מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל מקרה אם אני רוצה מעבד Tbred 1700 ל OC. קראתי גם פה ושם שזכרונות WINBOND טובים במיוחד לצורך העניין. עכשיו, האם יש חנות בארץ שמוכנה למכור מעבדים לפי STEPPING ? כלומר שהסטפינג יהיה לפי מה שאני מבקש ולא רק לפי המזל (אם יש להם במלאי, כמובן) ? שנית, באף חנות בארץ לא ראיתי זכרונות WINBOND. יש מישהו שמייבא אותם או שחייבים לקנות בחו"ל ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 שבגדול מספיק לצרכי אם כי מעט איטי, צוואר הבקבוק הוא המעבד (מפרט מלא בסוף ההודעה) הלוח שלי תומך רק במעבדי Coppermine שהגיעו עד למהירות 1GHZ ובעלי יכולות OC מוגבלות מאוד, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שקיימים מתאמים שמאפשרים הרכבת מעבד Tualatin האגדי (מגיע עד ל1.4GHZ, בעל יכולות OC גבוהות יחסית, 512K זכרון מטמון) על לוחות שתומכים בCoppermine בלבד (לדוגמא, המוצר הזה, http://www.tomshardware.com/reviews/processors-boards,520.html ) הבעיה היא אין לי מושג איפה ניתן להשיגם בארץ אשמח אם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מתאם כזה... כמו כן הבנתי שאפשר ע"י עיקום\ חיבור פינים מסויימים ניתן לבצע את הרכבה כזאת, מישהו יודע איפה יש תרשים מדוייק של איזה פינים צריך לעקם\…
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום כל שנה הסיפור חוזר על עצמו - אני נדרש לקניית מחשב או להמלצה על אחד ( עבורי או מישהו אחר) ובכל פעם כשאני מתחיל לקרוא על זה אני מגלה socket חדש בשוק והאמת - אין לךי מושג מה כל אחד מציע. למשל כיום יש לי לוח אם מבוסס Springdale 865E ונתבקשתי להמליץ על לוח אם עדכני. מה הסטנדרד הנוכחי אצל אינטל (775 ?) והאם כדאי לעבור ל AMD ? ואילו זכרונות מתאימים ? השימוש העיקרי: משחקים קלים (מה-ג'ונג ואחיותיו) גלישה SKYPE בתודה ניר המפרט שלי: http://users.actcom.co.il/sysoft/myrig.html
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
לא מצאתי בשום חנות מקוונת ואפילו לא בזאפ הלוחות הללו מאוד פופולריים בחו"ל גם כאלו בלי מעבד ועוד שאלה קטנה...אילו לוחות מתאימים למעבדים הניידים(M) של AMD...גם אפשרות נוחה ל HTPC לנוכח העובדה שאינם דורשים מאוורר ...או עם מאוורר + OC
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, כניראה כמו רוב שואלי הפורום:-) החלטתי ללכת על מעבד AMD כי הוא משמעותית יותר זול מINTEL. אני צריך כח חישוב כי אני מריץ לפחות 2 OS בו זמנית (VIRTUAKL BOX) בגלל זה גם לקחתי 16 GB זיכרון ולא רק 8GB. העניין הוא שבהתחלה חשבתי ללכת עם לוח של GIGABYTE Gigabyte 990XA-UD3 AM3 שניראה לא רע בכלל. אבל אז בחנתי עוד אופציות ומצאתי שגם לוחות ASROCK לא רעים, חשוב לי עמידות בנפילות מתח וחשמל (ולכן לקחתי ספק של CORSAIR CX) וראיתי שלפחות לכאורה ASROCK ו ASUS יותר מוכנים ועמידים לכך מGIGABYTE.(מי שחושב ש UPS יעזור לו, רוב ה UPS במחיר מתחת ל 1200 שקל בארץ הם פח שלא נדע...). ראיתי רק ב PLONTER לוח של ASROCK ל AMD, ב KSP ו IVORY אין בכלל וב IQPC שראיתי שאמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם חשבתי שהוא בתוך המעבד , אבל אח שלי אמר שזה לא נשמע לו סביר בכל מקרה השאלה היא האם הוא נמצא בתוך המעבד בתוך הצ'יפסט או בתוך קריסטל כלשהוא שנמצא על הלוח אם . עוד שאלה זה כיצד ניתן לשנות את תדירות השעון - אני לא ממש מבין איך פועלים קריסטלים אבל זה לא שאם מעבירים זרם מסויים ישר בתוך קריסטל לפי מבנה החומר הוא נותן תדירות שעון לזרם ? אם ככה אז איך לוח אם מסוגל לתוך בכמה תדרי שעון שונים ... לא נשמע לי הגיוני שכל תדר דורש קריסטל שונה כי יש לוחות שתומכים במאות תדרי שעון שונים.\בקיצור מישהוא יכול לעזור כאן?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מעבד כזה ? בסוקט 1156 שמתאים לנייד ? שווה לי לקנות אחד ולמכור את הקיים בהנחה שניתן להשיג מישהו ניסה ? יודע ?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הגלגול החדש של המחשב הנייד הראשון לו חיבור רשת במהירות 10 ג׳יגה-ביט בשנייה כבר כאן, והביא עמו תגבורת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
- 2 followers
-
-
אינטל פותחת דף חדש במחשבים ניידים באמצעות Tiger Lake - סדרת מעבדים בתהליך ייצור חדש עם שלל טכנולוגיות מתקדמות שחלקן מגיעות לעולם ה-PC לראשונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אחד מלוחות האם הכי מתקדמים בשוק זוכה מאיתנו למבט מקרוב - האם Gigabyte הופכת למלכת ה-HEDT בממלכה של AMD? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי את השילוב של E2180 עם AC 7 פריזר רציתי לדעת האם על אחד מהם או עם אחד מהם או שנייהם מגיעה מדבקה טרמית או משחה? או שאני צריך לרכוש בנפרד המעבד בגירסת BOX
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. נדפק לי הלוח ואני צריך למצוא חדש הבעיה שהמעבד לא תומך בלוחות החדשים SOCKET A -> thoroughbred והמקסימום הוא NFORCE2, לפי מה שידוע לי. מכיוון שהלוח נקנה לפני יותר משנתיים וחצי אני לא זוכר איזה לוחות נחשבו לסבירים באותה התקופה בכל מקרה, היום המבחר ואני מבקש את עזרתכם: יש את Gigabyte 7n400S-L - נראה שמוכרים אותו בהכי הרבה מקומות או את : 7NF-RZ ASUS A7N8X-X - יקר נורא, מעדיף אחר אם אפשר להתפשר. Epox EP-8RDA3i Epox EP-8RDA3I Pro - שוב, כמו ה אסוס - די יקר מקווה שתזכרו משהו מלפני שנתיים וחצי ותוכלו לעזור לי ...
