מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש לוח שיכנס במארז מיקרו או מיני, למעבד אינטל i3 על תושבת 1155 עם USB3, יציאת אודיו קואקסיאלית או אופטית, ולפחות שתי יציאות לSATA3 (אחבר אליו כונן קשיח 2TB ועוד אחד קטן SSD למערכת הפעלה) תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כבר כמה שנים טובות שאני קונה מחשבים לפי ההמלצות בפורום ובמדור המפרטים המומלצים. תמיד יצא שלצרכי הומלץ כאן לוח של גיגבייט. אני אומר באופן גורף: אין פעם אחת שלא היו בעיות איתו. אם בבקר GSATA שלהם, שתמיד נדרשתי לכבותו, אם בעיות ב AHCI שגם תמיד בסוף נאלצתי לבטלו מהביוס, וכעת במפרט הנוכחי, ריסטרטים עצמאיים (בעיה ידוע בכל העולם עם הלוח הזה), שגם נפתרת רק אם אני מכבה לא מעט דברים בביוס. בקיצור, נמאס. אני חושב שנתתי מספיק צ'אנס (לפחות 6 לוחות ברצף). אודה להמלצה שתתאים למפרט שלי ללוח שאינו גיגבייט. אסוס יהיה נחמד, אך ממש לא חייב. משהו מקביל לשימושי מולטיטסקינג כבדים, מעט משחקים (CS) וזהו.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג אסוס p5ad2 delux הלוח עם קורוזייה עליו... רציתי לדעת אם ניתן להשיג היום לוח שיחליף את הקיים או שאני אצטרך לשדרג גם את המעבד והזכרונות ..... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך bfg 7800 gs שיושב בagp העניין הוא שאני רוצה להחליף מעבד ולוח אם רציתי לדעת אם הלוחות החדשים שתומכים בכפול ליבה עם הסוקטים החדשים באים עם אופציה לagp ואם יש גם כרטיס כאלה עם אפשרות גם ל agp וגם ל pci-e
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מבקש המלצה ללוח אם של חברת גיגהבייט אשר יהיה מבוסס על סוקט 775 וזכרון DDR2. הלוח לא חייב להיות חדש שניתן לקנות בחנות, רק המלצה לדגם. מחפש שיהיה בעל יכולות RAID. בנוסף אם קיים לוח-אם עם מאפיינים שנראים למעלה ואשר תומך גם ב SATA3 ו- USB3. אם לא אז המלצה על לוח עם המאפיינים האלה(לא משנה הסוקט והזכרון) אבל שיהיה RAID תומך SATA3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בטכנולוגיות החדשות. כמו DDR3 וכאלה. שיהיה לו הרבה חיבורי SATA ו IDE וחשוב לי שהוא יתמוך ב OC מעולה. אני מתכוון לשלב מעבד 6750 1333 אני מעדיף לקחת של חברת GIGABYTE התקציב של הלוח אם והמעבד גג 1600ש"ח אפשר לחרוג רק אם זה ממש משתלם לעוד 200 ש"ח כולל קירור טוב שיקרר את המעבד הזה כמו שצריך ושיהיה מוכן ל OC זה נועד להחלפה ללוח אם ולמעבד שיש לי כרגע. 6300 ולוח אם MSI P965 Neo הלוח שיש לי גרוע לOC זיכרונות יש לי TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך יש ליLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL אם יש הערות תגובות המלצות תיקונים או כל דבר אחר אשמח מאוד לשמוע. או שאם בכלל עדיף לחכות ואז לקנות משהו…
