ? או שהכל כבר נכנס אוטומטי ? תודה לכל העוזרים **שאלה שסוטת קצת מהנושא** אם לדוגמא אני שם את החוט של ה RESTART איפה בטעות ב POWER (בחיבורים של הלוח M כמובן ,)אז יכול להשרף איזה חלק ? (הכוונה לחוטים של המארז..)

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  24. כי קראתי שהכונן נשלט ע"י שבב JMICRON ולא ע"י ערכת השבבים ווינדוס לא מזהה אותו עד שאתה מתקין לו את הדרייבר. האם גם בשביל להריץ התקנה מדיסק של מערכת הפעלה אני אצטרך להתקין את הדרייבר לכונן אופטי? כי אז יכולה להיווצר בעיה קטנה לא? אני עומד לקנות את הלוח ורציתי לדעת תשובה לגבי זה. תודה

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by saphisto,

קיבלתי את זה על הזכרונות שלי (תמונה מצורפת) האם זה אומר שהזכרונות שלי הם בעצם על 400mhz ולא על 800 כמו שחשבתי? או שאני מכפיל את זה ב2 הסטיקים ואז זה כן 800? אני קצת מבולבל [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.