מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. האם הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הנל במצבים הבאים: - בסטוק (ליבה אחת 2.7 GHz) - ב OC ל 3.4חד ליבה - בשני המצבים, גם OC וגם UNLOCK.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש מהבנק עם מעבד E8400 עם שתי ג'יגה זיכרון ,והרצתי נוסחאות מורכבות באקסל גם במחשב AMD ישן כאמור עם חצי ג'יגה זיכרון במקביל ,והפלא הוא שאין שום עדיפות לE8400 ! האם אפשר להסיק שמעבדי אינטל נחותים בעיבודים פיננסיים לעומת AMD ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה יהיה הסוקט של מעבדים אלה? האם עדיין הוא יהיה 775? קשה לי לאמין שישנו אותו כבר כי זה האחרון בסידרת ה45nm מישהו יודע אחרת? דרך אגב מתי פחות או יותר הם יושקו......
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד חדש 3770K ואני רוצה להרכיב מחשב חדש. ראיתי שכמעט לא נשארו לוחות עם תושבת 1155. איזה לוח מומלץ לקנות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה זה ממש דחוף..אני חייב לדעת מה אתם חושבים על הלוח הזה וכמה הוא שווה לדעתכם
-
- 3 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... זהו... אשמח מאוד לקבל ת…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים AMD Athlon XP 1800, ועד שהלכו לי הקבלים בלוח האם - כתוצאה מאבק שלא ניקיתי במשך חודשים ארוכים - הייתי מאוד מרוצה. מאז הכנסתי לוח אם פשוט יותר והוספתי עוד מאוורר פשוט... וחיי אינם אותם חיים 8) אבל הרגשתי בחסרונות כבר בהתחלה. המאווררים עשו המון רעש מהיום הראשון, והמחשב חימם מאוד את כל החדר - ועדיין מאוד מחמם. עכשיו גיסי קונה מחשב ושאל אותי איך AMD מבחינת עלות ותועלת. על פניו, כפי שמציינים םה כמעט כל החברים - AMD משתלם מאוד. השאלה הראשונה היא, האם המעבדים החדשים שלהם עדיין מחממים כל כך ועדיין מצריכים מערכת אוורור חזקה יותר. היה לי מחשב פנטיום של NEC לפני כמה שנים ואני מכיר עוד מחשבים רבים אחרים שמחממים פחות ובאופן טבעי גם עושים פחות רעש. השאלה השנייה היא ,א…
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ערב טוב לכם אוברקלוקרים עצבנים חובבי AMD, כידוע לכם, מעבדי ה- +AthlonXP 1600 הינם מעבדים עצבנים ביותר ואם נופל עלייכם סטפינג מעולה (כדוגמאת ה-AGOIA 0213) אפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 166 עם מכפלה נעולה, למעבדים האלה כולם התפללו וקיוו כאשר הזמינו את המחשב החדש, ואם זה היה מה שקיבלו, קפצו לשמים ורצו לאוברקלוקינג חסר מעצורים. אני כידוע כבר כמה חודשים מחפש לי מעבד כזה עם סטפינג מעולה, בעיקר מת ל-AGOIA Y 0213 אך אפשר גם AGOIA F 0213, AGOIA 0212 וכמובן AROIA נחמד אשר לא משנה כל כך השבוע מגיע בקלות למהירויות איכותיות, אך היום קבלתי בשורה מרה משני בעלי חנויות - ליבואן הרשמי, אזטק, נגמר כל המלאי של המעבדים האלוהיהים הללו וכנראה שגם לא יגיע עוד משלוח לכן, מעל עמוד פורום זה, אנ…
-
- 54 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע רק בכלליות שזה חלק על לוח האם... ושיש לו כמה דגמים ויצרנים... מה הוא בעצם? מה התפקיד שלו? אם תוכלו להרחיב יותר אני אשמח (:
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
את האמת, שנים לא התעסקתי בכל מה שקשור לחומרת מחשב ודי לא ברור לי מה שהיה ברור בעבר.... בכל אופן, המחשב בן כמעט 4 וטפו טפו טפו עובד בסדר גמור פרט לאיטיות מדי פעם בהרצת תוכנות.... השאלה היא האם זכרונות זה מה שישפר את המצב? 4 גיגה יהיה משמעותי יותר? ואם כן, אז אני אצטרך המלצה איזה לרכוש.... ד"א, אם זה משנה, אז המחשב מריץ נכון לעכשיו וינדוס VISTA בגרסת 64bit כרגע יש אצלי 2 סטיקים של 1GB כל אחד(סה"כ 2). אלו יתר הפרטים: מעבד: INTEL CORE2DOU E6550 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L לא בוצע OC וגם לא יבוצע
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זה INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott לזה INTEL Pentium 4 - 3.0 Prescott
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
התרגלו לשמוע את השם Intel N Series ו-Intel Processor, אשר הופכים מחליפים רשמיים עבור המותגים הוותיקים של היצרנית בקצה הנמוך של השוקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
יש מצב שמעבד יושב לא נכון על התושבת והמחשב עדיין עובד " רגיל " והטמפרטורות תקינות ?
