עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by guy_pr,

שלום לכולם יש לי שאלה. אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTEL עודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים . גיא .

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by penny1,

שלום לכולם, בעיקרון אני רוצה לקנות AMD X2 3800 , אך כנראה שהתקציב לא יאפשר...איזה מעבד נמצא ברמה אחת מתחת למעבד זה?

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by superbijo,

אני רוצה לשדרג וחשבתי ללכת או על אינטל 8100 או על א.מ.ד 1600 עבור גיימינג וקצת תוכנות לעריכה אשמח לדעת את חכמת ההמונים

4. Started by ohmega,

שלום לכולם אני צריך המלצה על : מעבד כפול - ליבה של אינטל עד 1000 ש"ח (חריגות קטנות במחיר סבילות). חשוב: מטמון גדול ועבודה ב- 1333MHZ FSB לוח אם INTEL (טהור) עד 650 ש"ח: כ. מסך, קול ורשת אונבורד . צ'יפסט החדיש ביותר שניתן למצוא במחיר, כמובן ושוב, חריגות קטנות במחיר יתקבלו. * אני לא עושה OC והמחשב ישמש אותי לעבודה משרדית / צפייה בסרטים בעיקר... המון תודה עד העזרה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. שלום רב! אני מבקש המלצה ללוח ומעבד AMD.אני יודע שמעבדי אינטל טובים יותר למשחקים אך אני מוגבל בתקציב.. אני יכול לקנות בNEWEGG מעבד AMD FX8320 או FX6350 סביב 100$ ,לאומת זות I5 יעלה 200$ מטרה העיקרית שלי גיימינג -אבל לא חייב הגדרות הכי גבוהות .יש לי כרטיס מסך 650TI BOOST. אבקש חוות דעת ,אם בכלל אני בכוון הנכון ואם עם מדובר על AMD -אשמח לקבל המלצה למעבד ,לוח ומאוורר שקט. לא מתכוון אוברקלוק תודה רבה

6. Started by holy_cows,

היי, רציתי להתייעץ בנוגע ללוח אם ומעבד כפול ליבה. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח. אני לא ממש מבין בתחום אבל שמעתי ש amd יותר טובים? נורא חשוב לי שבלוח אם יהיה סלוט AGP.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  7. שלום אני צריך המלצה על קיט זיכרונות של 2 גיגה בתקציב 250 שקל הזכרונות צריכים להיות ddr 2 800 mhe cl4-5 שהיו מחברה טובה

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בתקציב של 2000+- ושיהיה 2GB זכרון מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום, אני זקוק להמלצה על מעבד, זיכרונות, ולוח אם לצורך הרכבת מערכת לעריכה גראפית ושימוש משרדי אינטנסיבי. יריץ כנראה XP או 7, עבודה עם חלונות דפדפן רבים, ומספר תוכנות Adobe במקביל, בעיקר Photoshop. לא מיועד ל-OC. מארז, ספק, כונן קשיח, כונן אופטי - כל אלה כבר נמצאים ואין בהם צורך. למיטב הבנתי בנושא, עיבוד גראפי אינו מצריך יכולות כרטיס מסך גבוהות, לכן אני מעוניין בכרטיס מסך מובנה. עדיפות ללוח אם הכולל Firewire. זכרון: לפחות 4GB תקציב - 1500-2000 ש"ח תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by GlolG,

יש לי הצעה להחלפת לוח אם במחשב לאחר שנשרף, ללוח אם חדש ASROCK P4I65G-M-S-SRK , (אין להם מהסוג הישן במלאי כרגע -albtron). עלי לציין שזו הפעם הרביעית שנשרף לי לוח האם באותו המחשב. האם מישהו מקרה לטובה או רעה את לוח האם הזה ? אני אישית לא שמעתי על החברה... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by PCguy,

אני מחפש לוח לAMD64 השימושיות של המחשב היא בעיקר אנטרנט וקצת משחקים איזה ציפסט עדיף ואיזה לוח בכלל?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by shay82,

איזה מעבד יותר חזק Intel Core i3 דגם מעבד: 540 מהירות מעבד: 3.06 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB או Intel Core 2 Duo דגם מעבד: E7500 מהירות מעבד: 2.93 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 3

