מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי מחשב עם GIGABYTE p965 S3, והיבואן התקשר אלי ואמר לי שהלוח חסר במלאי בארץ, ובמקום זה הוא הציע לי את ה ASUS P5B965 הרגיל (לא הדלוקס). מה דעתכם עליו??? האם הוא בסדר לOC? אציין ששניהם באותו מחיר... חייב לחזור אליו עם תשובה תודה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! נכנסתי למנהל המשימות של ווינדווס ורשום לי בתהליכים שיש איזה תהליך לא פעיל של המערכת (SYSTEM) והוא צורך מהמעבד 98% איך אני מטפל בבעיה???---דחוף--- תודה....
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לוח אם: GA-EP45-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply כרטיס מסך: ASUS HD 4870 DK 1GB http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=KHXbfBCo7bXr3ohF כרגע יש לי זיכרון של 2GB מהירות 667 אני חושב להוסיף עוד 4GB אבל אני מתלבט בעניין, אם אני עושה את זה אצטרך לעבור למערכת הפעלה של 64Bit, פה אני חושש רק בגלל התוכנות וכל העניין הזה, אבל בטח אמצא תחליף... ובקשר למהירות, קראתי בנעוץ "שאלות נפוצות" בקשר לזה שאם מוסיפים זיכרון במהירות גבוהה אז הוא ירד למהירות הנמוכה של אחד הזיכרונות. האם העניין של מהירות הזיכרון ממש קריטי וארגיש את זה בביצועים? אם …
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
המערכת שנמצאת ברשותי היא כזו: intel 6600 core2 2.4 ghz על לוח ASUS P5W DH בזמן האחרון המאורר עובד יתר על המידה, ללא סיבה מוצדקת של עומס או של חום, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 6 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב p4 1.7 478socket ואני מעונין לשדרגו מבחינת לוח אם וזכרונות-- העניין הוא שאני רוכש מחשב חדש בימים אלה ובכוונה אני קונה כרטיס מסך 7300 בשביל לשדרגו בעוד מס' חודשים לכרטיס מסוג dx10 ואני אהיה מעוניין להעביר את הכרטיס מסך (ה7300)למחשב1.7 ולכן אני צריך לוח אם שתומך בpci -express. מבחינת זכרונות וכו' אני אהיה חייב לרכוש חדשים בכל מקרה כי יש לי כרגע rdram ולכן אין חשיבות לתאימות. איזה לוח אם יענה על הדרישות? תודה
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אתמול בלילה,כשהמחשב היה כבוי שמתי לב שדולקת מנורה אדומה בלוח אם.. כרגע שהמחשב עובד היא צהובה. הלוח אם הוא gigabyte ga-p55a-ud5 מזה יכול להיות? הלוח חדש,מלפני 3 חודשים.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצה על לוח אם אני רוכש מחשב עם מעבד AMD2400 xp רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ gigabite 7vax asus a7v8x kt-400 או abit nf7 nforce2 אודה לכם מאוד על המלצותיכם - אושרי דיין
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 ורציתי לשאול נגיד בביוס אני עושה שם יש לי אפשרות X.M.P אז מה זה? ואני שם את זה על PROFILE 2 זה בסדר? או שלשים על AUTO? וגם רציתי לשאול למה בתוכנה MEMSET זה כותב תזמונים מתקדמים אחרים מאשר בביוס? MEMSET: מפרט: E7500@3.6 GA-EP43-UD3L HD4870 600W 2X2 GB CORASAIR הזיכרון בלי אוברקלוק רק המעבד (הבאס יושב על 333 ומחלק הזיכרון 2.4 כך שיוצא 800 MHZ שזה התדר המקורי) תודה לכולם!!! ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבעלותי המחשב שבחתימה עם 8gb RAM סה"כ(2x4) אין לי עוד סלוטים פנויים ואני מעוניין להגדיל את הזיכרון עקב כך שלרוב כשאני עובד על המחשב אין לי כמעט זיכרון פנוי(בעיקר photoshop ותוכנות נוספות). ויש לי מספר שאלות בנושא: 1. בדף של הלוח אם רשום שהלוח תומך מקסימום 16GB , האם זה נכון (מכיוון שאצלי בלפטופ ההגבלה היא 8GB ואני עדיין עובד עם 12GB בצורה תקינה לחלוטין)? 2. לגבי תאימות של זיכרון אני זקוק להמלצה של 8GB בתדירות כלשהי(זה מוביל לשאלה הבאה). 3. האם ניתן לשלב זיכרון מתדירויות גבוהות יותר? ברור לי שזה יעבוד על הנמוך ביותר כרגע... 4. במידה ואי אפשר יותר מ-16GB אולי עדיף 4x4GB וזהו? זה הבדל של 200 שקל בערך סה"כ.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע שני קיטים של DDR3 1333 סה"כ 8GB רוצה לקנות עוד 4X2 להגיע סהכ ל16גיגה רציתי לשאול לגבי קנייה של זכרונות במהירות 1600 עם שלי כמובן שיעבדו במהירות הנמוכה וזה לא חשוב לי רק רציתי לדעת אם זה יעבוד טוב ולא יהיו בעיות הזכרונות שלי הם KINGSTONE האם גם התזמונים של הCL חשובים? או שזה לא קריטי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי חברים , נכון להיום ה SETUP שלי הו P4GD1 לוח אם PCI-X עם תושבת 478 , P4 3.0 GHZ 2 GB High End Memory (Ocz Platinum) Gigabyte 1900xt אני גיימר , אבל אני מתחיל להרגיש שה CPU שלי מתחיל להחנק במשחקים...הואיוצר צוואר בקבוק , בכלל כל ארכיטקטורת ה 478 והפיסיאיי אקספרס לא פועלת משהו. אז הבאתי לוח חדש , שתואם את הזכרוןשלי - Asus A8R32-MVP ותושבת 939 , ונכון לעכשיו אני מחפש CPU שיספק אותי. אני לא לוקח בחשבון את ה CPUים החדשים של INTEL שהבנתי שמנצחים את גרסת ה FX בגדול. את ההזמנה אני בכל מקרה לא עושה מהארץ , אז מחירים כרגע קצת פחות רלוונטיים אז על מה כדאי לי ללכת? מה בכלל ההבדים? FX60 , 55 , 57 - 939 x2 למינהם... או אופטרונים למינהם... תודה ויום טוב =)
