עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. NVIDIA ו VIA ייצרו מערכת דוגמת ה SPIDER של AMD - מתחרה שלישית בעולם ה X86 http://www.via.com.tw/en/products/processors/nano http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3549763,00.html וכן כרטיס מסך S3 (מי שזוכר) http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=5&ArticleID=567&P=1

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. Started by ofirterev,

שלם לכולם יש לי מעבד שני ליבות e6750 ואני רוצה להחליף אותו למעבד של 4 ליבות איזה מעבד של ארבע ליבות אתם ממליצים לי הבנתי שיש מעבד של ארבע ליבות שהוא מתחתם מהר ולכן הפסיקו למכור אותו וגם יש לי לוח של אסוס p5k p35 האם הלוח שלי טוב האם הוא תומך מעבדי ארבע ליבות איזה מעבדים הלוח שלי תומך? תודה על העזרה

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by GTxZ,

הזכרונות של מושקין הם הכי זולים שמצאתי האם הם בסדר? למה הם כל כך זולים? ועוד שאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm מזתומרת 1000Mhz? למה זה לא 1066Mhz?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  4. כך שמעתי היום מבחור שעובד עם איסטרוניקס , אם גם לכם ידועים פרטים ספציפיים ,פרסמו אותם כאן. הגיע באמת הזמן שהיבואן הרשמי יזיז את התחת שלו ,מפני שהוא פשוט מאבד פלח שוק לא קטן והלקוחות מצביעים ברגליים וקונים מעבדים כאלו מיבוא מקבילי, חרף מחירם המופקע . אני אשמח אם מישהו כאן יסביר לי מדוע דווקא היבואן הרשמי הוא האחרון שמביא את הדגמים האחרונים בשעה שכבר ניתן להשיגם מזה מספר חודשים ברשתות כמו גיבור,קספ ואייבורי .

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by NTT,

שלום, מתי יצאו לוחות אם עם צ'יפסט P45?(ומתי הם יגיעו לארץ בערך?) ושמעתי על בעיה שיש לGIGABYTE עם 4GB זכרון(2x2GB) בינתיים,שתי חנויות אמרו לי את אותו הדבר - יש משהו בדברים שלהם או שזה שטויות? ולגבי כרטיס מסך 4870,הPCI-E 1.1 יכול להיות צוואר בקבוק בשבילו?(הרוחב פס) שווה לקנות PCI-E 2.0? תודה!

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  6. אני דיברתי פההרבה בפורום על ה Q9450 ואמרו לי לחכות אז מחכה כפי שהבנתי יצאו עכשיו מרובעים חדשים וכפולים {יכול להיות שאני לא מבין... תודיעוני} בכתבה שקראתי פה הבנתי שהמעבד הנ"ל עומד לצאת מהשוק ביגלל החדשים א"כ מה המעבד הכי מישתלם אם אני קונה תוך שבועיים-חודש מחשב עדיף לחכות כמה שיותר ביגלל הכרטיסי מסך גם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  7. Started by raw-e,

מה עדיף למשחקים 2.66X4 או 3.1X2 ?????

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אני רוצה לדעת אילו מעבדים יעבדו על הלוח msi p965 neo רישמית וגם לא רשמית

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  9. התפרסמו הודעות שונות ברשת על כך שב-16 ביוני תהיה הוזלה דרסטית של מעבדי אינטל . השאלה היא : כמה מתוך ההוזלה הזאת תגיע באמת בסופו של דבר ללקוח הסופי בישראל (שהיא מדינה שנישלטת על ידי יבואנים ושאין בה תחרות אמיתית ) ומתי זה יקרה גם כאן , על סמך ניסיון העבר ? במילים אחרות האם כדאי להמתין בקנייה עד ה-16 ליוני , או שמדובר בהוזלה זניחה של כמה עשרות שקלים בסך הכול ,שלא מצדיקים שום עיכוב נוסף?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. אני חייב לדעת איך מחברים את הג'מפרים של הלוח אם EPOX EP-4SGM8I של הPOWER, RESTART, SPEAKER וכאלה... האתר של EPOX לא עובד או לא קיים ואין לי שום מושג איך לחבר אותם ואני מפחד לעשות קצר. בבקשה תעזרו לי בדחיפות, גיל.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. אני בונה HTPC להלן הלוח אם המעניין אותי-73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI רציתי לדעת אךהלוח הנ"ל מבחינת ביצועים -ואיך לוחות האם של NV מבחינת אמינות \יציבות האם ניתן לחבר אליו כרטיס מסך בעתיד-כרגע אני מתכוון להשתמש ב0NBORD המעבד המדובר הוא 4600 תודה

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  12. Started by kamikazie,

האם יכולות להיווצר בעיות משילוב Q9450 עם GA-P35-DS3L? אני מתכוון לקנות מפרט שמכיל את שניהם בימים הקרובים, ורוצה לברר האם המעבד היקר יחסית יעבוד עם לוח-אם הזול יחסית. האם כדאי לי להשקיע בלוח-אם טוב יותר? *לא מתכנן OC