13. Started by kalda01,

איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by johny,

שלום, אני מוכר מחשבים לאנשים. בד"כ אני מוכר רק לוחות אם של ABIT אבל מסיבות כלשהן אין לי כרגע ABIT במלאי ויש לי לקוח שרוצה מחשב ממש זול (שאני בד"כ לא מוכן למכור אבל במקרה הזה אין לי ברירה). על איזה לוח אתם יכולים להמליץ לי מכל הלב בסביבות ה-400 שקל? עדיפות גדולה ללוחות עם צ'יפסט של אינטל 865 ומעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  15. Started by udi s,

שלום לכולם אני רוצה להפוך את המחשב שליי לפיילר איזה לוח יתאים לי מסגרת התקציב עד 1000 שקל (רק ללוח שאר הדברים כבר נלקחו בחשבון) כ. רשת 1gb כמובן יכולת להכיל הרבה אמצעי איחסון העדפה לאסוס או גיגהבייט תודה מראש אודי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by oren12,

אני לא מתכנן OC אבל אני ישמח בכל זאת להצעה של 800Mhz CL 5/4 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by GuyG,

אני קונה עכשיו מחשב חדש.. עם מעבד E8400 (הבנתי שעדיף להשקיע את ה 100 שקל של ה E8500 במשהו אחר כמו לוח אם) אני לא הולך לעשות OC בזמן הקרוב המחשב הזה אמור להיות לטווח ארוך (4 שנים) איזה חברה בעקרון עדיפה ASUS או GIGABYTE ואם יש לכם דגם זה מצוין.. תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הנוכחית ולקנות מעבד, לוח אם וזכרונות , התקציב עומד על כ- 1500 שקל, יש לי כבר כיוון לגבי המעבד : חשבתי על i5 2500 ,בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל מ- 2500k. אך אם יש משהו יותר טוב אני אשמח להצעות. המחשב נועד בעיקר לעריכות ולתכונות כמו : AE , Edius ככה שמהירות חשובה. תודה על העזרה.

19. Started by SuperStyle,

אז ככה עכשיו הגעתי להחללטה סופית שאין טעם ב CF ועדיף לוח אם רגיל.אני צריך לוח אם טוב אפילו מצויין ל OC זה הדבר הכי חשוב בשבילי(כמובן שהיה כמה שיותר קר וביצועים טובים יותר)אני מתכוון לקנות גם E7300 ולעשות לו OC לעזור ה 3.6-4 תקציב עד 600 שקל.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by Ancient1,

אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by davidwcg12,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ובחרתי את לוח האם הבא: asus p5b-vm (ומעבד core2 duo e6300) כך שיש עליו גם כרטיס מסך וגם כרטיס קול . רציתי לדעת האם למישהו יש המלצות או הסתייגויות לגבי לוח האם הזה? והאם למישהו יש המלצה לגבי לוח אם אחר שיש בו כרטיס מסך וקול בסכום של עד 850 ש"ח ? פשוט אין לי מושג רב לגבי הרכיבים שבחרתי והייתי שמח לשמוע חוות דעות לגביהם. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  23. Started by Pumpkin,

אני צריך המלצות לזכרונות למערכת שלי (ראו מפרט) הזכרונות שיש לי לא מתאימים לי למערכת, הם לא עובדים ב- Dual ב- 400MHz המערכת פשוט קורסת כל כמה דקות, הנמכתי להם את המהירות ל- 372MHz וה- dual התייצב, אבל זה פתרון זמני... התזמון שלהם גרוע (CAS3) וגם בהתכתבות עם קינגסטון הם טוענים שהזכרונות לא מתאימים לי למערכת בגלל התזמון האיטי.... מדובר בשני סטיקים של 512 כל אחד, ויש לי אפשרות להחליף אותם לכל זיכרון אחר... המחשבה הראשונית שלי היתה ה- HyperX החדשים של קינגסטון, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם.... תודה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by shikaka33,

שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין.האם ההמלצה הזו טובה או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודה וסופ"ש שבוע שקט לכולם

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by lgmtk,

מקבל בקרוב Z87 DELUXE + INTEL 530 180 + I7 4770K את שאר החלקים יש לי. מחפש המלצות על זיכרונות לא יקרים (נגיד 6 גיגה). כמה שיותר זול. תודה

• 6 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.