עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/ig965-gf6150.html

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. Started by Aviram Dan,

שלום למומחים! אני מחפש לוח-אם בטווח מחיר של 400-450 שח, שיהיה עם כמה שיותר פיצ'רים, כמובן (מיועד למעבד I5-9400 או 9500 של אינטל, ללא OC.). החשובים לי בעיקר הם : אפשרות לתמיכה בהתקנת 2 כונני NVME חיבור טייפ C כמה שיותר חיבורי USB (2, ו-3 - אם קיים גם חיבור GEN2, אז זו בכלל חגיגה!) עמידות גבוהה ומוכחת כנגד הפסקות-חשמל ושאר מרעין-בישין מסוג זה. לא חשוב לי בכלל : RGB וכל הקשקוש שקשור בו. שמתי לב שיצאה סדרה חדשה - B365, וכרגע ההתלבטות היא בין שני לוחות : https://www.gigabyte.com/Motherboard/B365M-D3H-rev-10/sp#sp https://www.gigabyte.com/Motherboard/B365-M-AORU…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ranrubin1,

אני מחר אמור להזמין מחשב אני לא יודע איזה מעבד לקחת לו ( מחשב מיועד לגיימינג כבד ) מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 400 ₪ - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 350 ₪ - 8GB (2x4GB) Kingston Single Rank DDR3 1600Mhz 1500 ₪ - *חדש* Gigabyte R9 280X 3G GDDR5 WINDFORCE 3 *חדש* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 330 ₪ - Antec Three Hundred TWO 295 ₪ - FSP Raider 550W 80+ Silver 5 Years Warranty 65 ₪ - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מחיר סופי: 4160 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים ההתלבטות זה בין מעבד i5 3570 3.4ghz 1150 / i5 4570 3.2 ghz 1155 המחשב מיועד לגיימינג עם מחשבה לע…

4. אני רוצה להחליף את הלוח אם הנוכחי שלי ASUS P5LD2 SE בלוח אם שיתאים למשחקים וכל מה שמחשב גיימינג ממוצע צריך המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 512MB 667MHz (X2) Sapphire ATi X1900 GT 256MB עכשיו אני עומד בתקציב של 690 שקל וזה חייב להיות או זה או פחות אני מעוניין לקבל הצעות לעניין ולא סתם תכנסו לKSP או כל חנות אחרת ותביאו לי דגם במחיר שיש שם תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by huber,

להזכירכם AMD נמצאת ב 7NM כבר משנה שעברה: https://hothardware.com/news/intel-7nm-cpus-late-2021-90-percent-market-share-days-over

6. Started by amd,

אני קניתי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 1900+ ולוח אם של ASUS A7V266-E ! השאלות שאני רוצה לשאול בקשר למוצרים אלו הם: 1. למה מתכוונים 3D NOW! ו QuantiSpeed במעבדי הAMD Athlon XP ? 2. למעבד הAMD Athlon XP 1900 יש את התכונה MMX שבמעבדי INTEL P-4 ?... 3. בלוח אם שקניתי יש כרטים קול על הלוח, איך הוא בדיוק נראה כלפיי חוץ ?! בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני רוצה לקנות 4 ג'יגה למחשב בסביבות ה 400 שקל. החלטתי שאני הולך על AData ונתקלתי בשתי אפשרויות. http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/5930 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והם יש סיבה משמעותית להבדל במחיר. תודה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by DownLoad_Master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 אני מחפש משהו בטווח מחירים הזה לOC, ממוצע ואולי קצת יותר.. הם ישולבו במערכת הבאה : E6400+ Tuniq Tower P5B DLX וככל הנראה P150. ואם אני קונה אותם.. לאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? אני אעבור ת3.0?

9. Started by itayze,

אני מתחבט בשאלה , לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג מהp3 1g מכיון שאני לא יכול לעשות לו o/c ואני רוצה ביצועים יותר טובים . חשבתי על ה athlon xp 1900 או 2000 או שמה כדאי לי ללכת על אינטל ? על ה INTEL P4 2000 - 478PIN 512k Cache חשבתי . אם תוכלו לפרט יותר על הדגם של אינטל ( הרבה המליצו על הנותרווד , רק שהסתכלתי בפנדה לא היה רשום את השם). לגבי לוח אם לamd אני אלך על msi הדגם של הkt333 ואני לא יודע לגבי אינטל . אני אקנה בעוד חודש בערך ומכיוון שלא ידוע לי על מעבדים חדשים יוצאים אני אלך על מה שתמליצו לי ואני מקווה שתהיה הורדת מחירים נוספת כי צריך גם זיכרון . סה"כ התקציב שלי יהיה 2000-2400 אם תמליצו לי על אינטל אני גם אוכל להסתדר עם 512mb sdram עד שאני אחסוך ל ddr או לrdram .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Frequency,

הי, יש לי GA-MA78LMT-US2H של Gigabyte. קישור ללוח באתר הרשמי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp אני רואה שיש לי תמיכה ב USB 2.0 אבל אני לא בטוח שאני באמת משתמש בו. איך אני יכול לוודא את זה? אני מניח שזה תלוי בחיבור הפיזי בלוח אם נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. אין לי שום דיסק עם דריברים של הלוח אם והאתר שלהם מאוד איטי ובכלל מקולקל אני חושב (504 Gateaway) יש למשהו מושג איפה אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם שלי הלוח הוא )Msi 865pe Neo2-s (ms-6728

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. בעצם מדובר בשתי שאלות: אז בעצם מהו הלוח הכי טוב לאובקלוק ל Core 2 Duo ? ומהו הלוח האידיאלי לאובקלוק ל Core 2 Duo מבחינת יחס תועלת-מחיר? אצל Tom's הכתירו את ה Abit AB9 Pro (לפחות בקשר לשאלה השניה). מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, וקיבלתי המלצות לקנות אותו עם מעבד Sempreon ואני לא יודע עליו כלום, ועל מה הוא שווה ביחס למעבדים האחרים. והשאלות הן: מי המעבד הכי משתלם למחשב ביתי ממוצע?(3000 שקל.) ולמה? ושאלה לשם השוואה למה שיש לי בבית: Athlon xp 2500+ (המעבד שלי) או Sempreon 2800+ ?

