עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dan4,

אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ETB,

כפי שתוכלו לראות בכתבה הזאת שהתפרסמה באחד המגזינים האוסטרלים, הקירור של הצ'יפסט של הלוח מסוג Gigabyte GA-7N400Proעבוד רק בין השעות 9:00-17:00, בגלל שהוא מוגדר כך התוכנת אוברקלוק בשם Easy Tune 4 במצב דיפולט, אגב אין שום היזכור לתופעה הזאת הבחוברת הוראות של המוצר וגם לא באתר.

3. יש לי בבית מחשב (לא זה שבמפרט, אם תצטרכו את המפרט אני אמצא אותו...) עם שמאוורר רק באמצעות המאוורר של הכרטיס מסך, של המעבד ושל הספק (כן אני יודע שזה לא בסדר, אני לא מצליח למצוא לאבא "תירוץ" מה צריך לקנות...). בכל מקרה, לפני כמה חודשים המחשב התחיל לעשות בעיות אז לקחנו את המחשב לדוד שלי שגילה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב. הוא החזיר לנו את המחשב והשינוי היחידי שהוא עשה היה לנתק את המאוורר מהמקום שהמאוורר אמור להיות בו CPU_FAN ל PWR_FAN (בלוח האם...) שזה המקום שלפי מה שאני יודע מיועד למאוורר שנמצא מול המאוורר של ה CPU על המארז. לחיבור של ה CPU_FAN יש 4 פינים כמו שלמאוורר יש 4 חוטים. לחיבור של הPWR FAN יש 3 פינים. המחשב עובד אבל זה בכל זאת מחובר לחיבור שלא מיועד לו וזה קצת מדאיג…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. יש לי לוח asus a8n-sli deluxe ושמתי לב שהמאוורר שעל ה-chipset עובד במהירות של 7000-7500 סיבובים לדקה,האם זה הגיוני ? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  5. שלום לכולם רכשתי לפני כשלושה שבועות את הלוח של asus (מופיע בחתימה) רק שלושה שבועות עברו והמאוורר שעל הצ'יפ מרעיש כמו איזה בית חרושת וכל פעם אני צריך לתת לו נגיעה כדיי שהוא יסתום עכשיו זה כבר לא מפסיק!! מה אתם אומרים אפשר לשלוח מייל לאסוס על זה? מה אני יכול לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by dddd211,

אני קונה A64 המעבד עולה 1380 יש איתו את המאורBOX זה מאורר? טוב? משהו אמר לי לא ליקנות VENTEC 12 בגלל שה BOX לא צריך מאורר יותר טוב מי זה VENTEC זה לה OC. VENTEC 12 שווה את הכסף? אני קונה מי החנות.....

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. קשור לחנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=148 מארז מצוין, זכה בזמנו במקום הראשון בסקירה של טום חומרה: http://www6.tomshardware.com/howto/20030804/case-19.html

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by nec_000,

משהו שלא ראינו עד כה ועבודת מחקר יפה של סטיב:

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. ריכזנו עבורכם את כל מה שחשוב לדעת על תושבת AM5 החדשה של AMD ולוחות האם החדשים מבוססי ערכות השבבים B650 ו-X670 - כדי שתדעו היכן הכי שווה להשקיע את הכסף שלכםלכתבה

10. Started by SN מחשבים,

במדריך "מעבדים,לוחות אם וזכרונות" היה "המדריך לקניית מעבד" שהיה רשום את כל סוגי המעבדים הנפוצים של AMD ואינטל וגם את כל המפרט הטכני שלהם תדרים L2 , ליבה וכו'...מישהו יודע איפה זה ? אם הורידו את זה ? אני פשוט צריך את זה דחוף , תודה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. האם ה-Core i9-12900K לא יישאר הדגם הבכיר בדור ה-Alder Lake לעוד הרבה זמן?לכתבה

12. אינטל משיקה באופן רשמי את סדרת Core מדור ה-11 ואנחנו מביאים בפניכם ביקורת אודות צמד דגמים טריים ומעניינים מאוד. האם כתר ביצועי הגיימינג חוזר אל זרועות החברה? תשובות בפניםלכתבה

13. כצפוי, ענקית השבבים מתחילה לצמצם את פעילותה בתחומים בלתי רווחיים על ידי ביטול מיידי של משפחות שבבי האטום החדשות לעולם המובייל זה לא משהו שאנחנו רגילים לרשום בהקשר אליה, אך נראה שכעת אין מנוס – אינטל הרימה ידיים, לפחות לשנים הקרובות. אחרי כמה וכמה שנים ומיליארדי דולרים שהושקעובנסיון ליצור שבבים שיהוו תחרות אמיתית לקוואלקום, סמסונג, אפל, NVIDIA ו-Mediatek בשווקים החמים של המכשירים החכמים, נראה שבחברה משנים כיוון ומוותרים על הקטגוריה באופן מלא. במסגרת עדכון אשר מציג את הגישה והאסטרטגיה החדשה של אינטל (עם התמקדות בחמישה צירים מרכזיים שהם ענן ושרתי מידע, האינטרנט של הדברים, טכנולוגיות זכרון ו-FPGA, הדור החמישי של קישוריות הסלולר והמשך הפיתוח של חוק מור), לאחר …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ליבות עיבוד וליבה גראפית מובנית חסכונית מבית אינטל, ליבה גראפית מובנית מתקדמת נוספת מ-AMD, זכרונות HBM2 מהירים - וביצועים שאמורים להכניס את NVIDIA ללחץ לכתבה

15. האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית? לכתבה

16. Started by Oray Lola,
    • 0 תגובות
    • 383 צפיות
  17. תוספת של בין 200MHz ל-300MHz לתדרי הבסיס ותדרי ההמהרה המירביים לצד מחירים מומלצים נמוכים יותר תעשה את העבודה אל מול משפחת המעבדים החדשה מבית אינטל? לכתבה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by amirx19,

אם לוקחים 8200 וממהירים אותו למהירות של ה8400 האם יהיה איזה שהוא הבדל בביצועים בניהם אפילו הפעוט ביותר?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by dudidu08,

אהלן יש לי מחשב עם 3 ג'יגה זיכרון פנימי ראם במהירות 667 ( 3 כרטיסי זיכרון שכל אחד הוא 1GB) אני יודע שאפשר להגדיל את הזיכרון באמצעות דיסק און קי ורציתי לדעת עד כמה זה משפיע ורלוונטי... יש לי דיסק און קי של 2GB, 8GB,16 GBG זה נקרא READYBOOST אם אפשר לקבל הסבר על הדבר הזה ובאמת כמה זה משפיע.... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zipdrive,

במחשב שלי היום יש לוח אם gygabyte GA-P35-DS3 שעובד עם FSB 1333. חבר שלי קיבל מאינטל (כעובד) מעבד QX9770 שלא עובד אצלו וחשב לתת לי אותו. לפי האתר של ג'יגהבייט, הלוח יכול לתמוך במעבד הנ"ע עם שדרוג ביוס + המהרה. אני מניח שזה בגלל שה- QX9770 אמור לעבוד עם FSB 1600. השאלה שלי היא- מה הדיוק צריך לשנות בהגדרות ה- BIOS. תדר FSB? מכפיל כלשהו? להעלות מתח? והאם יהיה צריך קירור נוסף כלשהו, לדעתכם (הלוח עצמו בא עם צלעות קירור ללא מאוורר).

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by galz,

יש לי את הזכרון הזה http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36# (את השני סטיקים של 512 כל אחד). אני נותן לו 2.8 מטח, והורדתי את התזמונים ל 2.5 6-3-3. הוא עובד יציב ולא עושה שום בעיות. מה אני מרוויח כאן בעצם?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. היי לכולם אתמול קניתי את המעבד ATHLON 3500 AM2 מסוג- TRAY. שאלתי את המוכר אם המעבד הוא 65W אז הוא אמר לי שלא קיים מעבד 3500 עם 65W ורק הכפולי ליבה הם 65W.הוא אמר לי שהמעבד הינו 89W . שאלתי אותו אם גם במעבדי BOX זה 89W אז הוא אמר לי שכן. אמרתי לו אתה בטוח במה שאתה אומר? הוא אמר לי אתה יכול לבדוק,לא קיים 3500 עם 65W ,בין אם זה TRAY ובין אם זה BOX. האם הוא שיקר אותי??? במידה והוא לא שיקר אותי ,מה זה אומר לגביי שהמעבד הוא 89W? זה אומר שהמעבד יותר יתחמם,האם כדאי לי לקנות מערכת קירור..משהו? בתודה מראש שי נ.ב-כמו שציינתי אתמול קיבלתי עם המעבד את המאוורר TR2-R1 של חברת Thermaltake. נ.ב.ב-להזכירכם מדובר במעבד 3500 רגיל ולא כפול ליבה.

23. אהלן, הבאתי את המחשב שלי לתיקון ערב רכיב שנשרף. בלי שום קשר, הטכנאי אמר לי בהתחלה שיש לי בעיה באחד הזכרונות והוא מחליף לי את ארבעת הסטיקים של GSKILL DDR 800MHZ 1GB לשני סטיקים של GSKILL DDR 1000MHZ GB2. הוא החליף לי את המהירות לגבוהה יותר, אבל הוריד לי שני סטיקים ועוד אמר לי שזה יותר משתלם לי. ראוי לציין שהכל בחינם, אבל אני לא מאמין במתנות חינם, האם זה משתלם לי?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  25. האירוע לו חיכו רבים הגיע - ראש AMD עומדת על הבמה וחושפת שלל טכנולוגיות בתהליך הייצור המתקדם של 7 ננומטר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.