עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מאוד מרוצה מהיכולות של לוח האם שלי. מה שאני לא מרוצה ממנו זה באג ספציפי לדגם הזה - ולכן ייתכן ואחליף את לוח האם בקרוב. מה שאני זקוק לו הוא בדיוק מה שיש לי - חריץ PCI-E 1 ולא יותר, לא יותר מ-4 ערוצי SATA, תמיכה במודולי זיכרון של 1066, יכולות אוברקלוקינג נרחבות ותמיכה ב-FSB של עד 1333. אני צריך מכם המלצות על דגמים מקבילים של חברות אחרות. אחד הדגמים שעניינו אותי (מלכתחילה, יש לומר) הוא הGIGABYTE ‏P35-DS3L. האם ערכת השבבים שלו היא מה שמכונה BEARLAKE, כלומר אותה ערכת שבבים שיש לי עכשיו? ואם לא - איך ערכת השבבים P35 בהשוואה למה שיש לי עכשיו? אשמח לקבל גם הכוונה וחוו"ד על הדגם המקביל של ABIT (ובעיקר מי היבואן שלהם בארץ....), ואם יש דגמים מומלצים אחרים בעלי ספסיפיקציות דומ…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. שלום, המחשב הנוכחי שלי הוא q6600 gigabyte p45ds3r 4gb ddr2 800a-data 4870 1gb enermax liberty 620W המטרה שלי היא משחקים(רצוי על הכי גבוה ללא קרטועים) ותוכנות גרפיקה ממש כבדות עד עכשיו המחשב סיפק אותי בכל מה שרציתי מעל ומעבר, אבל היום המעבד החליט להגיע ל100 מעלות, החלפת משחה עזרה מעט אך עדיין המחשב לוהט והביוס בכלל מראה מינוס טמפרטורה ותוכנות אחרות מראות 100. השאלה שלי היא אם כדאי כבר להביא i7 עם לוח חדש וזכרונות בתקציב עד 2500 או פשוט לחפש מעבד אחר q9XXX שלא ממש קל למצוא ובמחיר נורמלי... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jackhammer,

היי חברים. יש לי לוח של אסוס crosshair VII HERO wifi. יש ללוח הזה 2 ראשים של ARGB לראש אחד חיברתי בלוק קירור מים של EK VELOCITY. לראש השני חיברתי כבל מפצל של ARGB מ1 ל 6 (גם כן נרכש מEK - אבל לא כזה משנה) למפצל הזה חיברתי את הARGB של: distro plate של חברת EK פאנל האורות של המארז עצמו (lian li o11 XL) ARGB של הספק אסוס ת'ור 1200 בנוסף, יש לי מאווררים של lian li שמחוברים לקונטרול משלהם ומחוברים ללוח ע"י ראש USB. המאווררים מזוהים ע"י התוכנה של lian li בצורה תקינה והיא שולטת על ההגדרות שלהם (מהירות, צבעים וכו'...) הבעיה שלי היא התוכנה של אסוס (Aura creator) לא מזהה את הרכיבים בתור רכיבים עצמאיים (וכתוצאה מכך לא מאפשרת לי לשלוט על הRGB של כל רכיב בנ…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by gangsta,

אפשר לחבר זיכרון DDR2 400 ללוח שתומך DDR2 667? (אני מאמין שלא אבל אני שואל בכל מיקרה)

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  5. אהלן חבר'ה, אני על סף קניית מחשב ומה שנותר לי לבחור זה לוח אם טוב שיתאים למפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray, יחידות 1 ₪933 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1119 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪147 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪542 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1157 G.Skill 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 RipJaws Core I5, יחידות 1 ₪650 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1273 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪444 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪90…

6. Started by hal,

היי, 768mb כמות זיכרון במהירות ddr333 או 1.5gb במהירות ddr266 למחשב נייד? תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by shloosh,

אני מתבלט במחשב החדש שאני קונה בין לקחת את ה-3700 ו-2 ג'יגה ראם לבין x2 3800 ו-1ג'יגה ראם. איזה מעבד עדיף מכל הבחינות?? ראיתי שה-x2 3800 פחות טוב במשחקים אבל יותר חזק בתוכנות? האם זה משהו שישתנה בעתיד?? האם windows vista יעדיף x2 3800 למשל על 3700??? תודה!!! נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוק

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  8. שלום! בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש! הכל עובד כשורה בינתיים ואני מאוד מרוצה! הייתי רוצה לשאול האם הדברים האלו תקינים: 1) משום מה ה- Turboboost לא עבד, התקנתי את הכלי של אינטל שאמר לי שזה בכלל לא פעיל. אז נכנסתי לביוס וראיתי שהאופציה בכלל על Disabled. מאז שהפעלתי אני רואה את המעבד קופץ ל-3.2 GHZ כשצריך והכל סבבה. לא ממש שאלה אבל מה הקטע שזה יהיה כבוי כברירת מחדל? זו אחת מהסיבות שהלכתי על i5 2) הרצתי Prime95 ותוך כמה דקות החום של המעבד קפץ לסביבות ה-60 והמאורר התחיל להסתובב הרבה יותר מהר (ממש היה אפשר לשמוע איך הוא מאיץ ואחרכך מאט כשכיביתי את הprime). האם זה נורמלי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  9. משפחת Rembrandt של AMD עבור מחשבים ניידים תוכל להיות מוכנה להכרזה וזמינות מהירה כבר בתחילת שנת 2022, או אולי אפילו קצת לפני כןלכתבה