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי חברה עבור משחקים מה כדאי יותר מהירות הזיכרון או כמות הזיכרון . (לוח msi-z87-g55 מעבד i5 4440 ). לדוגמא: G.Skill F3-2400C11D-8GAB. 8GB או 16GB G.Skill F3-1600C9D-16GXM תודה מראש. המשך יום נעים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם ל PENTIUM D920 2*512 DDR2 דרישות: AGP/PCIEx16 DUAL CHANNEL SATA2 GIGABIT LAN *מעדיף ציפסט של אינטל
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי ראם של OCZ 800MHz וכתוב שהתיזמונים שלו זה 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי אותו והפעלתי את המחשב התוכנה CPU-Z מזהה שהתדר הוא 800 ושיש שני סטיקים של ג'יגה אבל כתוב שהתיזמונים הם 5-5-5-15... איך אני גורם למחשב לזהות את התזמונים הנכונים? לוח אם- ASUS M2A-VM קישור לזיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג DDR CL 2.5 בעל מהירות של 400 MHZ ברצוני לרכוש כרטיס נוסף. השאלה שלי מה זה ה CL? האם זה משנה אם אני ירכוש כרטיס של CL 3 או כרטיס של CL 2. עוד דבר: הכרטיס שלי הוא 512 MG ויש לי עוד מקום פנוי לכרטיס אחד כמה נפח כדאי לי לקנות? והאם אין בעיה שכרטיס אחד יהיה למשל עם 1024 מגה זיכרון והכרטיס השני עם 512? או שאני חייב ששני הכרטיסים יהיו בעלי אותו נפח זיכרון? אני עובד עם מערכת הפעלה XP ואני רוצה לשפר למחשב צת את הביצועים בכדי שאני אוכל למשל לעבוד בוא זמנית גם אם האימיול ותוכנת המסנג'ר.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי לוחות האם: GIGABYTE EP45-DS3L או GIGABYTE EP43-DS3L במחיר זה בסביבות ה100 ש"ח הבדל. השאלה שלי היא מה ההבדלים בת'כלס ואם ההבדל במחיר שווה.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב, נדפק לי אחד מכרטיסי הזכרון במחשב ואני מעוניין להחליף אותו וכבר גם לשדרג את הכמות באותה ההזדמנות. המחשב שלי לא חדש, אבל נכון לעכשיו הוא עושה את העבודה ואינני מעוניין להוציא הרבה כסף על שדרוג של שלשה. אשמח לעצה, האם קיים זכרון טוב שאני יכול לקנות כעת שישמש אותי בלוח הקיים (גיגהבייט, מצ"ב תמונה) ואשר גם אוכל להעביר ללוח מודרני יותר וישרת אותי נאמנה שם? תודה רבה וחתימה טובה.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המעבדים אקסטרים היו אמורים לצאת ביולי 2013 האם לאור דחיית המעבדים Haswell למה אין גם שום מידע למעבדי אקסטרים ? האם יש מקום בארץ לראות מעבדי שרתים של אינטל אקסטרים בפעולה ?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי שרוב האנשים שעושים מפרטים באתר ממליצים או על G-SKILL או על A-DATA.. 2x2 GB אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים ושאר הדברים. חבר של אבא שלי עובד כמתכנת, והמליץ דווקא על Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz.. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ואם אפשר קישור לקנות אותו ושינצל HD6850 OC של MSI בצורה הטובה ביותר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מה בדיוק זה משפיע מה בדיוק התפקיד שלו? אני למשל רוצה לקנות לוח אם מבוסס chipset של אינטל 955x זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי לוח אם מסוג ASUSP4P800 DELUXE שמתי לב שבנוסף לכניסות ה-IDE הרגילות, ישנן עוד שתי כניסות דומות בצורת החיבור שלהן ל-IDE הנקראות RAID. שאלתי היא, האם ניתן לחבר הארד דיסק רגיל לחיבור ה-RAID או שזה מצריך חומרה מיוחדת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שיאפשר לי לבצע OC על המעבד (ואולי הזכרונות, אם זה לא מצריך תוספות מיוחדות). עשיתי בעבר טעות וקניתי לוח אם של INTEL, אשר כידוע אינם מאפשרים OC. עברתי על ההודעות וקראתי גם את הדביק על לוחות האם, אבל השפע די מבלבל אותי. דרישות מיוחדות: 1. אני לא מתכנן OC עצבני במיוחד שיצריך קירור מים, אלא משהו יחסית סטנדרטי. 2. יש לי קירור גדול למעבד: BIG TYPHOON, כך שהלוח יצטרך להיות כזה שיאפשר לי להתקין את הקירור הזה. 3. הייתי מעדיף לוח עם שני חיבורי רשת (אחד לאינטרנט, אחד לרשת ביתית). 4. RAID, FIREWIRE אינם חשובים לי. כלומר, לא אכפת לי שיהיו, אבל אני לא רוצה לשלם תוספת מיוחדת רק עבורם. 5. אופציה ל-ATI CF: כרגע לא כל כך נראה לי שאשתמש בזה, אבל לא ניתן לדעת. 6. תקציב: …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-