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ביקשו ממני עצה למפרט שאמור להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, אבל *קצת* יותר רציניים מסוליטר, אינטרנט וכו... הדבר הכי חשוב, שמחשב אמור להחזיק 4-5 שנים (להריץ משחקים בינוניים...) יש הגבלה של תקציב (מעבד ב2000 ש"ח לא אופצייה...5K עבור כל המערכת- ללא מסך...) השאלה שלי היא אם כדאי לחכות לAM2 או עדיף לתכנן מפרט מחלקים שנמצאים כבר היום במלאי? האים כפולי הליבה או אפילו המעבדים בעלי ליבה אחת, בתקציב הנתון יחזיקו מערכת (עם שידרוגים עתידיים: תוספת זיכרון, שידרוג כ. מסך...), בלי קרטועים במשך הזמן המבוקש? (לא להתחיל לבנות לי עכשו מפרטים כדי שלא יעבירו את הת'ראד הזה לפורום מפרטים...) תודה.
-
- 15 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את גודל הזכרון בלוח ההאם שלי, מדרם MSI 865PE NEO3. לגודל של 2GB מהירות 400MHZ. ברצוני לרכוש זאת מאתר EBAY אך אני צריך את מס' הפינים המדיוק. יש שם מס' דגמים עם מס' פינים שונה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ואיזו גירסא של ויסטה כדאי להתקין בכדי שהוא יריץ בצורה היעילה ביותר תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-B85M-D3H יש בו אופציה ליציאת SPDIF אשמח לקבל עזרה מהיכן אני יכול לרכות את הבקר שאני אמור לחבר (אני בינתיים שולל אופציה מחול משום שזה דיי דחוף) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפרת הגדרות מעטפת החום הרשמית של אינטל הפכה בשנים האחרויות לפיצ'ר שמוטמע כברירת-מחדל בלוחות אם. לאחר דיווחים רבים על חוסר יציבות ומעבדים שנשלחים למימוש אחריות אנחנו מקבלים את היכולת להצמד באמת להגדרות היצרן, רק אם אנחנו ממש רוציםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה עדיף מבין 3 האופציות הבאות מבחינת עלות\ביצועים ללא oc? (לכל הלוחות כרטיס מסך מובנה) אם יש חלופה יותר מוצלחת אשמח לשמוע amd athlon x2 4400 + asus m2a-vm HDMI 882 ש"ח או c2d E4500 + gigabyte ga-73pvm-s2h 1064 ש"ח או c2d E4500 + asus p5b-vm 1245 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאני אשמע אידיוט גמור בהשוואה לכל מומחי המחשבים שגולשים פה, אך ברצוני לדעת מהו זיכרון RAM? בנוסף, אשמח לדעת האם ניתן להוסיף זיכרון RAM למה שכבר קיים במחשב ואם כן, כיצד לעשות זאת ומהן האפשרויות?? ניסיתי לקרוא שרשורים שנוגעים לנושא הזיכרון אך התשובות מכילות יותר מדי מונחים שאינני מכיר או מבין.... בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי האם מעבד כפול ליבה(AMD64 2*3800) דורש דרייבר מיוחד בXP כדי שיעבוד כראוי? שאלה מקבילה למעבדי אינטל?
-
- 16 תגובות
- 945 צפיות
-