מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, הודעה ראשונה בפורום.. אני עובד עם מעבד P4 2GHZ סוקט 478 ישן שיושב על לוח p4p800s של ASUS עם 1GB RAM. אני מעוניין לשפר את הביצועים ללא כאב הראש של החלפת הלוח והתקנה מחדש של חלונות. למיטב ידיעתי הלוח תומך גם במעבד 3GHZ FSB800. השאלה היא האם אני יכול פשוט להחליף את המעבד ולהמשיך לעבוד או שישנן עוד דרישות נוספות (או אם יש אילושהן בעיות צפויות שמישהו מכיר עם הלוח הנ"ל..אני יודע שלא מתים עליו כאן - קראתי קצת בפורום את הביקורות אבל סה"כ הוא עובד לא רע). האם גם צריך להחליף ספק/מארז/קירור? תודה למשיבים..
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן של AMD הנה מה ש-CPU-Z כותב: מעבד: +AMD Athlon 64 X2 3800 תושבת: (Socket AM2 (940 לוח האם הוא של MSI והדגם הוא MS-7260 אבל לא הצלחתי למצוא אותו באתר של MSI. השאלה שלי היא איך אני יודע אילו מעבדים יתאימו ללוח האם הזה, והאם קיימים בכלל עדיין מעבדים שיתאימו אליו? אם כן מה המעבד הכי חזק שניתן לשדרג אליו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אם אני מחליף מעבד במחשב תקין שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, זה ישפיע כלשהו על מערכת ההפעלה הקיימת?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
האם החלפת המעבד במחשב דורש פירמוט של ה WINDOWS? או שלא חובה?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
סבתא שלי נתנה לי פרוייקט שהוא לתקן לה את המחשב הישן ולהתקין לה בו קצת משחקים ( לא כבדים, סתם קלפים ושטויות ). הבעיה היא שברגע שאני מזיז את העכבר, המעב מנצל 100% מכוחו. מדובר על המחשב הזה: https://www.91mobiles.com/toshiba-c855d-s5103-apu-dual-core-e-4-gb-320-gb-windows-8-laptop-price-in-india-114576 אתם חושבים שאוכל להצילו רק עם החלפת מעבד או שזה כבר הפך להיות ניתוח מסובך מידי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אחליף בקרוב את הE5200 שלי לQ8400 שאני משיג מחבר. בדקתי שהלוח אם תומך 45 NM. המעבד יגיע בלי מאוורר, אפשר יהיה להשתמש בזה של הE5200? בנוסף, אני לא מתכוון לפרמט, האם יש צורך להסיר את הדרייבר של אינטל והלהוריד חדש או שזה אותו הדרייבר? ושאלה אחרונה, הפעם האחרונה שהרכבתי מעבד היה לפני די הרבה זמן, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על התהליך או שלראות סרטונים יספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי בעיה ששידרגתי את המעבד שלי מהדגמים שבכותרת שהם כמובן שניהם סוקט 775 ואחר כך הפעלתי את המחשב ושם דבר לא עולה המסך איננו מראה כלום אבל המחשב מופעל. אנא עיזרו לי
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב דיי עייף עם מעבד פנטיום4 1.6 ו- 256 MB זכרון פנימי מחולק ל-4 זכרונות של 64 ויש לי מעבד פנטיום 4 3.0 פנוי שאני יכול להחליף בו.. הבנתי שאם שניהם פנטיום 4 זה אומר שאין בעיה עם תאימות הלוח.. האם יש אילושהן הגדרות שאני צריך לדאוג להן חוצמאשר ההחלפה הפיזית של המעבדים? ועוד שאלה - במחשב ישנם 4 סלוטים לזכרונות וכולם תפוסים כרגע עם זכרון 64 MB כל אחד. ויש לי כרטיס של 256 פנוי. האם ניתן פשוט להחליף את אחד ה-64 ב-256? או שאולי צריך להוציא שניים בגלל שהסלוטים בזוגות? או שאי אפשר בכלל לשים 2 סוגים שונים של כרטיסים? ושוב - האם צריך להגדיר משהו? אשמח אם מי שמבין בזה יוכל לעזור.. תודה מראש.. Karl
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. האם אני יכול להחליף את המעבד שלי? יש לי אינטל פנטיום 4 אבל רק 1.5 ג'יגה הרץ ואני רוצה להחליף לפנטיום 4 לפחות 2.8 ג'יגה הרץ אז האם אני יכול? או שאני צריך בשביל זה לקנות מחשב חדש? והאם כל מה שיש לי עכשיו יענו כל החומרה תתאים למעבד החדש?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי לפני כשנה מעבד e6750 יש לי כ.מ. 8800gt יש לי צאוור בקבוק? אם כן על איזה מעבד היתם ממליצים לי.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מישהו הצליח לפתוח את ה- desknote a900 כדי להחליף את המעבד. אני חושב שאם אני אשים שם את הסלרון 400 שלי הוא יהיה יותר מהיר מה- C3 ב- 733 mhz. ראיתי שבגרסאות חדשות יוצר של ה- desknote בעיקר עם מעבדי AMD יש פנל מיוחד מתחת למעבד שפשוט אפשר להוציא. לי אין כזה, וניסיתי לפרק את כל המארז, אבל אני חושב שפיספסתי איזה בורג ולא מצליח לפרק את הלוח. (כן ניתקתי את ה- LCD)
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג P5LD2-VM עם מעבד P4 530 אני מעוניין להחליף מעבד ל-E6400 האם זה כדאי וגם האם הלוח תומך טוב במעבד מהסוג הזה וגם האם אני ארגיש הבדל ???? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