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ראיתי לא מעט המלצות ל-B85 KILLER של אסרוק. השאלה שלי היא מה באמת הולך עם מגבלת הOC של אינטל (זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1). זה יצא לפועל בסוף או לא? בלי קשר לזה, יש PCIEX16 יחיד שקיים שם (השני הוא X4, חשמלית) אבל באתר שלהם רשום: PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode) מה הכוונה לPCIE2? בנוסף, מה שלא מוצא חן בעיניי זה האילוץ להשתמש ב1600MHZ. ואם אני מתכנן לשדרג בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כבר הייתי נעול על הP31-DS3L ואז ראיתי שהוא צורך עדכון ביוס(מעבד E5200) וממש אין לי ראש לזה,מה גם שאין לי דרך לעשות זאת(אני קונה את המחשב מכמה חנויות,ואני מרכיב לבד,ואין לי מעבדי 65NM 'ספייר') אז,אני צריך לוח אם שתומך ב45NM בלי שום עדכון ביוס,ושיתמוך כמובן בDDR2 המערכת שתרוץ עם הלוח היא E5200 2GB 800MHZ HD2400PRO 160GBHDD תודה!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אחד הסלוטים של הלוח אם שלי נהרס ולכן לא אוכל להשתמש ב32G שקניתי במלואם לצערי. תהיתי אם יש איך להשיג לוח אם אם חדש שיתמוך ב4 סלוטים של DDR3 RAM ושלא יפול ברמה של הנוכחי.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מפרט אשר השילוש הקדוש בו מכיל Q6600 זיכרונות titanium ALPHA 4GB של OCZ וכ.מסך LEADTEK GTX ULTRA מכיוון שויתרתי על הSLI,כי יש לי אפשרות כל פעם להתעדכן בכרטיס מסך החזק ביותר אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-DDR3 במחשבה לעתיד. לצערי הSTRIKER שרציתי בהתחלה לא יכול לעשות זאת. כמו שציינתי בכותרת אין תקציב,התקציב הוא בלתי מוגבל. אשמח לעזרתכם,תודה =] ד"א הכל יעבור OC במוקדם או במאוחר והכל מקורר ע"י קרור מים,אשמח ללוח מתאים.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי לא היה מקום בכותרת,אבל אני צריך שהכרטיס מסך יוכל להריץ HD ושתיהיה אופציה לHybridCF עד 700 ¤ (צ'יפסט 780G ומעלה) תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
-
שלום,בעקבות תקלות מעצבנות בלוח האם שלי שלא הצליחו לפתור לי (ומאחר שהאחריות היתה בFOXPC שנסגרו) אני מעוניין בלוח חדש על הלוח להיות: בעל 4 חריצים לDDR2 תושבת 775 לפחות 4 SATA (עדיף 6) כרטיס קול מובנה 5.1 ומעלה (אני מניח שזה בכל לוח) כמה שיותר כניסות USB אחוריות (מינימום 4,עדיף 6 אבל אם אין ברירה אז 4) סה"כ אלו הדרישות אין לי צורך בלוח שמצטיין בOC או תכונות דומות.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני ניוב בדברים האלו אשמח למידע איזה לוח אם לקנות כנראה למעבד q9550 (אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע) אני מעוניין שיחזיק מעמד כמה שנים יפות. חשבתי לוח אם תוצרת Gigabyte דגם GA-EP43DS3L או שווה להשקיע קצת יותר ולקחת לוח אם תוצרת Asus דגם P5QL או אם זה מצדיק להוציא קצת יותר ולקחת אחד מאלה *GA EP45UD3L *P5Q SE או כל לוח אם אחר עד לתקציב 550שקל אם זה מצדיק את הקנייה אם לא אז 500 שקל אשמח למידע יום טוב כנראה בעתיד יעשה O.C לא יהיה רוצה להיות מוגבל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם אני הולך להרכיב בו מעבד Q9450 וכרטיס מסך 9800GTX (אחרי כמה חודשים אני יוסיף עוד אחד ) אני רוצה שהיה לו תמיכה ב SLI ואני הולך לעשות OC מיפלצתי ממולץ שהיה לוח של ASUS האים שווה לחכות לצ'יפסט P45 או של NVIDIA