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by kamikazie,

כפי שכבר כתבתי, בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש, ובפורום מפרטים קיבלתי המלצה להסתפק בQ9300. הטענה הייתה כי כפי שבזמנו לא הייתה סיבה להעדיף Q6700 על פני Q6600 כך גם הפעם. משום שההבדל במחירים בין השניים לא עולה על 250-300 שקל , וQ9450 חזק יותר, קשה לי להבין למה להעדיף את האחד על פני השני. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  14. היי, כבר דיי הרבה זמן יש לי בעיה עם המעבד שכאשר הוא מגיע ל-57 מעלות המאוורר שלו עולה ל4000RPM ואחרי דיי הרבה זמן הוא מתחיל לרדת אבל ממש לאט ומגיע ל-3200 ונתקע שם........(וכדי שהמאוורר יחזור ל-1600RMP צריך לכבות ולחכות כמה דק'.. זה לא קשור לטמפ' אני חוזר... כי שאני מוריד את הטמפ' בחזרה ל-49 זה נשאר על 3200.) עכשיו זה לא ש57 מעלות זה מאמץ או משהו..... אז מה הבעיה יכולה להיות? המעבד הוא אימטל E6300 1.86Ghz, מערכת הפעלה XP SP3 מאוורר סטוק (בשימוש שנה+ ועד עכשיו לא היו שום בעיות...), לא החלפתי משחה טרמית מאז קניית המחשב (לפני שנה+) וזהו... אשמח לעזרה ממבינים בעיניין, דניאל.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

שלום אני בקרוב כנראה קונה A64 4200+ dc s939 בכל אופן קראתי את המדריך למריחת משחה ועדיין יש לי כמה שאלות - הבנתי שאפשר למרוח את המשחה על המעבד באופן "ידני"(עם מה בדיוק אני מורח לא הבנתי ?) או באופן כזה של להניח את הקירור על המעבד עם קצת משחה במרכז ולבצע תנועה סיבובית עם הקירור מה עדיף או יותר נוח ? את הקירור עצמו במידה והוא לא חדש אני צריך לנקות גם כן עם אלכוהול 70% ? למעבד הספציפי הזה- אני מורח את המשחה על כל גב המעבד או רק בנק' מסוימת ? אם כן אני צריך את החלק של הצמר גפן והקיסמי אוזניים לפה ? אני קונה את המעבד ממישהו ששולח לי בדואר רשום..אם הוא ימרח את המשחה וישלח לי יש עם זה בעיה ? תודה מראש, לירן

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by ron56,

לבין מעבדE7200 האם שניהם CORE 2DUO

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

אהלן וצהריים טובים לכולם. לאחרונה יצא לי להרכיב לאחי הקטן מפרט למשחקים, ותוך כדי עבודת ההכנה למפרט שמתי לב שמחירים של סטי שני ג'יגה ו-4 ג'יגה של זיכרון DDR 3 זולים פתאום משמעותית מאלה שהייתי רגיל אליהם. כשהסתכלתי עד היום על מחירי ה-DDR III בחנויות, התרגלתי לראות 2 ו-3 בספרה הרביעית של המחיר (מימין), אבל עכשיו אני רואה סכומים קצת יותר הגיוניים, כאלה שמזכירים את ה-DDR II בתקופה שאני קניתי את המחשב שלי: סט הזכרונות שבמפרט שלי (TwinMoss TWISTER 2048 800MHz 5-5-5-18) עלה לי אז 1200 שקל, פחות או יותר במחיר של DDR III עכשיו. הרכבתי את המפרט לאחי מ-IQPC, ולכן אתן דוגמאות למחירים הגיוניים משם: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3546 (וזה במיוחד הרשים אותי - שניים כאלה …

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by asmon,

מה מומלץ? אם אפשר הייתי מעדיף גם בפחות.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by desegel,

מספר שאלות לי אליכם: 1. האם אני צריך לחשוב על ההתאמה בין מפרט החומרה שקיים לי במחשב ישן (לא כ"כ ישן.. בזמן מעבד P4 2.8GHZ) ואם כן , אילו פרטים אני צריך לבדוק? אני צריך לבדוק אם לוח האם יכול לתמוך במעבד מסויים? 2. האם המעבד הבא Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מומלץ מבחינתכם ונראה לכם שהוא יעבוד באופן תקין עם חלקים שהם לא הכי חדישים בשוק?אבל שוב , לא ענתיקות, חלקים מלפני שנה-שנתיים. 3. האם זה אפשרי לקנות מעבד ולתת למעבדת מחשבים מסויימת להרכיב פשוט את המעבד למחשב והאם זה מבחינתכם מומלץ, ולאיזו חנות בדיוק כדאי לגשת בכדי לעשות זאת. כי הבנתי שצריך לשים איזושהי משחת contact בכדי לא לשרוף את המעבד וזה משהו שאני ממש לא מעוניין לעשות לבד תודה!

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  20. Started by adidasv111,

אני מחפש זכרון ram חדש (או להוסיף). כרגע יש לי 128 מגה (וכידוע לכולכם זה לא מספיק). אני לא מריץ משחקים גדולים או ויסטה ולכן נראה לי שיספיק לי ג'יגה עד ג'יגה וחצי. אני רוצה המלצות לזכרונות טובים אבל לא יקרים (לא לעבור את המאתיים ואפילו פחות). תודה adidas

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by hm123,

האם יש הבדלים בין שני המעבדים האלה או שזה אותו מעבד

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by alop,

היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by hm123,

שלום לכולם קניתי לאחי הקטן מעבד qx9650 במקום[q9300 שהוא למכירה] האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של לוח האם [אסוס מקסימוס אקסטרים] או שהוא משנה את זה באופן אוטומתי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by babu,

CHIPSET 750 ASUS P5ND . EVGA nForce 750i SLI FTW איזה מהלוחות יותר יציב יותר חזק לOC גם ? ללא קשר למחיר וגם זה יעוזר מאוד אם תגידו לי איזה מהם 750 CHIPSET הוא הלוח ההכי טוב זה למערך מאוד כבד וחזק

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  25. Started by tiger18,

לFמה מגה הרץ אני יכול להגיע אם אני יעשה OC ל E8500.?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים