עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אם שמאפשר זאת והכל אני רוצה לדעת מה הסיכויי הצלחה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by MDK,

: ??? :

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לאחר קריאת חלק מהנושאים שהיו בפורום, אני חייב להודות שאני קצת מבולבל. יש לי שאלה לגבי 2 המעבדים המופיעים בכותרת, בהנחה שהמחיר שלהם זהה (הפרש של 20 שקל בין האחד לשני), איזה מן המעבדים כדאי לקחת? השימושים שלי הם: משחקים כבדים (COD, GRID, CRISYS, FAR CRY 2 ועוד), סרטים ב-FULL HD (צפייה), מוזיקה, הורדות ושאר שימושים פשוטים. אני מודע לעובדה שיש מעבדים טובים מסדרת CORE 2 DUO E8XXX, אבל אני מעוניין במעבד 4 ליבות (סוג של שיגעון שיש לי, אני מודה). אשמח לדעת מה דעתכם בנושא, תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rezy,

היי אז לאחרונה קניתי ראם חדש,וכמו אידיוט הזמנתי ארבע " חתיכות " ראם של 2 גיגה אבל בלוח אם יש לי מקום רק לשתיים חתיכות. אז חשבתי שהגיע הזמן לקנות לום אם חדש.אני לא מבין בזה כול כך אז תסלחו אם אני נשמע מפגר חח. אז התקציב שלי בסביבות 400 שקל +-.בעיקרון חשבתי שזה נחמד http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P8Z77-M-PRO.הדברים שאני צריך שיתאים - Hz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 ו 8GB 4X2GB PC2-6400 DDR2-800. אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים למיניהם תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני בדיוק עומד לפי קניית מחשב חדש ואני כבר מבולבל, INTEL OR AMD אלה הם המעבדים התקצביים שמתאימים לי, ורציתי את עצתכם מה לקנות. אני לא מעור בביצועיו\נתוניו של האינטל.. ואני גם לא יודע איך לוח להתאים לו וגם לא איזה זכרון אם הייתי לוקח את הAMD אז הלוח היה Gigabyte k8nf9ultra ו2x512 DDR 400. אני צריך הצעה בבקשה ללוח טוב לאינטל ולזכרון(רק לוחות של גיגה בייט כי אני משיג אותם בזול) בנוסף עם המעכרת יעבוד GEFORCE 7600GT. המערכת מיועדת בעיקר לעבודה בווינדוס(תוכנות עריכת מוסיקה וקצת עריכה גרפית, אימיול וכאלה) ולמשחקים אבל לא מטורפים. אודה לכם אם תסבירו לי גם על הצ'יפסטים החדשים לאינטל תודה רבה קובי.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by kalda01,

אין צורך בוידאו מובנה. מחיר עד 500 ורצוי צ'פסט P67.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  7. שלום לכולם רכשתי לפני כשלושה שבועות את הלוח של asus (מופיע בחתימה) רק שלושה שבועות עברו והמאוורר שעל הצ'יפ מרעיש כמו איזה בית חרושת וכל פעם אני צריך לתת לו נגיעה כדיי שהוא יסתום עכשיו זה כבר לא מפסיק!! מה אתם אומרים אפשר לשלוח מייל לאסוס על זה? מה אני יכול לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by Yaniv_sosner,

אני חושב ליקנות עוד 2GB זיכרון של kingston 667Mhz CL5 ויש לי זיכרונות OCZ 2GB 667Mhz CL4 לא תהיה שום בעייה אם אני יחבר אותך בייחד..? אגב יש לי את הלוח אם Epox 5P945I PRO 1066Mhz הוא יתמוך בזיכרונות עד 4GB יעני הוא יאפשר לי לחבר 4GB זיכרונות למחשב..? ??? ________________________ * למנהלים אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל זה ניראה לי הפורום הכי מתאים. מקס' תעבירו לאן שצריך.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  9. יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Murmur,

שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משרדי זול, וראיתי את מעבדי ה-45W החדשים של AMD ולא ידעתי איך לאכול אותם, הנה דוגמה: AMD ATHLON 64 4050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.1GHz 1MB CACHE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4054 איך המעבדים הללו בהשוואה למעבדים הישנים והטובים של AMD, דוגמת ה-4600 X2 או ה- 4800 X2? כדאי לקנות? מי יודע? תודה.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by Bright Moon,

פורסמה במקור בספרדית, באתר CilleHardware. גרסה מתורגמת לאנגלית ב-VR-Zone. מידע מפורט על צ'יפסטים - פירוט על 4X4, על FX ב-1207, HT3 וצ'יפסטים עם 4 כרטיסי מסך (!), תמיכה ב-DX10 וכנראה גם ויתור על master/slave ב-CF. 12 USB ו-6 SATA, תמיכה ב-NAND Flash (כנראה בגלל ויסטה). אני לא מכיר את האתר ומאחר שאלו מצגות שמעלות מידע חדש ומפתיע לא הייתי סומך עליהן יותר מדי. עם זאת, מספר אתרים (כולל VR-Zone) "אמינים" פירסמו את הידיעה הזאת, אז אי אפשר לדעת. מה אתם אומרים?

12. לא ראיתי אותו באף חנות און ליין או בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אחד הסוקרים ביוטיוב פירסם ביקורת שמראה למה ללוח האם הזה של אסוס יש רק 4 שלבים לvrm ולא twin 8 כמו שהם מפרסמים. הלוח הזה עולה 300 דולר, וממותג על ידי אסוס כלוח high end. הוא מסביר גם למה זה לא טוב ומה החסרונות והיתרונות במה שאסוס עשו. מביקורות אחרות שראיתי, הvrm באמת מתחמם הרבה יותר מאשר לוחות של חברות אחרות. ברחבי הרשת אנשים מחזירים את הלוח בעקבות המידע הזה. מדובר בבעיה בעיקר עם מעבד כמו i9 9900k , ולמי שעושה oc. הביקורת הזאת יכולה להיות תקפה גם ללוחות אחרים של אסוס, ובכל מקרה מדובר בסרטון טכני ומעניין לדעת ולהבין.

14. חשבתי על הצמד הבא: GIGABYTE GA-770TA-UD3 (AMD 770) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12050 כמות: 1 מחיר: 512 ש"ח AMD Athlon II X3 425 1.5mb 2700Mhz tray http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11820 כמות: 1 מחיר: 360 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 872 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 846 ש"ח (3% הנחת מזומן שטרות) מפרט זה הורכב באתר זיגזג http://www.zigzag2000.co.il לגבי הלוח, כרגע, אין לי הרהורים. לגבי המעבד, אני מתכוון לנסות "לפתוח" את הליבה הרדומה וסיכוי סביר שיהיה אובר קלוק (מתון). האם יש כרגע מעבדים בעלי סיכויים טובים יותר לפתיחה ולאובר קלוקינג מהמעבד הנ"ל במחיר דומה ? כדאי לקחת…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Burkey,

רציתי לדעת האם מישהו כאן יודע מתי צפויים להגיע לשוק המעבדים הבאים של אינטל ( Penryn ), כאשר אני מתייחס לכפולי הליבה ולא למרובעי הליבה ( איתם יש בעיות לפי מה שהבנתי - אי תאימות ללוחות אם או משהו כזה ). מישהו יודע מה יהיה התמחור שלהם ביחס למעבדי ה - Conroe של היום ? האם המחירים של המעבדים הנוכחיים יירדו ? תודה !

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by m0sh,

טוב אז ככה התחלתי בפורום מפרטים בשביל לקבל השלמה והחלטתי שאני צריך לשאול פה אני קונה מחשב 64 ביט בסוקט 939 בעקרון אני לא סגור על איזה זכרון לקנות: RAM : TRANSCEND DDR400 Dual Channel Memory Kit (2X512) = 95X2 =190$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 Registered DIMM /32Mx8/CL2.5) (2X512) = 119X2 =238$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 DIMM /32Mx8/CL2.5) ECC (2X512) = 112X2 =224$ OR TwinMOS 400 BGA 2.5CL Ultra Coated Copper Heat Spreader (2X512) = 99X2 =198$ הTRANSCEND מגיעים עם אחריות לכל החיים וTWINMOS מגיעים עם אחריות ל3 שנים אני גם אשמח לדעת יותר על הDIMM וה72 ביט... בנוסף לזה אני רוצה לוח אם nf4 השאלה אם כדאי שיהיה לו SLI כאופציה לעתיד היותר רחוק... ה ASUS A8N-SLI nVIDIA nFor…

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  17. (דרך אגב למי שהולך להגיד לי תסתכל בגוגל אני עשיתי פשוט אני מעוניין במידע קצת יותר עדכני) השאלה בכותרת איזה לוח עם pci-e ו agp8x כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד הוא טוב בשביל סוקט 775 של אינטל? אני מתכוון איזה מהם הכי משתלם והוא תמורה למחיר ביצועים וכו' חשבתי על מעבד 930 של אינטל כפול ליבה עכשיו שאני רואה שהמחירים יורדים האם כדאי לחכות לקונרו במקום? כי אני חושב שהמחירים שלהם הדגמים הכי נמוכים אפילו יהיו גבוהים אז אני לא בטוח

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by ShayGTi,

שאלה, מה האחריות שיש על מעבדים של אינטל? QX9650 במיוחד... ממה ששמעתי האחריות על המעבדים היא "לכל החיים" השאלה היא, אם יש לי מעבד שהוא לא נקנה דרך חנות כלשהי, האם מספיק למשל לתת מספר סידורי כדי לממש אחריות? אשמח לתשובות מיודעי דבר.

• 6 תגובות
    • 7.5k צפיות
  19. בזמן שהביקורות הטריות עבור ה-Ryzen 9 3950X ומעבדי ה-Threadripper 3960X ו-Threadripper 3970X מהללות את הזינוק העצום ביחסי עלות-תועלת שביצעה מפתחת השבבים - אנחנו מקבלים אישור לכך שהטוב והעוצמתי ביותר עוד לפנינו לכתבה

20. שלום לכולם, ההשואה הראשונה: Intel® Core™ i7-870 Processor (8M Cache, 2.93 GHz) Intel® Core™ i7-875K Processor (8M Cache, 2.93 GHz) l לא הצלחתי למצוא מה ההבדל ביניהם חוץ מאשר במחיר, וזה הבדל של 50$, זה אומר שיש משהו שונה - אבל מה? ההשואה הבניה: Intel® Core™ i7-950 Processor (8M Cache, 3.06 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) Intel® Core™ i7-960 Processor (8M Cache, 3.20 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) l פה המקרה הפוך, אני רואה הבדל לטובת ה 960 - 3.20 לעומת 3.06 אבל המחיר הוא בדיוק אותו דבר, איך זה יכול להיות? או שההבדל לא משמעותי (ואז למה עושים אותו?) או שיש עוד משהו שאני מחמיץ ב950 שמאזן אותו לעומת אחיו. המקור הוא http://ark.intel.com/compare/48499,41315,37150,37151 ואם אני כבר פה, אז …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Fir3DragoN,

מהו פרושו של המושג XTC בזיכרונות? זוהי מין התאמה למשהו? מכיוון ואני רוצה לקנות את הזיכרונות הבאים: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 וכתוב: "דגם: XTC PC2-6400EL Platinum" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ובקשר ללוח אם מזה אומר ATX? זה הלוח אם שאני מתכוון לקנות: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין בלוח אם שייתמוך ב RAID. המחשב מיועד לתפקד כשרת HTTP/FTP, הורדות, מקליט TV ולמשחקים. נכול לעכשיו יש לי כונן חיצוני של 750GB שיחובר ב USB והוא יתפקד בתור כונן גיבוי. עברתי על החומר שמצאתי לגבי RAID ולפי מה שאני מבין, RAID-0 משפר את הביצועים בצורה יחסית גדולה. ראיתי את הלוח הזה: Asus p5ql-e http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=31253 מה דעתכם עליו? תודה.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי 4 - (Serial ATA II (nFrce4 Ultra ובנוסף 4 - (Serial ATA (Silicon Image 3114 ובנוסף 2 - Parallel ATA מה ההבדל ולמה נועד כל אחד...

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by almog333,

אני מבקש לדעת 2 דברים: 1. האם הבדל המהירויות בין 667 לבין 800 הוא משמעותי? האם זה מצדיק מחיר כפול במהירות של 800? 2. מה זה ECC בזיכרונות? ראיתי שהמחיר בין זה לבין רגיל באותה מהירות הוא גם כן כפול

• 6 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.