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בפנדה, וכמובן אין פירוט על המוצר, מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TicTacToe,

כרגע עובד עם phenom II 965 בOC קטן של 3,8GHZ .. הלוח די מגביל אותי. למרות שעדיין לא נתקלתי בבעיות של איטיות או ביצועים נמוכים ולא נסבלים, הphenom מתחיל להראות את גילו. בתקציב של 1700 ש"ח חשבתי על שילוב של לוח Z87 וה4670k שילוב שיניב אוברקלוק מכובד ושיפור ביצועים ניכר. הבנתי שאמרו לצאת ריפרש בקרוב לסדרת ההאסוול (סדרת הK רק מאוחר יותר) , ואולי גם AMD יציגו משהו ששווה לדבוק בהם. האם יש כדאיות בקניה כרגע? או להמתין למשהו חדש?

16. Started by Gimel,

אני שוקל לשדרג i7 6700 למערכת כזו: AMD Ryzen 5 3600 ASRock B550 Phantom Gaming 4 Crucial Ballistix 2X8GB CL16 3600 לקנות בחו"ל יעלה 1556 ש"ח ובארץ בערך 1800. כמה זמן בערך לוקח למשלוח משם להגיע? והאם הלוח הזה של אסרוק נראה סביר? תודה!

17. Started by Gliding,

היי, אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות: 1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?) 2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר? 3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת? ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  18. היי, יש לי ארבעה זיכרונות KINGSTON DDR2:RAM במהירות 800MHZ.שניים מדגם KINGSTON KVR ׂ - בשני סלוטים של 1GB האחד,ושני הזיכרונות הנותרים מדגם KINGSTON HYPER - X בשני סלוטים של 2GB האחד - הCL של ארבעתם=5. -עכשיו;הטכנאי,שהרכיב לי אותם;הרכיב לי אותם במצב FLEX MODE - הוא טוען,שזה המצב הטוב ביותר והמהיר ביותר ולכן שינה לי את מצב הזיכרונות מהמצב הקודם,שהיה DUAL CHANNEL MODE למצב FLEX MODE. האם לארבעת הזיכרונות מדגמים שונים אך מאותו יצרן,אשר מורכבים אצלי במחשב - המצב הטוב,המהיר והעדיף ביותר,הוא מצב FLEX MODE?! -מה ההבדל בין DUAL CHANNEL MODE לFLEX MODE?! תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  19. צריך המלצה ל 8G זכרון למערכת מבוססת 2500k מתוכנן OC למערכת הבנתי ש KINGSTON HYPER-X GENESIS קצת בעייתיים בגלל צריכת המתח שלהם שהיא 1.65V מה אתם אומרים ?

• 41 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by PCguy,

אני חייב לדעת מה ההבדל מין DDR ל- DDR2.? נא לפרט עד כמה שאפשר במונחים בסיסיים תודה מראש לכל האלופים

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by ozeini,

שלום, יש לי מעבד athlon 1200mhz אבל אני לא יודע מה הדגם שלו? הכוונה היא שבמעבדי AMD הדגם שונה/גבוה ממהירות ה-MHZ, כמו לדוגמא מעבד AMD SEMPRON 2400, מהירות המעבד היא לא באמת 2400 אלא 1667MHZ, אז השאלה היא אם יש לי את ה-ATHLON במהירות 1200MHZ אז מה הדגם שלו? מקווה שלא סיבכתי יותר מדיי, תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  22. שלום אני לפני קניית מחשב ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים : זכרון : A-DATA או SAMSUNG או KINGSTON (ואגב מה ההדלים ב KINGSTON בין CL2.5 לבין CL3 ) מעבד : P4 2.8GH 800FSB 1MB האם עדיף PRESCOT או רגיל (מה ההבדל בין PRESCOT לבין LGA775) לוח אם : INTEL , ASUS ( עם CHIPCET 865) תודה שרון

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. הלוח הזה: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-6VTXE-A.htm# יש לו עוד משהו OB חוץ מכ.קול? אני פשוט לא כ"כ מתמצא במושגים ובצורת הכתיבה הטכנית שלהם...

24. Started by Crapy,

יש לי תקציב של 1700 שקל למעבד ולוח אם אשמח אם תציעו לי.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי לאחרונה מחשב חדש, וקיבלתי אותו אתמול... אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. אתם חושבים שהם דחפו לי מוצר יותר זול ממה שרציתי ולקחו מחיר מלא ? או שיש סיכוי שהתכנה הזו טועה ? יש בדיקה יותר אמינה ? כי לפתוח את המארז, להוציא זיכרון ולבדוק מה כתוב עליו זה סיפור מההפטרה, תאמינו לי.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.