מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS TUSL2-C ומעבד INTEL P3800MHZ ועשיתי לו אובר קלוק ל900 דרך הג'מפרים בלוח אבל אני לא יכול לעשות יותר ורק 100 מגהרץ לר מספיקים לי והמכפלה שלי היא 6 אז אם משהו יכול לאמר לי איך להגדיל אותה אני יודה לו מאוד תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני משתמש בלוח אם- Gigabyte P35C-DS3R כרגע אני משתמש בשני כרטיסים של 1 GB של סאמסונג במהירות 800 אני רוצה להגדיל ל-4גיגה זיכרון (הבנתי כמובן שיש חסימה מסויימת של עד 3.5, אפשר לנטרל אותה? גם אין לי בעיה ממש אם זה) רציתי לדעת אם אני יכול להתקין שני כרטיסים של 2GB כי במפרט בכתובת: http://www.hardwaresecrets.com/article/476 הם מציינים שאיאפשר לשים רק 1GB בכל סלוט, רציתי לדעת אם זה נכון או מישהו יודע שאפשר לשים GB2. ואם באמת אפשר לשים רק 1GB אז להוסיף עוד 2 כרטיסים בדיוק כמו שיש לי? או אני צריך לקנות 4 חדשים? האם כל ה-4 צריכים להיות אותה החברה? המחיר כמובן פחות משמעותי אני מתכוון להזמין באיביי בעקבות מה שתוכלו לעזור. תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על xp 32, כרגע יש לי 2 ג'יגה זיכרון. המחשב משמש לעריכת וידאו על תוכנת avid, כך שאני חייב לעבוד על xp כי avid לא עובד טוב עם וינדוס 7, ועם ויסטה אני לא רוצה להתעסק. העניין הוא שאני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון והפיתרון היחיד שמצאתי הוא לעבור לxp 64 . השאלה שלי היא האם אני לא אצור לעצמי בעיות ככה, כי לפי מה שהבנתי ל-64 סיביות יש בעיות דרייברים למיניהן וכו'. השאלה האם כדאי לי להשאר עם 32 ולהגדיל רק ל-4 ג'יגה זיכרון או לעבור ל-64 ולהגדיל ל-6 ג'יגה זיכרון? תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שורת הגדרה בביוס קיים בחלק מלוחות אסוס VID CMOS צרפתי תמונה מה משנה המספר אם משנים אותו לנתון אחר במקרה כאן הוא 45 דבר נוסף לא קשור לנושא הזה ,,,, זה פנייה לצוות הניהול באתר ,נסיתי ליצור קשר לניהול האתר או אחראי אבל אין אפשרות זה מקפיץ כל הזמן לדף ראשי,,,,,,,,בעניין הגלישה באתר זה מאוד איטי ועד שניפתח כל דבר לוקח זמן רב ....מה שלא היה לפני שינוי האתר לא מזמן ,אנה שפרו או בידקו זאת בדקתי זאת ממספר מקומות במחשבים שונים וזה מאוד איטי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, האם יש איזה שהויא דרך לדעת מתי בפעם האחרונה הביוס שלי עבר עידכון גרסה?
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יודע שהגדרות הביוס שלי תקינות. יש איזה אינדיקציה שאפשר לדעת? תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי AMD 3000+. הלוח אם : Gigabyte GA-K8NMF-9 . אני לא יודע למה אני לא מוצא הגדרות של OC . משהוא יודע למה ?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהגדות הביוס תחת Suspend Mode יש אפשרות לבחור: א. S1 & S3 Suspend to Ram ב. S1 POS only מה המשמעות ובאילו מהשתים כדאי לבחור? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של קרוסייר 2 של 2ג'יגה cl5 800 hz ועוד 2 של 1ג'יגה cl4 800hz אמרו לי שאם אני יחבר הכל אז יהיה לי סה"כ 6ג'יגה שיעבדו על cl5 חיברתי והמחשב בקושי זז.. אז ישר הוצאתי.. עכשיו יש לי לוח של אינטל אז הוא כמו אבן איפשר לשנות כמעט כלום עכשיו אם אפשר איך מגדירים בביוס שהcl4 יעבדו כמו הcl5? אם אפשר מדריך או משו?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חברה יש לי לוח אם של asus p5q pro של asus עכשיו הייתי בויסטה והמחשב קפא כנראה מדיסק עשיתי ריסט עכשיו הוא לא נותן יל להמשיך באתחול של המחשב והוא נותן לי שתי אפשרויות או ללחוץ f2 כדי להחזיר הגדרות ברירות מחדל של הביוס או להיכנס ולהגדיר אותו אני מפחד גלעת כדי לא הלרוס משהו כי המחשב היה מהיר מאוד עד עכשיו...תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מפרט: מעבד intel i5 3470 ivy זכרונות ( corsair 2x4GB(8GB) 9-9-9-24) CMX8GX3M2A160 לוח אם gigabyte-Z77-DS3H כרטיס מסך: gigabyte gtx 660 יש לי בעיה בכרטיס מסך שלפעמים הוא מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז יש לי מסך לבן. ראיתי באחד מהפוסטים בפורום שגם הייתה את אותה בעיה והוא הצליח לסדר אותה על ידי סידור הגדרות זיכרונות. אשמח עם מישהו יכול להגיד לי מה בבדיוק לעשות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של dfi nf 4-d שמתי עליו בהתחלה אי דאתא ועבד על 133 הרץ לזיכרון ועל 300 באס למעבד ובמכפלה של 8 החלפתי זיכרון ל 2 גיגה היוניקס והמכפלה סרבה לעלות כמו שהיא לאחר מכן שמתי שוב את ה א דאתא וגם הוא סרב לעלות והוא כבר עבד במצב הזה ביצבות גמורה גיליתי בנוסף שבקר אי די אי אחד לא עובד הלכתי לחברה אם כול התלונות אמרו לי היצרן לא מיתחייב לתת לך לעבוד בתיזמונים שונים של הזיכרון האם זה נכון אם כן למה זה קיים בביוס בכול מיקרה לקחו ממני את המחשב לאחר יום החזירו לי אותו היסתכלתי על הלוח פתאום אני רואה 2 מדבקות אחריות אחת לאותו חודש שקניתי ניראה כאילו הודבקה מחדש ואחת לחודש לפניו הגעתי מזאת למסקנה שהחליפו לי את הלוח ללוח משומש ועדיין נישארתי אם הבעיות וללא תשובות מישהו…
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מה ההגדרות זכרון האופטימליות בביוס ? כל ה BANK INTERLEAVE וכל הדברים האלה של ה 1T 3T וכו וכו' ...
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לאשתי מחשב המבוסס על החלקים העיקריים הבאים: מעבד אתלון 64 3000+ ליבת ווניס, לוח אם: gigabyte k8nsc - nforce 3 250, זיכרון: 2 יחידות של 256 מ"ב מתוצרת PQI בתצורת דואל DDR. עד כאן הכל טוב ויפה. השאלה היא איך אני מגדיר את תצורת הזיכרון - מהירות אני יודע שהמעבד עובד ב 200*9 = 1800 ויש גם את המושגים 1T 2T ו HT איך אני מגדיר אותם למצב אופטימלי ללא אוברקלוק. ד"א מישהו שמע על בעיית תאימות של הלוח הנ"ל עם כרטיס רדאון 9800XT?
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש בפורום, חיפשתי רבות תשובה לשאלתי בארכיב וטרם מצאתי... יש לי זכרונות : Samsung DDR2 1024 mb 667mhz CL3. ע'פ חיווי הCPUZ אני עובד בCAS5, אך אני מעוניין לנצל את מלוא כוחו של מקל הזיכרון. כיצד אני יכל לכוון ידנית את נתוני הCAS ב-BIOS הזה ספציפית כדי שהשבב יעבור ב-CL3? הפארמטרים היחידים בBIOS שקשורים לזיכרון הם מתח הרכיב ומהירות השעון שלו(533/677/800/1024). אין איזכור לגבי הCAS, גם לא במניואל. האם יש פה מישהו עם לוח אם Asus P5B Deluxe שיודע איך מגדירים בו את מהירות הCAS Latency?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
הוספתי עוד סטיק של 1GB עכשיו יש לי 2GB . כשהמחשב עולה אני רואה שרשום משהו T1 שקשור לזיכרונות. האם יש צורך להגדיר בביוס משהו כידי שהזיכרונות יעבדו ב Dual Channel ? ( מורכבים בשני חריצים עם אותו הצבע ). הלוח שלי כפי שמצויין בחתימה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מגדיר רייד אם לוח האם שלי תומך(EX58-DS4 ג'יגהבייט) ויש לי גם 2 הארד דיסקים נפרדים תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי עיינתי בחוברת המצורפת אם הלוח P5W DH וראיתי שיש אפשרות בביוס לשנות שהחיבורי USB יעבדו בHI SPEED ויש אפשרות גם כfull speed (עמוד 4-23 למי שיש את החוברת) רציתי לדעת מה זאת אומרת full speed והאם כדי לשנות להגדרה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ההגדרת ביוס של הלוח בLOAD OPTIMIZED DEFAULTS מורידה את הביצועים של המחשב. בדוק ב 3DMARK !! את מה אתם ממליצים לשנות לפי נסיונכם? יש לי גירסה F11
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי פנטיום 3 866 על הלוח יש ג'מפר אינני מכיר אותו האם משהו מכיר? כיצד להתייחס לדבר?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-