10. מכיוון שבכמה וכמה ביקורות ראיתי שהEPOX 8k5a+ לא עוקף אותו בביצועים במשחקים וזה מה שחשוב לי... אבל דיברתי עם כמה אנשים וחלק אמרו שה7vrxp rev2 מעולה וחלק אמרו שיש איתו הרבה בעיות :'( מה אתם חושבים? ושאלה נוספת, האם ההבדל בין מעבד xp1800 וxp2000 משמעותי? תודה רבה מראש

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

שאלה N00Bית אני חושב. מה זה נעילת APG\PCI, מה היא עוזרת, למה צריך אותה ומה קורה כשאין אותה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. של איזה חברה??? ומה הדגם??? תקציב עד 1000 בערך אם זה 1100 זה בסדר... העיקר שיהיה טוב מאוד ...

13. Started by SEangel,

עפ"י עיון (בעזרת אופציית החיפוש) הבנתי שזכרון RDR צריך (ובלתי אפשרי כמעט להשיג אחרת) לבוא בזוגות. לחבר שלי יש כבר זכרון והוא רוצה להוסיף עוד, הוא יכול להוסיף עוד זכרון אחד או שהוא חייב לקנות זוג?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by adamginz,

הקריאה שאני מקבל ב-HWMONITOR היא 7.2V ב+12V בביוס הקריאה היא 12.19V למישהו יש מושג מה הבעיה? הלוח מקורי של אינטל H67BL

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by Sweet_Tooth,

WTF IS THAT? שמעתי שיש כרטיסי רשת שעובדים על הבאס הזה אבל מה בדיוק היתרון שלהם (אם יש) על כרטיסי PCI רגילים? ואשמח אם תתנו לי כמה קישורים למוצרי CNR!

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by the_saint,

אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליו תמורה מקסימלית למחיר מינימלי

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  17. ואם יש לי 2 זכרונות של 512 שהCL שלהם הוא 2 ואני רוצה להשים עוד 2 של 512 אבל נCL שלהם הוא 2.5 על מה המחשב שלי יעבוד על איזה תיזמון

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by pompon,

שלום, איזה לוח אם מומלץ לעבודה עם מעבד I7 למטרת משחקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לא יודע מה איתכם אבל אני קראתי בפורום אחר שהמעבדים הללו בעצם באים עם שבלונות של 8 ליבות וששתיים מהם לא פעילות. למה אין על זה חדשה באתר? יכול להיות שפיספסתי את זה? השאלה שלי עכשיו היא האם יהיה אפשר לפתוח את הליבות הללו? ולמה בעצם היו צריכים לבנות את המעבדים עם שבלונות של 8 ליבות?

• 38 תגובות
    • 6k צפיות
  21. הי, אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש בייתי מבוסס מעבד i3-4160 איזה מבין הלוחות הבאים הכי כדאי? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. התעסקתי קצת עם הדרייברים של הלוח אם , ושל הביוס .. בקיצור, כל פעם שאני מפעיל עכשיו את המחשב, הוא עושה במשך 20 שניות "Detecting .." , ולאחר מכן הוא כותב: "Mbultra133 is not installed because there are no drivers attached". מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהעלים את התהליך המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. ביוס לגרסה 11. (אני מקווה שהעדכון הצליח, מכייון שכשאני מעלה את המחשב אני מקבל את הלוגו של דיול ביוס, מה זה אומר? שהדיול ביוס עובד או שהלוגו תמיד מופיע שם? בכל אופן בפינה השמאלית העליונה של המסך רשום לי שהגירסה היא 11F , הגירסה שעליה עדכנתי.) בכל אופן הסאונד הוא באיכות סבירה אך הוא מאד מאד חלש. (לא יכול להשתמש באוזניות, רק ברמקולים עם מגבר) מקווה שלמישהוא יש פתרון בשבילי....

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  24. שלום לחברי הפורום. אז ככה , אני החלטתי בעוד כשבועיים לקנות לעצמי (לבנות) מערכת מחשב שנייה ואני בדילמה , מקווה שתעזרו לי לבחור. שתי הפלטפורמות שאני רוצה (מעבד + לוח אם) כעכרון הן כאלו : 1. AMD BD FX-8150 + Asus Crosshair V Formula AM3 990FX המחיר של שניהם הוא - 2,337 ש''ח 2. Intel Core i5 2500K + Asus P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 המחיר של שניהם הוא - 2,338 ש''ח כמו שאתם רואים ההפרש ביניהם הוא 1 ש''ח עכשיו , השימושים הם : אוברקלוק בינוני עד כבד , הקמת שרת , רשת , מערכות וירטואליות , תחנות עבודה וכל מה שקשור לזה , גם גיימינג כבד כמובן על הגדרות גבוהות (1920X1200). אני יודע שאולי אתם תגידו שהגזמתי עם הפלטפורמות אבל עזבו , אילו החלקים שבחרתי לקנות , ואני רק צריך שתעזרו לי ל…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Royz,

יש ללוח אם הזה USB או USB2? זה חשוב לי כי אני רוצה לקנות נגן Mp3...

• 7 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים