עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hal,

היי, 768mb כמות זיכרון במהירות ddr333 או 1.5gb במהירות ddr266 למחשב נייד? תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by shloosh,

אני מתבלט במחשב החדש שאני קונה בין לקחת את ה-3700 ו-2 ג'יגה ראם לבין x2 3800 ו-1ג'יגה ראם. איזה מעבד עדיף מכל הבחינות?? ראיתי שה-x2 3800 פחות טוב במשחקים אבל יותר חזק בתוכנות? האם זה משהו שישתנה בעתיד?? האם windows vista יעדיף x2 3800 למשל על 3700??? תודה!!! נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוק

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  3. שלום! בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש! הכל עובד כשורה בינתיים ואני מאוד מרוצה! הייתי רוצה לשאול האם הדברים האלו תקינים: 1) משום מה ה- Turboboost לא עבד, התקנתי את הכלי של אינטל שאמר לי שזה בכלל לא פעיל. אז נכנסתי לביוס וראיתי שהאופציה בכלל על Disabled. מאז שהפעלתי אני רואה את המעבד קופץ ל-3.2 GHZ כשצריך והכל סבבה. לא ממש שאלה אבל מה הקטע שזה יהיה כבוי כברירת מחדל? זו אחת מהסיבות שהלכתי על i5 2) הרצתי Prime95 ותוך כמה דקות החום של המעבד קפץ לסביבות ה-60 והמאורר התחיל להסתובב הרבה יותר מהר (ממש היה אפשר לשמוע איך הוא מאיץ ואחרכך מאט כשכיביתי את הprime). האם זה נורמלי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  4. משפחת Rembrandt של AMD עבור מחשבים ניידים תוכל להיות מוכנה להכרזה וזמינות מהירה כבר בתחילת שנת 2022, או אולי אפילו קצת לפני כןלכתבה

5. מכיוון שבכמה וכמה ביקורות ראיתי שהEPOX 8k5a+ לא עוקף אותו בביצועים במשחקים וזה מה שחשוב לי... אבל דיברתי עם כמה אנשים וחלק אמרו שה7vrxp rev2 מעולה וחלק אמרו שיש איתו הרבה בעיות :'( מה אתם חושבים? ושאלה נוספת, האם ההבדל בין מעבד xp1800 וxp2000 משמעותי? תודה רבה מראש

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

שאלה N00Bית אני חושב. מה זה נעילת APG\PCI, מה היא עוזרת, למה צריך אותה ומה קורה כשאין אותה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. של איזה חברה??? ומה הדגם??? תקציב עד 1000 בערך אם זה 1100 זה בסדר... העיקר שיהיה טוב מאוד ...

8. Started by SEangel,

עפ"י עיון (בעזרת אופציית החיפוש) הבנתי שזכרון RDR צריך (ובלתי אפשרי כמעט להשיג אחרת) לבוא בזוגות. לחבר שלי יש כבר זכרון והוא רוצה להוסיף עוד, הוא יכול להוסיף עוד זכרון אחד או שהוא חייב לקנות זוג?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by adamginz,

הקריאה שאני מקבל ב-HWMONITOR היא 7.2V ב+12V בביוס הקריאה היא 12.19V למישהו יש מושג מה הבעיה? הלוח מקורי של אינטל H67BL

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

WTF IS THAT? שמעתי שיש כרטיסי רשת שעובדים על הבאס הזה אבל מה בדיוק היתרון שלהם (אם יש) על כרטיסי PCI רגילים? ואשמח אם תתנו לי כמה קישורים למוצרי CNR!

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by the_saint,

אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליו תמורה מקסימלית למחיר מינימלי

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  12. ואם יש לי 2 זכרונות של 512 שהCL שלהם הוא 2 ואני רוצה להשים עוד 2 של 512 אבל נCL שלהם הוא 2.5 על מה המחשב שלי יעבוד על איזה תיזמון

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by pompon,

שלום, איזה לוח אם מומלץ לעבודה עם מעבד I7 למטרת משחקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  14. יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לא יודע מה איתכם אבל אני קראתי בפורום אחר שהמעבדים הללו בעצם באים עם שבלונות של 8 ליבות וששתיים מהם לא פעילות. למה אין על זה חדשה באתר? יכול להיות שפיספסתי את זה? השאלה שלי עכשיו היא האם יהיה אפשר לפתוח את הליבות הללו? ולמה בעצם היו צריכים לבנות את המעבדים עם שבלונות של 8 ליבות?