שלומות... תסתכלו בבקשה במפרט לי אני חושב להחליף את המעבד 1.8 ל 2.8C השאלה היא, האם אני ירגיש בהבדל ? (קחו בחשבון שמעבד הספציפי זה 1.8 לא ניתן לבצע OC )
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת המחשב שלי כרגע, בנוסף יש בדרך אליי - מארז - Antec GX1200 כונן - Samsung 256 850 Evo SSD קירור נוזלי - AuraFlow 240 Rgb ובחמישי לחודש שיצאו המעבדים החדשים למכירה(אני מקווה) אני מתכנן לרכוש את הI7-8700. עכשיו ידוע לי שבשביל זה אני צריך להחליף לוח אם וראם ורציתי לקבל ממכם המלצות. יש לוח אם טוב שתואם למעבד החדש שאני יכול לקנות כבר עכשיו? אם לא אז איזה לוח אם ומתי הוא יוצא? ואותה השאלה לגבי ראם(מתכנן על 16)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בהמשך לת'רד שפתחתי בשבוע שעבר אני חושב על להחליף מעבד נורטווד 3000 + לוח אביט AI7 + כרטיס מסך רדאון 9800XT תמורת מעבד אתלון 64 ווניס 3200 + לוח אם של MSI מבוסס NFORCE 4 (- מהלוחות הטובים שלהם לא זוכר איזה דגם) + כרטיס מסך 7600GT. כל השדרוג הזה אמור לעלות לי בערך 200 ש"ח +-. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי במחשב של אחותי כרגע i5 2300. יצא והשגתי i5 3470 ואנחנו רוצים להתקין לה אותו על המחשב. ניסיתי להתקין אותו פעם אחת אבל קפצה לי הודעת "new cpu" ולא התאפשר לי להמשיך את השדרוג לאחר מכן אלא אם אני מפרמט את המחשב. אז השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את המעבד ללא פרמוט? אם כן, איזה פעולות צריך לבצע?-שינוי מתחים בbios, הוצאה של הכונן, מה? תודה לעוזרים :s05:
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה להחליף את המעבד שלי על לוח gigabyte g41m combo מה אתם ממליצים לי? משהו זול וטוב אמרו לי על quad אבל אין לי מושג איזה יוסי
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין להחליף מעבד למחשב נייד. ואני לא יודע אם זה אפשרי. הגדלתי לו תזיכרון RAM ל32 גיגה ואת הSSD ל2 טרה בית. רק המעבד מבאס אותי זה המפרט שלו דגם המחשב : hp pavilion - 14-al112nj
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. פנטיום 2 233 MMX המחשב יוצר על ידי חברת EVEREX ואני רוצה לשרג את המעבד שלו למעבד פנטיום 2 חדיש יותר (400 מגה הרץ). יש אפשרות כזאת ? ואיזה סוג מעבד בדיוק אני צריך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום משחקים בזמן הארחון התחילו לקרטע אצלי. המפרט שלי: לוח: Asus P5B-VM SE מעבד: E6600 במהירות סטוק. 4GB זיכרון 800mhz וכרטיס מסך: GTX285 המשחקים התחילו לקרטע ואני רוצה להחליף מעבד ולפתור את צוואר בקבוק שהוא יוצר. אני משחק על 1680X1050 איזה מעבד אני יכול לקנות בתקציב של 500-700 שקל שיפתור את הבעיה? (סוקט 775) אני לא מעוניין בOC ואני לא חושב גם שהלוח מספיק טוב בשביל זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
התלבטתי אם כאן המקום... הנה הבעיה: מדובר במערכת XP , על E2180 . הכוונה לשדרג לWIN7 בעתיד הקרוב. לטובת יישומים שאולי לא ירוצו על 7 - פורסם כי $M מציעה "מוד" תואם XP - http://www.tomshardware.com/news/windows-xp-mode-virtualization-intel,7709.html לי קורצת העובדה שמאמץ השדרוג - אולי קטן יותר. אממה... המכונה הווירטואלית שלהם דורשת מעבד תומך VT! מה דעתכם, שווה/נדרש לשדרג מעבד ? ואם כן - לאיזה ? הבנתי שבקרוב יציעו 5300 עם VT, האם זה הפתרון המועדף ? או שכל העסק הזה הוא גימיק, ופשוט - יש להתקין כל מה שאפשר מחדש, ולזרוק את הישן לפח... הנה עוד כתבה שמצאתי כרגע בנושא: http://www.withinwindows.com/2009/04/25/windows-xp-mode-internals-part-1-overview/
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רכשתי מעבד חדש Q6600 וברצוני להחליף את המעבד הקיים E6420 האם נדרש להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (VISTA) או שניתן פשוט רק להחליף את המעבד תודה מראש לעוזרים לוח: GA-965P-DS3 3.3 כ. מסך: EVGA 8800 GTS 320 ספק: ENERMAX 400 זיכרון : G.skill 4GB 800M CL-4
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 133 מגה הרץ) שמתפקד כשרת וכ- Router ברשת הביתית שלי ומריץ Linux. כבר הרבה זמן שוכב לי בארגז מעבד פנטיום 266 מגה הרץ שהמאורר שלו לא עובד ואין לו Heat sink רציתי לדעת האם אני יכול להעביר את המעבד הזה לשרת ואת ה- Heat sink של ה 133 מגה הרץ לשים עליו והאם אני חייב לשים עליו גם מאורר?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה עם מעבד פרסקוט 3.0 מהדורה REV E0 ואני יכול להחליף אותו בנורטווד 3.0 - PENTIUM 4C מה אתם אומרים כדאי? מהדורה E של הפרסקוט היא הכי חדישה לתושבת 478 והנורטווד אני לא יודע עדיין איזה REV הוא. נא דיעותיכם.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-