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי וחסר לי רק לוח אם... התקציב בשבילו הוא 800-1000 ש"ח. אשמח להמלצה ללוח אם מתאים במסגרת התקציב, רצוי שיתמוך ב-DDRIII, אבל זה לא חובה, אם הלוח אם הזה הוא לא מספיק טוב או מומלץ. זה החלקים שאני עומד לקנות: מעבד E6600 זיכרון 2 GIGA כרטיס מסך 8800GTS 320MB ללוח אם צריכה להיות תמיכה גם בשני דיסקים קשיחים, אחד SATA ואחד SATAII. תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800DLX INTEL 865PE ומעבד 478 512K 2.8MH ו2 סטיקים של זיכרונות CORSAIR 2*512 400MHZ וכרטיס מסך של ATI 9800SE . השאלה היא.. לוח האם שלי הפסיק לעבוד, ואני מחפש לוח חדש. לא מצאתי לוח כמו שלי ,אני מחפש משהו די איכותי עם ערכת שבבים סבירה +. למישהו יש המלצות איזה לוח אם אני צריך לקנות ...? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
b]מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪111 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1319 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪97
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד QX9770. ברשותי לוח אם ga-73pvm-s2h Gigabyte שאינו תומך במעבד לצערי. הלוח-אם שאני מחפש צריך להיות: 1)בעל FSB1600 2)תומך ב DDR3 3) microATX (כך שיכנס במארז ANTEC FUISON ) ->אם אין כזו אפשרות אז ATX 4) עדיפות לכרטיס מסך מובנה (DVI) בנוסף, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך Sapphire HD 5770 נכנס במארז ANTEC FUISON ( אולי בעתיד אני אקנה אותו) תודה, גיא
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! הזמני לעצמי מעבד כזה מ-ebay, הנזק הוא 112$ כולל משלוח - אבל במעטפה (זה מעבד OEM). עכשיו אני מתלבט לגבי לוח ולכן גם זכרונות: יש לי כרטיס מסך geforce 9600GSO ואני לא מתכנן לשדרג ועד כמה שאני מבין הוא יותר טוב מה-OB שבא על על ה-780G או 785G. אני יודע שהמחירים של לוחות AM3 בארץ הם מאוד גבוההים, אבל יש פה benchmarks של 2 מעבדי phenom II שניהם הורצו ב- 2.6MHZ אבל לאחד יש 6 מגה cache והוא רץ על לוח AM2+ והשני שיש לו רק 4 מגה cache אבל רץ על לוח AM3 כלומר זכרונות DDR3 והוא לוקח את המעבד "היותר חזק". למעבד שלי לא יהיה בכלל L3 cache אז עד כמה שאני מבין זכרונות DDR3 מהירים יתנו הבדל יותר משמעותי. מה אתם חושבים, האם כדאי להשקיע בלוח עם סוקט AM3 וזכרונות רק כדי לנסות לכסות על המ…
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על החלקים הנל לטובת מחשב ביתי (עבודה משרדית\אינטרנט) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חשבתי בעקרון על P5E3 אבל גיליתי לצערי שהוא לא תומך בDDR2 אלא אך ורק בDDR3... נראה לי חשוב שלוח יתמוך או יאפשר שדרוג עתידי לזכרונות DDR3 אבל אין לי שום כוונה לרכוש כאלה בתמחור הנוכחי במיוחד לאור העובדה שDDR3 לא הציג שיפור משמעותי מול DDR2 עד כה ובטח שלא בקיטים שנועדו למשתמש ביתי ממוצע הבנתי שיתרונם העיקרי הוא בביטול הגבלת המהירות הנוכחית שהכרנו בDDR2 ושהם יכולים להגיע אף ל - 2000MHz בקיצור, שאלתי אליכם היא האם קיים לוח X38 שמאפשר שימוש בשני סוגי הזכרון?? (לא בו-זמנית כמובן..) ואם כבר פתחנו תראד אולי תוכלו לעשות לי קצת סדר עם הלוחות החדשים, יתרונות וחסרונות של כל אחד עם דגש על הלוחות של אסוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שעליו כנראה ישב 3800X2. OC לא כלכך בתכנון, אבל חשוב שיהיה לו כרטיס קול טוב. לצורך העניין, שמתי לב לNF4U LANPARTY של DFI, איך האוןבורד סאונד שלו? יש טובים יותר? תודה(:
-
- 7 תגובות
- 508 צפיות
-