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שימוש במעבדי ה-Xeon העדכניים ביותר של אינטל ובעוד מספר אמצעי חומרה מחוד החנית של השוק מאפשרים לחברה האמריקאית להציע תחנות עבודה מדהימות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
שיתוף הפעולה בין אינטל ל-AMD יוכל להעניק לנו יכולות מתקדמות יותר גם במחשבים סלוניים קטנים בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
AMD דחתה את K10 לאוגוסט/רבעון הראשון של 2008 וכולם דואגים שלא יהיה תחרות ואינטל תהפוך למונופול. אבל AMD מדברת כבר על הממשיך של K10 והוא יהיה K10.5 ההמשיך של K10 ייוצר ב45 ננומטר בדומה ליריבו "נהלם"(?),לא רק זה הוא יכלול 6MB של L3 קאש משותף AMD אומרים שלK10.5 יהיה IPC משופר מה שאומר שהליבה תכלול "interporcess communicaton" מהיר יותר. לכן הם קוראים לזה K10.5 לK10.5 יבוא בשני גירסאות (אולי בעתיד יחשף גם לנייד): הקוד ליבה לשוק השרתים יהיה Shangahai והקוד לשוק הביתי יהיה Ridgeback Ridgeback יתמוך בסוקט החדש AM2+ K10.5 אמור להגיד באמצע 2008 . http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2214&Itemid=1 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפני שבוע אינטל פירסמה שהיא מתכוננת להשיק את קנטפילד QX6700 2.66 בנובמבר 2006 והנה מגיע "התקפת נגד" של AMD. AMD משיקה את 4X4 גם בנומבמר 2006 או בשמו" AMD Athlon 64 FX-2P AMD תשיק בנובמבר תתדגם: FX 70 עם 2.6GHZ FX 72 עם 2.8GHZ ו FX74 עם 3.0GH כולם יהיו בליבת "וינדסור" עם 1MBX2 קאש ו 125W צריכת חשמל! קישור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=674691&starttime=0&endtime=0 קרב קשה הולך להיות ;D
-
- 12 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
במידה ויש נא ציינו קישור מתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 6 יציאות אנלוגיות - אחת בצבע ירוק היא הרגילה המוציאה סטריאו. יש לי עוד 5 כאלה. האפשר להוציא גם מאחת מהן עוד סטריאו? זה לוח האם שלי ---> http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131324 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתכוון למכור את הלוח שלי וקנות לוח חדש לאובר קלוק חזק מאוד אבל אני עוד לא החלטתי איזה לוח.... האם עדיף לי lanparty או infinity ??? האם ההפרש בינהם שווה 230 שח??? בתודה שגיא
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נכנסתי עכשיו לזאפ ואני רואה זכרון DDR2 512MB 667MHZ CL5 קינגסטון ב - 123 ש"ח קצת יותר למטה 256 עולה 137 ש"ח. אז מה בעצם קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419
-
- 19 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב. אז ככה,אני חשבתי על שני הלוחות האלו: ASUS P5K DELUX וה-ASUS P5K PREMIUM ששניהם כוללים WI-FI התקציב שלי ללוח אם הוא *1400* ש"ח לכל היותר. רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר(?) האם יש לוח אם במחיר שלהם שיותר כדאיי(?) ד.א. אם אתם מציעים פה לוחות אז אני צריך שיהיה בו WI-FI אני גיימר אני צריך לוח אם תומך במעבדי CORE2DOU ו-QUAD,שיתמוך בכל המעבדים החדשים שהולכים להגיע. ועדיף שתביאו לוחות מפוקס פי סי אבל זה לא ממש משנה... תודה מראש ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי, יש לי משב P 4 2.0MGh ואני רוצה להוסיף זיכרון אבל יש לי בעיה קטנה! עד כמה שידוע לי הלוח שלי הוא לוח-M ישן והוא תומך DDR/SDRAM פעם היה לי SDRAM כרגע יש לי DDR 256MB הבעיה היא שהוא תומך DDR נמוך 266MGh ולא מנצל את כול ה 400MGh אבל.. זה עדיין יותר מהיר מ- SDRAM מפרט: מחשב P4 מעבד 2.0MGh של אינטל כרטיס מסך גי'פורס 5500 256MB 128BIT לוח: ECS דגם: P4S5MG/GL+ אני רוצה לדעת אם שווה לקנות עוד 512 ואז יהיה לי 768 אני חושב שיהיה לי מהיר הרבה יותר אם אני יוסיף עוד 512. אני לא צריך להגיד לכם איך זה לשחק עם 256 ראם. מה אתם אומרים? נ.ב אני לא מיתכוון להשקיע בלוח חדש! מחכה לתגובות תודה
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-