• 38 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. הי, אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש בייתי מבוסס מעבד i3-4160 איזה מבין הלוחות הבאים הכי כדאי? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. התעסקתי קצת עם הדרייברים של הלוח אם , ושל הביוס .. בקיצור, כל פעם שאני מפעיל עכשיו את המחשב, הוא עושה במשך 20 שניות "Detecting .." , ולאחר מכן הוא כותב: "Mbultra133 is not installed because there are no drivers attached". מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהעלים את התהליך המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  18. ביוס לגרסה 11. (אני מקווה שהעדכון הצליח, מכייון שכשאני מעלה את המחשב אני מקבל את הלוגו של דיול ביוס, מה זה אומר? שהדיול ביוס עובד או שהלוגו תמיד מופיע שם? בכל אופן בפינה השמאלית העליונה של המסך רשום לי שהגירסה היא 11F , הגירסה שעליה עדכנתי.) בכל אופן הסאונד הוא באיכות סבירה אך הוא מאד מאד חלש. (לא יכול להשתמש באוזניות, רק ברמקולים עם מגבר) מקווה שלמישהוא יש פתרון בשבילי....

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום. אז ככה , אני החלטתי בעוד כשבועיים לקנות לעצמי (לבנות) מערכת מחשב שנייה ואני בדילמה , מקווה שתעזרו לי לבחור. שתי הפלטפורמות שאני רוצה (מעבד + לוח אם) כעכרון הן כאלו : 1. AMD BD FX-8150 + Asus Crosshair V Formula AM3 990FX המחיר של שניהם הוא - 2,337 ש''ח 2. Intel Core i5 2500K + Asus P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 המחיר של שניהם הוא - 2,338 ש''ח כמו שאתם רואים ההפרש ביניהם הוא 1 ש''ח עכשיו , השימושים הם : אוברקלוק בינוני עד כבד , הקמת שרת , רשת , מערכות וירטואליות , תחנות עבודה וכל מה שקשור לזה , גם גיימינג כבד כמובן על הגדרות גבוהות (1920X1200). אני יודע שאולי אתם תגידו שהגזמתי עם הפלטפורמות אבל עזבו , אילו החלקים שבחרתי לקנות , ואני רק צריך שתעזרו לי ל…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Royz,

יש ללוח אם הזה USB או USB2? זה חשוב לי כי אני רוצה לקנות נגן Mp3...

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by oshric,

שלום לכם.. יש לי במחשב כרטיס זיכרון של ג'יגה ואני מעוניין להרחיב... אני לא ממש מבין בחברות אבל יש ברשותי 150 שקל ואני רוצה עוד ג'יגה אחד כמובן של 667 mh... איזה חברה אתם ממליצים לי במחיר הזה? האם כדי קינגסטון ? או האם עדיף חברה אחרת טובה יותר..? בבקשה צרפו לי קישור מאתר skypc.co.il משם אני מזמין מחכה לתשובה.. מקווה שתעזרו לי, ותודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alex.turovsky,

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  23. ראיתי שהמעבדים החדשים מסדרה I מחוברים ישירות לזיכרונות. IVORY מציעים מחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1 מבוסס I3 עם זיכרון יחיד של 2G. האם עלי לדרוש 2 זיכרונות של 1G? האם המעבד ידע לטפל בשני הערוצים (1333MHZ) כמו dual channel?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.tomshardware.com/2006/03/24/navigating_the_memory_upgrade_jungle/index.html בקיצור הם מספרים פה על איכות ועל איך חבדוק שהזיכרון שלך איכותי. ואיך למצוא את סוג הזיכרון שלך ופרטים עליו.. נחמד מאוד, באנגלית.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה שמתי לב שהתוכנה של ASUS מצביעה על 40 מעלות במעבד ואילו הביוס מצביע על 32~ מעלות למה זה קורה - האם זה גבול הקריאה של התוכנה.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.